Orijinalini görmek için tıklayınız : EKMEK DAVASI
fevzi dursun
02.Temmuz.2008, 09:34
sevgili avkolik dostlarım. sevgili dostlarım bu çalıştığım yerde yeniyim. işlerin yoğunluğu yüzünden izin almaya bile cesaret edemedim. dedeyi vefat ettirsek olmuycak nineyi vefat ettirsek olmuycak inanmazlar abim biliyorum.. adamlara şenliğe gidiyorum desem. güle güle deyip hesabımı keserler.ekmek davam yüzünden düzenlenen manavgattaki avkolik yaz şenliğine katılamıyorum. hepinizden çok çok özür diliyorum. ve de çok üzgünüm. sizinle tanışmak adına yapılan bu şenliği bu fırsatı kaçıracağım için çok üzgünüm...
tüm avkolik dostlarıma kazasız belasız gidip dönmeleri allahtan temennim. artık arkanızdan su dökeceğiz abilerim..
bol bol resim ve paylaşımlarınızı beklerim. burada beni yanlız bırakmayın dostlarım..
H.İbrahim UYSAL
02.Temmuz.2008, 09:43
Fevzi abiciğim,önce ekmek.Abi bu şenlikler her yıl olacağına göre gelecek yıl İnşallah yüzyüze muhabbet etmek nasip olur.Sen gelemesende yüreğinle hep yanımızda olacağından,hiç şüphemiz yok.Alanyadan saygılar abim.
Adil Karakus
02.Temmuz.2008, 09:58
Fevzi kafanı takma kardeş,gönlümüz kalbimiz hep beraber allahın izni ile,iş ve rızık ilk planda kardeşim sıkma canını,
benimde en büyük dileğim allah izin verirse tüm katılımcı arkadaşlarımızın sağ sağlim gelip dönmeleridir.
selamlar
fevzi dursun
02.Temmuz.2008, 09:59
sevgili H.ibrahim ve orçun kardeşim. insan ne de olsa üzülüyor yaa.
gerçi bu av sezonunda burdaki avcı dostlarımla her hafta bir av günümü paylaşacağım.
hele bi açıksın bakalım şu sezonda allah büyük. zaten bu sezon av manyağı olcam. bu sene kendime ayırdım. açılışta konya beyşehir ve devamında bu sezon heryerdeyim..
fevzi dursun
02.Temmuz.2008, 10:01
adil abim allah size kolaylık versin. tabikide büyük bir sorumluluk. tüm dostlarıma allah kazasız belasız gidip dönmeleri en temennim..
Fevzi abi sen üzme tadlı canını,önce can ,sonra canan diye bir söz var önce ekmek parası eğlence şölen bunlar her zmana oalcaktır.Önemli olan ekmek davası...
Sen yinede bizimlesin...
Gönüller bir olsun..
Mehmet Sucu
02.Temmuz.2008, 13:26
Fevzi kardeşim gelemediğine cok üzüldüm,Ama dediğin gibi ilk önce ekmek kavgası, gönüllerimiz her zaman bir.Ama son ana kadar akhisar otobüsünde yerin her zaman hazır,selamlar
unforgiven
02.Temmuz.2008, 15:36
Canım abim kesinlikle senin de dediğin gibi Ekmek davası, sonra eğlence...Rabbim izin verirse dostlarımız bizi burada yalnız bırakmayacaklardır...
Saygılarımla...
theonly07
02.Temmuz.2008, 17:38
abi takma tafana yeterki gönüller bir olsun gönüllerimiz hep daha ne isteriz
ahmethoca
02.Temmuz.2008, 17:54
Katılacak olan herkese iyi eğlenceler diliyorum. Biz de siz eğlenirken site ye göz kulak oluruz.
bülent erdem
02.Temmuz.2008, 23:23
sevgili fevzi abim,hepimizin öncelikli davası ekmek prası deyilmi...sen bucada biz manavgatta ne farkeder
yeterki gönüller bir olsun..yeterki sen canını sıkma,elbet birgün hepberaber oluruz..
sen bedenen yanımızda olmasanda ruhen bizimlesin..merak etme bol bol kulaklarını çınlatıcaz.
ayreten abi,böyle bir erdemlik gösterip mazeretlerini bildirdiğin için teşekkür ederim..bu sitemizi ne kadar saydığının bir göstergesidir benim için..sağ olasın
imported_avkolik
03.Temmuz.2008, 20:14
Vay Fevzim abim benim ...Ne asil bir duruş ya , helal olsun abi...Sen gelemsende bizimle olacaksın...Merak etme Orçun'un dediği gibi bol bol foto gelecek siteye..
fevzi dursun
04.Temmuz.2008, 16:27
canım dostlarım üç gündür cevap yazamadım şu an bile internet cafede yazıyorum. pc de arıza varmış..
sevgili avkolik dostlar allah hepinize hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip gelmeniz dileğiyle. iyi eğlenceler.
burada da dostlarınız var. isteyipte gelemeyenleri de unutmayım. paylaşımlarınızı bekleriz..
maraton
04.Temmuz.2008, 20:51
fevzi kardeşim ali ekber kardeşimindediği ğibi seni bucesaretinden ötürü tebrik ediyorum ğönüllerbir olsun yeter bende yeğenlerimin sünneti dolayısıyla katılamıcam herkeze şimdiden bol eğlenceler diliyorum ğülerek ğidip ğelmek nasip olur inşallah recepkuyu sakarya
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.