Orijinalini görmek için tıklayınız : SİTEMİZİN GÜZEL YANI
Mustafa ÇİL
10.Temmuz.2008, 08:01
Sevgili dostkolikler
yaklaşık 10 yıldır birbirlerini görmeyen haber alamayan dostlar stemiz sayesinde tekrar buluştu ne kadar güzel değilmi.
yıllar önce biten askerlik ve kaybolan dostlar tekrar kavuştu...stemizin avcılık dışında bu türden de güzel yanları olması beni gerçekden memnun ve mutlu etti..
stemizin hukuk dnışmanı metin ve sevgili bülent erdem gardaşımın asker arkadaşı oldunu biliyormuydunuz..
Birbirlerini yıllar önce kaybetmişler,tel.kayıt defterleri kaybolmuş veya yakılmış..
ama AVKOLİK DOSTKOLİK bakalım tekrarından kimleri bir araya getircekk..
M.Veysel Uysal
10.Temmuz.2008, 08:28
Tabiki daha ne güzellikler yaşanacaktır,bunun yanında sitemizin vasıtasıyla kurulan çok can dostluklar oldu ve büyük bir hızla devam edecektir.Bütün arkadaşlara,abilere,kardeşlere Alanyadan kucak dolusu sevgiler.saygılar.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
unforgiven
10.Temmuz.2008, 09:04
İşte budur...Rabbim nelere kadir...İnşallah daha güzel dostluklara, daha güzel kardeşliklere hep birlikte ulaşacağız...
Saygılarımla...
H.İbrahim UYSAL
10.Temmuz.2008, 09:26
Bizler bu site sayesinde daha önce tanımadığımız bir çok can dostlar tanıdık.Allahım siteyi kurandan ve gelişmesinde faydası olan herkezden binler kere razı olsun.İyi ki varsınız abilerim,kardeşlerim.Alanyadan sevgiler,saygılar.
ahmethoca
10.Temmuz.2008, 09:59
İnşallah bizlerde eski dostlarımızı bir gün avkolikte karşımızda buluveririz.Teşekkürler avkolik.
imported_avkolik
10.Temmuz.2008, 11:01
Oy oy oy daha neler ....Çok güzel yaaa ..Allah bir daha ayırmasın
Nerden nereye valla çok sevindim
inşaallah güzel haberleri buradan almaya devam ederiz.
bülent erdem
10.Temmuz.2008, 23:51
evet arkadaşlar,gerek metin kardeşim olsun,gerek benim için olsun,bu tarifsiz bir süpriz oldu..
heralde uzun süre düşünsem,böyle bişey aklıma gelmezdi...
1977/4 tertip,ankara özel koruma taburunda yaklaşık 15 ayımız geçti metin kardeşimle...iyisi ile kötüsü ie gelip geçti..
askerlik anıları hiç bi zaman unutulmaziama malesef arkadaşlar unutuluyo...
inşallah avolik sayesinde bulduğum arkadaşımı bidaha kaybetmem...
metinnnnn hüppppp deee...hehehe
Fatih HACIABBASOĞLU
11.Temmuz.2008, 07:02
Nekadar Güzel Bir duygu.....bununla beraber yeni tanışıp dostluklar Kurduğumuz Nice İnsanlar oldu Bu site Sayesinde.....
TEŞEKKÜRLER DOSTKOLİK
ADAPAZARLI AVCI
11.Temmuz.2008, 07:04
Nerden nereye valla çok sevindim
inşaallah güzel haberleri buradan almaya devam ederiz.
fatih demircan
11.Temmuz.2008, 08:17
dağ dağa kavuşma insan insana avkolikte kavuşur güzel bir sürpriz olmuş bülent sizler için darısı başkalarının başına
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.