PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UYANALIM ARTIK GARDAŞLAR...

aliihsan.emet
11.Temmuz.2008, 18:10
SELAMÜNALEYKÜM... BU BİLGİYİ AVKOLİK AİLESİYLE BAYLAŞMAK İSTEDİM ,SATEN HERKEZE MAİL YOLLUYORUM.
özel(LEŞTİRİL)mişiz
Türk Telekom, Arap'ın.
Telsim İngiliz'in.
Kuşadası Limanı İsrailli'nin.
İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
Araç muayene işi Alman'ın.
Başak Sigorta Fransız'ın.
Adabank Kuveytli'nin.
İETT Garajı Dubaili'nin.
Avea Lübnanlı'nın.
Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..
Ermeni...)
Rakı , Amerikalı'nın.
Finansbank Yunanlı'nın...
Oyakbank Hollandalı'nın.
Denizbank Belçikalı'nın.
Türkiye Finans Kuveytli'nin.
TEB Fransız'ın.
Cbank İsrailli'nin.
MNG Bank Lübnanlı'nın.
Alternatif Bank Yunanlı'nın.
Dışbank Hollandalı'nın.
Şekerbank Kazak'ın.
Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.
Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.
Enerjisa'nın yar ısı Avusturyalı'nı n.
Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.
Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.
İzocam, Fransız'ın.
TGRT(Fox) Amerikalı'nın.
Demirdöküm Alman'ın.
Döktaş Fransız'ın.
Süper FM Kanadalı'nın.
Hepsi TÜRKtü.
Sadece 4.5 yıl önce.
Çok önemli....
ASIL DEGERİ 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR DiKKAT 9 MiLYAR VEYA
9 MiLYON DEGiL 9 TRiLYON DOLAR...
ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK.
YAZIKLAR OLSUN....
KAPTIRANA, VERENE SUSUP SEYREDENE... .
ALTI USTU BIR MAIL GONDERMEKLE
BU İŞ OLMAZ DİYE DÜŞÜNMEYİN LÜTFEN.
VATANINI SEVEN
HERKESE GÖNDERELİM, HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ ETİBANK öZELLESTİRİLECEK..
(VE ALICISI AMERIKA :-) VE BOR İŞLETMELERİ ETIBANK
BÜNYESİNDE. KONULAN FİYAT
40 MİLYON $.
LÜTFEN BİR DAHA OKUYUN VE LÜTFEN HERKESE İLETİN... YASADIĞIN
DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN, BARI ÜLKENİ SORGULA.....
Önemli! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ..
Borla çalışan araba üretildi, Türkiye kiskacta. Arabayi bor madeniyle
calistiracak patentli 600 proje oldugu ortaya cikti.Turkiye, dünya
rezervinin yüzde 70`ine sahip ve uluslararasi teroristler Türkiye
uyanmadan
bu kaynagi ele gecirmeyi planliyor.
Bu maili çoklu yollayarak en azindan
bir toplum bilinci oluŞmasina yardim edebiliriz.. .
ya da direkt silin..
TMMOB
ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI
İSTANBUL ŞUBESİ
!!!!! Hızlı Bir Şekilde Forward Edelim !!!!!
Hüseyin Aygün

ahmethoca
11.Temmuz.2008, 18:24
Paylaşımınız için teşekkürler.Herkese yolluyorum.

unforgiven
11.Temmuz.2008, 18:35
Canım abim güzel paylaşımın için teşekkür ederim...Hemen adresimdeki herkese gönderiyorum...

