PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mek mek mek gerçekten mükemmel bir köpek olmuş (ergin agaoğlu'nun köpeği )

Mustafa ÇİL
26.Temmuz.2008, 14:25
hektor mek ve baron harika köpekler olmuşlar.. ve onların kardeşleri meralara nam salmışlar (hepside geleceğin dasmızlığı olmuşlar avları ile kanları ile ...şimdi onlar can dostlar elinde mükemmeller
http://img255.imageshack.us/img255/5374/hpim5657rc0.jpg

Mustafa ÇİL
26.Temmuz.2008, 14:28
maşşalah ne büyümüş mek
http://img518.imageshack.us/img518/3899/hpim5662qy1.jpg

Mustafa ÇİL
26.Temmuz.2008, 14:32
ergin gardaşlım bize öyle bir misafir perverlik yaptıki sağolsun gardaşım
http://img403.imageshack.us/img403/9923/hpim5645dr2.jpg

Mustafa ÇİL
26.Temmuz.2008, 14:40
http://img255.imageshack.us/img255/3270/hpim5663sk3.jpg

fahrettin
26.Temmuz.2008, 15:02
mustafa kardeşim mekler hazır kıtta bekliyorlar gelin adaylarını hazırlahttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
http://img180.imageshack.us/img180/6393/dscn1098rn1.jpg (http://imageshack.us)

H.İbrahim UYSAL
26.Temmuz.2008, 15:33
Maşallah,maşallah.Allah'ım nazarlardan korusun,harika bunlar...

Ergin
26.Temmuz.2008, 15:47
Saol be Mustafa ağabey ne de olsa sizin fabrikadan bu canavarlar kalite anlatılmaz yaşanır !!!!

fevzi dursun
26.Temmuz.2008, 15:49
maşallah allah nazardan saklasın güzel köpek

Mustafa ÇİL
26.Temmuz.2008, 16:18
sağolasın erginim
tamam bizim fabrikadan ama bu hayvanların kıymetini bilenlerdensin gardaşım
yaşayacaksın elbet
bazen seni kızdıracak bazende kahredeck,pointerler bir fermayla kendini affetiren hayvanlardır
nedeni ise uzun olan koku alma duyuları sayesinde sahibini bir ferma ile poz üzerine poz çektiren
yeterki kuş kalkmasın
sabır dereceleri çok yüksek olan
merada av bulamadıkları zaman senn yerine merayı alt üst eden köpeklerdir vesselam

Ergin
26.Temmuz.2008, 17:05
Doğru söze ne denir ağabey bu ava ben bu ferma sevdası yüzünden başladım zaten !!!

Ergin
26.Temmuz.2008, 17:10
ADRENALİN=FERMA=POİNTER=ASALET+ESTETİK+HIZ=50 YAŞINDAN SONRA KALP KRİZİ http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/21.gif

hunter_crzm
26.Temmuz.2008, 18:24
Çok güzeller,,Allah nazardan saklasın...

Mustafa ÇİL
26.Temmuz.2008, 18:31
sağolun dostlar

ekrem
26.Temmuz.2008, 19:01
gerçekten çok güzel bi pointer allah ergin gardaşıma bağışlasın.O batından izlediğim kadarıyla hiç kötü yavru çıkmadı(gerçi diğer batınlarda çıkan yavrulardan da kötü olanını ne gördüm ne duydum)Allah hepsini sahiplerine bağışlasın fermalarında bol avlar yapmak nasip etsin

bülent erdem
26.Temmuz.2008, 21:35
güzele anca maşallah denir..ergin kardeşime bol fermalı kazasız belasız avlar dilerim..

bu köpeklerin değerini ancak yaşayanlar bilir..mustafa abi,mek gerçekten mükemmel olmuş..

M.Veysel Uysal
27.Temmuz.2008, 07:18
Maşallahtan başka ne denirki,mükemmel.

27.Temmuz.2008, 09:13
Maşallah avı bol ömrü uzun olur inşallah güzel hayvan rabbim nazardan korusun

hakan YALCIN
27.Temmuz.2008, 10:18
MEK cok güzel bır köpek avı ve kanıyla olsun ergin kardeşımızın elınde zamanla dahada güzeleşeceğıne ınanıyorum

Mustafa ÇİL
27.Temmuz.2008, 22:55
fiziksel olarak oturmuş bir hayvan
erginde biraz ava verdimi hızı değmeyin keyfine
düne kadar oğlumuzdu şimdi oldu damadımız heheh

28.Temmuz.2008, 00:55
merhaba avcı dostlarım hepınıze saygılar guzel guzel yorum yazmıssınız ama ben sıze pek katılcagımı soyleyemem ben sadece sunu merak edıyorum koku mesafesı elbette bılemıyorum ama fızık yapısına bakınca dedıgınız gıbı mukembel olan yerını bana soylersenız sevınırım

