Orijinalini görmek için tıklayınız : Sadece Bir Tıkla Aç Çocuklara Yardım Edin
nihat baltacı
18.Temmuz.2008, 16:24
Birlesmis milletlerin (UN) baslattigi güzel bir uygulama var UN'unaçlik sitesine girin (Hunger Site) ve orada göreceginiz sari dügmeyetiklayin Dünyanin herhangi bir yerinde aç bir insan yiyecek aliyor.Sizehiçbir maliyeti yok Yiyecegin parasi, logolarini görmeniz ile reklamyapan sponsorlar tarafindan ödeniyor. Tüm yapacaginiz siteye girmek veyiyecek bagisla dügmesine tiklamak (GIVE FREE FOOD) Sayfanin en altortasindaki sari tus.Günde sadece Bir kere bagista bulunabiliyorsunuz.
http://img395.imageshack.us/img395/5882/1592dv7.png
http://www.thehungersite.com/cgi-bin...jects/CTDSites (http://www.thehungersite.com/cgi-bin/WebObjects/CTDSites)
inşallah bir yararı olur...arkadaşlar duyarsız kalmayalım.
sadece acılan sayfada ki reklamlara tıklayalım yeter.
nihat baltacı
18.Temmuz.2008, 17:27
elfin teşekkürler sana gerçekten konuyu açtım hemen duyarsız kalmamışsın...kim neredeye bakıyorum benden sonra köpek konusu açıldı ve tüm site oraya bakıyor..
demek ki herşey boş.herkesin karnı tok.
belki bir faydanız olurdu ama........?
unforgiven
18.Temmuz.2008, 17:35
Canım abim gündemde tutulmaya değer bir konu olduğunu düşünüyorum.Ben birkaç kez tıkladım ama bakıyorum da sitemizdeki üye kardeşlerimiz konuya biraz ilgisiz kalmışlar...
Saygılarımla...
nihat baltacı
18.Temmuz.2008, 18:19
tmm elfin bu konuyu hergün sen güncelle....
ahmethoca
18.Temmuz.2008, 18:21
Nihat abi duyarlılığın için teşekkürler.
H.İbrahim UYSAL
18.Temmuz.2008, 19:16
Nihat bey,Allah razı olsun daha yeni on line oldum,İnşallah bir faydamız dokunmuştur.Hergün tıklamaya devam sarı tuşa....
Mustafa ÇİL
19.Temmuz.2008, 17:30
tıkladık gardaşım tıkladık
duyarlılığınız için teşekkürler gardaşım
devammmm devammmmmmmm
AVCI 1
19.Temmuz.2008, 18:48
Gereken yapıldı kardeş böyle konulara gerçekten yer vermek lazımmm ne oldum deyil ne olcamm demeli ......
imported_avkolik
20.Temmuz.2008, 00:07
Görev tamam sadıcım..Eyvallah
bülent erdem
21.Temmuz.2008, 01:31
konuyu güncelleme işini ben üstleneyim bugün....
herkeze bol kazançlı,akıcı bir hafta diliyorum......
unforgiven
21.Temmuz.2008, 08:13
Vazife bugün de tamamlanmıştır...Rabbim kimseyi açlıkla imtihan etmesin vallahi çok zor bir durum...Birgün öğle yemeği yemesem vallahi akşam yemeğine kadar gözüm kimseyi görmüyor...
Saygılarımla...
AVCI 1
21.Temmuz.2008, 13:39
BEYLER LÜTFEN .....??? Bu konu açılalı 3 gün oldu binyüz kusur üyemiz var üç günde sadece 80 kişi bakmış 15 yorum var üzüntü verici bir dürüm ALLAH sonumuzu hayır etsin siteye giren herkesin ilk önce bu konuya bakmasını isterdim .. müslüman milletiz biz beyler nereye gidiyoruz.......?????? NE OLDUM DEYİL NE OLACAĞIM DEMELİ.....
Bende katıldım. yeni gördüm...
sabahtan güncelliyelimde akşama kadar inşallah aşağı inmez
Fatih HACIABBASOĞLU
22.Temmuz.2008, 13:10
allahım kimseyi açlıkla terbiye etme.......
AVCI 1
22.Temmuz.2008, 16:45
?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????***
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.