Orijinalini görmek için tıklayınız : uygun fiyata kurzhaar yavrular
erol dursun
16.Temmuz.2008, 13:04
selam arkadaşlar temmuz sonunda dogacak olan kocak kurzhaar kennelın damızlıklarından leydi ve nikonun yavrularını uygun fiyata verecegim ilgilenen arkadaşlara duyurulur kusura bakmayın resim atmasını beceremedigim için resim ekleyemedim ama anne ve babanın fotograflarını görmek isteyen arkadaşlar kişisel sitemden köpekleri görebilirler köpeklerim bölümünde anne layd baba niko.yavruların fiyatı 500 ytl olacakdır.saygılarımla erol dursun -----site adresim. www.kurzhaarci.com ----ileteşim.05362676257-05064740615
nihat baltacı
16.Temmuz.2008, 13:13
yavru köpek alacaklar için güzel bir haber....teşekkürler.
erol dursun
16.Temmuz.2008, 13:34
bu fiyat sadece avkolik üyeleri için gecerlidir arkadaşlar.
Mustafa ÇİL
16.Temmuz.2008, 17:43
bu fiat sadece avkolik üyeleri için geçerlidir
teşekkürler erol abimm
alana satana hayırlı olur inşallah
kimse sezonda köpeksiz kalmasın
bülent erdem
23.Temmuz.2008, 00:10
"bu fiyat sadece avkolik üyeleri için geçerlidir"
teşekkürler erol abi jest in için..safkan kurzhaar düşünen arkadaşlar için güzel bir fırsat..
M.Veysel Uysal
23.Temmuz.2008, 06:59
Teşekkürler Erol bey jestiniz için,kurzhaar isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat.
fevzi dursun
23.Temmuz.2008, 08:38
safkan bir kurzhaar isteyen arkadaşlar için kaçırılmıycak bir fırsatbu. erol kardeşimizde avkolikteki dostlara jestini yapmış..
av kolik sakinleri saygılar sunarım.hayatta başarılar dilerim
yorumları ve bilgileri takip etmeye çalışıyorum.herşey çok güzel
erol dursun
23.Temmuz.2008, 11:58
sezona yetişmez bunlar diyen arkadaşlar varsa onlarada bir jest olsun elimde 2 aylık yavrular var isteyen arkadaşlara aynı rakama bu yavrulardan verebilirim.yavruların babası niko anneleri ise safkan kurzhaarlardır.bana babalık hakkı gelen yavrulardır.
ahmethoca
23.Temmuz.2008, 16:18
Kurzhaar diyorum başka bir şey demiyorum. Erol abi jestinden dolayı teşekkürler.
Erol abi mükemmel bir kandan gelme iki köpeğin yavrularını bu fiyata sadece sitemiz üyelerine vermen avkolik üyeleri adına büyük bir şeref...
Teşekkürler
erol dursun
26.Temmuz.2008, 10:23
arkadaşlar dün leydinin yavruları dogdu bilginize 14 yavru dogdu 1 tanesi ölü dogdu şimdilik 13 yavrumuz sagdır. en kısa zamanda yavruların resimlerini yayınlayacagım.
M.Veysel Uysal
26.Temmuz.2008, 10:35
Erol bey Allahım kalanları sağlıklıca büyütüp,sahiplendirmeyi nasip etsin.
Mustafa ÇİL
26.Temmuz.2008, 16:48
devam devam valla millet sezonda köpeksiz kalmayın
bu sezonun gelecek sezonuda var
kaçırmayın
bülent erdem
27.Temmuz.2008, 00:19
erol abi,allah diğer yavrulara can pekliği versin..
erol dursun
28.Temmuz.2008, 00:34
mustafa sen bu sitede herkesi ingilizci yapmışsın kurzhaara ilgi yok.neyse arkadaşlar her ırkın kendine göre güzelligi vardır.herkesin köpegi kendine güzeldir.
cihaninci
28.Temmuz.2008, 06:07
EROL ABİ SANA KATILIYORUM. BU SİTEDE HERKES POİNTERCİ OLMUŞ; YANİ HERKESİN GÖZÜNÜ POİNTER BÜRÜMÜŞ,BAŞKA GÜZELLİKLERİ GÖREMİYORLAR....................GİBİ GELİYOR BANA YANILIYORMUYUM ARKADAŞLAR..........
M.Veysel Uysal
03.Ağustos.2008, 06:55
Erol bey burada kurzhaarcılarda var,ama yavru dediniz fotoğraf bekliyoruz,iki aylık yavru var dediniz yine foto yok,tabikide görülmeyen bişeye ilgi az oluyor.beni yanlış anlamayın ben kurzhaar aşığıyım ve bu güzel köpeklere ilginin artmasını sizin kadar istiyorum.biran önce şu güzellerin fotoğrafını atında sitemiz biraz şenlensin.Saygılar.
Mustafa ÇİL
06.Ağustos.2008, 17:48
valla değil abi
aaaaaaaa
bu köpeklerde güzel hayvan
Kurzhaar bir başkadır Erol abi...
bülent erdem
07.Ağustos.2008, 01:03
sitemizde,kurzhaar sevdalısı bir çok değerli üyelerimiz var..ben şikayet etmek yerine biraz daha girişimci ve paylaşımcı olunursa kurzhaar a ilginin daha fazla olacağını düşünüyorum..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.