PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BILDIRCIN SEZONUNA AZ KALDI LÜTFEN DUYARLI OLALIM

ALANYA ATAKAN
13.Haziran.2008, 01:55
ARKADAŞLAR AVCI DOSTLAR SİZLERDEN RİCAM ALLAHIN BİZE VERDİĞİ CANLILILARI AVLARI AVLARIMIZI TUZAĞA DÜŞÜREREK AVLAMAYALIM BILDIRCIN CİHAZI MAKİNASI KASEDİ HERNEYSE BU TİP CİHAZLARLA AVA SAYGISIZLIK YAPMAYALIM HER CANLININ YAŞAMA HAKKI VARDIR ETÇİL DEĞİL ETİK AVCI OLALIM OLMAYANLARI UYARALIM ....

bülent erdem
13.Haziran.2008, 01:59
eline yüreğine sağlık atakan kardeş,dikkate alınması gereken çok yerinde bir uyarı..
kurallara uyalım,uymayanları uyaralım..

13.Haziran.2008, 06:05
Bu konu bence devamlı gündemde kalmalı.Avcılık ile etçiliği ayırt etmek gerekiyor.
Nasıl olsa göç hayvanı deyip kökünü kazımamak gerekiyor.Giden hayvan seneye
tekrar gelecek ne lüzumu var.Al köpeğini yanına zevk yapa yapa avlan yani.

M.Veysel Uysal
13.Haziran.2008, 06:13
Bizim yani avcıların kanayan yarasına parmakbasmışsın kardeşim,bütün sorunlar birliktelikle çözüme kavuşur inşallah,kurallara uyalım,uymayanlara gereği yapılması dileğiyle.Teşekkürlerhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/wink.gif

mehmet fatih AKILLI
13.Haziran.2008, 06:40
cİHAZ OLAYI GERÇEKTEN KANAYAN BİR YARA...HAYWANIN GÖÇ YOLUNDAN AYIRIP BAŞKA YERLERE KONMASI VE ORADA KATLEDİLMESİ SON DERECE ÜZÜCÜ...ETİN KİLOSUNU PAHALI BULANLAR BU YOLU DAHA CAZİP BULUYORLAR. kÖPEKLE ŞÖYLE TEK TEK UÇURUP, FERMA STİLLERİNE ESTETİK HAREKETLERİNE BAKMAK VARKEN NE GEREK WAR ONCA CANA KIYMAYA???

H.İbrahim UYSAL
13.Haziran.2008, 07:01
Arkadaşlar,sürdürülebilir avcılık için lütfen duyarlı olalım.İllaki çevremizde bu işi bilinçsiz yapan avcı arkadaşlarımız vardır.Onları uyaralım.Herşey bireylerde bitiyor.Zaten kontroller zayıf,kendi işimizi kendimiz halletmemiz gerekiyor,kurallara uyalım.Uymayanları sert bil dille uyaralım. Atakanım bu güzel paylaşımdan ötürü teşekkürler.Ellerin dert görmesin,kardeşim.

unforgiven
13.Haziran.2008, 08:26
Gerekli ve güzel bir konu.Açandan da düşünenden de Allah razı olsun...

Saygılarımla...

AnarchY
13.Haziran.2008, 10:27
Limitler Limitler Limitler .....Herkes Duyarlı Olsun senelik avcı degil surekli avcı kalalımhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/undecided.gif kaset dinliceksen otur evinde dinlehttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gif

ALANYA ATAKAN
13.Haziran.2008, 22:35
gerçekten çok üzücü şey bu ben bu yaşıma geldim bu cihaz olayını bilmezdim ama çok yakınlarımda gördüm duydum inanın çok üzüldüm bunları kullanan ne kadar yakınınız olursa olsun asla taviz vermeyin avcılık bu değil kandırmak avcılık değil gezerek av vurmak kadar güzel daha ne olabilir yapmayalım yaptırmayalım BUNU KURAN AV VURAN KİŞİLERE ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM LİMİTLERİN ÜSTÜNDE KANDIRARAK VURDUĞUN HER KUŞ SENİN ÇOCUĞUNUN İLERİDE O KUŞU SADECE BİLGİSAYARDA VURMASI VE GÖRMESİ DEMEKTİR BUNA VİCDANIN EL VERİRSE DEVAM ET

Mustafa ÇİL
13.Haziran.2008, 22:37
hayaşa sen gardaşım
duyarlılığın için teşekkürler
köpekleri niçin besliyor ve eğitiyoruz değilmi

theonly07
14.Haziran.2008, 06:58
abi hepimizin tutkuyla bağlı olduğu köpeklerimiz var neden besliyoruz bu köpekleri o kadar eziyetlerle büyütüyoruz köpeklerimiz için bari vazgecin ŞU İŞİ YAPAN İNSANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM

raif sengör
14.Haziran.2008, 08:35
Bıldırcın kasetini kurup avlananlar kadar; bu cihazları satan av bayiileri satılmasına göz yuman yetkililer de suçludur.
eeeeeee balık baştan kokar

ahmethoca
18.Haziran.2008, 18:40
Değerli avcı arkadaşlarım hepimizin çevresinde teyp kurarak bıldırcın avı yapanlar yada projektörle tavşan avı yapanla vardır sanırım.Ama bu şekilde avlananlara karşı ne yapabiliyoruz....İnanırmısınız kulüpler olarak bu avcılara hiçbir yaptırımda bulunamadığımız gibi tam tersine bazen karşı çıktığımız için bizler dışlanıyoruz. Millet olarak pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da bilinçlenmeye çoook ihtiyacımız var. Gördüğümüzü şikayet edelim arkadaşlar. Başka yolu yok.