Orijinalini görmek için tıklayınız : Özledim!!
NiiL
18.Temmuz.2008, 21:19
Özledim bak itiraf ediyorum işte hem de delicesine özledim
Yıllar geçsede unutulmuyormuş bir şeyler...
Seni unutamanın savaşını verdiğimde anladım
Yıllar geçsede özleniyormuş o güzel gözler
Gözlerimin içine tekrar bakmanı istediğimde anladım
Yıllar geçsede yerini tutamıyor hiç kimse adam olamayanları gördüğümde bir kez daha anladım...
Yıllar geçsede kopamıyormuş yürek sevenden...
Özledim!!
Bak bağırıyorum işte avaz avaz sana olan özlemimi haykırıyorum korkusuzca
Bu resimdeki sen misin?
Yanında gülen ben miyim?
Yaşananlar hep düşmüydü?
Gerçekse nerdesin?
Özledim
Yıllar öncesinde kalmış herkesin kirli gözlerle baktığı o masum o temiz aşkı özledim
Zaman geç-ti zaman bit-ti...
Bir ben senden geçemedim bir sen bende bitemedin!!
Eyvallah kardeş akşam akşam yaraları deştinhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
NiiL
18.Temmuz.2008, 21:22
Bende dertlendim abi yaramı kanattım yine..
H.İbrahim UYSAL
18.Temmuz.2008, 21:23
Çok güzeldi,teşekkürler.
NiiL
18.Temmuz.2008, 21:29
Saolasın uzun zamandır gelemiyorum siteye bende bu sitenın koliklerindenim eskiler tanır beni.
sizlerde aramıza yeni katılanlardansınız sanırım memnun oldum ayrıca teşekkür de ederim yorumlarınız için.
unforgiven
18.Temmuz.2008, 21:49
Nil bu güzel paylaşımına teşekkür ediyorum ama gecenin bu vakti vallahi kanayan yüreğime tuz bastın yaa....
Saygılarımla...
ahmethoca
18.Temmuz.2008, 21:53
Güzel bir paylaşım.Çok teşekkürler.
NiiL
18.Temmuz.2008, 21:58
Teşekkür ederim elfinciğim valla dediğin gibi uzunca bir zaman yoktum ama yeniden burdayım.Şiire gelince evet dediğin gibi aşk hastalığı insanı yok ediyor ah ah hemde nasıl bir illlet ki üstünden zaman geçsede delicesine canın hala acıyor..
Sen nasılsın haziran ayı üyemiz olmuşsun buarada tebrik ederim.
NiiL
18.Temmuz.2008, 22:19
Düşüncelerine saygı duyarım canım.En güzelini yapıyorsun ama ben aşkla değil kendimle savaşıyorum artık içimden söküp atabilir miyim diye.Of of derin konular bunlar boşverelim şimdi istersen siteye gelince evet güzel şeyler yaparız tabiki de.El ele verdik mi kim tutar bizi.Tamam bayan olarak sayımız az olabilir ama on kişiye de bedeliz çok şükür.Arkadaşlarım kusura bakmayın şımarıklık yapıyorum ama bırakında az oluşumuzun tadını çıkaralım değil mi elfinciğim?:)
bülent erdem
18.Temmuz.2008, 22:21
nil hoşgeldin....güzel paylaşım olmuş,eline sağlık
İsmail ÇIKRIKÇI
18.Temmuz.2008, 22:23
Nil hanım gençliğimde bende ne şiirler yazmıştım kıymetini bilemedik, Güzel paylaşım teşekkür
eder saygılar sunarım.
NiiL
18.Temmuz.2008, 22:29
Hoşbulduk saolasın.Teşekkür ederim yorumlarınız için..
NiiL
18.Temmuz.2008, 22:31
Merak etme sen elfinciğim tamam atış konusunda geçemeyiz belki ama su avcılığında hepsini yarı yolda bırakırız.Ben sana bütün detaylarıda öğretirim balıkları yakalayıp sonra fotolarla burda şov yaparız.Elfinciğim şimdi savunmaya geçmeye başlayacaklar bu arada:)
İsmail ÇIKRIKÇI
18.Temmuz.2008, 22:34
Nil hanım (BELGELENMEYEN AV PALAVRADIR)
NiiL
18.Temmuz.2008, 22:34
Bu arada bende de aynı dert var canım ya sitemize yönlendirmek istiyorum ama çalışmaktan zaman bulamıyorlar yoksa ınan benımde aklımda burda sayımızın çogalması.Ama takma sen ya biz yeteriz buraya:)varsın iki kişi olalım nöbetleşe aktif oluruz bizde burda:)
NiiL
18.Temmuz.2008, 22:36
Haklısınız ama benim nasıl bir avcı olduğumu denizlide bilmeyen yok o yüzden söylediğnizi üzerime alınmıyorum.
bülent erdem
18.Temmuz.2008, 22:50
evet ismail abi nil hanımın sitemizde balıkçılık konusunda çpk güzel paylaşımları olmuştu..
yanlış hatırlamıyorsam aileden balıkçılık vardı...
yalnız nil sana bişi sorcam..daha önce sitemizde çok aktiftin,bir sürü paylaşımların olmuştu.
şimdi bakıyorum profilinde sadece 10 msj görünüyor..yoksa benmi karıştırıyorum sizi..
Mustafa ÇİL
18.Temmuz.2008, 22:51
NİL HANIM
atıcılıkda geçemeyiz demişsiniz valla
bayanlar bir atmaya başladımı büyük ihtimalle bizide geçerler
talan
19.Temmuz.2008, 06:07
merhaba nil güzel şiir güzel paylaşım slm talan
Levent Erdeniz
19.Temmuz.2008, 06:22
nil güzel şiir.
MUSTAFA EMİROĞLU
19.Temmuz.2008, 08:43
hoşgeldiniz nil hanım...
imported_avkolik
19.Temmuz.2008, 10:38
Büyük ihtimalle nil hanım yeni üyelik almış...Sanırım eski üyeliğinin şifrelerini unuttu...Yönetimle irtibata geçerse eski üyeliği ile yeniyi birleştirebiliriz...Ben şimdilik eski üyeliğini askıya alıyorum...
Güzel paylaşım için teşekkürler
nihat baltacı
19.Temmuz.2008, 14:37
teşekkürler nil....
kapadokyali_1981
19.Temmuz.2008, 15:32
Hoşgeldiniz paylaşım içinde teşekkürler gerçekten çok güzel bi şiiir.
pythom
19.Temmuz.2008, 19:54
ah be kardeşim yavaş yavaş kanayan yaranın temposunu arttırdın ama yinede teşekürler şööööyle bir maziye gittim emeğine sağlık.
NiiL
19.Temmuz.2008, 21:34
Yorumda bulunan arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bülent bey hatırladığınız kişi aynı:)buarada.Bundan önceki zamanlarda paylaşımım olmuştu evet.Şifremi unuttuğumdan ve msnm sorun yapıp acılmadıgından yenı bir girişle burdayım.Ali bey de saolsun bu konuyla ilgilenip eski girişimi birleştireceğini söyledi onun için bu kadar az mesaj sayımı görmezsiniz:)
bülent erdem
19.Temmuz.2008, 21:45
sağolsun dün elfin hanım gerekli açıklamayı yaptı...herhangi bir problem olmadığına sevindim...
sizi tekrar aramızda görmek bizleri memnun etti...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.