PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık İngiliz Pointer(EFE)

mehmetari
09.Temmuz.2008, 18:45
1 : Adı EFE
2 : Yaşı 7.5 Aylık
3 : Fiatı 2000 ytl
4 : Cinsi İngiliz Pointer
5 : Cinsiyeti Erkek
6 : Egitimi Arama-Aport
7 : Aşıları :Uygun
8 : Fotoğrafı :Var
9 : Bulundugu şehir :Kütahya-Emet
10 : Kimden alındığı :Cesi Ve Lord 3. dönem ve son yavrulardan.
11 : iletişim bilgileri :0544 833 2481 mustafa çil
12: anne ve baba fotoları Anne-Baba Cesi ve Lord.

http://img144.imageshack.us/img144/6844/1031173cw6.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/7771/1031169dr0.jpg

imported_avkolik
09.Temmuz.2008, 18:54
Mehmedim fıstık gibi köpek valla :) Alana satana hayırlı olsun...

nihat baltacı
09.Temmuz.2008, 18:58
güzel köpekmiş mehmet.dilerim iyi bir avcıya nasip olur...

H.İbrahim UYSAL
09.Temmuz.2008, 19:01
Güzel köpek,bahtı açık olsun.

hunter_crzm
09.Temmuz.2008, 19:21
Güzel köpek alana satana hayırlı olur inşş...

ahmethoca
09.Temmuz.2008, 21:24
Alan da satan da hayrını görsün.

09.Temmuz.2008, 21:29
Mehmet abi inşallah avcı bir dostumuza abimize nasip olur her zaman söylemişimdir sana,Efe iyi bir ingiliz pointer fiziksel hatlarıda çok hoş...

umit07
09.Temmuz.2008, 21:32
allah nazardan saklasın cok yakısıklı bir köpek alana satana hayırlı olsun

Mustafa ÇİL
09.Temmuz.2008, 21:40
BAKALIM BU KİME GİDECEK
ALAN ARKADAŞ ŞİMDİDEN ÇOK ŞANSLI
arazide bu gün bir bak dedi mehmet valla çok hoş abilerini aratmayacak bir hayvan
ava hazır,alan arkadaş hayrını grr inşallah

kapadokyali_1981
09.Temmuz.2008, 21:41
Maşallah Mehmet kareşim Efe gerçekten çok güzel bi avcı dostu umarım hakkını verebilecek bi avcı arkadaşımıza nasip olur. Alana satana hayırlı olsun...

fevzi dursun
09.Temmuz.2008, 21:51
çok güzel maşallah alan hayrını görsün. fotoğraflara göre hava şartlarına göre uzun bir ferma vermiş. kokuda mükemmel gibi. alan kişi inşallah kıymetini bilir.

Mustafa ÇİL
09.Temmuz.2008, 22:07
fevzi abim bu köpeklerde 1. batın 2.batın ve 3. batın
malesef kısa kokulu çıkmadı
nedendir bilmem bu memleketden kısa kokulu çıkmadı..
belki biri diğerinden bir gmlek üstün oldu ama hepside bir birinden daha güzel ve mükemmel çıktılar
maksat köpek yavrulatmak ve satmaktan ziyade uzun kokulu olanları
bu ülke emrine vermeye çalıştık...

fevzi dursun
09.Temmuz.2008, 22:19
mustafa abim damar sağlam. devam abi

Mustafa ÇİL
09.Temmuz.2008, 22:21
teşekkürler abim
sağolasın

bülent erdem
09.Temmuz.2008, 22:51
anneside babasıda güzel oln bir köpek....inşaallah değer bilcek bir avcıya nasip olur...

Fatih HACIABBASOĞLU
10.Temmuz.2008, 06:22
Alan da satan da hayrını görsün.

aytekin çetin
10.Temmuz.2008, 06:40
Köpek güzelde yaşına göre fiyat biraz abartılı gibi alana satana hayırlı olsun.

Mustafa ÇİL
10.Temmuz.2008, 07:09
aytekin abem
heralde almak isdeyene bir güzellik yapacaktır mehmet
pazarlık payı mutlaka vardır ve olmalı
ama allah için güzel hayvan...buda senin önden avurtlu lardan heheheh

Adil Karakus
10.Temmuz.2008, 07:39
Vay be Efede Efe olmuş maaşallah,mart ayında görmüştüm ,birde şimdi bakıyorum vallahi mükemmel olmuş,kendimi şanslı hissediyorum bu hayvanı canlı gördüm. LORD/CESİ kılasiği
Alana satana hayırlı olur inşallah

selamlar

theonly07
10.Temmuz.2008, 07:47
güzel köpek alana satana hayırlı olsun

10.Temmuz.2008, 07:53
Alan arkadaş 10 sene arkasına bakmadan av yapar diyorum ben
valla alacak arkadaş bence çok şanslı şimdiden hayırlı olsun..

hakan YALCIN
10.Temmuz.2008, 09:17
alana satana hayırlı olsun

İsmail ÇIKRIKÇI
10.Temmuz.2008, 11:26
Alana satana hayırlı olsun Allah nazardan saklasın.

