PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba dostlar

ozgursezgin
22.Temmuz.2008, 01:28
Abi, kardeş hepinize kucak dolusu merhabalar...

çoğunuz gibi ben de ava bağımlı, av dedin mi her şeyin durduğu, bütün hayat meşgalesinin ertelenip bi kenera bırakıldığı noktadayım. Umuyorum ve biliyorum ki heyecanı hiç tükenmeyen bu camiadan çok kişiyi tanıyıp, çok şey öğreneceğim.

Geçtiğimiz günlerde ustam ve bir numaralı av arkadaşım MANİSA / Gördes'ten Şahin SAVCI bu camianın Manavgatta düzenlediği köpeklerle ilgili etkinliğe katıldı. İşlerim elvermediği için katılamadığım bu organizasyonu kaçırdığım için gerçekten çok üzüldüm, döndüğünde inanılmaz sevinçli olan Şahin Abi orada süper bir insan gurubuyla tanıştığı için çok mutlu ve bir o kadar da heyecanlı olduğunu söylüyordu, daha "mutlaka orada olmalıydın" demeden neler kaybettiğimi onun gözlerinden anlamıştım zaten :) bu güzel insan gurubuyla tanışmak için bi dahaki organizasyonu beklemememi tavsiye etti ve şimdi buradayım :) sizleri tanımak, bu kadar önemsediğim bir ortak noktadaki dostlarla kaynaşmak benim için de çok mutluluk verici olacak.

Bu arada ben Özgür SEZGİN kendimi bildim bileli ava gittiğimi hatırlıyorum, İzmir ' de yaşıyorum, Gördes'liyim... av sezonu açıldığında daha bi Gördesli oluyorum :)) Ördek kelimesinin geçtiği cümleler en güsel fermaları verdiğim anlardır. 3 paralık bi kaç tüfeğim, 5 paralık da 1 köpeğim var...

Tüm dostlara merhaba....

bülent erdem
22.Temmuz.2008, 03:30
avkolik kurulduğundan beri aktif birisiyim,hemen hemen bütün tanışma yazılarınıda okur ve cevaplarım..
şunu tüm açık yürekliliğimle söyliyeyim bu göördüğüm okuduğum en mükemmel giriş olmuş..sitenin gece bekçisi olarakta özgür seçkin kardeşimin bu harika tanışma yazısına ilk cevabı yazmakta bana nasip olsun..
kardeşim,dostkoliğimize hoşgeldin..yazdığın bu güzel giriş yazısı sitemizi ne kadar önemsediğinin ve ciddiye aldığının bir kanıtıdır benim için..
siteye startındaki hoşluğunun,ilerleyen günlerde katılım ve paylaşımlarınla devam etmesini dilerim..umarım güzel vakitler geçirirsin.. Alanyadan selamlar..
RASTGELE

H.İbrahim UYSAL
22.Temmuz.2008, 05:08
Hoşgeldin Özgür kardeşim.Manavgattaki 1. DOSTKOLİK tanışma ve kaynaşma şenliğimize, işlerinizden dolayı katılamamanıza üzüldük,ama İnşallah seneye Akhisardaki şenliğimize katılırsınız.
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.Alanya'dan selamlar.

ahmethoca
22.Temmuz.2008, 05:37
Özgür kardeş hoşgeldin. Hayırlısı olsun.Paylaşımlarını bekliyoruz.

M.Veysel Uysal
22.Temmuz.2008, 05:38
Hoşgeldin kardeşim,güzel bir giriş yapmışsın,devamının aynı güzellikte, bol paylaşımlı olması dileklerimle.

22.Temmuz.2008, 06:00
Hoşgeldin sefalar getirdin
Valla ne yalan söyleyeyim yazından baya hoşnut kaldım
Senin bu siteye çok şey katacağını söylüyor hislerim
hadi hayırlısı bakalım

aytekin çetin
22.Temmuz.2008, 06:44
Özgür kardeşim gerçek ve samimi dostlar arasına hoşgeldin.

nihat baltacı
22.Temmuz.2008, 06:47
özgür kardeşim aramıza hoşgeldin.nice paylaşımlara....

harun4343
22.Temmuz.2008, 07:31
özgür kardeş hoşgeldin bende daha dün üye oldum bi kendi yazdığım selam ilanına bakdım bide seninkine döktürmüşün bea..asfalt ağladı diyorum hoşsohbetlere....

fevzi dursun
22.Temmuz.2008, 07:41
sevgili özgür kardeşim aileye hoş geldiniz. maşallah kardeşim ağzınızdan bal damlıyor. zaten gerçek dost avkoliği öneren dosttur bunu zamanla anlarsın. buradaki dostluklar üzülen üyemizle üzülen sevinenlede sevinen gerçek bir aileyiz. burada azıcık kuyruğa basmalarda olur http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif bu arada şaka kaldıramıyosan valla özgür kaldırman gerekiyor çünkü burası avkolikhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
izmir bucadan sevgi ve saygılar....

fevzi dursun
22.Temmuz.2008, 07:45
sevgili özgür kardeşim aileye hoş geldiniz. maşallah kardeşim ağzınızdan bal damlıyor. zaten gerçek dost avkoliği öneren dosttur bunu zamanla anlarsın. buradaki dostluklar üzülen üyemizle üzülen sevinenlede sevinen gerçek bir aileyiz. burada azıcık kuyruğa basmalarda olur

MUSTAFA EMİROĞLU
22.Temmuz.2008, 08:23
hoşgeldin güzel yürekli kardeşim.. enerjine ağzına sağlık

Levent Erdeniz
22.Temmuz.2008, 09:16
Hoşgeldin kardeşim,güzel bir giriş yapmışsın,devamının aynı güzellikte, bol paylaşımlı olması dileklerimle.

İsmail ÇIKRIKÇI
22.Temmuz.2008, 09:34
Özgür bey aramıza hoş geldin.