Orijinalini görmek için tıklayınız : gerekli bi öneri(ÖNEMLİ GELİŞME VAR )
ekrem
26.Temmuz.2008, 17:20
sezona az kaldı bazı dostlarımız sezon ihtiyaçlarını aldı bazıları ise araştırma içinde fişek vs ihtiyaçlar için sitemiz üyesi olan av bayii yok mu? ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olacak!!! sayın moderatör gardaşlarım üyemiz olan ve üyelerimize indirim yapacak olan av bayiilerine sitede bi yer açsak hem avcı dostlarımız hem de üye avbayiilerimiz kazansa fena olmaz mı?
turker
26.Temmuz.2008, 17:29
mehmet sucu abimiz sitemizin onursal başkanı kendisinin akhisarda bayisi var onunla irtibata gecerseniz yardımcı olabilir
ismail talay
26.Temmuz.2008, 17:34
sevgili ekrem bu konuda çalışmalarımız var zaten sayın başkanla , başkan mehmet sucu ile irtibattayız yakında sonuc bildireceğiz önerine teşekkürler
H.İbrahim UYSAL
26.Temmuz.2008, 17:43
Hadi,hayırlısı.Çok güzel olur .
ismail talay
26.Temmuz.2008, 17:44
ARKDAŞALAR SEVGİLİ EKREM BEY İN AÇTIĞI KONU ÜZERİNE ZATEN VAR OLAN CALIŞMAMIZI HIZLANDIRMAK ADINA başkanımız mehmet sucu yu aradım, kendisinden edindiğim bilgi dahilinde sevgili başkanımız önümüzdeki hafta sonuna kadar buraya ama avcılık malzemelerinden bir kaç üründe fiyat belirtecek , bir liste oluşturacak hepimizin faydasına olacağını düşünüyorum . sadece ürün teslimatı ile alakalı araştırma geliştirme devam ediyor kesinlikle şaşıracaksınız !!!. önümüzdeki hafta sonu liste ve fiyatları açıklanacak arkadaşlar . başkanım teşekkürler .
ekrem
26.Temmuz.2008, 18:37
sevgili talay teşekkürler çalışmalarınız için.Sevgili türker kardeşim galiba yanlış anlaşıldı ben bu mesajı kendim için değil bütün avcı arkadaşlarımın ve sitenin gereksinimi olduğunu hissettiğim için yazdım.tekrar ilgilenen arkadaşlara teşekkürler istanbuldan saygılar
turker
26.Temmuz.2008, 18:45
abi bende yazdıktan sonra farkettim hatamı özür:(
ekrem
26.Temmuz.2008, 18:49
canın sağolsun kardeşim hiç önemli değil sen iyi niyetini gösterip yardımcı olmaya çalıştın önemli olanda bu.tekrardan hoşgeldin aramıza
Mustafa ÇİL
26.Temmuz.2008, 18:52
bravoooooooooo millet
turker
26.Temmuz.2008, 18:54
tesekurler abi saol
bülent erdem
27.Temmuz.2008, 00:14
Ekremcim süper bir öneri...
m.sucu başkanımdan süprizleri bekliyoruz..
saygılar başkanım..
raif sengör
27.Temmuz.2008, 06:31
Arkadaşlar iyi güzelde benim anlayamadığm konu; Ulaşım nasıl sağlanacak örneğin,fişekler kargoylamı gönderilecek
yoksa alan arkadaş kendisimi gidecek yoksa başka yolmu izlenecek.Çünkü çoğumuz farklı şehirlerdeyiz. Bilgilerinize..
M.Veysel Uysal
27.Temmuz.2008, 07:06
İşte Dostkolik farkı,Başkanımıza şimdiden teşekkürler.
Çok iyi düşünülmüş örnek biçalışma olur.Hayırlısı inşallah.Herkesin ihtiyaçlarıvar.Teşekkürler.
En büyük başkan bizim başkan http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif
adem şahin
27.Temmuz.2008, 12:44
bende av bayisiyim ekrem arkadaşımız çok iyi düşünmüş bende yapabilkeciğim bişi olursa yapmak isterim.birde mümkünse eğer yerli fişeklerin kullanılmasını isterim sermaye vatan da kalsın şimdi üretilen fişekler çok avrupa fişekten daha iyi bıldırcın avına yerli fişeklerle başlamanızı teklif ediyorum inannın memun kalacaksınız ama burda kullandığınız tüfeklerin şok durumları ve yarı otomatikmi yoksa çivte pozemi oluşu da önemli tabi fişeklerde gramaj bakımından ..............
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.