Saygılarımla...

hallederix
11.Temmuz.2008, 18:58
SELAMÜNALEYKÜM... BU BİLGİYİ AVKOLİK AİLESİYLE BAYLAŞMAK İSTEDİM ,SATEN HERKEZE MAİL YOLLUYORUM.
özel(LEŞTİRİL)mişiz
Türk Telekom, Arap'ın.
Telsim İngiliz'in.
Kuşadası Limanı İsrailli'nin.
İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
Araç muayene işi Alman'ın.
Başak Sigorta Fransız'ın.
Adabank Kuveytli'nin.
İETT Garajı Dubaili'nin.
Avea Lübnanlı'nın.
Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..
Ermeni...)
Rakı , Amerikalı'nın.
Finansbank Yunanlı'nın...
Oyakbank Hollandalı'nın.
Denizbank Belçikalı'nın.
Türkiye Finans Kuveytli'nin.
TEB Fransız'ın.
Cbank İsrailli'nin.
MNG Bank Lübnanlı'nın.
Alternatif Bank Yunanlı'nın.
Dışbank Hollandalı'nın.
Şekerbank Kazak'ın.
Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.
Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.
Enerjisa'nın yar ısı Avusturyalı'nı n.
Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.
Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.
İzocam, Fransız'ın.
TGRT(Fox) Amerikalı'nın.
Demirdöküm Alman'ın.
Döktaş Fransız'ın.
Süper FM Kanadalı'nın.
Hüseyin Aygün

EEEEE Geriye ne kalmış her taraf yabancı sermayeyle dönüyor biz hala niye ytl bazında maaş alıyoruz ve niye AB 'ye girmeye çalışıyoruz ki AB bize girmiş zaten ........

http://img213.imageshack.us/img213/7951/63dtqq5.gif (http://imageshack.us/) Bu ne derin uyku ne uzun düştür Aç şu gözlerini uyan Müslüman Ölüden farkın yok bu nasıl iştir

H.İbrahim UYSAL
11.Temmuz.2008, 19:18
Milletler yabancı kuvvetlerin orduları ve diğer maddi güçleri tarafından yok edilmeden önce, manevi ve fikir güçleri tarafından esaret atına alınırlar. Böyle bir toplumun esir ve yok olması kesin hale gelir.
ALPARSLAN TÜRKEŞ

Ne güzelde söylemiş rahmetli BAŞBUĞ.Herkezin aklını başına alma vakti geldide geçiyor arkadaşlar.Aliihsan abiciğim,değerli paylaşımından ötürü teşekkürler.

Fatih HACIABBASOĞLU
11.Temmuz.2008, 19:23
Durumumuz içler acısı....uyan ey türkiye uyan 30 kupona laınmadı bu vatan................

fevzi dursun
11.Temmuz.2008, 19:49
biz avcılar görevlerimizi layıkıyle yapıyoruz. siyasetçiler de görevlerini layıkıyle yapsınlar...

12.Temmuz.2008, 11:53
Elinize Sağlık, aynen yukarıdaki örneklerin devamı olarak bildiğim kadarı ile tüm doğal avlaklar da özel avlak olarak parası olanlara kiraya veriliyor. (Artık 10 yıllığına mı? 50 yıllığına mı? bilemem.) Bugüne kadar Türkiye genelinde 48 tane Örnek Avlak kurulduğunu biliyorum. Arkadaşlar uyanın artık, kaçımız her ava gitmek için 200 dolar para harcayabilecek ekonomik güce sahibiz? Av yapabileceğimiz doğal avlaklarda av yapmak ya yasak, ya da ava açık olan Doğal Avlak, Özel Avlak olarak bugün kiraya verildi. Bu uygulamaya tepki göstermekte bugün dahi geciktik. Lütfen kendinizi bir sorgulayın. Bu uygulama sizi rahatsız ediyorsa, buna tepki göstermek için ne yaptınız? Saygılarımla.

