Orijinalini görmek için tıklayınız : akhisar'dan bir avcı daha
rabil kuday
08.Temmuz.2008, 16:20
MERHABA AVCI ABİ VE KARDEŞLERİM..........ARANIZA YENİ KATILDIM UMARIM BİNEDE ARANIZA KABUL EDERSİNİZ
ACILARIN DEĞERİ BENİM YANIMDA BAŞKADIR HERKESE SLM'LAR...........................
M.Veysel Uysal
08.Temmuz.2008, 16:28
Hoşgeldiniz,bravo Mehmet başkanım.Akhisara sevgiler,saygılarhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif
Mehmet Sucu
08.Temmuz.2008, 16:55
Rabil abicim hoş geldin sefalar getirdin,Rabil abicim lokantacıdır(pideci)eski iyi bir avcıdır.Antalyaya geldi,Zannederim ordaki sıcak ilgi ve alakadan cok memnun kalıp hemen üye olmuş,Teşekkür ederim.paylaşımlarını bekliyoruz
H.İbrahim UYSAL
08.Temmuz.2008, 16:58
Hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz ailemize.Sıcak yüreklerle dolu dostkoliktesiniz.Alanyadan saygılar,Akhisara.
ahmethoca
08.Temmuz.2008, 17:16
Hoşgeldiniz. Mehmet abi elini nereye atsan ihya ediyorsun maşallah.Seni daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.
Mustafa ÇİL
08.Temmuz.2008, 23:00
hoş geldiniz sevgili büyüğüm sefalar getrdiniz sıcak ve samimi dosstlar arasına
bülent erdem
08.Temmuz.2008, 23:39
yaa bu akhisar la,mehmet başkanımın hakkı hayatta ödenmez....sitemize renk katıyosunuz..
radil abicim,tekrar dan aramızda olmanızın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz..
hoş geldiniz sefalar getirdiniz..nede iyi ettiniz...
sevgili dedeciğime ve akhisarlı avcılara kucak dolusu selamlar...
cihaninci
09.Temmuz.2008, 05:10
ARKADAŞLAR ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN AMA BİZİM BAŞKANIMIZ ÖYLEDİR.
HERŞEYİYLE 10 NUMARA BİR İNSANDIR..............
SENİ ÇOK SEVİYORUZ MEHMET ABİ İYİKİ VARSIN SAYGILAR........
imported_avkolik
09.Temmuz.2008, 05:49
Rabi abi hoşgeldin sefalar getirdin...
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz siz Akhisarlı dostları aramızda görmekten çok mutlu olduk
Teşekkürler Mehmet başkan sen daha başka yerlerde olmalısın...zamanla olur inşaallah...
rabil kuday
09.Temmuz.2008, 07:39
Başkanım sen başkansın diye biz avcı olduk :)
Seninle fizana giderim ben
Sen başkanlığı bırakırsan ben de avcılığı bırakırım
Selamlar...
Mehmet Sucu
10.Temmuz.2008, 10:41
Hepinize cok teşekkür ederim,rabil abi ben başkanlığı bırakırsam sen avcılığı bırakma,biliyorsun ki avcılık dünyanın en güzel sporudur,http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gifYorumlarınız için hepiniz sağolun,burda ben biraz ön plana cıkıyor gözüksemde,bu başarı akhisarımızın birlik ve beraberliğimiz başarısıdır.Ben kelimesini kullanmayı sevmiyorum,BİZ kelimesi benim için her zaman ön plandadır.Hep birlikte cok daha güzel yerlere geleceğiz...SELAMLAR SAYGILAR
nihat baltacı
10.Temmuz.2008, 13:36
rabil abi aramıza hoşgeldin..nice paylaşımlara.
Mesut BÜLBÜL
10.Temmuz.2008, 14:18
rabi kardeş hoş geldin sefalar getirdin şeref verdin kardeşim akisar da şugünlerde maşallah yeni üye akını başladı sevgili başkanımada seamlar katılımlarınızın devamını diliyoruz bu site hakikaten avkolik doskolik siteidir selamlar akisara muğla milastan .
fatih demircan
10.Temmuz.2008, 14:33
rabil abi hoşgeldin seninle otobüste tanıştık hemşeri çıktık seni burada da görmek güzel
unforgiven
12.Temmuz.2008, 07:48
Sevgili Rabil abim Dostkolik sitemize hoşgeldiniz...Valla Akhisar denilince kalbim küt küt atmaya başlıyor..Hele ki dedemiz bambaşka bir dünya...Kütahya/Emetten kucak dolusu selamlar sevgiler...
Saygılarımla...
Vay Rabil'cim hoş geldin aramıza,sefalar getirdin.Arkadaşlar evde yemek olmadımı sağolsun evlere kadar pide,lahmacun servisini anında yapar rabil usta.(nasıl reklam ama belki torpil yaparsın bundan sonra)
aytekin çetin
10.Eylül.2008, 06:22
hakan YALCIN
10.Eylül.2008, 06:26
aramıza hoş geldınız
İBRAHİM AKKAYA
13.Eylül.2008, 07:58
B
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.