PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DEMCEY'İN HİKAYESİ

Adil Karakus
22.Temmuz.2008, 06:24
Sevgili dostlar sıra geldi olanı biteni paylaşmaya,sevincimizide kederimizide paylşacağız elbette değilmi dostlar.Demceyin kaybolşması şöyle oldu;

18/07/2008 Cuma günü hergün rutin yaptığım iş olan sabah işe gitmeden önce saat 06:30 da köpeklerin yanına iner ve yemek,su takviyesi bunun

yanında def-i hacet için salıveriririm.Kafesi açtım onlar dışarıya ben içeriye roller değişiyor kısa sürde olsa :-)),su ve yemek lerini koydum ve hadi içeriye

dedim çatalburun geldi diğerleri yok.Orası burası civara bakınıyorum yok yok oğlu yok.

İşe geç kaldım zaten servis falan hep geçti gitti,telaştan sinirden kudurdum desem yalan olmaz.Araba ile civarı hemen gezdim yok.Kapıcıyı aradım sen

dama çık (10 katlı binamız) damdan görüntü al bakalım görebilecekmisin diye.Tabi bu arada zaman ilerliyor bende telaş 10 numara.Abiiii gel gördüm

limon bahçelerine doğru gidiyorlar dedi.Hadi tut Adili tutabilirsen.Topuk bahçeye doğru ya allah.Bir baktım yoz iki köpek gezeliyor tüh len sene dedim

halbuki tam zıt istikamete gitmişler.

artık işe gideyim bari dedim yakınlarda ise gekir dedim kendi kendime.Çıktım işe gittim ama moral sıfır aklım hep onlarda lan diyorum kendi kendime

millete ne diyecem ben şimdi bir köpeğe sahip olamadık anasını satiim diye kendime bir kızıyorum niye şöyle yapmadım niye böyle yapmadım

diye ,yorumlar yapıyorum.Bu arada yazıcıdan afiş vs. yapmaya başladım saat 15:00da izin alıp gittim afişleri dağıtmaya ve aramaya.Neyse dağıtımı

yaptım ve aramaya koyuldum aynı gün en 8/9 kişinin gördüğü haberini aldım hem seviniyoırum hem sinir yapıyorum sıcak bir taraftan yanıyor ortalık.Ter

paçalarımdan iniyor.Bir bayan ile karşılaştık onun evinin önünde en az 1 saat eyleşmişler ve kadın kendi kendine sinir yapmış yine başıma iki bela geldi

diye.Kadın adı Zuhal hayvan hakları cemiyetinden. Tam yerine gelmişiz.Sonra sahipli olduğunu anlayınca Zuhal hanım kahroldu niye ben onlaraı

tutmadınbmda bağlamdımda ,roller değişti ben kadını teselli eder oldum.

İşte arkadaşlar 3 gün hep arama ile geçti.Dün yani pazartesi günü saat 17:00 suları idi bir telefon geldi cep telden.Tanımadığım bir numara ,--Alo

buyrun adil beymi evet kpekleriniz bende ,demezmi allah beee dedim kimsin kardeşim sen ,ben dedi Doğan Tedaşcı doğan.Hıımmmm dedim tanıyorum

şahısı ama teşviki mesaim olmaz.Neyse setek kelestek nerde köpekler Erdemli ilçede ne işi var orda ,ben romen lerden aldım 20 lira verdim aldım dedi ve

peşindende ,Ödül vercenmi bana dedi (Haaa unutmadan bu arkadaş AVCI hemde camiada tanınan şahıstır.)Neyse dostlar başladı benle pazarlığa sen

bana yavruyu ve büyük köpeği al demezmi ne diyorsun sen dedim yaaa,iki cihan bir olsa benden bu enişği alamaz dedim.Sonra dedi kimden aldın kaça

aldın vs.geyik yapıyor cin adam cin.Köpeklerin açık adresini istiyorum vermiyor sabrım çtladı çatlıyacak.Dedim sen bana nasıl ulaştın.Halı sahadan aldım

numaranı dedi .Benim evin yakınında bir halı saha var oradada lavrak besliyorlar dedim avcı avcının halinden anlar bir afişte oraya bırakayım.Meğerse bu

vatandalşın arkadaşı imiş onlar .Tabi o sevindirik oluyor ben köpek buldum deyi (bunlar benşm tahminleriö)onlara durumu anlatıyor yada bu köpekleri

buraya bağlıyalım diyor belkide halı sahacılarda belkide evi burada adamın buraya koyma demiş olabilir.Böylelikle Erdemli ilçeye transfer etmiş olabilir diye

düşündüm.hemen ilçeden bir iki arkadaşı aradım onlarda telden sıkıştırma yaptı.

