Orijinalini görmek için tıklayınız : yöneticimiz adil karakuş'un köpeği kaybolmuştur
nihat baltacı
19.Temmuz.2008, 13:31
değerli üyeler...yöneticimiz adil karakuş abimizin köpeği demcey dün kaybolmuş veya çalınmıştır.görenlerin bu konuda duyarlı olmasını rica ediyoruz.
irtibat:05327712700--05057653269
inaşallah tez zamanda bulunması dileğiyle...
http://m.yollayap.com/e23/490354104.jpg
http://m.yollayap.com/e23/660616272.jpg
http://m.yollayap.com/e23/644679606.jpg
http://m.yollayap.com/e23/401743276.jpg
http://m.yollayap.com/e23/125411528.jpg
fevzi dursun
19.Temmuz.2008, 13:48
adil abi valla çok üzüldük yaa. umarım tez zamanda köpeğiniz bulunur..
tyt81
19.Temmuz.2008, 14:02
İnşallah sağ salim bulunur üzücü bir durum
H.İbrahim UYSAL
19.Temmuz.2008, 14:17
Adil abiciğim çok üzüldüm.İnşallah tez zamanda bulunur.
mehmetari
19.Temmuz.2008, 14:24
Adil abi inşallah en yakın zaman da bulunur.
aytekin kaynak
19.Temmuz.2008, 14:26
adil abi senin bu şansızlıgın nedir yaa
çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa sürede bulunur
imported_avkolik
19.Temmuz.2008, 14:57
Arkadaşlar şimdi Adil abiyle telefonla konuştum..Emin olun yıkılmış durumda..Lütfen bi arayıp üzüntüsünü paylaşın.abim inşallah tez zamanda bulunur...
kapadokyali_1981
19.Temmuz.2008, 15:13
Maalisef herkesin başına gelebilecek bi durum. Umarım tez zamanda bulunur.
Fatih HACIABBASOĞLU
19.Temmuz.2008, 16:55
Adil Abi Allah Sabır versin sana ..biraz önce konuştum senle...içini ferahtut..senin canın sağolsun....
Mustafa ÇİL
19.Temmuz.2008, 17:18
bulunmazsa bizler varız burada
sayın abim sıkma canını
inşallah bulunur bulunmasada gardaşın var burada sayın abim gardaşın var
sakın unutma
aliihsan.emet
19.Temmuz.2008, 17:33
selamünaleyküm...inşallah en kısa zamanda bulunur gardaşım..
optikci97
19.Temmuz.2008, 17:42
İnşallah kısa zamanda bulunur ben yaşadım çok çok kötü bir durum
AVCI 1
19.Temmuz.2008, 18:37
ADİL kardeşş gerçektenn çok kötü olmuş ya her şeyde bir hayırr vardır ALLAHın izniylee bulunurr...
bülent erdem
19.Temmuz.2008, 19:25
olacak işmi bu yaa,tam sezon başlarken,verilen emekler...abi ne diyeyim inşallah geri gelir..
ama sakın kendini üzme..tüm köpeklerimiz senin ..emret yeterki
raif sengör
19.Temmuz.2008, 22:51
Adil bey geçmiş olsun. İnşaallah tez zamanda bulunur.
Adil Karakus
19.Temmuz.2008, 23:10
Değerli arkadaşlar,saat gecenin ikisi,ve ben eve yeni geldim iş ve yaşam devam ediyor şantiyedeydim o yüzden yazılanlara cevap veremedim hepinizden çok özürdiliyorum.
İki gündür arıyorum gördük diyenler birebir tarif edenler yok görmedik diyenler vs. vs.
Bende bir ruh gibi deli divane caddelerde sokaklarda "DEMCEY" diye diye dolandım durdum.Maalesef yok yer yarıldıda yerin dibine girdi sanki Allaha sığındım artık ne yapayım ,kimseyle husumetim olmaz kendi sokağında kendi yolunda bir adem oğluyum.Ne diyeceğimi bilemez durumdayım.
Allahtan sizin gibi birbirinden nezih ve kıymetli dostlarım abilerim kardeşlerim var emin olun birisi yazık dese hüngür nüngür ağlayacak durumdayım bunun ayıbı kayıbı yok ne yazıkki.
