PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemizin gidişatı sizce nasıl ?

imported_avkolik
02.Haziran.2008, 13:26
Sevgili üyelerimiz,

Bildiğiniz gibi sitemiz Ekim - 2007 yılında yayına başladı...O günden beride sizlerin katılımıyla büyüyoruz.Mutlaka yanlışlarımız olmuştur.Amacımız bu yanlışları bilip; gidermek veya tekrarlanmaması için gerekenleri yapmak...

Şimdi sizlerden isteğimiz sitemizin gidişatını nasıl buluyorsunuz sorusuna cevap almak...Kısaca hemen konunun üstünde bulunan ankete bir tıkla oy kulllanmanız..Sonrada isterseniz konunun altına "bu konu hakkında açıklayıcı, bize yol gösterici" yorumlarınızı mesaj olarak ekleyebilirsiniz...

Sizler bizim için önemlisiniz, fikirlerinizde öyle...

Şimdiden hepinize teşekkürler...

aVKoLiK.NeT Yönetimi

H.İbrahim UYSAL
02.Haziran.2008, 14:07
Sevgili Ali Ekber,bu sitedeki arkadaşlarımızın bir çoğuda daha önce başka sitelerde bulunmuştur veya hala üyedir benim gibi.Ama ben buradaki samimiyeti,arkadaşlığı,hoşgörüyü öbür sitelerde daha önce görmedim.Paylaşımlar çok samimi ve güzel, hiçbir çıkar güdülmeksizin yapılıyor.Ben oyumu iyiden yana kullandım.Tabiki mükemmelliğe hep beraber ulaşacağız.Sizlerin özverilerinin yanında biz üyelerinde paylaşımlarıyla mükemmelliği yakalarız umudundayım.Alanyadan sevgiler,saygılar.

ulasatasoy
02.Haziran.2008, 14:36
Diğer sitelere göre çok samimi olduğu tartışılmaz bir gerçektir.

Ama kendi içinde , ilişkiler bazında olması gereken noktada olduğunu söylemem mümkün değil. Ama bu durumun düzelmesi konusunda umutsuz da değilim. Özellikle daha önce de belirttiğim hususlara dikkat edilir ve emek harcayan ama kişisel yakınlığımız olmayan katılımcılara da gereken saygı ve ilgiyi gösterip konulara iştirak edersek bu yargılı yaklaşımlardan kurtulacağımız umudundayım.

Site demokratik ve olması gerektiği gibi gerek yönetimsel, gerekse üye katılımı yönünden istikrarlı hatta büyüme eğilimi ile ilerliyor. Belki devamlı takip edenler bunu zaten çok iyi gözlemliyordur. Bu da sitedeki konuların ve paylaşımların gerektiği gibi olduğunun bir göstergesidir. Bu anlamda sitemize katılımların artmasına fayda sağlayan başta yönetim sonra da kaliteli katılımları ile bu ivmeyi arttıran değerli site üyelerimizi tebrik ederim. Emeklerine sağlık.

Ben oyumu iyi yönünde kullandım.
Çok iyi iyinin düşmanıdır.
Kimse ve ya hiçkimse mükemmel olmamalıdır.
Olamaz da.
Çalışma azmine zarardır.
Eşyanın tabiatına aykırıdır.

Yüce yaradan dışında. Mükemmel olamaz.

Saygılar :)

raif sengör
02.Haziran.2008, 17:04
Ali ekber kardeş ben de oyumu İYİ olarak kullandım . Bu konuda Ulaş arkadaşımızın fikirlerine aynen katılıyorum.
Sitemizin bu kadar samimi ve içten kaynaşmasında etkili olan başta yönetici arkadaşlarımız olmak üzere tüm üyelerimize teşekkür edrim. Bigadiç ten selamlar.

hunter_crzm
02.Haziran.2008, 18:45
Ben de oyumu İYİ olarak kullandım.Bu sitedeki sevgiyi , saygıyı hiçbir av sitesinde görmedim,polemik yaratan yok,, gayet güzel bir site...http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gifhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif

bülent erdem
03.Haziran.2008, 04:02
"sitemizin gidişatı sizce nasıl?"

vallahi ali ekber kardeşim, bu soruna ben MÜKEMMEL şıkkından başka seçenek işaretlersem,emeği geçen herkeze saygısızlık yapmış gibi hissederim kendimi... daha 8 ay önce kurulan AVKOLİK bugün 1000 üye sınırına dayanmıştır ki şu örnekte daha gözümün önündedir,mustafa çil abimin siteye teşvik için 100. üyeye köpek hediye edeceğini dün gibi hatırlıyorum.. ve bugün geldiğimiz noktada ortadadır..
3-4 arkadaşımın gecesini gündüzüne katarak hazırladığı bu site,çok değerli katılımcılarla mükemmel bir şekilde ilerlemektedir.. illaki eksikler olacaktır ufak tefek aksilikler olacaktır,ama bunların zamanla aşılcağından hiç bir şüphem yoktur..bir söz vardır"GÖÇ YOLDA DÜZELİR"
ben emeği geçen herkeze birkez daha sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum..
gidişat MÜKEMMEL

imported_avkolik
03.Haziran.2008, 09:06
Yorum yapan, oy kullanan bütün üyelerimize canı gönülden teşekkürler...

