PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar can kokuya ferma vermiyo

dadak_e
23.Haziran.2008, 06:39
arkadaşlar can kokuya ferma vermiyo görsel şeylere ferma veriyo sizce bu doğrumu daha 3 aylık büyüyüncemi kokuya ferma vermesi gerekiyor yoksa şimdide verirmi bıldırcın kanadını koyuyorum otların içine gidiyo buluyo atlıyo üzerine hemen hiç ferma vermiyor görselede 30 sn filan veriyor fazla vermiyor önerilerinizi bekliyorum unutmuyalımki el elden üstündür ve bilgi paylaşıldıkça güzeldirhttp://img145.imageshack.us/img145/3585/grnt005bf8.jpg

unforgiven
23.Haziran.2008, 06:42
Üstadlar bu konuya eğilecekler ve de sana gerekli olan bilgiyi vereceklerdir...Sağlık konusunda olsa yardımcı olmaya çalışırdım ama herhalde sağlıkla ilgili sorunu yok anladığım kadarıyla...

Saygılarımla...

H.İbrahim UYSAL
23.Haziran.2008, 07:35
Kardeşim,merhaba.Bak ne güzel yazmışsın daha 3 aylık diye.Bu bide 30 sn ferma veriyor görsele,biraz zamana bırak,tabiki eğitimlere devam,ama fazla sıkmadan.İnşallah biraz büyüyünce istediğin özellikleri köpeğinde bulursun.Sabır...sabır...sabır. Bide ferması güzel, artık istersen şu kargı,görsel ferma işini askıya al,ne dersin.Alanyadan sevgiler,kardeşim.

avci064
23.Haziran.2008, 12:49
Eğer kanat işine daha devam edersen ilerde kokuya ferma vermeyecektir. Hemen kanat işini bırakırsan senin için işi olur. BU kanat ferması yüzünden ne köpekler ziyan olup gidiyor. Ayrıca ferma eğitimi diye bir eğitim yoktur. Köpek fermayı zaten kendisi verir. Sadece kokuya ferma vermeye başlayınca gerekiyorsa sağlam ferma için bişeyler yapabilirsin. Ama şimdi kanatla yaptığın her eğitim köpeğin fermasının kötü olmasına yada hiç ferma yapmamasına sebep olacaktır.

Adil Karakus
23.Haziran.2008, 13:05
Sevgili Emre,yazan arkadaşlar doğru saptamalara parmak basmışlar,kısa ve öz dile getirmişler.

Sn.Mustafa Çil sürekli olarak avcı arkadaşlarımızı özelliklede köpek eğitimini kendisi yapacak olan arkadaşlara uyarılarda bulundu.Görsel ferma ve zararları ile ilgili.Bana kalırsa sen şansılısın daha köpeğin yolun başında,eğer bozulan bir şeyler varsa köpekte düzeltme şansına sahipsin.Eğer bozulan bir şeyler var ise diyorum,buraya dikkat çekmek istememdeki husus,bazı köpekler ferma olayına geç idrark ederler,amma ve lakin fermaya başladımıda keyfinden mest olursun(Tabiki kokuya ferma).

Ustaların tabiri ile SABIR ve SABIR kardeşim.Sn.Mustafa Çil'in yazılarını okur iseniz size daha fazla yardımcı olacağı kanaatindeyim.

selamlar

fevzi dursun
23.Haziran.2008, 14:23
emre panik yapma kardeşim daha köpeğin 3 aylık demişsin. birde 30 sn fermada kalıyo demişsin.
valla bana kalırsa yaşına göre fermada uyumuş bu köpek. arkadaşlarımın dediği gibi istersen artık görsel fermaları kes. al bir iki tane evcil bıldırcın. sabah erken saatlerinde küçük bir tarla bul sal bırdırcınları oyalansın dursun onlarla..
bu arada maşallah köpeğine çok iyi bakmışsın tebrik ederim. allah kazasız belasız fermasında bol avlar dileğiyle