Mustafa ÇİL
28.Temmuz.2008, 05:51
köpeğin yerinimi sorarsın gardaş anlamadım ama öyleyse balıkesir sındırgıda
koku mesafelerini soruyosan gardaş buradan yazmakla da olmaz afaki olur
o hayvan kendini türkiye ing pointerler arasında ıspatlamış bir hayvandır
kanı ve gardaşları kendini ıspatlamış bir hayvandır.
bana düşmezdi bunları yazmak ama olsun benim verdiğim hayvanlardır..
onun için hep arkalarında dururum gardaşım
sen hiç meraklanma
eğer koku mesafelerini ve diğer gardaşlarını merak edersen bir gün
yerim ve adresim bellidir
saolasın gardaş yorumun için

hakan YALCIN
28.Temmuz.2008, 06:42
nasıp olurda ASYA yı büyütüp o günlerı görürsek MEK bızımde damadımız olacak asyanın soy ağacına mekı yazacağımız günlerde gelecek inşallah

aytekin çetin
28.Temmuz.2008, 07:02
Mek e yorum yapmaya gerek yok Mustafa (cımızo) abi ile birlikte kendini türkiyeye tanıtmış bir hayvan daha ne denebilirki Ergin kardeşimin önünde yıllarca av yapar inşallah ömrü uzun olsun.

Birşey bilmiyosan sus konuşma millet cahillini anlamasın.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif

hamza denizli
28.Temmuz.2008, 07:10
selamün aleyküm abeyim güzel köpek allah nazardan saklasın tüyü kadar avı bol olsun ama anlamıyorum insanlar ulaşamadıkları şeyleri neden kötülemeye çalışırlar ????? mustafa çil abeyim neden sence ????

28.Temmuz.2008, 08:01
Sevgili Hamza hani bir söz vardır
kedi erişemediği ciğere mındar dermiş
o arkadaşı yadırgamıyorum yaşı itibarı ile belliki çok heyecanlı
soralım bakalım kaç köpek büyütüp yetiştirmiş
onun için sen galaya alma belkide akıl hocaları o şekilde
yönlendirmiştir.Eğer o köpek hakkında bilgisi olsaydı herhalde yazdığından kendiside
pek memnun olmazdı.

Ben yazıvereyim o zaman: Mek bir Lord ve Cesi klasiğidir
Düzce Gölyaka Mera yarışmasında Cızımo(Mustafa ERTEKİN) ustam ile henüz 9 aylıkken 2.olmuştur.
1.gelen Hektor ise Mek'in diğer kardeşidir.

İnsanlar bu tür lüzumsuz şeylerle neden uğraşır bilemem
bilgi almak istiyorsan bak orada telefon numaraları var ara sor bilgi al eğer amacın öğrenmek ise
yok başka düşünceler içinde isen bilemem
sana tek tavsiyem genç arkadaş kaos yaratma bak Antalya'nın kumları çok sıcak......

28.Temmuz.2008, 08:24
Salih Arkadaşım senin için güzel vücut 90-60-90 ise o bizim ürettiğimiz kpk lerde bulunmaz git onu başka yerlerde ara senin için ideali ne ise ve elinde var ise onu sergile bizde görelim yoksa goftiden yorum yapmak için yazma.

28.Temmuz.2008, 08:28
Ergin kardeşim bu kpğin fermaları seni 50 yaşına kadarda yaşatmaz gibime geliyor

Ergin
28.Temmuz.2008, 08:47
Kadir ağabey mek ağır takılmaya başladı bir çiftleşme bu kadar değiştirimi daha önce teçrübem olmadığı için çok şaşırdım oğlan çok olgun takılıyor bir gün yanızda kaldı hızlandırılmış kursmu verdiniz çok şaşırdım!!!

28.Temmuz.2008, 11:43
Biz işimizi biliriz sen keyfine bak yeğenim

mehmetari
28.Temmuz.2008, 11:55
Salih arkadaşımızın yaşına verelim bu açıklamasını çünkü bazı insanlar ancak yaşayarak birşeyleri görebiliyor kardeşimizde biraz büyüsün ingilizler hakkında biraz daha bilgi sahibi olsun o zaman dikkatle açıklamalarını okuyalım.Ya da yetiştirip emek verdiği ve daha güzeli bir köpek çıkarsın ki buraya bizde eyvallah diyelim.Bu işler avrupa sitelerinden fotoğraflara bakıp ta şöyle böyle demekle olmuyor.Bir köpek yetiştirip avlanmakla herkese göstermekle oluyor.

