Orijinalini görmek için tıklayınız : ayrı yerlerde doğarsın ama kalpler aynı atar
develili
11.Aralık.2007, 06:58
arkadaşlık kardeşlik en önemlisi dostluk aramayla değil yaşamayla olan şeyler ayrı ayrı yerlerde doğar yaşarsın ama bir gün sebep senin kalbini dostlarınla aynı attırır yaşamanın gayesini ve gayenin ne olduğunu iyi hesaplamamız gerek bence gayemiz sadece av değil dostlar o avlar maddiyatlada alınıyo ama dostluklar asla alınmaz satılmaz hiç bi yerde bulunmaz ancak arayıp kazanıp yaşamak vede yaşatmak lazım bence bütünavcı kardeşlerime sevgi selamlarımla allaha emanet olun inş.develili metin kardeşiniz
Mustafa ÇİL
11.Aralık.2007, 07:31
DESMKİ SANA SEVGİLİ ABİM BUNU ANLAMAK VE ANLATMAK İÇİN DAHA KAÇTANE METİN GEREKLİ
KÖPEKMİ...ÇOK KIZARSIN BASARSIN PARAYI ALIRSIN
AVMI ÇIKARSIN DAĞLARA GİDERSİN ÖZEL AVLAKLARA AVIN KIRALINI YAPARSIN
ŞU FANİ DÜNYADA SATIN ALAMAYACAĞIN TEK ŞEYDİR DOSTLUK GARDAŞLIK YARENLİK
KİM NEYİ PAYLAŞAMAZ ,, NEDEN KİŞİLER FINDIK KABUĞUNU DOLDURMAYACAK ŞEYLERDEN BİRBİRLERİNİ KIRARLAR ANLAMAM....KİŞİNİN BU CAMİADA DOST KAZANMASI İÇİN ,,,KÖPEKÇİ VEYA PARALI BİRİMİ OLMASI GEREKİR
BİZ DOSTU İNSANI YARADAN SEVEREK YARATTIĞI İÇİN SEVERİZ MENFAAT GÖZETMEDEN KARŞILIK BEKLEMEDEN
İNŞALLAH İNANIYORUMKİ BU STENİN TEK AMCI DOSTLUK AMA GERÇEK DOSTLUKLAR KURULMASI OLSUN
SAYGILAR SANA VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERE OLSUN
murat emre
19.Aralık.2007, 20:40
DOSTLUK GÜNAH OLMAYACAK KADAR MASUM, KÖLE OLMAYACAK KADAR ÖZGÜR, UMULMAYACAK KADAR YAKIN, UNUTULMAYACAK KADAR DERİN, TEK BAŞINA YAŞANMAYACAK KADAR ZORDUR. var ol abi.birde çoban oğlu üsdeki yazıyı düzeltsin yanlış anlaşılmasın sonra.
DEDE nerelerdesin ben böyle gavur icatlarıyla uğraşamıyorum ama senin için hekır bile olurum.
karapinar38
05.Ocak.2008, 11:03
KARDEŞİM.. GÖNÜL SEVDİKLERİNİ İSTİYOR
BAYRAM ŞEKERİ OLDUNUZ BİR BULDUK BİR KAYBETTİK
DAHA NE DİYEYİMKİ... METİN ABİİİİİİİİİ, ÇOBANOĞLUUUUUUUUUUU
Mustafa ÇİL
05.Ocak.2008, 12:32
sevgili mustafa abilerim karapınar vemermertaş sevgili develili abiler.CAN METİN ABİM,,,VALLA İNSAN IN ÇOK ARKADAŞI OLUR AMA AZ ABİSİ VE DOSTU OLUR.BEN SİZLERİ KAYBETMEDİM YENİ BULDUM GÖNÜLLER BİR BURADAN DA OLSA SİZLERİ GÖRÜP BİRŞEYLERİ PAYLAŞMAK OKADAR GÜZELKİ SAĞOLUN ABİLERİM
VAROLUN ....İNSAN DOĞRU KİŞİLERLE DOST OLDUĞU ZAMAN SIRTI YERE GELMİYOR,BELKİDE BU CAMİA İÇİNDE BU KADAR UZUN YILLAR TOP KOŞTURABİLMEMİN EN BÜYÜK SEBEBİ BU BELKİ...SİZLERİ SAYIYOR VE SEVİYORUM....
