Orijinalini görmek için tıklayınız : BÖYLE AVCILIK MI OLUR ?
ahmethoca
29.Haziran.2008, 09:45
http://img206.imageshack.us/img206/3743/bazanty1na0.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/8958/dovehuntingbig004tf3.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/2120/dovehuntingbig007bd1.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/1622/dovehuntingbig012ah4.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/2741/dovehuntingbig010uy4.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/4646/dovehuntingbig014gu3.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/8514/dovehuntingbig013rl0.jpg
Arkadaşlar böyle bir avcılık anlayışı olabilirmi sizce. Bu görüntülere yapılacak açıklama her ne olursa olsun mantıklı olacağını zannetmiyorum.Yazık günah yaa.....
Bu avcılık değil katliamdır. Evinde kendin için kümes hayvanı beslesen, yemek için bir günde kaç tanesini kesersin? Hayır arkadaşlar, ben böyle zevk için yok etmeye tamamen karşıyım. Allahın günü mü bitti. Her ava gittiğinde birkaç tane avla temiz havanı al, sporunu yap evine dön. Saygılar.
imported_avkolik
29.Haziran.2008, 10:35
Tuhhh be :( Bu ne kardeşim av mı, katliam mı ??? Yazıklar olsun başkada bişi demicem...
H.İbrahim UYSAL
29.Haziran.2008, 11:14
Bence bu adamlar egolarını tatmin ediyorlar.Arkadaşlar,böyle avcı olmaz olsun.Bu ne ya...İnsanın kendine saygısı yoksa,hiçbir varlığa yoktur.Avcılık değil,resmen toplu katliam.
maraton
29.Haziran.2008, 12:29
evet arkadaşlar resimler çok ğüzel belki beni yadırğayacaksınız ama avrupada buiş böyle sebebi devlet bu iş için öyle ğüzel organize olmuşki hem avcı hemde halk hemide devlet bilinçli olarak av yapıyor önce belli bölgelerde yetiştiriyor sonrada hasat yapıyor bu ğördüklerinizin tamamı nıdeğil fakat birçoğunu yaşadım örnek daha dün akşamgeldim kazakistandan bakın buna inanmıyacak sınız buğday biçimi bitmeküzere orda yollarda yürünmüyor bıldırcından sanki bütün dünyanın bıldırcını orda ama kimsebirtek bıldırcını eline bile tut muyor yol ve tarla kenarlarına otomatik sulama yerleştir miş adamlar hayvanlar susuz kal masın diye ve arkadaşlar bu işi yapanda devlet 3 bakanlığa birden bağlamış bu işi veğelir elde ediyor sonrasın dada ğelirinin %60 nı yaban hayata harcıyor sorada elin oğlu böyle av yapar bizde kınarız işin aslı öydeğil bakın daha avsezonumu açıldıda ben bilmiyorum şu anda millet üveyik vuruyor arkadaşlar henüz uçmayıbile bilmiyen bıldırcınları vuruyorlar işte asıl katliyamcı merhametsiz cani bunlar bizde bu işe onlarğibi baksak korumacılık yapsak devlet millet avcı ovamızmıyok dagımızmı yok suyumuzmu yok arkadaşlar düyanın enğüzel yerinde yaşadığımızı unut mayalım hertürlü av hayvanının ğöç yolundayız fakat nehikmetse avaçıkıyoruz biğün üçbıldırcın ertesiğün yok niye teyipçi toplamış yazımbiraz uzunoldu dahaçok şeylervarda başınızı ağart mayayım işim ğereği bayağı ayrı kaldım sizlerden hepinize sağlıklı ğünlerdilerim recepkuyu sakarya
ahmethoca
29.Haziran.2008, 13:22
Sevgili Marton abicim (kusura bakmayın isminizi bilmediğimden böyle hitap etmek zorunda kaldım)
Ben konuyu açarken sizin yaptığınız gibi yorumlar geleceğini düşündüğümden ,yapılacak yorum ne olursa olsun mantıklı bir açıklaması olmadığını yazdım. Şimdi sizin kazakistanda gördüğünüz uygulamalara benzer çalışmaları ve av organizasyonlarını ben de gerek yurtdışında yaşayan arkadaşlarımdan gerek internetten ve yazılı basından gerekse kendim bizzat gözlemleme fırsatına sahip oldum. Yapılan organizasyonlarda bölgede bulunan kuş popilasyonunun korunduğunu biliyorum.Ancak bunca hayvanın telef edilmesinin sonra da üzerlerine yatılıp fotoğraf çektirerek bununla övünmenin av ahlakına yakışmadığını hatta avlanma olgusuyla hiç alakası olmadığını düşünüyorum. Dediğiniz gibi söylenecek daha çok şey var aslında.Saygılar.
Bu görüntülerin hiç bir mantıklı açıklamasının oldugunu sanmıyorum.Hadi sülünleri avcı toplulugu avlakta vurdu diyelim.Üveyiklere ne demeli Kamyonla vurmuş adamlar.Üveyik dogada bulunan bir hayvan kim üretebilirki.Ayrıca ömrü yollarda geçen bi hayvanın nasıl korunabilecegi konusunda mantıklı bi açıklama olabilecegini kendi adıma zannetmiyorum.Düpedüz katliam.Sonra bize Barbar Türkler derler.Görüntüler ortada.Yazık.
