PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BOHÇAÇILAR İŞ BAŞINDA

Mehmet Sucu
23.Temmuz.2008, 08:48
Şu günlerde gerçek avcıların belgeleriyle uğraşırken,bir arkadaşım elinde palaz bir keklik kafasıyla dükkana geldi,(tarlaya giderken yolun ortasında, ağzından yeni kan gelirken bulmuş,yolmuş üzerinden saçmalar çıkmış,büyüklüğü karatavuk kadarmış)
Bunu görünce bende ne iştah kaldı ne huzur,bizim avcımız 9 ağostosu 1grup av hayvanları için erken acılıyor derken,keklik avı için ekim ayını beklerken,sen gel hiç verği vermeden küçüçük uçmasını bilmeyen kuşu vur,nerde böyle adalet....http://img530.imageshack.us/img530/2171/resim124ip8.jpghttp://img242.imageshack.us/img242/7240/resim122rc3.jpghttp://img374.imageshack.us/img374/5328/resim126be0.jpghttp://img521.imageshack.us/img521/2894/resim125tf8.jpg
gerçek avcılar olarak sadece akhisardan yaklaşık 35-40 milyar devlete verği veriyoruz,av sezonun acılmasını bekliyoruz,tabiki avlayacak kuş kalırsa

M.Veysel Uysal
23.Temmuz.2008, 08:53
Ne yazıktırki ülkemizin durumu bu,böyle bişeyi yapanın avcılığını geçtim,insanlığından bile şüphe ederim.Başakanımında dediği gibi daha uçmasını bilmeyen bi yavrudan ne istediniz.YAZIKLAR OLSUN.

unforgiven
23.Temmuz.2008, 08:54
Yazıklar olsun başkanım böylesi insanlara...Vallahi yüreğim dağlandı şu resimleri görünce...

Saygılarımla...

nihat baltacı
23.Temmuz.2008, 08:57
başkanım böyle şerefsizler her tarafta var malesef...asıl bunlarla mücadele etmemiz lazım.milli park görevlileri sadece bıldırcın sezonunda ortalıkta görünüyorlar...ne iş yaptıklarını hala çözmüş değiliz.

mehmet bey bundan sonra artık eski düzen kalmaması lazım....kim bu şekilde av yapıyorsa akraba olsun, arkadaş olsun en iyisi ihbar etmek.başka çaresi yok artık.
ama insan olarak biz daha akıllanmayız.temmuzda av mı olur ya....

hakan YALCIN
23.Temmuz.2008, 08:58
abı sana sonuna kadar katılıyoruz bunu yapanlar tek kelımeyle ŞEREFSİZDİR daha ne dıyeyım

aliihsan.emet
23.Temmuz.2008, 09:30
SELAMÜNALEYKÜM... sayın başkanım içler acısı bir olay, ben bu insan kılığına girmişleri ALLAHA HAVAL EDİYORUM en güzelini o bilir .tüm akhisarlı avcı arkadaşlara selam olsun cümleten ALLAHA EMANET OLUN.

MUSTAFA EMİROĞLU
23.Temmuz.2008, 09:43
LANET OLSUN YAAA.... ŞEREFSİZ AHLAKSIZLAR.... AFEDERSİN ÇİĞ SÜT EMMİŞ BİLMEM KİMLER.... MÜTHİŞ KIZDIM YAAAA

fevzi dursun
23.Temmuz.2008, 09:46
bugibi hainler benim gözümde teröristten farkı yoktur. şerefsiz bunlar

burhansen
23.Temmuz.2008, 09:52
kendini bilmezler çıkacaktır muhakkak bunun önüne geçmek mümkün değilki : cahillik ön planda olursa

H.İbrahim UYSAL
23.Temmuz.2008, 10:20
Yazıklar olsun diyorum,başka şeyler söylemeye burda terbiyem el vermiyor.Allah belalarını versin...

Mustafa ÇİL
23.Temmuz.2008, 10:25
syleyecek kelime bulmakda zorlanıyorum başkanım

harun4343
23.Temmuz.2008, 10:49
yazık yazık yazık yazık....

