PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HERA ve LORA EĞİTİME BAŞLADI

Mustafa ÇİL
08.Haziran.2008, 22:08
Sevgili Ergin AĞAOĞLU ve sevgili İsmet EMİL YAVRULARI inşallah diplomayı hak ederlerhttp://img366.imageshack.us/img366/2738/hpim5042uf7.jpg

Mustafa ÇİL
08.Haziran.2008, 22:11
lorada az buçukda olsa aport varmışki beni hiç üzmedihttp://img366.imageshack.us/img366/8368/hpim5043ur4.jpg

Mustafa ÇİL
08.Haziran.2008, 22:37
sağolasın gardaşım
gavurmacı var demek haa
vay anam vay bir dünya avcı gavurma yapmasını bilen vardır elbet be gardaşım

Mustafa ÇİL
10.Haziran.2008, 11:37
yaşa sen
gavurmacu bülo

fevzi dursun
10.Haziran.2008, 11:49
maşallah maşallah. yiğitlerimiz çok güzel. allah nazardan saklasın insan bakmaya kıyamıyor..

köpeği alan arkadaşımız çok şanslı. yavrular açılışa kadar zehir gibi olurlar inşallah..

10.Haziran.2008, 14:45
Mustafa abim benim ,bunlarda aslan olur öncekiler gibi...

10.Haziran.2008, 15:15
Maşallah her ikiside çok sağlıklı görünüyorlar abi bol avlar dilerim.saygılar

mehmet fatih AKILLI
10.Haziran.2008, 15:57
MAŞALLAH DEMEMEK ELDEMİ, KÖPEKLER ŞEVKE GETİRİYOR İNSANI..HELE O SARI KAFA ÇOK GÜZEL GÖRÜNDÜ, ÇİL USTA SENDEN KÖTÜ KÖPEK ÇIKMAZ ...ALLAH NAZARDAN SAKLASIN....

11.Haziran.2008, 14:37
sen verirsin ayarı usta

Mustafa ÇİL
11.Haziran.2008, 15:05
arkadaşlar iyi veya hertürlü yoruma açığız hiç önemli değil..
eğitilen köpekler sayesinde net ortamında ÇOK NAM verilen köpeklerin yavrularıda bizim ellerimize gelmekde..
Ama önce herkes avı nasıl olur kokusu nasıl diye sormakda.
ana okulu ,1.snıf 2.sınıf 3.sınıfa başlamadan bizim ellerimizden gitmekteler..
bazı köpekler vardır..av genleri çok yüksektir ama kokuları zayıftır..
aramalarına bakarsınız öffffffff beeeeeeee dersiniz
koku alma mesafelerine defalarca bakarsınız içiniz acmaz.
kuşa veya ava fazla sokulmaktadır..Canınız sıklır..
bunları birbirinden ayırmaktır eğitmenlik.
OTUR,YAT KALK vs.güzel olan itaat eğitimleridir...fakat nedense klübde vaya arkadaş ortamı hariç avcı arkadaşlar olayın pek bu tarafı ile ilgilenmezler..
Gerçek avcıya köpek avda kendini gösterir ve alması gereken notuda alır.Av yapmazmı çok köpek avda yapar fermada, arkadaşlar için sadece av köpeği olur.Maksat ing pointer ile avlanmaksa
avcı köpekten ne istediğini biliyodur birtakım meziyetleri vardırki pointer sevdasına düşmüştür..
Eskiden POinterim açılıyo diye şikayet edilirdi,şimdilerde ise köpek benden ayrılmıyor diye şikayet eden arkadaşla dolu camia..
nedeni nedir arkadaşlar.....
Bunu bir başlık altında yazarak siz değerli dostların fikirlerini doğru olsun yanlış olsun almak isterim..

fevzi dursun
11.Haziran.2008, 16:13
puanterim çok açılıyor diyen arkadaşlara biraz kızıyorum açıkçası.
arkadaşım ferrari kullanıyorsun.

dış ülkelerden birinde bir türk ferrari marka arabasına tüp taktı diye ferrari şirketi adamın altından arabayı almışlar.. sen bizim markayı rezilmi edeceksin diye http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gif

puanterin açılmamasını istemekte ferrariye tüp takmak gibi olaydır.....

bozarız hayvanı arkadaşlar. hayvan kimliğini ortaya koyamaz.