28.Temmuz.2008, 12:44
arkadaslar mundarlamak lafını nerden cıkarıyosunuz anlamadım ama sıze avı konusundada yorum yapmadım duzgunce okuyum bana oyle yazılar yazın ben sadece seklı yonunden yorum yapabılırım avı konusunda degıl sıze gore muklembel olabılır seklı bu gorecelıdır ben sadece bır soru sordum ama sıze sekıl yonunden neresı mukembel dıye ama sız malesef soruya cevap verıcegınıze kopegı kotuleme dıye cevap yazıyonuz anlasılcak gıbı degıl

28.Temmuz.2008, 13:02
kımsede yasa verelım dıye cevap yazmasın bazı seyler yaslada ogrenılmıyo okumakla arastırmakla ogrenılıyo ınternet dıye bısey var bır seye de acıklama yapayım ben kus avcısı degılım kopegı karalamakla da ısım olmaz bundan kendılerıne pay yapacak olanlar olabılır ben onlardan degılım akıl hocalarımda yok ama puanterede merakım var nasıp olursa bır yavru yetıstırcem sımdıye kadar puanter yatıstırmedım ama herseyını de arastırdım ırk sıtandarlarından tutun ozellıklerıne kadar ıspanyadakı kopek yetıstırıcılerınlede konusuyorum ve kopeklerını de resımlerdede olsam gordum o kopeklerde gordugumu bunda goremedıysem dıyecek kelımem yok bastada dedıgım gıbı sadece bır soru sordum cevap verıcegınıze laf olsun dıye yazılar yazıyosunuz

28.Temmuz.2008, 13:04
mustafa cıl abı gorundugu uzere sadece senın yorumlerını dıkkate alıcam abı ben sadece gorunus sekıl yonunden soru sordum soruma cevap verırsen sevınırım saygılar

tyt81
28.Temmuz.2008, 13:04
maşallah Allah nazardan saklasın

Mustafa ÇİL
28.Temmuz.2008, 17:20
salih gardaş
yanlış analama ama yorum ve soru birbirine girdiğinden bu hale geldi sanırım.
yorumunda koku mesafesini bilemem demişsin..çok süper bir hayvan
fiziksel özelliklerine gelince ::::
köpeğin kafası, kuyruk uzunluğu ve bu kuyruğu tutumu mükemmel
köpeği ayağa kaldırdığın zaman olması gereken rampa vari görünüş mevcut.
ön yüksek arka düşük..kulak boyu avurtlarını aşmamakda
ama sende sylemişsin bu iş göreceli bir iştir,,nedeni resme bakıyosun sadece
köpeği yakından grme frsatın varsa ,inşallah gider ve ne demek istediğimi anlarsın gardaşım
pointerler sadece tr. de grüntüleri ile eleştirilen köpekler durumundadır..
yabancı ülkelerde ise sadece ŞOVHUNT köpekler eşgal ve grünüşleri ile puan toplar veya kaybederler
bu köpekler av geni üzerine üretilen köpeklerden olduğu içindirki
italya farlı renk ve köpekler ispanya farlı renk ve köpekler
özellikle yeni moda çeklerde farklı renk ve köpekler fiziksel ve renk olarak ayırmak elbette mmkün gardaşım

Mustafa ÇİL
28.Temmuz.2008, 17:22
hah birde köpeğin damızlık olarak ayrılması başkaları gbi illa k.kafa veya s.kafa olarak belirlenmez.
yavrulukdan hal ve hareketleri
kokusu av geni ve ırkının özelliklerini taşıyo ise bir köpek damızlık ayrılır gardaş
birde net üzerinden okumak ve öğrenmek çok güzel
fakat iş pratiğe geçtiği gün çok sıkılacaksın gardaşım bunuda sakın ha unutma
teşekkürler gardaş

28.Temmuz.2008, 18:52
cok tesekkur mustafa abıcım benım en bastan bekledıgım cevap buydu dıger arkadaslar ne noktalara geldı bende anlam veremedım sorumu dıkkate alıp degerlendırdıgın ıcın sonsuz saygılar

28.Temmuz.2008, 19:03
abı sunu soylemeyı unuttum koku mesafesı nı bılmem sozunden kastım kopegın kısa mesafelı oldugunu kastetmek degıldı bunu soylememdekı amac resımde sadece dıs gorunusune yorum yapabılırım demektı tekrar tesekkurler

Mustafa ÇİL
28.Temmuz.2008, 21:41
sen sağol gardaşım

cemal soydemir
28.Temmuz.2008, 22:27
OH BE KONUYU TATLIYA BAĞLAMIŞSINIZ KASILDIM VALLA BURDA