23.Temmuz.2008, 10:58
arkadaşlar ben diyorum ki herşeyin başı egitim bunları yapanlar zavallı ve aciz insanlar nekadar küfür etsekte kızsakta boş genel açıdan görsel yayın vebireysel herkeze çok işdüşüyor bukonuda özellikle başkanlara çok iş düşüyor.başkana da bukonuyu gündeme getirdigi için teşekkürler . alanya dan saygılar.yarınlar hepimizin çocuklarımıza miras bırakmalıyız.

Fatih HACIABBASOĞLU
23.Temmuz.2008, 11:01
Allah belalarını versin bu insanların.yokki baışımızda gerçek avcıyla bohçacıyı ayıracak bi devlett..birde bunların ekmeğine yağ sürecek kanunlar çıkarıyorlar...görev gerçek avcıların doğayı koruyanda kollayanda hayvaları sevende kollayanda yine gerçek avcılardır....

Adil Karakus
23.Temmuz.2008, 11:13
Bunu yapanların en adi suç ne ise o kapsamda ceza alıp hüküm giymeleri gerekir.Tuuu ahkaksızlar adi herifler.

Milli parklar ne yapıyor sezon açılsında bir iki avcıyı kavalıyalım sıkıştıralım görev yaptık deyip vicdan rahatlatalım derdindeler.

Çıksana sezon öncesi avlaklara korusana avlarını yem etme çara çakala peşin parasını aldığın malın niye korumasını yapamıyorsun eyy milli parklar.

Başkanım daha diyeceklerim var amma ne diyeyim

selamlar akhisara ve dedeme

aytekin çetin
23.Temmuz.2008, 11:49
Bir yavruya silah atmak nasıl bir vijdandır düşünmek lazım.

ahmethoca
23.Temmuz.2008, 11:58
Abi çok üzüldüm yaa. Zavallı hayvancık.Yazacak,söyleyecek bir şey bulamıyorum , yazıklar olsun.

İsmail ÇIKRIKÇI
23.Temmuz.2008, 12:08
Her yerde var böyle bohçacılar insan en azından Bıldırcın Üveyik Açılmasını bekler kontrol yokki
yollarda sen nereye gidiyorsun elinde tüfekle diye Öğrenmişler yaban hayatçılar avcılar hangi
merada avlanıyorlar arabaların başına dikiliyor avcıların hepsi yasal onuda biliyorlar ama görev
yaptık harcirahı hakettik diyorlar böyle görev olurmu bunların aldıkları para haram ben şahsen
helal etmiyorum verdiğim paraları.

aytekin kaynak
23.Temmuz.2008, 12:26
Herkes birşeyler söylemiş kimi ağır kimi düşündürücü laflar etmiş isterseniz 10 sayfada yazın küfredin söyleyin

değişen hiç birşey olmazzzzzzz ama bu tür olayları aza indirmek için bazı şeylerin yapılması gerekiyor herkeste tlf

var av sahasında böyle bi durumla karşılaştınız hiç muatap olmayın direk mercihlere bildirin

BU AV SEZONU OLUR OLMAZ FARK ETMEZ ARAYIN BANE DEMEYİN

saygılar sevgiler antalyadan

HULUSİ TAŞKIRAN
23.Temmuz.2008, 12:41
ADİ ŞEREFSİZLER İNSANDA BİRAZ UTANMA OLUR daha sürmesini bile cekmemiş esefle kınıyorum yapanı bulucaksın

Mehmet Sucu
23.Temmuz.2008, 13:49
veli balıktay,dan alıntı[HR]
arkadaşlar ben diyorum ki herşeyin başı egitim bunları yapanlar zavallı ve aciz insanlar nekadar küfür etsekte kızsakta boş genel açıdan görsel yayın vebireysel herkeze çok işdüşüyor bukonuda özellikle başkanlara çok iş düşüyor.başkana da bukonuyu gündeme getirdigi için teşekkürler . alanya dan saygılar.yarınlar hepimizin ço
cuklarımıza miras bırakmalıyız
[HR]
veli kardeşim içimdeki herşeyi cok güzel anlatmışsın teşekkür ederim,işimin av bayiliği ve dernek başkanlığı olduğu için avcıyı bilinçlendirmek için kurslar açıyoruz,bilgiler veriyoruz,ama devletin yanında bizim dernek başkanları olarak hiç bir yetkimiz yok,avcılıkla ilğisi olmayan kır bekçisine yetki veriliyor bize yetki yok başta kanunlarımız yanlış
Milli parklar av sezonu acıldımı piyasaya çıkıyor,bu günlerde ava gidenleri ne olur ihbar edelim ve arkasını arayalım bir kaç bohçaçının canı yanması lazım
bütün arkadaşların yorumları için teşekkür ederim selamlar