Bakın ne kadar zorlanıyoprum adamın karşısında demiyorki kardeş geçmiş olsun git falanca yerde köpeklerin al demiyro köpek istiyor yok neymiş ödül

istiyor.Deliyim ya iyice deli oldum vallahi.Neyse dedim myetişkin köpeği size bırakayım eniğimi götürcecxem dedim o zaman yelkenleri indirdi suya tamam

dedi falanca şhıs var ilçede şurad burada yeri dedi ve gittik arkadaş ile birde av bayiinden kılavuz aldık yanımıza yeri bilmeyiz ucar bir

mahallede.Köpekleri bağlamışlar beni bir gördüler üstüme çıkacaklaredı sevinçten belliki çok korkmuşlar.

Neyse dostlar köpeğin bağlı olduğu yerin sahibinin köpeği geçen hafta hastalanıp ölmüş ve av bayiinden yanıza aldığımız genç arkadaş köpeği ölen

vatandaşın çok iyi bir insan olduğunu ve iyi bir avcı olduğunu böyle işlerle işi oladığıonı söyledi .Belliki bemn üstüne düştüğüm için çok korkmuşlar.bende

bu açıklamaya istinadern yetişkin köpeği adama hediye ettim Tabiki can dostum FATİH HACIABBASOĞLUNDAN icazet ile.Çok sev,indiler neyse dedim bu

da bu işin sadakası olsun dedik ve evimize döndük dostlar.

Vatandaş iyi niyetli olmadığı kesin ,fakat biraz yumuşadım nişye derseniz en azıondan amma korktu amma vicdana geldi ya da başka planlar yaptı en

nihayetinde beni aradı.Demceye kvuştum.

Bu tatsız olayda beni yalnız bırakmayan AVKOLİK ailesine sonsuz saygı ve sevgilerimi yolluyorum.Bu olay ile birlikte silerin kıymetini dahada anladım sağolun varolun can dostlar

selamlar

Adil KARAKUŞ

aytekin çetin
22.Temmuz.2008, 06:37
Neyse Adil abi kavuştunya köpegine önemli olanda o boşver gerisini sezon öncesi iş çıkarıyodun kendine.Bundan sonra gezdiriken başını beklersin heralde abi.

22.Temmuz.2008, 06:38
Sonunda yüzün güldü ya gerisini boşver
Tekrar geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın
böyle tatsız olayları

nihat baltacı
22.Temmuz.2008, 06:40
adil abi valla kendi löpeğim kaybolmuş gibi üzülmüştüm.tam av sezonu acılırken bide...ama en mutlu tarafı her ne şekilde olursa olsun köpeğinin bulunması...abi sezonda demcey le güzel avlar yapman dileğiyle...

H.İbrahim UYSAL
22.Temmuz.2008, 06:45
Adil abiciğim,maalesef böyle çakallar heryerde mevcut.Ama önemli olan senin köpeğine,av sezonu öncesi kavuşman.İnşallah doyumsuz avlar yaparsınız.

M.Veysel Uysal
22.Temmuz.2008, 07:09
Allahım kimseye böyle olayları yaşatmasın,senin yaşadığın acıyı tüm aile olarak kalbimizde hissettik sayın abiciğim,geçmiş olsun.

sipsak
22.Temmuz.2008, 07:17
adıl abı buyuk gecmıs olsun allah bır dah boyle seyler yasatmasın

Adil Karakus
22.Temmuz.2008, 07:44
Teşekkür ederim dostlar sağolun,şun içim huzurla dolu yeşekkürler

fevzi dursun
22.Temmuz.2008, 07:58
abim gelmiş geçmiş olsun. sonuç önemli sonunda demceye kavuştun ya. bizde burada soğuk bir duş aldık. hadi hayırlı avlar abim..

imported_avkolik
22.Temmuz.2008, 08:14
Adil abi bir çırpıda okudum soluksuz...Gelmiş geçmiş oldu, Allah bir daha göstermez inşallah...

unforgiven
22.Temmuz.2008, 09:52
Adil abim Rabbim bir daha böylesi durumla karşılaştırmasın çok zor bir durum...Köpeğini bulduğuna sevindim...

Saygılarımla...

Mustafa ÇİL
22.Temmuz.2008, 10:47
yüzün güldü ya o bize yeter

ahmethoca
22.Temmuz.2008, 11:01
Abi köpeğine kavuştun ya gerisini boşver. İnşallah bir daha böyle bir olay hiç bir avcı dostumuzun başına gelmez.

harun4343
22.Temmuz.2008, 11:19
valla gün yüzü göremez böleleri malesef heryerde aynı tip insanlardan var tekrar geçmiş olsun

Fatih HACIABBASOĞLU
22.Temmuz.2008, 12:51
Adil abi 3 gün boyunca üzüntünün hat safhada olduuğunu biliyorum...ama şükür yaradan sana köpeğini geri gönderdi...inşallah bundan sonra böyle bir kötü olay yaşamassın...

Adil Karakus
22.Temmuz.2008, 13:09
amin Fatih kardeşimamiiiiiinn

sizler sağolun allah herkese sizin gibi dostlar nasip etsin