Orijinalini görmek için tıklayınız : bulunan bır pointer;
osman seyfeli
07.Haziran.2008, 05:42
4 gün önce teyze oğlum aradı ve kapılarında bı av köpeğ yattını söyledi,hemen gittim çok güzel bı pointer erkek bakımlı bi hayvan ve artık yaşı itibarıylede oturmus bı hayvan asil olduğ belli,karakola gereklı bılgilerini verdim,kırsehire ait bır hayvan olduna inanmıyorum.eğer kopeğ kaybolan abılerim varsa iritıbata gecelim.benım için sorun deil ben bakarım benım zaten kopeğ e ihtiyacım var ama bu hayvana çok emek verilmiş belli o yuzden ben kımsenın malına ortakcı çıkamam.lütfen bu işi çözelim.
osman seyfeli
07.Haziran.2008, 05:49
şunuda bıldırım bu arada bu hayvan tam bı radar çok guzel bı kokuya sahib,bahcekı otların içine sakladım bıldırcına küçük bahce olmasına rağmen ortalama 10 adım gıbı fermaya çakıldı ve hiç bozmadan takı ben alana kadar bekledı,o yuzden sahibinin hemen bulunmasını istıyorum.
Mustafa ÇİL
07.Haziran.2008, 05:52
osman her yere ilan ver sahibi çıkmazsa zaten köpeğinde yok gardaş
hem köpek sahiplenmiş bakılmış olur,hemde sen köpek aramaktan vazgeçersin en mantıklısı bu gardaşım
osman seyfeli
07.Haziran.2008, 06:42
mustafa abi haklısın hayvanı da sevdım ama şimdiden sahıblenmek istemıyorum nedenı ise:sezonda çıkar bırı gelirse bu benım köpeğim diye bışıye yaramaz bence abı,hem ben bı arayış içinde deilim ben iyinin arayısındayım abı,burda köpek mı yok dolu ama bı kopekten 10 yavru olur bırı kurtcu cıkar ben kurtcunun peşindeyım.vesselam abı dedım gibi bu bulunan hay
van guzel ama bana yaramaz.
nihat baltacı
07.Haziran.2008, 08:22
osman kardeş en iyisi avcılar klübüne ve av bayiilerne haber bırak köpeğin sahibi o şekilde daha kolay bulunur...
Adil Karakus
07.Haziran.2008, 08:57
Osman kardeşim sana zahmet onun resimlerini çek ve prin ettir Kırşehirde av bayilerine ve av kuluplerine as ve ilan et daha çabuk sahibine ulaşabilirsin.
Köpek Kırşehire ayit değil diyorsun ama av sezonuda değilki kardeşim köpek kaybedilsin,bilemiyorum .
Siteyede at resimlerini belki dediğin gibi birirsinin çalınmış köpeği olabilir satıldığı yerden de kaçmış olabilir.
Bunların hiç birisinden de sonuç alamazsan "Kısmet insanın ayağına gelir"miş derler ya bazan :-))
selamlar
osman seyfeli
07.Haziran.2008, 11:14
bende aynen oyle yaptım abı bıraz önce telefondan resımlerini cektım,çıkartırmaya gonderdim kartı,resimleri sadece 2 tane cektım ve sadece kafasını cektım yoksa herkez sahıp çıkar burda.durun bakalım ne olcak bu keratanın sonu.kım tarif etcek herseyıyle.
En doğrusunu yapıyorsun. Beslersin beslersin tam av zamanı sahibi çıkar, o nedenle o köpeğe hiç sahiplenme. Onun yerine bir yavru alsan, hem kafana göre eğitirsin, hem de böyle bir prüz yaşamazsın. Ha, köpeğin gerçek sahibi çıkar, ben bu köpekten vazgeçtim, sen besleyebilirsin derse o da olur. Yoksa bir an önce o köpeğin sahibini bulmaya çalış. Köpeği bulduğun yere götür ve bırak sahibinin evi belki o yakınlardadır. Takip et şayet bir eve giderse, köpeğin sahibinin o evde olup olmadığını sor. Tasması olan köpeklerin sokakta bile olsa başkaları tarafından tutulmasının doğru olmadığı düşüncesindeyim. Belki siz tutmasanız köpek evine gidecekti. Benim köpeğim tam dört defa çalındı. Bulduğum zaman da yolda geziyordu tuttum dediler. Köpeği her seferinde evimin önünden, hatta evimin bahçesinden alıp götürdüler. Saygılarımla.
osman seyfeli
07.Haziran.2008, 17:20
haklısın muatafa kemal abı valla benım sahıplendım felan yok şimdi teyze oğlunu aldım kopeği bana verdığ evlerının onune goturdum indirdim arabadan ama yok abı geıtceğ felan yok bı yere o mevkıdede av la ılgılı kımse çıkmadı du bakalım ne olcak bu arada ta antalyalardan izmirlerden afyondan ankaradan emesen adresımı ekleyen abıler sağolun var olun ilginiz için ama sızler benden kopeğin tarıfını istıyosunuz,once sız kaybolan kopeğinizi bı tarıf edın bakalım.bu arada bu hayvan erkek dışı değil sayın ankaralı abı.sevınmıstı benım kopeğim dıye ama malesef senın dışın deıl abı çunku bu bı erkek.lutfen bana deil sitede tarıf edın kopeğinızı ben bu ısten sıkıldım ne kadar zormuş bı kopek bulup sahıbını aramak.
fevzi dursun
08.Haziran.2008, 13:48
osman kardeşim köpek acaba uzun günlermi dışarıda kalmış.. yani yıpranmışmı.. köpekte herhangi bir ürkeklik varmı.. belki köpek dayaktan kaçtı...
kardeşim sen elinden gelen herşeyi yapmışsın. karakola haber bırakmışsın. en önemlisi avcılar klübüne haber bırakmışsın. zaten bulmak isteyen birisi şimdiye çoktan bulmuş olurdu..
belki köpeği dövdü. sinirlendi dışarıya saldı.. sahibi çıkmazsa sen bakarsın kardeşim.......