Siz olmasanız AVKOLİK' te buralarda olmazdı...İyiki varsınız

yalcin05
03.Haziran.2008, 15:16
ben oyumu iyiden yana kullandım ama bu mükemmel olmadığı anlamına gelmez bir gün mutlaka mükemmele de oy kullanacağım şimdi değil iyice sitedeki eksikler giderildiğinde bu eksikler de biz kullanıcılar tarafından giderilecek yani eksikleri yazarak kalın sağlıcakla

03.Haziran.2008, 16:21
sitemiz tüm avkolikci dostların katılımıyla harika tüm site yönetimive üye arkadaşlara teşekkürler böyle bir site kurdukları için vegüzel paylaşımlarıiçin İYİKİ VARSINIZ AVKOLİKCİLER saygılar

4x4cemal
03.Haziran.2008, 17:49
Selamün Aleyküm. Bugün sahip olduğumuz bu güzel tablo, 2007 EKİM!!!!!!!!!!!!! ayında sanal alemin bağrına atılan gerçek bir çekirdekten meydana gelmiş devasa bir ağaca benzetilebilir. Değerli yöneticilerimiz ve üyelerimizin açmış oldukları konular, yazılan dostça mesajlar sitemizi bugün için Türkiyenin en gözde avcılık, genel kültür, kaynaşma, sitesi haline getirmiştir. Sitemizin MÜKEMMELE gittiğinin emarelerini hem teorik hem pratik olarak görüyorum. RABBİM devamlılığımızı eksik etmesin . Develiden Selamlar

imported_avkolik
03.Haziran.2008, 18:18
Cemal abem benim, sizler gibi kadir kıymet bilen abiilerimiz, yaşları bizlerden küçük canpare kardeşlerimiz sayesinde ilerliyoruz...İnşallah rabbim bozdurmasın...Sağolun varolun

İsmail ÇIKRIKÇI
03.Haziran.2008, 19:31
Ali Ekber bey ben yeni üyeyim görüşüm iyi yolda oy kullandım.
Ben daha önce başka siteye üyeiken Moderatör arkadaşın açmış olduğu Trap ve Sket adlı
konuya özgür fikrimi belirttim üye arkadaşların teşekkürlerini aldım daha sonra konu silindi
Ben şöyle yazmıştım 1:Vakit 2:Nakit birinin olmaması halinde başarıya ulaşmak çok zordur
dedim benim gönderdiğim konular fotolar kilitlendi kırmızı X yedik o gün bu gün o siteyi açmıyorum İnsan ürkmesi hayvan ürkmezine benzemiyor. Onun için fazla yorum yapmaya
gelmez sizlerdende kırmızı kalemi yemeyelim.
Selçuk YAŞAR'ın bir ilkesi vardı BBB Bilim ışığında Birlikte Başarı

imported_avkolik
03.Haziran.2008, 19:47
Ben daha önce başka siteye üyeiken Moderatör arkadaşın açmış olduğu Trap ve Sket adlı
konuya özgür fikrimi belirttim üye arkadaşların teşekkürlerini aldım daha sonra konu silindi
Ben şöyle yazmıştım 1:Vakit 2:Nakit birinin olmaması halinde başarıya ulaşmak çok zordur
dedim benim gönderdiğim konular fotolar kilitlendi kırmızı X yedik o gün bu gün o siteyi açmıyorum İnsan ürkmesi hayvan ürkmezine benzemiyor. Onun için fazla yorum yapmaya

Sevgili abim,
konu kilitlenir, taşınır veya silinir...Ama bunun makul bi açıklaması olması lazım...Kısaca hakaret, küfür, limit aşımı,müstehcenlik gibi...

Bizim sitemizde Dostkolikte şimdiye kadar hiçbir şekilde küfür hakaret olmadı..İnşallah bundan sonrada olmaz...20.000 civarında mesaj yazılmış.Sanırım bu dostkolik farkı...

