Orijinalini görmek için tıklayınız : SKB 3000 SERİSİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Merhabalar.SKB 3000 yarı otomatik bir tüfek almak istiyorum ama bu silahlar hakkında hiç bilgim yok.bu tüfeklerden kullanan ya da bu tüfek hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.İkinci eli var mıdır?fiyatları ne kadardır?
H.İbrahim UYSAL
26.Temmuz.2008, 20:47
Merhaba Yağız,bizim bir arkadaş kullanıyordu ama 3000 modeli değildi sanırım.Ama tüfeğin ağırlığından ve vuruşlarından şikayetçiydi vede sattı,yerine başka bir tüfek aldı.İkinci el fiyatlarıda 1500-2000 ytl aralığında SKB'lerin.
teşekkürler H.İbrahim Bey.
İsmail ÇIKRIKÇI
26.Temmuz.2008, 22:07
Yağız bey ben 1993 yılından beri kullanıyorum ben memnunum Brovning kadar sağlam şu ana
kadar tık demedi benim attığım kurşunu kimse atmaz 24 gram arasıra çalıştırmaz magnum
fişeği rahatlıkla atabilirsin 3.494 gr. biraz ağır yanlız dengeli olduğundan belli etmez.
İkinci eli 1000 YTL.civarında tavsiye ederim.Mevsiminde Rastgele.
Bende BKB kullanıcısıyım.24 gr da attım 40 gr da. hiç tutukluk yapmıyor.Aldığım bayii dükkandaki fişeklerin hepsini atsan tutukluk yapmaz demişti.
hala yapmadı.biraz ağır gelebilir ama kurşun için ideal.okkalı bir silah.tavsiye ederim.
Fiyat konusuna gelince 1000 tl ye varsa bir tane daha alırım.1500-2000 arası 1700 -1800 gibi bulabilirsin.selamlar...
yağız abi 1500-2000 tl verdikten sonra brownıng al derim benden bi kardeş tavsiyesi selamlar
volkanözcan
14.Mayıs.2010, 06:04
ben 1 sezon kullandım 1 gun rc marka fişek kullandım ve 2 keklik vurmustum. VUrus sıkıntısı yaşatan ve fişek secen bi tüfek.
Birol YAY
14.Mayıs.2010, 16:31
YAĞIZ Bey Benim Favorim O paraya BROWNİNG Sıkı Seçmez
Burak SEZER
14.Mayıs.2010, 20:46
[b]Öncelikle görsel açıdan 3000 modeli 1900 modeline göre pek hoş değildir...
MEkanizmasına gelince SKB ler çok hassas tüfeklerdir.TEmizliğine dikkat etmek gerekir...
Avda kullanımına gelince grupmanı çok iyidir....
1000-1500 tl arasında temizliğine göre bulabilirsiniz...
volkanözcan
15.Mayıs.2010, 05:48
bu ne demek ? yani ben şahsen kullanmama ragmen en ufak bi ii diyecegim tarafı yok o neyse bide onu degerlendireyim. o mekanızmayı düşürünce cınnn diye bi ses cıkıyo o mu :D
İşte o cınnnn sesi her bi tüfekte çıkmıyor.Sanırım SKB 'ye has bi ses....
Burak SEZER
15.Mayıs.2010, 11:38
Evet...O çınlama sesi sadece SKB ve Remingtonun bazı modellerinde görülüyor....
