Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTANBUL dan selamün aleyküm tanışma
BU SİTEDEKİ AVCI ARKADAŞLARA VE ABİLERE MERHABALAR. ben istanbul ümraniye den ismail gül 1974 şile doğumluyum. ümraniye avcılar kulübü üyesiyim.domuz ve kuş çeşitlerinin avına giderim .bir alman drathaarım ,bir setterim var.evliyim 2 çocuk babasıyım .mobilya döşeme işi ile uğraşıyorum
ahmethoca
07.Temmuz.2008, 10:25
Aleykümselam.Hoşgeldiniz.
unforgiven
07.Temmuz.2008, 10:35
Hoşgeldiniz...Dostkoliktesiniz...Sevgili İsmail abi imza bilgilerinizi de doldurursanız size hitap konusunda dostlarımız sıkıntı çekmeyecektir.İmza bilgilerinize hakkınızda bilinmesini istediğiniz Doğum tarihi/yeri,Msn adresi,Cep numarası, gibi bilgilerinizi girebilirsiniz...
Saygılarımla...
Ve aleykümselam kardeş hoşgeldin sefalar getirdin
Doğru adrestesin paylaşımlarını bekleriz..
bende sizlere hoşbulduk diyorum.doğru yerde doğru insanlarla beraber olduğum için tabiki bende mutlu oluyorum.sizlere teşekkür ediyorum.inşallah bundan sonra bir çok konuyu hep beraber paylaşacağız
H.İbrahim UYSAL
07.Temmuz.2008, 11:24
Aileye hoşgeldin,dostum.Paylaşımlarını bekliyoruz.
nihat baltacı
07.Temmuz.2008, 11:25
ismail hoşgeldin.katılımlarını bekliyoruz.
raif sengör
07.Temmuz.2008, 11:27
İsmail bey aramıza hoş geldiniz...
Mesut BÜLBÜL
07.Temmuz.2008, 13:59
ismayil kardeşim aramıza hoş geldiniz memnun kalacaksınız buna ictenlikle inanıyorum paylaşımlarınada bekliyoruz muğla milastan selamlar diyorum dırahtarada maşallah diyorum
aleyküm selam ismail kardeş
hoş geldin kardeşliğe dostluğa hoş geldin güzel sohbetlere hep bereber
Levent Erdeniz
07.Temmuz.2008, 14:46
ALEYKÜM SELAM.hoş geldiniz.
theonly07
07.Temmuz.2008, 15:18
hoşgeldiniz dostkoliğe
İsmail bey aramıza hoşgeldiniz.Umarım iyi vakit geçirirsiniz...
mehmet fatih AKILLI
07.Temmuz.2008, 16:13
aİLEYE HOŞGELDİNİZ, MUHABBETİNİZ DAİM OLSUN
bülent erdem
07.Temmuz.2008, 20:47
ismail abi ,aramıza hoşgeldiniz..katılım ve paylaşımlarınızı bekliyoruz..rasgele
İsmail ÇIKRIKÇI
07.Temmuz.2008, 21:55
İsmail bey aramıza hoş geldiniz.
imported_avkolik
07.Temmuz.2008, 22:08
İsmail abi hoşgeldiniz dostkoliğe...Sitemize katkılarınız ve paylaşımlarınızı bekliyoruz.Avcılar kulubünüzü tanıtabileceğiniz bölümden tutunda her türlü paylaşımı yapabilirsiniz...Selamlar Emet'ten
M.Veysel Uysal
08.Temmuz.2008, 06:41
Aileye hoşgeldiniz,paylaşımlarınızı beklerizhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.