Orijinalini görmek için tıklayınız : ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN.......AVCI 1 ...?????
AVCI 1
18.Temmuz.2008, 09:32
Selamın aleyküm arkadaşlar. Bu seneye kadar hep kurzhar ile avladım etrafıma bakıyorumm hep pointer ferma olsun estetik olsun koku olsun her şeyi ile mükemmel bir hayvann hayran kalıyodumm .. çok sevdigim arkadaşım aliihsan dedi ki seni de pointerci yapalım sonuçta biz et avcısı deyiliz.. dedi ve sağ olsun CEK ve KONTES in yavrularından bir tanesi olan RİTA yı hediye etti. ALLAH razı olsun. Gerçektenn çok ugraştım gözümden bile sakındım 8 ay boyunca tüm verilebilcek bütün eğitimlerini verdik . tam istedimiz gibi oldu sezona hazır derken RİTA da yan yan yürümeler ayanın bir tanesine az basmalar ??* dedimm noluyo hemen veterinerimize götürdük... şok bir haber sol ayagı kalça çıkığı dedi sağ olsun lar eş ve dostlarımıza sordukk çaresi yok dediler yani benim gözüne baktıgım RİTA iptal ve sadece bekçi köpegi olur dediler.....http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif ALLAH kimsenin başına vermesin arkadaşlar . şimdi bu sorunumu sizinle paylaşmak istedim. yani el el den üstündür acaba ... bir fikri ve ya yorumu olan arkadaşlar var sa lütfenn yorumm yapabilirmi..http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif Hepinize saygılar sunarım yeni sezonda tüm avkolik ailesinin avının hayırlı geçmesini dilegimle......??? ALLAHA EMANET OLUN AVCI 1......
İŞTE BENİM RİTA.....
http://img211.imageshack.us/img211/4994/cgjvjkkql5.jpg (http://imageshack.us)
http://img355.imageshack.us/img355/8049/srershu7.jpg (http://imageshack.us)
unforgiven
18.Temmuz.2008, 09:41
Sevgili abim senin adına vallahi üzüldüm...Hayırlısıyla Rabbim daha iyilerine kavuşmak nasip etsin...
Saygılarımla...
ahmethoca
18.Temmuz.2008, 10:15
İnanın ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Çok seviyorsunuz, emek veriyorsunuz Sonuçta böyle üzücü bir durumla karşılaşıyorsunuz.Allah kimseye vermesin. Tabiki sevgisi azalmıyor insanın ama düş kırıklığı oluyor. Son zamanlarda bu problemlerle ilgili veterinerlik alanında gelişmeler olduğunu duymuştum sitedeki veteriner arkadaşlara bir danışın derim. Benim çok sevdiğim köpeğim rocky nin ayaklarında bundan yaklaşık 1 yıl önce inanılmaz kötü görünen sulu yaralar çıktı. Gitmediğim veteriner kalmadı mantar dediler bir kısmı enfeksiyon dedi ancak bir türlü geçmedi. Avcı büyüklerimden köpeğini vur diyenler bile oldu. İzmir de bir hayvan hastanesine gittim. Karaciğerden kaynaklanan bir fonksiyon bozukluğuymuş. İlaç tedavisiyle 1 haftada geçti. Sanırım orada cerrahi müdahale ile bu sorunu da hallediyorlar. Sizin için araştırıcam.Geçmiş olsun.
Valla avcı için çok zor bir durum çok üzüldüm
İnşallah tedavisi mümkün olurda sezona az bir
zaman kala daha fazla üzülmezsin.
Emek verdiğine mi yanarsın hayvanın acı çektiğine mi
Allah yardımcın olsun kardeşim..
kapadokyali_1981
18.Temmuz.2008, 10:55
Geçmiş olsun gerçkten zor bi durum. Allah beterinden saklasın. Ama belirtileri nasıl eğer biraz daha yardımcı olursanız daha faydalı bilgiler çıkacaktır.
AVCI 1
18.Temmuz.2008, 11:14
teşekürler arkadaşlarr ilginiz içinn ya yan yan yürümeler arkası zayıf kaldı yani kalçasını tutamıyoo yıkılıyo yani rontgende eklem yeri kalçadan hafif bir şekilde çıkıkk ama yatağı yok yer yapmamış yani ayaktan kalçaya gelenn topuz var ama onun oynadıgı yer yatak yani o yokk gelişmemeişş yanii hayırlısı olsun da gerçekten zor bir durummm ne yapalım nasipp dilmişşş.....
raif sengör
18.Temmuz.2008, 13:04
................? arkadaşım önce eçmiş olsun. Köpeğinizi hayvan hastanesine götürmenizi tavsiye ederim. Çünkü bu
işin uzmanlarını ancak oralarda bulabilirsin. Selamlar..
i.emre arman
18.Temmuz.2008, 14:16
usta aynısı bir arkadaşımın başına geldi yavru 3.5 aylık falan ava giderken diğer arkadaşların köpegi yavrunun üstüne yatmış arabada avsahasında bir baktık hayvan ayakta duramıyor sağ arka ayak aynen deigin gibi eklem yerinen çıkmış veteriner ben bunu yerine otutturamamdedi bizde bir çıkıkçıya götürdük kadın görünce şaşırdı ama sağolsun yerine oturttu bir hafta ayagının üstüne bastırtmayındedi köpek şimdi çatırçatır av yapıyor.