Eşimin çocuklarımın zamanlarından kıstım ve DEMCEY le uğraştım benim nasıl emek verdiğimi az çok bilen arkadaşlarımız var aranızda.
Çok üzgünüm çok anlatamam .
Beni arayıp derdime ortak olan bütün dostlarıma sonsuz saygı ve sevgilerimi yolluyorum.
Allah sizlerden razı olsun İYİKİ VARSINIZ
SAYGILAR SELAMLAR
bülent erdem
20.Temmuz.2008, 01:30
adil abi,seni çok ii anlıyorum...ve kendimi senin yerinde düşünmek bile istemiyorum...acınıda tüm kalbimle paylaşıyorum...
ama abi hayat herşeye rağmen devam ediyo..sıkma canını bi çaresi bulunur evelallah
M.Veysel Uysal
20.Temmuz.2008, 06:03
Çok üzücü bir durum,inşallah tez vakitte bulunur abiciğim.
Adil Karakus
20.Temmuz.2008, 10:57
Orçunum allah razı olsun kardeşim sağol düşünmen bile yeterli kardeşim sağol.
Avkolikçi olmanın özelliğini sizlerin ilgisi ve alakasını görerek damarlarımda hissediyorum.
İyi varsınız sizleri çok seviyor ve sayıyorum ,aileyiz demiştik ya taaaa aylar öncesi,aile içi paylaşımın hissiyatını benim üzüntümü üzüntünüz yaptınız ve paylaştınız ,allah sizlerden razı olsun.
selamlar sevgiler
ahmethoca
20.Temmuz.2008, 11:35
Abi çok üzüldüm. inşallah en kısa zamanda köpeğinize kavuşursunuz.
Mustafa ÇİL
20.Temmuz.2008, 14:14
demceyy bulunur veya bulunmaz
gereken yapılmıştır dostlar
adil abim üzülmene gerek yok dedim abim
dostlar var dostkolikler var abmmm
Adil Karakus
20.Temmuz.2008, 16:28
Allah razı olsun Mustafam,siz olmasanız ne ederdim bilmiyorum,dedimya iyiki varsınız sen Fatih Hacıabbas Bülent Halil İbrahim Kadir Enişte ve ismini sayamadığım bir çok arkadaşım derdimi derdiniz ettiniz ve çareyi yine sizler ürettiniz ne desem az kalır
vallahi sizleri çok seviyom ben ...seviyorum üleeeeeenn
canlarım benim hepinize selamlar
bülent erdem
20.Temmuz.2008, 20:54
seeeviiyorummm ulennnnnnn...hohohohohoh..deli adil..hohohohoh
abicim bizlerde seni çok seviyoruzzzz...
Adil Karakus
20.Temmuz.2008, 20:59
Bülentim canım benim bende seni seviyooooom hohoho..
Sitede iki deli var.-Deli Hasan/-Deli Adil
amma ben harbi deliyim çünküde NİĞ-DELİ yim
selamlar
H.İbrahim UYSAL
20.Temmuz.2008, 21:02
Sağol valla Adil abiciğim gece gece güldürdün beni.İyiki varsın....
Mustafa ÇİL
20.Temmuz.2008, 21:05
ha yaşa yav şöyle yüzün gülsün be abm
bülent erdem
20.Temmuz.2008, 21:06
abi,seni gülerken görmek bizleri çok mutlu etti...ne mutlu bize
Adil Karakus
20.Temmuz.2008, 21:45
Sizler sayesinde arkadaşlar,allahımda sizlerin yüzünden gülücükleri eksik etmesin inşallah.
Mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin.
Fatih HACIABBASOĞLU
21.Temmuz.2008, 06:37
Hah Şöle be Adil abi gel kendine...valla kendini çok üzdün bu olaydan..ama şükür eski adil gelmiş...deli adil:):)hohohohoho
abi en kısa zamanda emanetin yola cıkacak....
