Orijinalini görmek için tıklayınız : TAN YERİ AĞARIYOR
4x4cemal
25.Haziran.2008, 17:44
Selamün Aleyküm. Değerli arkadaşlar birkaç gündür sizlerden uzak kaldım sağolsunlar arayıp soran arkadaşlarım, Ali Ekber, Fevzi Dursun, Orçun 86, Halil Küçük, İsmail Şen, Uğur Tuzcu ve Alirıza Denizli'ye ayrıca saygı ve selamlar.
Sitedeki bütün arkadaşlarla DİNİMİZ, PEYGAMBERİMİZ, ATATÜRK, VATAN, BAYRAK ve AVKOLİK, temel olarak ortak değerlerimizdir. Zira bu temel meselelerde mutabakata varamadığımız zaman birbirimize karşı olan saygı ve sevgi zeminini ortadan kaldırmış oluruz. Yukarıdaki ortak değerlerimizin içinde birde teferruatları vardır, bunlar kişilerin bakış açısına göre görüşler değişebilir, mesela benim için değerli olan bikaç teferruat hakkında ağır yazılar yazanlar oldu, yazanları ve yazılanları açıklayıp kimseyle polemiğe girerek sitenin huzur ve sukunet ortamına zarar vermemek adına sustum ve o onun görüşüdür diye saygı duydum. Tabii olarak 1000 üyesi olan bi sitede farklı görüşler farklı sesler çıkacak bunları !kabullenememek!! sabah olunca çıkacak seslerin ön habercisidir. Sitemizin ilk zamanlarda ismi üyeler listesinde olupta katılımı sıfır noktasında olan arkadaşlar vardı, şimdi bu arkadaşların sitede daimi görünür olmaları sitemizin büyüdüğünün işareti olduğundan dolayı beni çok sevindirmişti, fakat akabinde, kıymetli yazıları, açtığı farklı farklı konularla ve saygın kişiliği ile tanıdığım değerli arkadaşım ULAŞ ATASOY'UN ayrılmasıda beni derinden üzmüştür. Ayrılma sebebini bilmiyorum kendisi ile görüşemedim ama sitemiz adınada büyük bir kayıp olduğu kanaatindeyim. Ulaş kardeşimin ayrılmasını tasvip etmedim belki haklı sebepleri vardı ama ben olsaydım benimde herkes gibi bu sitede göz nurum var daralan gitsin derdim. Şimdilik bu kadar herkese Develiden selamlar
Mustafa ÇİL
25.Haziran.2008, 17:59
teşekkürler abim sağolasın ...kişiler birbirlerinin hak ve hürriyetlerine özellikle saydığınız değerlere elbetde saygı göstermektedirler...büyüğüne saygı,küçüğüne sevgi, özellikle bu stenin en vaz geçilmez kuralıdır abimmm...
imported_avkolik
25.Haziran.2008, 18:17
Değerli abim,
Allah senden bin kere razı olsun...Düşüncelerini paylaştın.Çok sağol.Dediğin gibi 1000 kişilik ortamda benim ak dediğime kara diyecek arkadaşlar, kardeşler çıkacaktır...Bu doğaldır seninde dediğin gibi..Önemli olan özümseyebilmek, beraber yaşamayı öğrenmek ve birbirimizin değerlerine saygı duyabilmek; koruyabilmektir...
Ben şu an samimi duygularımla yazıyorum, herkesi hoş tutmaya kırmamaya bilhassa özen gösterdim...Ama sen bizlerden büyüksün ve iyi bilirsinki insanları memnun etmek çok zor..Bir arkadaşın gönlünü alalım derken diğer taraftaki arkadaşın kalbini kırıyor olabiliyorsunuz...Olaylar göz önüne alınırken bunlar çok dikkatle incelenmeli.Ben bana yapılan direkt veya endirekt bütün uyarıları aldım Cemal abim.Gereken önlemleride almaya çalışıyorum.Kimseyi kırmadan nasıl bu iş yürür diye çırpınıyoruz..Ama dediğim gibi birini gönüllerken diğer arkadaşımız, kardeşimiz kırılıyor.
Kalbi kırılan arkadaşlardan ricam bu şekilde algılasınlar olayı..Ve kesinlikle çekinmesinler. Çözülmeyecek birşey yoktur diye düşünüyorum..Özel mesaj, msn, telefon olmak üzere her türlü bana veya yönetimden bir arkadaşa ulaşabilirler.Ama burda lütfen ve lütfen önyargılı olmadan bu sitede 1000 kişinin üzerinde üyemizin olduğunu bilerek, kapris yapmadan çözüm arayıcı olmaya dikkat edelim...
