PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. AVKOLİK YAZ ŞÖLENİ AKHİSARDA

ismail talay
11.Temmuz.2008, 01:13
SEVGİLİ YÖNETİCİLER VE ÜYELERİMİZ !!!

seneye şölenimizi akhisarda, üstelik duyuracağımız dev bir organizasyonla yapacağız , sevgili başkanıma yaptığımız öneri tarafından kabul edilmiş ve aşagıdaki cümleleriyle beyan edilmiştir. bu konuyu buraya actım cünkü avkolik yaz şöleni konusu içerisinde gündeme gelen bu önemli konuyu herkesin duymasını görmesini istedim.

işte başkanımızın ve sevgili dostumuz sadık DEMİREL kardeşimizin cümleleri

Sadık demirelden alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Sevgili arkadaşlar bende Akhisar Avcılık ve Atıcılık Derneğinin bir üyesi olarak Akhisar avcıları adına ve Başkanımız Mehmet SUCU adına sizleri Akhisarda ağırlamaktan ve 2. AVKOLİK şöleninin Akhisarda yapılmasından gurur duyacağımızı belirtmek isterim.Ben bu camiayı çok sevdim her ne kadar işlerimden dolayı aktif olamasamda fırsat buldukça ilk ziyaret ettiğim adres AVKOLİK. İyiki varsınız.
--------------------------------------------------------------------------------

BUNLARDA BAŞKANIMIZIN CÜMLELERİ

Sevgili ismail,im ve bülent,im seneye akhisarda buluşalım demişsiniz,Bu bizim için şereftir.Zaten sevgili kardeşim sadık akhisar adına söylenecekleri söylemiş.teşekkür ederim,sadıcım SENEYE TÜM AVKOLİK AİLESİNİ AKHİSARA BEKLİYORUZ SELAMLAR

sayın başkanım !! sayın mehmet SUCU sizler ava, avcılığa , avcıya saygı sevgi duyan ,seven yegane kulup sünüz,
bu doğrultuda nasılsa hepimiz sana BAŞKANIM diye hitap ediyoruz , bu yüzden biz avkolikler BAŞKANIM kelimesini lugatımızda ölümsüzleştiriyor ve size ONURSAL BAŞKAN ımız demek istiyoruz.

TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM , TEŞEKKÜRLER SADIK DEMİREL ..

bülent erdem
11.Temmuz.2008, 01:44
TEŞEKKÜRLER MEHMET BAŞKANIM,TEŞEKKÜRLE AKHİSAR

seneye allah izin verirse görüşmek dileğiyle....

inşallah ALANYA-MANAVGAT olarak üzerimize düşeni yapıp,yoğun bi katılımla iadei ziyertimizi yapmış olacağız..

H.İbrahim UYSAL
11.Temmuz.2008, 05:37
Çok değerli başkanım Mehmet Sucu ve Sayın Sadık abiciğim,siz davet edersinizde gelmemek olurmu.Allahtan bir mani gelmezse Alanya ekibini gayrisiz toplarım,Bülentciğim sende Manavgat ekibini alırsın ,hep beraber Akhisar yolunu tutarız.Dört gözle bekliyoruz o zamanı.Alanyadan saygılar abilerim.

11.Temmuz.2008, 05:57
Eyvallah sayın başkanım ve Sadık kardeş
zaten Avkoliğin 1.şenliğinde neler yapabileceğinizi göstermiştiniz.
Kucak dolusu teşekkürler

aytekin çetin
11.Temmuz.2008, 06:41

Fatih HACIABBASOĞLU
11.Temmuz.2008, 06:42
Dört Gözle Bekliyoruz Seneyi şimididen...

KARİZMAAVCI
11.Temmuz.2008, 07:18
Arkadaşlar sizinle birlikte olmak ve yanımızda olduğunuzu görmek şahsımız ve Akhisar avcıları adına ne büyük şeref, inanın çok duygulandım. Daha netleşmedi ama sayın başkanım Mehmet SUCU ile yaptığımız ayak üstü görüşmede Şölenimizle Atışlarımızı aynı zamana getirip daha çok aktivasyonu bi arada yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Festival havasında. Tabiki bunlar daha çoooook görüşülür. Biz her halikarda sizi Akhisara bekliyoruz. Akhisardan saygılarla.

fatih demircan
11.Temmuz.2008, 07:36
yapacağinız her adımda Allah yardımcınız olsun utandırmasın bizlere bu konuda üstümüze ne düşerse seve seve yapmaya hazırız

Adil Karakus
11.Temmuz.2008, 07:37
Teşekkürler Mehmet başkanım teşekkürler Sadık Demirel,

2.Avkolik şöleninin heyecanı şimdiden çöktü üzerime,birlite hep beraber en güzel günlere,

İsmail bene heyacan bastı gene hehe

Mehmet Sucu
11.Temmuz.2008, 07:40
sadık demirelden alıntı[HR]Arkadaşlar sizinle birlikte olmak ve yanımızda olduğunuzu görmek şahsımız ve Akhisar avcıları adına ne büyük şeref, inanın çok duygulandım. Daha netleşmedi ama sayın başkanım Mehmet SUCU ile yaptığımız ayak üstü görüşmede Şölenimizle Atışlarımızı aynı zamana getirip daha çok aktivasyonu bi arada yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Festival havasında. Tabiki bunlar daha çoooook görüşülür. Biz her halikarda sizi Akhisara bekliyoruz. Akhisardan saygılarla.