Mustafa ÇİL
11.Haziran.2008, 22:54
fevzi abim can abim ferraride olsa gaza basmazsan inan olduğu yerden hareket etmez..
pointerde gazada basan frenede basan arkasındaki avcıdır.
acemi bir şöför düşünün ve altındada bırakın ferrariyi t.m. bir aaraba olsun kaza kaçınılmaz hale gelir.
pointerde de acemi bir avcı düşünün hata kaçınılmaz olur..
neyse can abim geçelim bir başlığa daha

Mustafa ÇİL
12.Haziran.2008, 11:02
sen gerçek avcısın gardaşım
büyük ihtimalle yazdıklarımı bunun için takip edsiyosun...
NEDE DOĞRU DİYOSUN ( EĞİTİM ŞART )
DİYE SLOGANMI BAŞKA BİRŞEYMİ ONU BİLEMEM..
K9 EĞİTİMİ İLE karıştıranlar vardır ama oda neticede bir eğitimdir.saygım sonsuzdur ama ben önce avcıyım dostum
yaşarım ve tecrübe ederim,yanıldıysam başka bir yöntemle tekrar denerim

hakan YALCIN
12.Haziran.2008, 12:21
kolay gelsin abi daha ne diyelim inşallah gönlüne göre olur

Mustafa ÇİL
14.Ağustos.2008, 20:51
LORA İSMET ABİ İLE EVİNDE ARTIK HAYIRLI AVLAR DİYELİM
LORA VE SUZİ İLE DEVAM
EĞİTİMLERE
GERÇEK AVA ÇIKACAKLAR ALLAH NASİP EDERSE CUMARTESİ GÜNÜ BAKALIM NELER YAPACAKLAR

Mesut BÜLBÜL
15.Ağustos.2008, 10:37
mustafa gercektende bilgilerin cok güzel fikirlerine katılıyorum sen tam bir av köpeği yetiştirici uzmanısın sayendede capkını senin sitillerinle uğraştım cokta güzel sonuclar alıyorum daha merayada 1 sefer silah sesi alışımı icin saldım cok güzel sonuclar aldım bu pazar onu sadece gezdircem işim zeytin sulamak av yapamam ya havaya 3-5 sıkarız yinede ölü kuş üvek getirdim 5-10-sefer burnunu kullanması için üveyk olması sakıncalımı, iki sefer oldu sürüdüm bahcede aradı 2 sinede buldu ayrı ayrı günlerdeaport dedim aldı getir dedim bayabir taşıttım arkamdan güzel denedim 4,5 aylık olduşindilik aport güzel arama güzel gel güzel hafif üstüne arbınınca ciş kacırıyor oynaştıkmı hic birşey yok 1-2 ferma denedim anlatamamnefes dahi kesiliyor neyse kafanı şişirdim sayglar kardeşim

Mustafa ÇİL
15.Ağustos.2008, 19:13
MESUT ABİM NE DEDİK BURADA HEP BERABER EĞİTİRİZ DEDİK VE SEN DOĞRU OLANI YAPTINKİ ANLAŞILAN KÖPEĞİNDEN ŞUAN İÇİN MEMNUNSUN
SAYGILAR SANA ABİMM
BÜLOM İNŞALLAH BAKALIM NELER YAPACAKLAR BİR BAKACAZ

hakan4848
16.Ağustos.2008, 07:37
nerede av konusu çıkça sizin isminiz mutlaka geçiyor abi (mustafa çilin yetiştirdiği köpekler diye)
bu yavrularda senin elinden zor kurtulurlar abi..

Mustafa ÇİL
21.Ağustos.2008, 06:20
YETİŞTİRDİKLERİM
KUPA DEĞİL GARDAŞ
AV ŞAMPİONU OLSUN YETER
BEN POİNTERİM DESİN
SENİN ADINA MERADA KENDİNİ PARÇALASIN..
SAĞOL DOSTUM SAĞOLASIN

Mustafa ÇİL
12.Mart.2009, 00:51
emek üzerine emek verdiklerim

cemalreis
12.Mart.2009, 10:38
EMEK VERİYON BİZDE ÇALDIRIYOZ VAY SENİN EMEKLERİN VAY BENİM ÜZÜNTÜLERİM
ELLERİ KIRILIR İNŞALLAH

KOSAVALIMİROGLU
12.Mart.2009, 10:45
sevgili kardeşim sizlere imreniyorum allah saglık versin çok güzel köpekler avları bol canları sagolsun