Burak Sezer kardeşim genç yaşına rağmen sanırım tüfekler konusunda bilgilisin.Bizlerle bilgilerini paylaşırsan seviniriz...selamlar...
volkanözcan
15.Mayıs.2010, 21:53
remingonun çogu modellerini bilirim ama skb gibi bi çınlamasıda yok. şimdi elimde olandada öyle i ses yok. bosver sesi olmasın yeteri kadar azlası var zaten remington un
Burak SEZER
15.Mayıs.2010, 22:19
bu ne demek ? yani ben şahsen kullanmama ragmen en ufak bi ii diyecegim tarafı yok o neyse bide onu degerlendireyim. o mekanızmayı düşürünce cınnn diye bi ses cıkıyo o mu :D
Grupman namludan çıkan saçmanın dağılım şeklidir Volkan bey....
remingonun çogu modellerini bilirim ama skb gibi bi çınlamasıda yok. şimdi elimde olandada öyle i ses yok. bosver sesi olmasın yeteri kadar azlası var zaten remington un
REmington un 1100 modelinde skb kadar da olması bir çınlama duyabilirsiniz..
volkanözcan
16.Mayıs.2010, 06:09
Grupman namludan çıkan saçmanın dağılım şeklidir Volkan bey....
REmington un 1100 modelinde skb kadar da olması bir çınlama duyabilirsiniz..
o kadarı kadı kızındada var zaten :D
Burak SEZER
18.Mayıs.2010, 18:30
Merak edenlere Remingtonun 1100 modeli...g3 serisi...
Soru işareti kalmasın !
http://i50.tinypic.com/23vjgg8.jpg
volkanözcan
18.Mayıs.2010, 20:33
Merak edenlere Remingtonun 1100 modeli...g3 serisi...
Soru işareti kalmasın !
http://i50.tinypic.com/23vjgg8.jpg
R3minGtoN UN DİGER MODELLERi HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEYENLER OLURSA 1100 DAHİL TAVSİYELERİMİ VEREBİLİRİM. :D :D :D
selam yagiz kardesim hani derlerya silah at avrat yigidin bahtina diye iste aynen öyle... benim bir huglum vardi onunla gül gibi geciniyordum benim diyen arkadaslar yanimda gidemezlerdi . 90 li yillardi yanilmiyorsam arkadasim bir skb aldi cok güzel tüfek dedi gercektende güzel duruyo hemen bende aldim el kundaginin yan tarafinda hig piston log piston diye yaziyor ordan mermi gramaj ayarini da yapiyorsun oda güzel ancak bizde tüfegin yigitligi [bagirtlak ]dedigimiz bir kus var o zaman avi sebestti biz devamli iyi tüfegi o kusta anlardik derisi cok saglam bir kus vesselam 1 ay kadar tasidim ama benim tüfek iyi cikmadi arkadasinki güzeldi halende kullaniyor ben onu sattim öncede elimdeki hugluyuda sattim baksen ise vursan cikmis avrupa alacagima bunu alayim dedim gittim vursani aldim yazin bildircin keklik avinda iyi kisin 36 gr dan asgi calistirmiyo aldigim fiyatin yarisina onuda sattim böyle olmucak artik atladim arabaya dogru konya üzümlüye özel yapim ejektörlü süper poze aldim normal fiyatin kat kat üstünde para ödedim otel parasi yol parasi cabasi geldik ALLAH sahittir ilk gittigim ördek avinda 34 gr mermiyle ilk atista iki gözü birden patladi tüfek kitledi acilmiyor o gün aksamakadar arkadaslarin yaninda gezdik neyse tekrar tüfegi kargoyla gönderdim bu seferde düz ejektörsüzunu istedim geldi buda üsten civili kilit sistemi 1 ay demeden tüfek lacka oldu geri gittimtüfekle birsürü tartisma sonuc geri verdim parasida yarim yamalak heba oldu-gitim beretta 390 serisi magnum yatak 71 namlu aldik tamam dedim bu benim tüfegim süper ancak elinde iyi tüfek görmesinler yasak bura der alirlar ve cok arkadasin tüfeginide aldilar yine rahatim gelmedi gittim hugludan eski tüfegim süperpozeden bir 76 birde 71 namlu aldim cok sükür rahatladim http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif bunun yaninda beretta ve sonra birde alman imperator aldim onlarida duvara astim süs niyetine duruyor-- eh artik oda senin bahtina
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.