PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HAİN SALDIRI..

bülent erdem
27.Temmuz.2008, 20:24
arkadaşlar,şuan itibarı ile istanbul güngörende,bombalı törör saldırısı meydana gelmiş..ilk edilen bilgilere göre 13 ölü,70 yaralı var..
ben bu saldırıyı esefle kınıyorum..allahım bu tür terörüst saldırılardan ülkemizi korusun..
ölen insanlarımıza allahtan rahmet,yakınlarına sabır diliyorum..

H.İbrahim UYSAL
27.Temmuz.2008, 20:33
Allah'ım ,bende şimdi öğrendim.Allah belalarını versin diyoruz ama, bunlar azıttı iyice.Saldırıda ölenlere Allah'tan rahmet,acılı ailelerine sabırlar diliyorum.Bunların hesabı sorulmalı,sorulmalı,sorulmalı......

nihat baltacı
27.Temmuz.2008, 20:34
bende televizyondan seyrediyorum olayı..gerçekten çok kötü.allah belalarını versin yapanların.

unforgiven
27.Temmuz.2008, 20:35
Yazıklar olsun diyorum başka da birşey demiyorum...Yazık değil mi oradaki masum insanlara???

Saygılarımla...

ahmethoca
27.Temmuz.2008, 20:38
Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar, yaralananlarada acil şifalar diliyorum. Hedef masum insanlar ve ülkemizdeki huzur ortamını bozma amaçlı şerefsizce bir saldırı. Bu ülkeyi bölmeye hiçkimsenin gücü yetmez Allahın izniyle.

umit07
27.Temmuz.2008, 20:41
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.Köpekler son demlerini yaşıyorlar onun için böyle ucuz propaganda peşindeler.
saygılrımla.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

fevzi dursun
27.Temmuz.2008, 21:00
sevgili ümit kardeşim bunlara köpek dersek köpeklere hakaret etmiş oluruz. allah belalarını versinler. ne istiyorsunuz şerefsizler masum insanlardan.

BAYRAK İNMEZ EZAN DİNMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

VEFAT EDENLERİ ALLAH RAHMET EYLESİN YARALILARA ALLAHIM ACİL ŞİFA VERSİN