PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DİKKAT SİGARANIN FAYDALARI

ali demir
15.Temmuz.2008, 15:53
1: KÖPEK ISIRMAZ ÇÜNKÜ BASTON TAŞIR
2: EVİNE HIRSIZ GİRMEZ ÇÜNKÜ SABAHA KADAR ÖKSÜRÜR
3: İHTİYARLAMAZ ÇÜNKÜ ÖMRÜNÜN EN GÜZEL ÇAGINI GÖRMEDEN ÖLÜR
4: ALÇAK GÖNÜLLÜ OLUR ÇÜNKÜ HERYERDE HERTÜRLÜ ŞARTLAR ALTINDA HERKESTSN ATEŞ İSTER VE HER YERDE SİGARA İSTER
5: KİBARDIR ÇÜNKÜ ZEHİRİNİDE DOSTUNA İKRAM EDER LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN TİRYAKİLER GELİN ŞU MERETİ BIRAKALIM

Fatih HACIABBASOĞLU
15.Temmuz.2008, 18:30
Keşke İçmesek Bu meletide......Başlayan Bırakamıyor..İnşallah Hepimiz Avcı Olarak Örnek Olur Bırakırız

H.İbrahim UYSAL
15.Temmuz.2008, 19:31
Fatih'ciğim bir deneyelim şu mereti bırakmayı ne dersin?Paylaşım için teşekkürler.

ahmethoca
15.Temmuz.2008, 21:01
Aslında site üyeleri olarak bir tarih belirleyip hep birlikte bıraksak süper olur. Çünki sigarayı bırakmanın en iyi yöntemlerinden biri grup olarak bırakmakmış.

İsmail ÇIKRIKÇI
15.Temmuz.2008, 21:20
Değerli arkadaşlar güzel bir konuya değindiniz, Yaşım 51 Sigarayı bırakalı 9 yılı geçti günde
2 paket sigara yetmezdi bu sigaradenen illeti ben bıraktıysam herkez bırakabilir ben bırakamıyorum
diye kendinizi kandırmayın bırakabilirsiniz gerçekten ilk iki ay insan saflaşıyor bir başka oluyor
ama bir tane iki tane içeyim derseniz nafile hiç ağzınıza almayacaksınız ben sigarayı alıp bir fırt
içime çekeyim yine başlarım ama denemem.
Arkadaşlar sigara içen gençlerle dağda bayırda gezerken kimse benimle yarışamaz eskiden yatarken boğazlarım fısıl fısıl öterdi acaba gırtlak kanserimi oldum derdim ama şimdi nefes
alışım bile değişti beni bilenler İsmail sen gün geçtikçe gençleşiyorsun diyorlar buda sigarayı
bırakmanın faydaları saymakla bitmez.
LÜTFEN SİGARAYI BIRAKIN SAĞLIĞINIZ İÇİN (Farkı göreceksiniz.
Bir gece yatarken sigaramda bir fırt kaldı eşim at artık elin yanacak dedi olurmu sigaranın en tatlı yeri kaldı dedim bir nefes çektim üflerken ateş düştü yatakta ateş arıyorum o arada eşim
seslendi napıyorsun diye ateş düştü yatak yanacak dedim beni salladı bide baktım RÜYA görüyormuşum aynı gerçek gibi inanın ilk iki ayda rüyada bile içersiniz.

aytekin çetin
16.Temmuz.2008, 06:54
Sigarayı bırakalı iki ay gibi bir süre oldu hala geceleri bol bol içiyorum tabiki rüyamda ama bu sefer kesin kararlıyım savaşı ben kazanacam.

ali demir
16.Temmuz.2008, 18:31
VALAHA HELAL OLSUN ABİLER BEN TEPKİ GÖRÜR YAZILAR DİYORDUMYA HERKES BIKMIŞ ABİ BEN 5 AY OLDU BIRAKTIM HERKESİN BIRAKMASINI İSTERİM BIRAKACAK OLAN AVCI DOSTLARA ALLAH YARDIM ETSİN AHMET HOCAMIN DEDİGİGİBİ GÜN BERİR LEYİP SİTEDEKİ ÜYELERİ TEŞVİK ETMEK GEREKİYOR HAYDİN BUGÜNÜ SEÇELİM

ozturk
09.Kasım.2008, 21:21
kardes sen ne yezmısın boyle sıgarayı bıkarsalar katıl olurlar. mubarek ramazanda 1 ay ıcmıyorlarda allah muafaza butun dertlerı ortaya cıkıyor için kardesim için içindeeeeee

kazım bozkurt
10.Kasım.2008, 02:40
keşke bırakabilsek ne kadar guzel olur ama

Mesut BÜLBÜL
10.Kasım.2008, 09:40
ben bırakalı 8,5 sene oldu ama keşke daha önce bıraksaymışım bunlar doğru sözler arkadaşlar kendiniz bilirsiniz selamlar sayğılar