Osman Kardeş, sen elinden geleni yapmışsın. Bu örnek davranışın için seni kutluyorum. İlk baştan beri ben senin samimiyetine inanıyorum. Yukarıda yazdıklarım sadece olabileceklere dikkatini çekmek içindi. Belki bu köpeğe bir sürü emek edeceksin, alışacaksın, bir sürü fedakarlıkta bulunacaksın. Tam av zamanı gelince biri gelip köpeğe sahip çıkacak. Saygılarımla.
osman seyfeli
09.Haziran.2008, 09:17
KÖPEĞİN SAHİBI BULUNDU AKSARAYDAN MEHMET SALAN DİYE HASTANEDE GOREVLI BI ABIME AITMIŞ KIRSEHİR AVCILAR DERNEĞİNİ ARAMIŞ DUN ONLARDA OSMAN DIYE BI ARKADAS BI KOPEK BULMUŞ RESMINI GETIRDI BIZE HELE BI TARİF ET FELAN DEMIŞLER MEHMET ABIDE BIRE BIR TARIF EDİNCE SEN GEL BU SENIN DEMIŞLER.BENI ARADILAR ABIM GELDI YINE TARIF ETTI KOPEK 10 GUNCE ÇALINMIS AKSARAYDAN EVININ BAHCESINDEN ANLATTINA GORE ABIMIN BIZDE HAYVANINI TESLIM ETTIK HEM KENDİSI HEMDE KOPEK MUTLU OLDULAR.
osman seyfeli
09.Haziran.2008, 09:19
UNUTMADAN SİZ SİZ OLUN KOPEK BULMAMAYA GAYRET EDIN O SİZİ BULSADA SİZ SEVGILINIZE NAZ YAPAR GIBI ONDAN UZAKLASIN.NEDEN BOYLE DEDIM İNSAN GECE UYYAMIYO AMAN BIŞIY OLCAK DIYE.
Fatih HACIABBASOĞLU
09.Haziran.2008, 09:22
herkezz sizinkdar duyarlı olsa bir skıntı kalmaz bu avcılık camiasında....bir avcıya verilebilecek en güzel hediye çalınan köpeğidir diye düşünüyorum...gayretlerinizden dolayı tşk ler
fevzi dursun
09.Haziran.2008, 11:24
osman kardeşim seni tebrik ederim..
bu gibi olaylar herkezin basına gelebilir. şanslı bir köpekmiş osman gibi bir kardeşimizin eline düşmesi. sahibini bulmasında emek sarf eden. osman kardeşime teşekkür ederim..
osman seyfeli
09.Haziran.2008, 11:49
ABI BIZ BABADAN ÖLE GORDUK OYLE BILIRIZ KİMSENIN HAKKI HELAL EDİLMEDİĞ SÜRECE BİZE HAYIRLI OLMAZ.O YUZDEN BEN BU İŞE ÇOK SEVINDIM SANKI USTUMDEN 1 TON YUK KALKTI.BIDE İŞİN ENTERASAN TARAFI SAHIBI GELMESEYDI BEN BU HAYVANLA AVA GITMEZDİM.ÇÜNKÜ O BANA LAYIK DEİL BENDE ONA LAYIK DEİLİM.YANLIŞ ANLAŞILMASIN KOTU HAYVAN OLDUNDAN DEİL BU SOZUM BENIM MALIM OLMADIĞ İÇİN BANA LAYIK DEİL.ÇOK İ OLDU BE USTLARIM ABILERİM SEVINDIM,BIDE 1 YAŞINDA VEYA DAHA YAVRU OLSA SORUN DEİL DERSİN AMA ADAMIN 5 YILLIK KOPEĞİ MİŞ BU BIRAZDA BU YUZDEN SEVINDIM.
Osman kardeş gözün aydın. Gösterdiğin örnek davranış nedeni ile de seni tekrar tebrik ediyorum. Saygılarımla.
osman seyfeli
09.Haziran.2008, 15:52
NEDEMEK ABI BEN TEŞEKKÜR EDERİM.
ulasatasoy
10.Haziran.2008, 07:37
Osman bey duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim. Bu gibi köpek bulma olaylarına sıkça rastlanıyor ama çoğu kişi bunu nimet sayıyorlar. Sahibine alışmış bir köpeğe el koymak ayıbın ötesinde köpeğe de işkence olabilir. Eminim bu örnek davranışınız her şekilde size geri dönecektir.
Saygılar :)
osman seyfeli
10.Haziran.2008, 07:54
ben gorevımı yaptım donmesıne gerek yok bu gayet normal bı olay benım de kopeğ ihtıyacım var ama dedım gıbı bıze yakısanı yaptıma inanıyorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.