maraton
29.Haziran.2008, 18:54
değerli kardeşim ahmet hoca adım recep senin de dediğinğibi resimlere bemde katılmıyorum ama o anki av heyacanı olabilir yada avlak saha sahibinin reklamı ama yinede herne olursaolsun resimlerin biz avcıları yeşilci ğeçinenlere karşıküçük düşürdüğünü ve bazı haklı davalarımızdada bizi savunmasız bıraktığını biliyorum eğer bizler butür sansasyonel olaylara ilğisiz kalırsak zayıfdüşeriz bunların neden lerini insanlara dahadüzğün anlatırsak o zaman bizimde yerimiz belli olur ben bunu söylemeye çalış tım tşk sevğilerle recep kuyu sakarya
maraton
29.Haziran.2008, 19:12
Değeli kardeşim erkan öztürk üveyik kuşu arjantin madagaskar macaristan taylant ğibidaha birçok ülkenin yerelkuşudur yani ğöç falan yapmazlar tıpkı bizim kumru ve yaboz dediğimiz kuşlar ğibi benimde düşüncem senin ğibi fakat adamlardaki korumacılık o kadar ilerlemişki mesela arjantini söyleyeyim sana hiç üşenmemiş adam tarlasındaki ağaçlara üveyikler tünesinlerdiye tünekyap mışlar yemler sular koymuşlar yani kısaca bakmış çoğaltmış sorada hasat yapmış onlar olaya öyle bakıyorlar ve hiçkimse çıkıpda sizne yapıyorsunuzdiyemiyor çünkü adamlara konuşma hakkı bırakmıyorlar bu bakımdan onları tebrik etmeklazım bize sıra ğelince hanğimiz kışın ğidipde kuşlara yematıyoruzki bunuda düşünmek lazım bakdaha sezon açılmadı millet üveyikleri vurdu bile sezonda ne avlıcaz bilmiyorum sevğiler recep kuyu sakarya
İsmail ÇIKRIKÇI
29.Haziran.2008, 21:03
Recep bey parayı veren düdüğü çalar, Yakındır Türkiyede bu görüntülerin olacağı özel avlakta
parayı veren vurur.Bana kalırsa üç beş kişinin vuracağı avlar değil yinede katliam.
nihat baltacı
30.Haziran.2008, 06:32
şerefsizlikten başka birşey değil...
mehmet fatih AKILLI
30.Haziran.2008, 06:52
BEN HAVADA UÇARKEN GÖRMEDİM BU KADAR ÜVEYİĞİ ADAM ÖNÜNE YAĞMIŞ http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/shocked.gif İNANILACAK GİBİ DEĞİL...ADAMLAR EGE TATMİNİ Mİ YAPMIŞLAR YOKSA BU GÖRÜNTÜLER FOTOMONTAJ MI??? GERÇİ BU ŞEKİLDE DE FOTOMONTAJ BİRAZ ZOR AMA...
unforgiven
30.Haziran.2008, 08:14
Rabbim bunun hesabını kesinlikle soracaktır...Bunun hesabını nasıl vereceksiniz?Sevgili hocam bu hassas konuya değindiğiniz için teşekkürler...
Saygılarımla...
ahmethoca
30.Haziran.2008, 10:04
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.
theonly07
30.Haziran.2008, 14:24
bence böyle bi katliamın hiçbir mantıklı acıklaması olamaz bu nedir böyle oldu olucak zehir atsınlar toplasınlar ne gerek tüfeğe
pythom
23.Temmuz.2008, 07:51
Akadaşlar ben bu avcıları ancak yuhlarım yuuuuuuuuuuuuuh...
harun4343
23.Temmuz.2008, 14:35
işte dinimizin güzelliği burada meydana çıkıyor..insanda ahret korkusu olmuyorsa demekki bu görüntüler meydana çıkıyor..ahret korkusu insana insanlığını hatırlatıyor..deil recep beyin dediği gibi yollarda yürüyememek kamyon kamyon çatına tünese ne yazar..insaf insaf..yahu kurban bayramında dini vecibemizi yerine getiriyoruz diye koparılan yaygaraya bak birde şu manzaraya bak...ne yaparım binbeşyüz üveyik vursam insan kursağından geçse geçse üç tanesi geçer ..
Mesut BÜLBÜL
23.Temmuz.2008, 15:00
böyle görüntüler insana daha ahlakına bozar burası türkiye ben yavruyu eğitim icin keklik vurma zamanında bile ayıp olurmu acaba diyorum egede keklik avı yasak duydum bizim burada korkuyorum vallahi ya bune rezalet şu durum karşısında.......
AVCILARIN AVINA VE AVCILARINA SAYGILI OLMASINI İSTERDİM KENDİ ADIMA .VE AVCI DOSLARIMINDA gerekli görüşlerinede yazmışlar bu durumda destekliyorum üzgünüm tek keimeyle
AVI VE AVCILIĞI LAYIK OLMAYAN BİR GÖRÜNÜMDÜR ARZEDERİ.
KENDİ ADIMA SAGILARIMLA
Fatih HACIABBASOĞLU
23.Temmuz.2008, 15:57
Arkadaşlar,böyle avcı olmaz olsun.Bu ne ya...İnsanın kendine saygısı yoksa,hiçbir varlığa yoktur.Avcılık değil,resmen toplu katliam.
sipsak
23.Temmuz.2008, 16:21
boyle sahıslar bızlerden uzak olsun hesaplarını ellbet bırgun vereceklerdır
ali demir
23.Temmuz.2008, 16:45
vayyy abi neyapmışlar öyle bunlar hayvan be ulan merhametsizler yukarda allahvar görmüyormu zannediyorlar ama dogru bunlar insan degil hayvan yok abi ben bulamadım bunlara isim hiç bir isism yakışmıyor
Her ne olursa olsun bu kadar acımasızlık olmaz ayıp denen bir şey var insan da vicdan denen bir kavram var ama bunlarda ne arar
Tamer Kuvvet
07.Ekim.2010, 20:33
Ohaaa demenin tam vakti yuhh be kardeşim bu kadar da olmaz. Paylaşım için teşekkürler.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.