PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL KANA İHTİYAÇ VAR.. avkolikçe kan bağış listesi

fevzi dursun
03.Haziran.2008, 17:48
sevgili yönetici arkadaşlarım.....
sadece bir önerim bilmem ama yinede karar sizin...

acil kana ihtiyaç duyan bir arkadaşımıza buradanda bir destek versek diyorum..

mesela kilitli bir konu açın kan vermek isteyen arkadaşlarım kan grubu şehir/semt ve telini yazsınlar. avkolikçe bir liste hazırlansın belki çok acil olan bir hastaya kan bağışı avkolikçe giderilmiş olur. kimbilir belkide bir hayat kurtarırız...

benim kan grubum (A rh+) acil kana ihtiyacı olan arkadaşlarıma telim 0535 549 89 96 acil durumlarda günün her saatinde hazırım......

imported_avkolik
03.Haziran.2008, 18:25
fevzi abim teşekkürler...güzel bir düşünce...bizlerde daha önce bu konuda düşünüp yapalım diye bi hareket başlatmıştık...bütün arkadaşlar buradan girebilir

http://www.avkolik.net/forum/index.php?board=73.0

imported_avkolik
03.Haziran.2008, 19:27
Uğurcum şu an kan lazım değil...Olurda Allah korusun bir kardeşimize lazım olursa diye kan bankası gibi bir çalışma yapalım diyoruz...Buda bizim sitenin ilk açılış yıllarında düşündüğümüz bir sistemde...Bak yukarda linki verdim..Tıkladığınızda o sayfada gerekli açıklamalarda var...Bi konu açıp ilinizi, telinizi, kan gurubunuzu, adınızı soyadınızı yazarsanız listmeize eklenmiş olursunuz...
Şimdi buraya değil oraya yazılması için konuya KİLİT...