PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu sene fişek yok

ali demir
14.Temmuz.2008, 20:11
ey avcı camiası degerli avcılar benmi acele ediyorum bilmem ama piyasada fişek yok olan da hep büyük numara dostlar aradıgımı bulamıyorum af edersiniz ama eşegi sattım kürtünü başa bela oldu yani 12 cal ibre tüfegi sattım 20 cal ibre aldım şimdi fişek sıkıntısı var istanbulda 20 cal ibre fişegi çok olan baayi varsa onu da bilen varsa lütfen beni haberdar etsin saygılarımla

H.İbrahim UYSAL
14.Temmuz.2008, 20:22
Değerli arkadaşım, yıllardır 12 calibreden düşük calibrelerde fişek sıkıntısı yaşanıyor.Çünkü bayiiler onları satmakta zorlandıkları için ellerinde devamlı,daha kolay çevire bilecekleri fişeklere yöneliyorlar, buda tabiki 12calibre oluyor.Bendede 20 calibre tüfek mevcut ama 12 calibrede olduğu için bir sıkıntım yok.20 calibre iyi fişek buluncada koliyle almak daha mantıklı ,çünkü bir daha bulup,bulamama sıkıntısı yaşayabilirsin.İşte bıldırcın sezonu yaklaştıkça hepimizde bir hareket başlıyor.Şu anda Alanya'da da 20 calibre küçük saçmalı maalesef fişek sıkıntı.Ama İnşallah bulundukları merkezlerde olduğunu bilenler yardımcı olacaklardır sana.Alanya'dan selamlar.

fevzi dursun
14.Temmuz.2008, 22:04
fişeğini kendin doldurabilirsen . bu sıkıntılarında ortadan kalkar...

Levent Erdeniz
15.Temmuz.2008, 10:35
ben ve arkadaşlar da yeni 20 numara aldık.ama fişek sıkıntısı bizde çekiyoruz.şu an istanbulda felan yok denecek kadar azmış.İBRAHİM UYSAL abimde demişti 20 numara fişekte sıkıntı çekersiniz diye ama biz yinede aldık bi kere .napalım olanlarla idare edicez.bulursanız bizede haber verirseniz seviniriz.ALANYADAN SELAMLAR.

MUSTAFA EMİROĞLU
15.Temmuz.2008, 12:44
YOK KARDEŞ OLSA DÜKKAN SENİN :) SIKINTI HERYERDE

ali demir
16.Temmuz.2008, 18:33
KARDEŞ VARDA BİZİ NEDEN ARATTIRIYORSUN SÖYLE YANINA GELELİM YAKINSAN TABİ SELAM

Avbeyi
16.Temmuz.2008, 19:53
Ali bey yasınızı bilmediğimden böyle hitap ediyorum.

Galiba develilisiniz. Size benden bir bilgi Türkiyeye giren 20 cal. fişeklerin yarısı kayseride tüketiliyor.

eğerki sizde kayseride iseniz veya avlarınızı kayseride yapıyorsanız kayseride 20 cal. sorunu yok.

yinede toptan alımda falan yardım isterseniz yardımcı olurum elimden geldiğince 3 tane bayimiz var kayseride.

msn eklerseniz daha ayrıntılı bilgi veririm : avbeyi@hotmail.com

saygıyla..