4x4cemal
18.Temmuz.2008, 15:08
Aleyküm Selam. Musa kardeş geçmiş olsun çok üzücü bi durum bi hayvanda olsa zamanla aile ferdi gibi görmeye başlıyoruz sonuç böyle olunca insan kahroluyor. Tüm avcılar şunu bilmeliki Ülkemizin genellikle av köpeklerinde yürüyüp koşanında bile kalça çıkığı problemi var onun için henüz yavru iken gerekli tıbbi tahliller ve muayneyi yaptırmak gerekli vitaminleri vermek gerekir. Tabiki bu işin hekimleri ve başından geçenlerin tecrübeleri sana en faydalı olacaklardır. Tekrar geçmiş olsun. Develiden Selamlar
Mesut BÜLBÜL
18.Temmuz.2008, 16:58
kardeşim cok üzüldüm ama ne fayda allah hic bir avcımıza böyle keder vermesin inşallah tedavisivardır sanırım selamlar muğla milastan.
H.İbrahim UYSAL
18.Temmuz.2008, 19:12
Valla çok üzüldüm.O kadar emek var, arada oluşan bir bağ var.İnşallah Orçun'um bir gösterin bakalım, çaresini bulursanız paylaşın lütfen.
bülent erdem
18.Temmuz.2008, 20:56
musa abi,sizin adınıza ve köpeğiniz için çok üzüldüm..eğer bizden bir isteğiniz varsa yıldız köpek çiftliği olarak başımız üstünde..
yasar_yetim
18.Temmuz.2008, 21:44
gecmıs olsun musa bey uzucu bı durum allah yardımcınız olsun
İsmail ÇIKRIKÇI
18.Temmuz.2008, 21:46
Geçmiş olsun kardeşim gerçekten üzücü bir olay, İnşallah çaresi bulunur.
AVCI 1
19.Temmuz.2008, 08:54
teşekürler arkadaşlar hayırlısı bakcaz artık bi çaresine ilgilenen arkadaşlara çok teşekürler Agzından meme si alınmış çocuk gibi oldum ya çok zor oluyo neyse hayırlısı buymuş ne yapalım tekrar teşekürler saolunnnn.... musa...
M.Veysel Uysal
19.Temmuz.2008, 09:00
Çok üzücü bi durum inşallah biçaresi vardır,verilen emeğin ve kurulan bağın kopmaması adına.
Fatih HACIABBASOĞLU
19.Temmuz.2008, 10:22
Geçmişolsun Çok üzücü bir durum...
fevzi dursun
19.Temmuz.2008, 13:21
kardeşim valla çok üzüldük. insanın içi yanıyor böyle vakalara.. herkez hayvan hastahanesi diyorlar. bir bak bakalım allahtan umut kesilmez. belki vardır bir çaresi. allah derdi verir yanındada dermanı...
yaptığın işlemlerden haberdar edesen bizde burada okuruz..
Mustafa ÇİL
19.Temmuz.2008, 17:27
sevgili musa abicim
sanada ali abimede gerekeni sylemiştim
üzülmenin bir anlamı yok değerli abmm
olan olmuş
ama işin pis tarafı bu kalça çıkğının tedavisi yok diye biliyorum..hastane olsa bile
ben hep buradayım can abmmm
AVCI 1
19.Temmuz.2008, 18:59
Teşekürler arkadaşlar ilgi va alakanıza bakcaz artık bir çaresineee hiç bir şeye yanmıyorum da ah o verilenn emekk varyaaa yanarımm ona yanarımmm yinede saolunnn cümletennn teşekürlerrr herkezeee....
Mustafa ÇİL
19.Temmuz.2008, 21:27
sen sağol can abmmm
sen sağol
kapadokyali_1981
19.Temmuz.2008, 22:02
Yalnız abicim bunun böyle olduğunu ne zaman anladınız yavruyken belli değilmiydi. Koşup oynamıyomuydu bu hayvan yani aynı şey bizim başımıza gelse biz nasıl anlayacaz.
Adil Karakus
19.Temmuz.2008, 23:17
Musa kardeşim büyük geçmiş olsun,can sıkıcı bir durum, çaresi vardır inşallah.
Allah şifasını versin kardeşim
selamlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.