Mustafa ÇİL
12.Temmuz.2008, 12:19
OKUYUN VE UYANIN ARKADAŞLAR
TEKRAR TEKRAR OKUYUN
HER TÜRK E BUNLARI ANLATIN YOLLAYIN
FATİH GÜZEL SYLEMİŞ 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN
LEVENT ABİMDE NE GÜZEL YAKIŞTIRMIŞ AB YE GRMİŞİZ ZATEN

12.Temmuz.2008, 21:49
Ali İhsan kardeşim ellerine sağlık çok güzel bir konuya değinmişsin Ülkemiz karış karış SATILIYOR her seferinde ortaya başka bir konu atılıp gündem değiştiriliyor.Ve deniliyorki sattıklarımızla devlet bütçesini düzeltiyoruz diyorlar,kimlere nasıl satıldığını açıklamadan gereğini duymuyor o çok bilmiş büyüklerimiz.Haa bir gerçek var bu ülkemin çocukları aç işsiz sefil gezerken, bu ülkeyi kurtarmak amaçlı gelen büyüklerimiz sağda solda ülkenin refahı,rahatı için kilise açıyor.hıranklar geberdi diye yollara dökülüyor,BİZİM BİRİCİK EVLATLARIMIZ BAYRAĞIMIZ,DİNİMİZ,TOPRAĞIMIZ,IRZIMIZ için kan döküp ŞEHİT olurken televizyonlara çıkıp sadece kanınız yerde kalmayacak galyana gelmeyin diyorlar.Eeeee böyle ülkede herşey normal be arkadaşlar

12.Temmuz.2008, 22:10
Bu ne derin uyku ne uzun düştür Aç şu gözlerini uyan Müslüman Ölüden farkın yok bu nasıl iştir

Adil Karakus
13.Temmuz.2008, 10:50
Değerli arkadaşlar,hani bir terim vardır ya "GOLDEN SHUT"-"ALTIN VURUŞ"..işte Ali ihsanın dediği olayda bana göre bu son ve ölümcül vuruş Altın vuruş.

Etimaden işletmeleri özelleşirse sanmayınki makinası binası satılacak her kim alırsa bu güzide işletmeyi,biraz önce değindiğim taşınır ve taşınmazların haricinde ki bana göre en önemliside budur hammadde rezervlerinin bulunduğu ocakların arama işletme ruhsat selahiyetide alan firmaya geçer.
İşte sonun başlangıcıda burada başlar.
Yıllarca bize bu değerli cevhari adam gibi kullandırmadılar sebeb neydi sizce ?
Evet arkadaşlar birtakım uluslar arası .... ler uzun yıllara dayalı ve öngörülü istila planlarının uygulamasına başlamışlardır bu sürecin ne zaman başladfığından bahsetmek istemiyoorum hepiniz konuya vakıfsınız.
Milli mücadele d öneminde topla tüfekle entirka ile yapamadıklarını şimdi satılık şahsiyetler ve paraları ile yapıyorlar.evet inceden inceden işgal ediliyoruz.Şu anda ülkemizde son günlerde olup bitenler bunların göstergesidir bir taraf direniyor diğer taraf oyun üstüne oyun tezgahlayıp bastırıyor.

Ulu önder M.Kemal ATATÜRK ün sözleri ile son vereym istedim..

Ulusun ruh ve duyuncundan kaynaklanan brlik,dayanç ve istenç sayesinde siyasal durumun;vatanımızın yazgısının belirlenmesi ile ulusumuzun hakları ve bağımsızlığı söz konusu olduğu şu karışık tarihsel zamanda,Tanrıya şükür,bzim yaraımıza döndüğünü sevinçle görüyoruz.Tanrının yardın ve adeletini soylu ulusumuz böyle tek bir vücut halinde ve sarsılmaz dayanç ve inançla kaldıkça,hiç kuşkusuz,haklı amaçlarına ulaşarak mutlu olacaklardır.Buna göre ulusal varlığımızı dost ve düşman gözünde meydana koyup kanıtlayan örgütün,tüzük uyarınca,sıkılaştırılması ve özellikle küçk büyük bütün merkezlerin birbirleriyle ve genel merkezle sıkı bir bağlantı kurmaları bugünkü en önemli ulusal ve yaşamsal bir vatan görevidir.
Mustafa Kemal
Ulu önderin söylemini günümüze uyarlamak hiçde zor değil bugün olanlara ne kadar benziyor değilmi

Allah sonumuzu hayıra çıkarsın,boynumuz bükük kalmasın amin

selamlar saygılar