Ulaş konusuna gelince Ulaş kardeşim hakkında düne kadar çok şey anlatırdım.Kendisiyle çok yakında msndede görüştük..Ama benim algıladığım şu ki; insanlara gereğinden fazla değer vermemek gerekiyor.Ben kimsenin şu siteye gelin veya şu site çok güzel ben ordayım gibi dar düşüncelerde olacağını sanmıyorum.Ama acı gerçekler!!! İnsanlar göründüğü gibi değil.Ben şu ana kadar kimseyi banlamadım veya sitede art niyetli olduğuna emin olduğum bir arkadaş haricinde hiçbir yöneticimiz siteden banlama yapmadı..Gidenede, gelmek isteyenede kapımız sonuna kadar açık...
Diyeceğim sevgili Cemal abim, herşey göründüğü gibi değil ve sana göründüğü gibi bana görünmüyorlar.Bu aşamada çokta yapılacak birşey olmadığına inanıyorum.Çünkü bütün herkesin isteklerini karşılamak isterken kendi sağlığımız ve dostluğumuz zedeleniyor..Lütfen birde olaylara bu pencereden bak abicim...
Tekrardan gösterdiğin ilgi için, kadri kıymet bilirliğin için, nasihatların için Allah bin kere razı olsun.Abi ben doğru yapma niyeti ile hareket ediyorum,Kalbimde kötülük olmadan yapıyorum.Gerisini mevlam nasıl eyler bilemem...
Bu arada geceden tan yerine kadar nasihatları görmemek mümkün değil...Karanlıklar çok şeylere gebedir derler...Ama eninde sonunda Allah'ın dediği olur...Bize tedbir almak düşer...
Selamlar
Saygılar
Karanlığı çok severim.Herşeyin ayıbını yanlışını kapatır...Ama an oluyor bir ufacık ışık vuruyor buda birçok yanlışı ortaya dökmeye yarıyor...
Allahu Teala Güneş ışığında ufacık bir yanlışımızı dahi göstertmesin.Yanlış yaptırtmasın...
unforgiven
25.Haziran.2008, 21:38
Sevgili Cemal abicim güzel ve anlamlı bir konu açmışsın bunun için teşekkür ederim.Vallahi ne desem bilmiyorum zaten Ali Ekber abim de özetlemiş konuyu.Fazla söz etmeme gereksiz şeyler yazmama gerek yok.Abiliğin bunun yanında abilikten de öte küçüğünle küçük, büyüğünle büyük olabilmen en güzel özelliğin.Bunu bir kardeşin olarak ben yaşadım ki niceleri daha bunun farkına varacaktır.Fazla yazıp da DOSTKOLİK ortamımızı sıkmak istemem...Tekrar teşekkür ediyorum bu güzel paylaşımın için...
Saygılarımla...
Halil KÜÇÜK
25.Haziran.2008, 21:53
cemal abim güzel bir konuya değinmisin
bu konuda bana Ali Ekber söylenecek bi şey bırakmamış
Mersinden sevgi ve saygılar
Adil Karakus
25.Haziran.2008, 22:27
Çok kıymetli gönül dostu duygu insanı Cemal arkadaşım,yazmış olduğun konu, içeriği itibariyle çok manidar ve nasihat içerikli kılasik bir Cemal Altısoy yazısı bu anlamda teşekkürlerimi sunarım.
Manada ve duyguda hem fikir olduğumu belirtmek isterim.
Bunun paralelinde Ali Ekber kardeşiminde yazdıklarından ötürü aynı duygu ve düşünceleri paylaştığımıda ifade etmek isterim.
Yalnız din,peygamber,vatan sevgisi,Atatürk gibi bizler için çok kıymetli bizi biz yapan bu olgularda mutabakat sorunu varlığı gibi bir durum AVKOLİK bünyesinde olamaz olabilme ihtimal dahilinde değildir, şahsi kanaatimce.
Yalnız bu çok değerli olguların kıytırık ceviz kabuğunu doldurmayacak nitelikte basit konulara munhasır, rüştü ispat malzemesi yapılmasınada Avkolik olarak karşı durmamaız gerekmektedir.
açmış olduğunuz bu konudan ötürü size sonsuz teşekkürlerimi sunarım tüm samimiyetimle samimiyetinize inanarak bunları yazıyorum
selamlar ve saygılar sunarım
fevzi dursun
25.Haziran.2008, 22:56
sevgili cemal abim. daha sitede yeniyim. avkolik ailesinin site olarak seni ne kadar çok sevdikleri bende hayranlık uyandırdı. işte budur abicim. orçunun dediğine harfiyen katılıyorum. bende hırslı insanı sevmem. sırf bu yüzden avcılar kulübünden ayağımı çektim. allah nasip ederse buradaki dostluklar zemini sağlam olduğu sürece kat kat yukarlara çıkacağız allahın izniyle. seni tanıyorum abicim. zemine bir torba daha çimento atma isteğindesin..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.