Orijinalini görmek için tıklayınız : Ç.KALE VALİLİK TRAP KUPASI SONUÇLARI
Ç.Kale Valilik Trap kupası musabakası 13 Temmuz pazargünü Biga atış poligonunda15 kulubün ve 90 sporcunun katılımıyla rüzgarlı bir havada kazasız ve ve finalleri oldukca çekişmeli bir şekilde yapılmıştır.Tüm ilgilenen dostlarımıza candan teşekkürler ediyorum. Şehitler diyarı Çanakkaleden selam ve saygılarımı iletiyorum.
YARIŞMA SONUÇLARI
PROFESYONELLER AMATÖRLER
1. Hüseyin BİLGİÇ 75_58 Çanakkale 1. Mustafa BASMACI 20_13 Biga
2. Ali EYTEMİŞ 75_56 Edremit 2. Davut SARI 20_11 Bursa
3. Şerafettin ÇETİN 75_51 Balıkesir 3. Fevzi DALGIÇ 20_10 Sarıköy
TAKIMLAR:
1. Edremit Avcılık ve Atıcılık klb 53
2. Ç.Kale Avcılık ve Atıcılık klb 52
3. Yeşil Gönen Av.Atclk Blkclk Klb 46 .
Fatih HACIABBASOĞLU
14.Temmuz.2008, 17:44
Hayırlı uğurlu Olsun hüseyin Abi.tüm derece Almış Külüp ve şahısları tebrik ediyorum.
nihat baltacı
14.Temmuz.2008, 17:50
hocam teşekkürler....şerafettin çetin abimiz üyemiz aytekin çetin ve aydın çetin kardeşimizin babasıdır.bu yaşta bu sene gösterdiği başarılardan dolayı kendisini tebrik ederim.
hocam en güzel tarafı atışların kazasız belasız son bulması...saygılarımla.
H.İbrahim UYSAL
14.Temmuz.2008, 20:58
Atışlara katılım üst düzeydeymiş.Kazasız ,belasız geçmesi sevindirici,dereceye girenleri tebrik ederim.
ahmethoca
14.Temmuz.2008, 21:08
Hüseyin abi tebrik eder başarılarınızın daim olmasını dilerim.
İsmail ÇIKRIKÇI
14.Temmuz.2008, 21:23
Sayın hocam hayırlı olsun Balıkesir Maltepe Avcılık Atıcılık Spor Kulübü atıcıları Ali EYTEMİŞ ve
Şerafettin ÇETİN'i özellikle tebrik ederim ayrıca dereceye giren veya giremeyen atıcılarıda
tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
raif sengör
14.Temmuz.2008, 21:25
Hocam paylaşım için teşekkürler. Dereceye giren arkadaşlarıda kutlarım.
bülent erdem
14.Temmuz.2008, 21:55
hüseyin abi tebrikler,başarınızın devamını dilerim..
aytekin çetin
15.Temmuz.2008, 06:54
Hüseyin abi paylaşım için teşekkürler.Babama bu yıl birşeyler oldu bizi falan eliyo.
İhtiyar falan demeyin bak hepinizin tozunu atmış
helal olsun valla,herkesi tebrik ederim..
aytekin çetin
15.Temmuz.2008, 07:01
Mustafa abim ne varsa ihtiyarlarda var http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/shocked.gif
evet aytekin kardeş ne varsa ihtiyarlarda çünki amatörlerde birinci olan değerli büyüğümüz sayın hacı Mustafa basmacı 80 yaşında birinci oldu bende kendisini kekrar kutluyorum cenabu mevladan herkese uzun ömürler diliyorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.