Mustafa ÇİL
10.Temmuz.2008, 11:52
amn amn abem

mehmet fatih AKILLI
10.Temmuz.2008, 15:36
alan satan hayrını görsün

kapadokyali_1981
10.Temmuz.2008, 16:17
Mehmetim hakıkaten anlatılmaz yaşanır diye tabir ettiğimiz bi köpek yetiştirmişin umarım hakkını verecek bi avcı arkdaşımıza nasip olurda namını hem duyar hem alkışlarız. Maşallah....

optikci97
11.Temmuz.2008, 20:56
Öncelikle alana satana hayırlı olsun

yaklaşık 3 gün önce emetteydim efeyi çok çok yakından görme imkanım oldu ve şunu gördüm kurzhaar cinsi köpeklerle avlanmama rağmen bir pointer ancak bu kadar anlayışlı itaatkar ve bu kadar sakin mizaca sahip olabilir ama araması ferması ve en en önemlisi kokusu bu kadar olur

fiziki ölçüler olarak renk olarak çok çok iyi

fiyat konusuna gelince çok makul bir fiyat vermiş mehmet kardeşim inanın ki makul bu kandaki köpekler şimdiye kadar hiç kötü çıkmadı bilenler bilir .

(1 saat te oturmayı öğrenirmi bi köpek yav )

11.Temmuz.2008, 21:09
KÖPEK BENCE GÖRÜNÜŞ İTİBARİYLE ÇOK GÜZEL. AMA KAFAMDA SORU İŞARETLERİ DOĞUYOR BU KÖPEK TAM SEZONA 1 AY KALMIŞKEN NEDEN SATILIYORKİ? BENİM BİLDİĞİM MEHMET ARI KARDEŞİM AVCI BİRİ. BEN SEZONA GİRMEYE 1 AY KALA BIRAK EFE GİBİ BİR KÖPEĞİ KANGAL PUANTER KIRMASINI BİLE ELDEN ÇIKARMAM VE AVINI GÖRÜRDÜM. BİLMEM ANLATABİLDİMMİ. FİYAT KONUSUNA GELİNCE ALABİLECEK GÜCÜ OLAN ARKADAŞ VARMI DÜŞÜNÜYORUM. 2.000,00 YTL ŞU AN BİR KÖPEĞE PARA VEREBİLECEK ARKKADAŞ VARSA İŞİ ÇOK DÜZGÜN BİR ARKADAŞIMIZDIR HERALDE. PİYASADA GRAM PARA DÖNMEZKEN BİR KÖPEĞE BUKADAR PARA VERİLMESİ ÜLKENİN DURUMUNUN DÜZELDİĞİ İŞARETİDİR HERALDE . SAYGILAR.

Mustafa ÇİL
11.Temmuz.2008, 21:54
orçunum sakin ol gardaşım

metin gardaşım ben seni bilirim sende beni
benim çevremdeki bu işle uğraşanlarıda bilir ve tanırsın üç aşa beş yukarı...
mehmet den bu köpekleri daha öncada istediler,vermedi gardaşım yapacak birşey yok bu gün ise satma ihtiyacı hissetmiş amma satılır amma satılmaz nasiptir kısmettir..
anlamadığın bir diğer konuyada açıklık getireyim,mehmet bu köpekleri satma sebebi,köpeklere babası nınbakmasındandır,çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir insandır mehmetin babası,köpek bakamayacağım artık dedi ve üç köpeğini satılık etti birinide bu steye koydu
nedeni ise sadece mehmetde 8 köpek var gardaşım...merak etme 5 tanesi hala kendisinde ve amcalarında ...köpek eder veya etmez alınır veya satılmaz bu mehmedi ilgilendiren bir konudur...
bu memleketin halini sen kötü biliyosan sana anlatayım...bir haftadır çok sevdiğim kişiler 1000 euro ya çek cumhuriyetinden 2,5 aylık yavrular alıyolar işin aslı bende almak istedim
ama gönül dostlarım canlarım dedilerki şuan için pointere ihtiyacımız yok...

anlatmak istediğim ne biliyomusun gardaşım
bu memleketin köpeklerine geldiği zaman para yok memleketin durumu hep kötü
ama iş yurt dışına geldiği zaman ne hikmetse memleketin durumunu pek umursayan yok..
ve idda ediyorum bu memleketin köpekleri yurt dışının köpeklerini meralarda ezer siler ve geçer
çok kısa olmadı ama belki biraz anlamana yardımcı olabilmişimdir..

fevzi dursun
14.Temmuz.2008, 09:45
arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın. burada iyisiyle kötüsüyle herkez bir paylaşımını sunacaktır. bence köpeğin fiyatı damara göre normal köpek bir kere alınıyor ve bunla on sene dile kolay on sene sorunsuz bir avcılık yapıyoruz. burada herkez bir fikrini ortaya koyacaktır. burada kimse alınmasın. avkoliğinde diğer sitelere oranla farkıda budur. oturulur tartışılır konuşulur.kimselerde birbirlerine darılmaması lazım. sonuçta burda herkeze yorum hakkı verilmiştir. beş parmağın beşide bir değildir. güzellikte burda saklı zaten. mühüm olan ailede kimseleri kırmamak..
metin arkadaşımızda bir soru sormuş. mantıklı bir soru.. tabii mustafa abimde mantıklı bir cevap vermiş. arkadaşımızın köpeği güzel. köpek fazlalığından satıldığınıda öğrenmiş durumdayız...
bize düşen görevde alan arkadaş hayırnı görür inşallah demekten başka bir şey olmaz..
izmir bucadan sevgi ve saygılar......

vedat hamurcu
14.Nisan.2009, 17:37
helal olsun sana mustafa gardaşım senin köpeklerinden cıkınca mükemmel oluyorlar efe harika bir enik başarılarının devamını dilerim