VALLA HERKES ACAYİP EDEBİYAT PARÇALAMIŞ AĞLIYCAM ŞİMDİ.....
ismail talay
05.Ocak.2008, 16:44
DEDE nerelerdesin ben böyle gavur icatlarıyla uğraşamıyorum ama senin için hekır bile olurum.
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gif
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gif
sevgili kadir sarı dını cok duyarım ama tanışmak nasip olmadı işallah yakında emetteyim görüşürüz.
develili
05.Ocak.2008, 17:18
bozüyüklü metin kardeşim hiç üzülme ilerde senlede dağlarda gezip bir şeyler paylasırsak. dostum kardeşim dersek senlede edebiyat parçalarız ama şuna inan dostluk farklıdır .arkadaşla sohbet edilir dosta sır verilir arkadaş borç ister dost borç verir . arkadaş güldürür dost ağlatır neyse ilerki günlerde anlaşılır inşallah
İNŞALLAH METİN ABİ.SAYGILAR
arkadaş arkadaşın ahlakı üzerinrdir.onun içindirki kişiler arkadaş seçerken dikkatlı davranmak gerekir
develili
11.Şubat.2008, 13:54
haklısın mermertaşım hepsi doğru katılıyom ama sen yoksun kayıpsın nerdesin yavvv bende kaçacam bak ewet işin espirisi bi tarafa arkadaşlık çok önemli oda seçili olarak maşallah sitemize geliyor allah her doğru arkadaştan razı olsun işi ras gelsin KEMLİKMİ? GELİR ADAMA YİĞİT OĞLU YİĞİTTEN KÖTÜLERİN DALI OLMAZ GÖLGESİ OLMAZ
fanatik avcl
11.Şubat.2008, 16:59
mereba metin abi
dogrusun insanlar ayrl yerlerde ama kalpler aynl atar ben siteye uye olmadan once her gun av dergilerine bakar kasetlere bakardim amasimdi sisleri yapmls oldugunuz av fatolarlnlzdan gonderdiyiniz mesajlarlnizdan sitede tanldlm kendimi yalniz bir avcl hissetmiyorum allah hepinize uzun omurler versin
fransadan sitedeki avcl dostlara selamlar
develili
12.Şubat.2008, 06:29
orçun kardeşim, elfin kardeşim, dostluk dileklerinize katılıyom ve aynı tezi savunuyom hem fikiriz, güzel düşünceleriniz için sağolun allaha emanet olun dost kankiler.
altınsoy43
12.Şubat.2008, 07:50
Hayatta en çok artmasını istediğim şey beni dost bilenlerin ve dost bildiklerimin artması.
İnşallah Rabbim birgün sizlerle aynı havayı solumayı ve o dost yüzleri yakından görmeyi nasip eder.
Avbeyi
12.Şubat.2008, 20:36
http://img19.imageshack.us/img19/717/1710330wr8.jpg
Yalnızlık güzeldir belki...
Ama BAZAN… her zaman değil..
Bir dostun , bir yakının, bir canın varlığı insana güç verir her zaman..
Bu destekle her acıyı , her sevinci daha rahat kaldırabiliriz..
Bence sevinç de keder de paylaşılmalı.. yapayalnız bir olaya ağladığınızda mı rahatlarsınız,
bir dostun omuzunda mı?..
Bir mutluluğu yapayalnız yaşamaktan ne zevk alınır ki... yapayalnız kahkahalar attığınızı düşünsenize... inanın, dışardan gören biri, hakkınızda hiç iyi düşünmeyecektir..
Ama onu paylaşacağınız birileri varsa mutluluk o zaman hissedilendir..
Muhabbetimiz Daim Olsun...
Fatih Bey resim ve yazınız için teşekkürler çok güzel
ADAPAZARLI AVCI
13.Şubat.2008, 05:54
YAPTIMIZ AVCILIK HASTALIK ÖĞLEN YEMEĞİNDE GÜVECİN BAŞINA OTURUNCA.
ANLIYORUM DOSTLUĞU GIRGIR ŞAMATAYLA. AVCILIK BAĞANE DOSTLUK ŞAHANE.
ADAPAZARINDAN SAYGILAR DOST AVCI ARKADAŞLAR.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.