M.Veysel Uysal
23.Temmuz.2008, 14:24
Valla başkanım otokontrol sistemi,yani kuluplere verilecek görevler ve kuluplerin görevlendireceği kimlikli avcılarla biraz önüne geçebileceğimizi sanıyorum.Avlayan ve koruyan zaten biz belgeli,bilinçli avcılarız.Ama tabiki nerde bizi anlayan ve bizlerin çığlıklarını duyan.Hergeçen yıllar yavaş yavaş elimizden avcılığımız alınıyor,sonu karanlık gibi,bizler paraları verelim,sormayalım ne yapıyorlar,karşımıza yasaklar olarak geri gelsin.Önce BOHCACILARI yakalasınlar,bizim verdiğimiz paralarda analarının aksütü gibi HELAL OLSUN.Saygılar başkanım.

aytekin kaynak
23.Temmuz.2008, 15:42
devletin yanında bizim dernek başkanları olarak hiç bir yetkimiz yok,

avcılıkla ilğisi olmayan kır bekçisine yetki veriliyor bize yetki yok başta kanunlarımız yanlışhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/sad.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/sad.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/sad.gif

MEHMET SUCU

sipsak
23.Temmuz.2008, 17:24
SAYIN BASKANIM AV SESONU ACILIYO MILLI PARKCILAR DENETLEMEYE CIKIYORLAR AV SEZONU BITIYOR ONLARINDA DENETLEME ISI BITIYOR BU ORMANCILARIN MILLI PARKCILARIN ALDIKLARI MAAS HELALMIDIRKI ONLARIN ASIL GOREVLERI AV SOZUNU BITINCE DENETLEMELERINI DAHA SIK VE DAHA YOGUN YAPMALARI GEREKIRKI BOGCACILARDAN ARINALIM BUNUNDA NEDENI ONLARI AV SEZONU SONUNDA DENETLEME YAPIYORLARMI YAPMIYORLARMI DIYE DENETLEYEN OLMADIGI IÇIN BUNU ONLEMENIN TEK BASLARINA DOGAYI SEVEN HAYVANLARA GONLUNU VERMIS AVCILARIN HAKLARINI KORUYACAK BIR AVCI YONETIMCI

ahmethoca
23.Temmuz.2008, 17:34
az önce gözlerime inanamadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istedim..

az önce bahçeye çıktığımda bahçeye düşmüş uçamayan bir serçe yavrusu vardı. tamda yanında oturup beklemekte olan köpeğim NAZ. bir an panikledim ama hiç bir şey yapmadığını gördüm. seçenin anneside ağaçta garibim sağa sola panikle uçuşup duruyodu. serçe yavrusunu alıp çatıya bıraktım. köpeğimlede çok gurur duydum.

işte BOHÇACI arkadaşlarım bir av köpeği bile yavrulara hiç birşey yapmıyorsa. sizler utanın. çünkü onların sınıfına bile giremiyosunuz.....

FEVZİ DURSUN

Hangisi hayvan ?

maraton
23.Temmuz.2008, 19:12
tüüüüüüüüü,,,,,,,,,,yazıklarolsun elleri kırılsın inşallah aynısorunları burdada yaşıyoruz başkanım saygılar recepkuyu sakarya

ali demir
23.Temmuz.2008, 19:47
abi nedense yakışıyor hayvanlara aslında böyle insan lara allahın selamını bile vermiyeceksin kanı para etmez şerefsizler benim gözümde o şerefsizlerin o kekeligin pisligi kadar degeri yoktur halsiyetsiz şerefsizler abi aşırı olduysa özür dilerim ama nerdeyse aglayacagım yemin ederim

bülent erdem
23.Temmuz.2008, 19:51
insanın içini acıtan bir manzara...yazıklar olsun