Valla gereken yapılır denildi ve yapıldı
hele sen şu sezonu sağ salim bir geçir daha
gereken çok şeyler yapılır merak etme
Bizlerde seni çok seviyoruz,
gülmek yaraşır sana http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
İnşallah sağ salim bulunur, hakikaten üzücü bir durum
fevzi dursun
21.Temmuz.2008, 08:03
adil abim pes etmeyelim. resimlerini diğer int sitelerine de at abim. bulunsun şu ş...ler. kaybolduğuna dahir karakolada bilidir. inşallah bulunurda bu yüz kızartıcı suçu işleyen ş...leri herkez tanısın.
fevzi dursun
21.Temmuz.2008, 09:19
sevgili yönetici arkadaşlarım. kendimce kaybolan köpeklerinde aynı satış ilanı gibi . nerde kaybolduğu fotosu ismi belirgin özellikleri (tüm avcı dostlarım bu belirgin özelliklerini iş işten geçmeden yakından fotalarlarsa ileride çalınma kaybolma vakalarında lazım olabilir) cinsiyeti sahibine ulaşım bilgileri bu çalınma veya kaybolma konuları çok önemli. diğer sitelerede ortak bir karar alıp tüm avcılık sitelerinde yayınlansa diyodum. elbet bir avcı gözü köpeği biryerde görür.
şu kaybolma çalınma konusunu tüm av sitelerinle ortak yayınlansa diyodum. biryerde çalınma konusu açıldığında tüm av sitelerinde yayınlansın böyle birşey mümkünmü acaba. bu herkezin başına gelebilecek bir olay..
fevzi dursun
21.Temmuz.2008, 09:23
veya şölede olabilir. her av sitesi kaybolma çalınma vakalarına karşı bir moderatör seçsin. bu moderatörler tüm av sitelerine çalınma ilanlarını göndersin..
Adil Karakus
21.Temmuz.2008, 10:22
Duygularımı kelimelere dökemiyorum kalbim böle ne diyeyim hani gençlik ateşi döneminde aşık olursunda pır pır çarpar ya vallahi şu anda öyleyim,sözün bittiği yerde sizler varsınız ne diyeyim allah razı olsun dostlarım çok teşekkürler.
Şu bir gerçekki gerçek dostları tanımama sebep oldu bu kayıp olayı
Fatih senin yaptigin dosthane candan erdemli davranisin benim lugatimda aciklamasini bulamadim kardesim ne diyeyim sana ben.
BUYUKSUN
dostlar sağolsun,iyiki sizler varsınız
Adil Karakus
21.Temmuz.2008, 10:34
Arkadaşlar cuma gününden beri arıyorum bir çok noktaya haber bıraktım,ses seda çıkmadı dün belediyenin barınağına gittim zorla içeri girdim nazlandılar baktırmamak için.Mevcut görünen yerlerde kafeslerde yok
Fakat alevera dalevera işler dönüyormuş, cins köpek düştüğünde satış lar yapılıyormuş inşallah böyle bir duruma düşmeyiz yoksa fena olacak işler.Sabah barınağın veterineri aradı beni kayıtlarad olmadığını böyle bir köpeğin gelmediğini söyledi.
Hayvan hakları koruma derneğine haber bıraktım onlarda araştırıyuor.Fakat hala ses seda çıkmadı.Hayirlisi allahtan ne edelim artik beklemmekten baska care yok
H.İbrahim UYSAL
21.Temmuz.2008, 10:38
Hayırlısı olsun abiciğim.
ahmethoca
21.Temmuz.2008, 11:21
İnşaalah en kısa zamanda hayırlı bir haber alır köpeğinize kavuşursunuz.
Mustafa ÇİL
21.Temmuz.2008, 17:16
ARTIK BULUNMUŞTUR
DEMCEY SAĞ VE SAĞLIKLI
GÖZÜN AYDIN ADİL ABMMM
AMA BİR DAHAKİ SFERE DEMCEY VEYA BAŞKA BİR YAVRU EDİNİRSEN İLERDE
8 AYLIK OLUNCAYA KADAR KAPI ÖNÜNE ÇIKARMA
HEHEHEHEH
fatih demircan
21.Temmuz.2008, 18:56
acını ilk duyanlarda biriyim adil abi ertesi gün seni aradığımda müjdeli haberi almak istedim ama duyamadım hala vermiyecekmisin be abi
Adil Karakus
22.Temmuz.2008, 05:22
Ben anladım Mustafam bundan sonraki yavruyu 7,5 aylık alacam 7. ayını sende doldursun hehe
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.