Hatırladığım 2 veya 3 konu limit aşımı dolayısıyla kilitlendi ve düzeltileceği bir yere taşındı...İçerisinde limit aşımı olan fotolar çıkarılıp tekrar yayına verildi..Yönetim kadrosu olarak sitemizin ve paylaşımı yapan üyemizin başının ağrımaması için limit aşımı olayına azami dikkat ediyoruz...Bunu yaparkende üyemizi mutlaka bilgilendiriyoruz...Konuyu editleyip tekrar yayına vermek için üyemize taşıdık, durum bu diyoruz...
Uzun lafın kısası abim, müsterih ol...Paylaşımlarınızı, deneyimlerinizi bizimle paylaşın.Çekinmeyin..Çünkü siz gibi değerli abilerimizden öğrenecek çok şeyimiz olmalı...

Paylaşımı bol, muhabbeti bol bir ortam için hep beraber el ele diyorum...

Selamlar...Saygılar

4x4cemal
03.Haziran.2008, 19:48
Selamün Aleyküm. İsmail abi daha önce bu sitede bir üyemiz siteyi pretosto bile etti o bile x yemedi sebebine gelince yönetimdeki arkadaşlar hoşgörü sahibi gençler. Siz tecrübelerinizle doğruları yazmaya devam edin.

nihat baltacı
04.Haziran.2008, 08:23

ismail abim seni yakından tanıyan biri olarak diyorum ki,başka bir sitede zamanında şahsın biriyle haklı olmamıza rağmen haksız duruma çıkarıldık..sen ayrıntısını biliyorsun ismail abi.ve o site yönetiminden üyeliğimizin silineceği yönünde msj aldık.ve ogünden beri o siteyi asla acmadım.saolsun ismail talay kardeşin önerisi üzerine avkolik sitesine üye oldum...ve gördüm ki mükemmel bir arkadaşlık ortamı var....bu site hepimizin ufak tefek hatalarımızda olsa burada asla bahsettiğin gibi şeyler olmaz.

buranın büyümesinin farkıda burda ismail abim..o bahsettiğin site rantçıların bol olduğu ve belli bir gruba hizmet etmesidir.....biz burda bir aileyiz abim.bizim burda öyle hor görme olmaz asla.

hepinize teşekkür ediyorum.burası dostluğun,kardeşliğin yeri....

imported_avkolik
05.Haziran.2008, 11:27
Bir ricam olacak arakdaşlar nasıl iyi diye yazan arkadaşlar şu şöyle gibi yorum yapıyorsa, kötü - çok kötü diyen diyen kardeşleriimizinde düşüncelerini öğrenmek isterdim...İnanın ki çekinecek birşey yok kardeşler...Yolunda gitmediğini düşündüğünüz konu neyse lütfen bizimle paylaşın.Paylaşın ki hatamızı anlayalım, düzeltelim.Yok ben açıktan yazmam diyorsanız lütfen özel mesaj atın, mailimize yazın..Bu şekildede tanınırım bunu istemiyorum diyorsanız tel açın konuşarak bize anlatın...Hatamızı düzeltelim kardeşler...Burası hepimizin evi gibi oldu ..Böylede gitsin lütfen....

hallederix
15.Haziran.2008, 11:24
Sitemizin durumuna yüzeysel yani dışardan bakacak olursak durum iyi görülüyor her geçen gün artan üye sayısı buna bağlı olarak değiş konularda açılan başlık sayıları ,üyelerin birbirleriyle tanışmaları ve ortak kurulan dostluklar ,tam bir katılım sağlanamasada yapılan etkinlik ,bunlar göz ardı edilemez ,bunlar sitemizin iyiye gittiğini gösterir deliller ,fakat bir çoğumuzun bildiği gibi herşey güllük gülistanlık değil ,yaşanan olumsuzlukları burada yazmayacağım (şimdilik) sadece şunu yazmak zorunda hissettim ,burası bir av siteside olsa hayatta her şey köpek ve tüfekten ibaret değildir av katagorisine girmeyen hayvanlar ve doğa hakkında yazılan yazıları önemsememek ve bu konular hakkında yapılan paylaşımlara küçük bir teşekkürle bile katılmamak ,bu konuları yazan arkadaşların şevkini kırmak demektir ,bazıları tarafından önemsenmeyen bu yazılar farklı kesimler için büyük önem arzetmektedir ,bilgi veren her türlü paylaşım sitemizin daha büyük kitlelere ulaşacağını lütfen unutmayalım.....