[HR]
Sadık kardeşim herşeyi yazmış,buna ilave şölenimizi okullar kapanmadan büyük ihtimal mayıs ayı içersinde (cünkü yazın düğünler cok oluyor herkes şölene katılamıyor)iki gün iki gece (manavgat kadar olmasada)elimizden geleni hep beraber yapmaya çalışırız,bunlara birde trap atışını ekledikmi tadından yenmez.Seneye allah nasip ederse herkesi akhisara bekliyoruz.Selamlar saygılar

KARİZMAAVCI
11.Temmuz.2008, 07:40
Adil abicim hehehe değil Bülentime ayıp oluyo hohohohohohoho

Mustafa ÇİL
11.Temmuz.2008, 08:11
YAV SİZLER NE MUHTEŞEM ADAMLARSINIZ

ahmethoca
11.Temmuz.2008, 14:50
Çok sevindirici bir haber.Mehmet abicim sonsuz teşekkürler.Allah yardımcınız olsun. her zaman yardıma koşmaya hazırız. Saygılar.

unforgiven
11.Temmuz.2008, 14:53
Rabbim izin verirse Akhisar'da yapılırsa şölen muhteşem olur...Sayın başkanım işini bilir...

Saygılarımla...

aliihsan.emet
11.Temmuz.2008, 16:35
SELAMÜNALEYKÜM ... akhisarlı gönüldaşlarım inşallah ölmez ve sağ olursak biz denizli ekibi olarak yanınız dayız her keze selam, cümleten ALLAHA EMANET .OLUN.

imported_avkolik
11.Temmuz.2008, 16:56
sadık demirelden alıntı
[HR]
Arkadaşlar sizinle birlikte olmak ve yanımızda olduğunuzu görmek şahsımız ve Akhisar avcıları adına ne büyük şeref, inanın çok duygulandım. Daha netleşmedi ama sayın başkanım Mehmet SUCU ile yaptığımız ayak üstü görüşmede Şölenimizle Atışlarımızı aynı zamana getirip daha çok aktivasyonu bi arada yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Festival havasında. Tabiki bunlar daha çoooook görüşülür. Biz her halikarda sizi Akhisara bekliyoruz. Akhisardan saygılarla.

[HR]

Sadık kardeşim herşeyi yazmış,buna ilave şölenimizi okullar kapanmadan büyük ihtimal mayıs ayı içersinde (cünkü yazın düğünler cok oluyor herkes şölene katılamıyor)iki gün iki gece (manavgat kadar olmasada)elimizden geleni hep beraber yapmaya çalışırız,bunlara birde trap atışını ekledikmi tadından yenmez.Seneye allah nasip ederse herkesi akhisara bekliyoruz.Selamlar saygılar

İnşallah başkanım...

Mustafa ÇİL
11.Temmuz.2008, 17:00
BU İŞİN İNŞALLAHI MAŞALLAHI YOK ANCA BERABER KANCA BERABER BNDAN SONRA

nihat baltacı
11.Temmuz.2008, 17:10
teşekkürler başkanım....ayrıca akhisar topluluğuna saygılarımı sunarım...allah o günleri nasip eder inşallah hepimize.

Mustafa ÇİL
11.Temmuz.2008, 17:14
İNŞALLAH TABİKİ DOSTLAR O GNLERE KİM ÖLE KİM KALA BAKALIM
inşallah hep beraber çok daha güzel gnler ve yıllar grürüzz

bülent erdem
11.Temmuz.2008, 21:46
"adil abicim hehehe deyil,bülentime ayıp oluyor hohohohoho"

http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifilahi sadık abi....http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

11.Temmuz.2008, 21:53
Sadık abime ve Mehmet Başkanıma bu ince düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyorum...

Dost ne demek anlamak isteyen Akhisar avcılar derneğine uğrasın...

Mustafa ÇİL
28.Temmuz.2008, 22:47
akınım çok doğru bir cümle kurmuş
klüpçülük ve dostluk mükemmel şeyler yaptırıyor
sağolasın başkanım

pythom
29.Temmuz.2008, 00:09
inşallah ALLAH ogünleri gösterir hepimizede sizin gibi değerli dostlarla hep bir arada olmak gurur verici inşallah AKHİSARDAN sonra DENİZLİDE yaparız.

cihaninci
29.Temmuz.2008, 05:31
VALLA BEN ŞİMDİDEN HEYECANLANMAYA BAŞLADIM............
BU KONUDAN DAHA ÖNCE HABERİM VARDI MEHMET BAŞKANLA KONUŞURKEN MUHABBETİ GEÇMİŞTİ........AMA ŞİMDİ KESİNLEŞTİ................
SEVGİLİ,ÇOK DEĞERLİ AVCI ABİ VE KARDEŞLERİMİ AKHİSARDA GÖRMEK ÇOK BÜYÜK MUTLULUK VE ONURDUR BENİM İÇİN. SİZLERİ BURADA AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ........
AKHİSARLILAR ADINA SAYGILAR........................!

29.Temmuz.2008, 06:50
Akhisar ekibini tüm kulupler örnek almalı çok saygın başkanları yönetimi bir okadarda üyeleri varki herşey saygı,sevgi,dostluk çerçevesinde oluyor tabiki böyle kulubün yanında olunur yapmaya çalıştığınız hrşey için şimdiden teşekkürler.

rabil kuday
29.Temmuz.2008, 09:40
SEVGİLİ,ÇOK DEĞERLİ AVCI ABİ VE KARDEŞLERİMİ AKHİSARDA GÖRMEK ÇOK BÜYÜK MUTLULUK VE ONURDUR BENİM İÇİN. SİZLERİ BURADA AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ........
AKHİSARLILAR ADINA SAYGILAR........................!

Mustafa ÇİL
29.Temmuz.2008, 10:04
sağolun canlar gardaşlar sağolun