Mustafa ÇİL
28.Temmuz.2008, 22:33
camal gardaş müdahale ettiğim ve kendime göre doğru cevaplar verdiğim herşey her konu tatlıya bağlanır
yeterki kişiler sağ duyulu olup
ön yargılı davranmasınlar
ettiğim diyorum çünki biliyorumki
senelerdir bu işin içindeyim...kimseyi ön yargılı davranarak peşinen hüküm vermedim..
sağolsun salih gardaş ön yargılı davranmadı ve sorusuna ısrarla devam etti
her tartışma bu şekilde sonuçlansa keşke
bir hayvan için can kırılmaz
bir hayvan için can olunmaz
sadece köperüdür bu hayvanlar bize

Ergin
29.Temmuz.2008, 07:55
HER YERDE BİR TARTIŞMA AMA MUSTAFA AĞABEYİN DEDİĞİ GİBİ SEZON AÇILSIN HERKEZ GÜLLÜK GÜLİSTANLIK OLUR İNŞALLAH HERKEZİN DEĞERLİ YORUMLARINA ÇOK TEŞEKKÜRLER !!!

Mustafa ÇİL
29.Temmuz.2008, 10:02
hah şyle yav bakın arkadaşlar
ne güzel oluyo byle yeterki eleştiriler yapıcı olsun hiç bir dostumun canı sıkılmasın

29.Temmuz.2008, 10:30
ben dostkoligin yeni uyesıyım avcıyım gergınlık yaratmayada kımsenın hakkı olmadıgına ınanıyorum bız herzaman derız avcı dostum kardesımden bıle once gelır bız bu mantıkla avcılıgımızı surduruyoruz herkeze saygılar

Adil Karakus
29.Temmuz.2008, 10:40
Salih size sorduğunuz soru için ve Mustafa Çil sanada verdiğin üst düzey cevaplar için teşekkürler ederim.
Bende nacizane bir şey demek istiyorum,bu yorumların eğri yada doğru yapılmasına sebep sanırım birazda fotoğraflamaları profesyonelce yapamamaktan kaynaklanıyor.Çekilen fotolar ışık duruş yön ve bakış (hemen belirteyim fotocu değilim aklımın erdiğini söylüyorum)değerlendirmelerine tabi tutulup çekilirse daha hoş olur öyle değilmi.

saygılar selamlar

Mustafa ÇİL
29.Temmuz.2008, 11:01
aynen abicim fotğraf meselesi çok doğru

Ergin
08.Ağustos.2008, 11:11
HERA NASIL MUSTAFA AĞABEY

08.Ağustos.2008, 13:05
Heranın sağlık durumu gayet iyi kardeşim,
eğitimlere son sürat devam iyi olacak inşaallah
yakında videolarınıda seyredeceğiz inşaallah..

bülent erdem
09.Ağustos.2008, 01:34
inşallah eniştecim... sabırsızlıkla bekliyoruz..

pointer_54
09.Ağustos.2008, 18:58
bu dostluklar inşallah mezara kadar sürer maaşallah diyelim bu aileyede nazar deymesin

Mustafa ÇİL
09.Ağustos.2008, 23:10
kem göz değmezsin
birde bu vdeo işini bir kıvırabilsem atacamda erginim..
neyse köpek iyi durumda sabır bakalım gardaşım

Ergin
16.Ağustos.2008, 07:39
sabır sabır ya sabır hadi ağabey hadi bekliyoruz itina ile !!!

fatih demircan
16.Ağustos.2008, 08:50
ben bu fotoğraf işinde size küçük bir ipucu veriim eğer çekimler akşam üzeri yapılırsa görüntü daha net çıkar yada yağmur yağdıktan hemen sonra yağmur havadaki tozcukları aldığından filitre edilmiş bir ortamda çekim olmuş oluyor ve süper çekimler çıkıyor

Ergin
20.Ağustos.2008, 07:37
Mustafa ağabey nerede videolar hani videoları atacaktın ??

Mustafa ÇİL
20.Ağustos.2008, 13:53
erginim köpeğin kendimi avımı videolarımı lazım gülüm sana
hera ile avda idik bu gn
iyi şeyler yapmaya başladı
sen nası pointercisin gülüm SABIRRR
BİRAZDN BİR RESİM ATAYIMDA SADECE BAK HAHAHA

Ergin
20.Ağustos.2008, 18:51
Ben eğitim videolarını seyredince çok mutlu oluyorum fermalar falan hoşuma gidiyor !!! ee avı anlat bari ağabey???

Mustafa ÇİL
21.Ağustos.2008, 07:33
bak yeni başlık altında gardaşım
şükür yüzümüz güldü dedik
makinamız yanımızda değilmiş çekemedik ama
av bitimi gzel bir kaç kare çektim

Ergin
24.Ağustos.2008, 08:07
e ben bu başlığı bulamıyorum

Mustafa ÇİL
05.Temmuz.2010, 21:11
sende erdin artık erginimmm