Sevgi ve Saygılarımla

maraton
15.Haziran.2008, 11:48
hepiniz bana belkide bana ğüleceksiniz ama alınmam ben böyle birsitenin olduğundan habersiz alkolle ilğili bişeyler ararken AVKOLİKLE tanıştım sitenin içeriğini bilmeden üye oldum kimseye benğeldim demedim uzun zaman takip ettim baktım ki herkez samimi herkez hoşğörülü haaa işte dedim beni bumusubet ten kurtaracak olan bu sitedir arkadaşlar sitemiz çoktemiz emeği ğeçen bütün dost lara teşekkürler ne diyeyin şimdi mutluyum akşamları evimdeyim AKŞAMCILAR soruyo oğlumnerelen eve diyorum nevarlen evde AVKOLİK DİYORUM O ne?len diyorlar sizlerden bahsediyorum dostlardan dostlarım dan hepinize selam sakarya recep kuyu çok iyi çok çok iyi

imported_avkolik
15.Haziran.2008, 11:59
fakat bir çoğumuzun bildiği gibi herşey güllük gülistanlık değil ,yaşanan olumsuzlukları burada yazmayacağım (şimdilik)

Sevgili Levent abi,

içten duyguların için teşekkürler...Dediğin gibi sorun olmaması mümkün değil mutlaka olacaktır da. Önemli olan bu sorunları aşabilmektir.Aşmayada gayret ediyoruz.Gerçekten paylaşımın , içinden geçenleri belirttiğin için tekrardan teşekkürler.

Fakat yazından yukarıdaki alıntı yaptığım bölüme takıldım kaldım sevgili abim...Konunun altına cevap yazıyorsun ve diyorsun ki siteninin birçoğu buranın güllük gülistanlık olmadığını biliyor diyorsun...Emin ol ben bilmiyorum.Hergün burdayım zamanımın çoğunu sitede geçiriyorum..Lütfen beni bu konuda aydınlat ki gerekeni yapabilelim..

İkinci takıldığım nokta burada yazmayacağım diyosun...Herkesin bildiği gibi yöneticisin ve bu yazıyı burda yazmadığına göre yazabileceğin yeride gayet iyi biliyosun.Şimdi Yönetim bölümünüde kontrol ettim birşey göremedim..

En son üçüncü olarakta olarakta "testerenin sesi sabah çıkar" misali gibi (şimdilik) diyorsun...Bilmediğim bi zamanlama mı var ?

Senden ricam Levent abi lütfen beni bu konularda aydınlatıver sevgili abicim..Mutlaka düzletilmesi için gerekenlerde vardır..Bunlarla beraber ayrıntılı bir sohbete hazırım.Özelden, mailden, telden veya msnden bekliyorum...

NOT : Ben bu yazıyı yazarken Sakaryadan Recep abim yazmış...Recep abi yüreğine sağlık...İnşallah daha iyi olacağız aibicim....Selamlar Sakarya'ya

4x4cemal
15.Haziran.2008, 12:00
Selamün Aleyküm Maraton kardeşim belki bu sayfa yeri değil ama yinede buradan yazayım kardeş senin adına çok sevindim seni alkol ortamından uzaklaştırabilen bu aleme ve sakinlerine karşı olan saygım sevgim birkat daha artmıştır. Düşünebiliyormusunuz bu SİTE nin adı avkolik ama içeriği ve görevi bakımından DOSTKOLİK bi site. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. Develiden selam

hallederix
15.Haziran.2008, 12:21
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gif ekber kardeşim bu kadar defans yapacağını bilseydim inan yazmazdım ,ben ilk yazına istinaden bu kadar açık yazdım ,burada yönetici konumunda olmam sitedeki olumsuzlukları dile getiremeyeceğim anlamına gelmez , ikincisi olabildiğince şeffaf olmaya çalıştım ,"şimdilik" yazmamdaki amacım yaşanan ufak tefek olumsuzlukların muhattaplarının yazdıklarıma istinaden birşeyler yazarlarsa diye ,yoksa bunları yazıya döküp yeni bir polemik başlatmak istemedim ...

sevgiler

imported_avkolik
15.Haziran.2008, 12:43
Levent abim emin ol defans yapmadım..Sadece bilgilenmek istedim...Ve yazmandan aşırı memnunum...Yönetici olarak değilde üye bile olsa yazabilirdin.Bunda sıkıntı .yok...Hakaret olmadıkça tüm üyelerimiz bizleri eleştirebilir ( yönetimi ) ...Böylece doğruyu bulabilirz..

Yönetici olarak demem deki sebep burda eleştirilen sen olmalısın..Yönetim sensin çünkü..Eğer zaten senin gördüğün bazı aksaklıklar varsa bunları yönetim olarak düzeltmek senin ve yönetim ekibi olarak bizlerin işi..Bunu anlatmak istedim...

Saygılar sevgili abim...

mehmet uraz
10.Eylül.2009, 09:40
BENCE BIRAZ ZAYIF SONUCTA BU SITEYE GELENLER GENELDE ILAN OKUMAK VEYA EKLEMEK ICIN GELIYOR BENCE ILAN ISINI GELISTIRIN NE KADAR COK ILAN OLURSA OKADAR COK BULUNUR BIR SITE OLUR KALABALIKLASIR VE DAHA COK TADI CIKAR

mehmet KISALAR
10.Eylül.2009, 09:43
setemiz mukemmel abi bu şekilde deval edersen daha mukemmel olucak inşallah