PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE DOGRUMU

ali demir
28.Temmuz.2008, 20:58
AVCI DOST LAR YENİ SEZON YAKLAŞTI HEPİMİZE AYRI BİR TELAŞ DÜŞTÜ KİMİSİ TÜFEK KİMİSİ FİŞEK BU GÜN RASTLADIGIM EN TUAF ŞEY İKİ ÜÇ KİŞNİN TEYİP ARAŞTIRDIGI NEDEN ARAŞTIRDIGINI BİLİYORUM BILDIRCIN İÇİN ADAMIN ELİNDE KASET ÇİFT MOTORLU TEYİP ARIYOR TEK MOTOR YETMEZMİ DEDİM HADİ YANARSA ÖBÜRÜ DEVREYE GİRECEK DİYOR ALLAH ALLAH BİZLER 10 TANE VURUNCA REKOR KIRDIK DİYORUZ ADAM GİNES REKORLAR KİTABINA GİRECEGİM DİYOR NE DERSİNİZ GİRERMİ HERKESE SELAM HAA BİRDE AVKOLİK ÇİLER DE TEYİPLE İLGİLENİYORMU ZANNETMİYORUM AMA OLURYA HERKESE HAYIRLI AVLAR

ahmethoca
28.Temmuz.2008, 21:00
Vallahi ben ilgileniyorum... Ama oto teypleriyle.

M.Veysel Uysal
28.Temmuz.2008, 21:11
Bizce doğru olsa şimdide avda olurduk burada bişeyler paylaşıp,bilgilerimizi yenilemezdik .size hitap ederken bey mi,abimi,kardeşmi demem lazım onu bile bilmiyoruz.Avkolikçiler etik avlanır,teyp,kaset ne bilmeyiz.Bizde köpeklerimizle limitler dahilinde işin ,avın zevkine varmaya çalışıyoruz.teşekkürler.

imported_avkolik
28.Temmuz.2008, 21:12
Kardeşim bu konuda bütün avkolikleri duyarlı olmaya davet ediyoruz...Ana sayfamızda sürekli oynayan bir flash var..." AVKOLİKLER TEYP İLE AVLANMIYOR" diye sonuna kadar karşıyız kardeşim...Lütfen büyün arkadaşları uyaralım...

bülent erdem
28.Temmuz.2008, 21:15
teyple bıldırcın avlayanları kınıyorum...aramızda avlanan varsada iyi düşünmesini rica ediyorum..
eğer yolunuz alanyaya düşerse buyursun misafirim olsun..bıldırcının porsiyonu 3 ytl.

Mustafa ÇİL
28.Temmuz.2008, 21:18
bu arakadaş köpekde bakıyodur inşallah
ne diyelim arkadaşlar bunlara sizler avcı diyormusunuz bilmem ama kusura bakmayın ben diyemiyorum

pythom
28.Temmuz.2008, 21:19
benim teyiple falan işim olmaz köpeğimle tüfeğim bana yeter toplu infaza gerek yok

fevzi dursun
28.Temmuz.2008, 21:27
ali gardaşım teyp konusunda ilgilenen arkadaşlar varsa sen onlara benim cebim imza bölümünde yazılı. hele bi ver benim telimi onlara. güzel bestelerim var onlar için. özellikle tarkandan yakalarsam mıcık mıcık. ha bide menüde güzel gurbet ana şarkılarıda oldukça mevcut.
teyp isteyen arkadaşlara çalar dururum...

pythom
28.Temmuz.2008, 21:38
fevzi abi bizim buralarda teyp falan bilmezler ama komşu illerdeki avcıların kullandığını biliyorum.

ALANYA ATAKAN
28.Temmuz.2008, 21:44
ben bu konuyla ilgili görüşlerimi daha önce dile getirdim merada umarım bu şekilde avlananlarla karşılaşmam avlanan görürsem sitede duyurucam ondan sonra ister avcı yerine koyarsınız ister siteden atarsınız GENEL modetöre kalmış...

H.İbrahim UYSAL
29.Temmuz.2008, 05:24
Ali bey,bizler bu konular üzerine daha önceleride birçok paylaşımlar yaptık:Etik avcılık,avcı nedir?kime denir?,avcılığın kuralları,avcıda-avda-avlanmada aranan şartlar,konuları altında.''Bizler avcıyız, etci değil'' diyede defalarca arkadaşlarımız arasında paylaşımlarımız oldu.Bizce artık,bu kurallara uymayanlar, avcı olmadığı gibi ,kişiliği tam oturmamış sahışlardır.Tabiki kendisine saygısı olmayan insanların ,başkalarına vede avına saygısı beklenemez!Ama o tür insanlar guiness rekorlarına mı adını yazdırır ne yapar bilemem,ama avkolikte(dostkolikte)bu tür vasıfsız avcılar yok...

29.Temmuz.2008, 06:59
Arkadaşım şu sıralar teyp,ler demode oldu cd çalarlar moda aksilik ya oda arabada bozuldu onun için ilgilenemiyoruzhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif.Kusura kalmayın biz avkolikçiler Allaha çok şükür aklı başında insanlarız, av yapmaya doğanın tadını çıkartmaya gidiyoruz.En güzeli zevkimiz için köpek yetiştiriyoruz fermasında üç beş tüfek atalım diye,derin dondurucu doldurmak gibi bir düşüncemiz yok

fevzi dursun
29.Temmuz.2008, 07:02
teşekkürler h.ibrahim.
şöyle yamışsın.(Tabiki kendisine saygısı olmayan insanların ,başkalarına vede avına saygısı beklenemez!Ama o tür insanlar guiness rekorlarına mı adını yazdırır ne yapar bilemem,ama avkolikte(dostkolikte)bu tür vasıfsız avcılar yok...) olamazda. bu tür insanlar guiness rekorlar kitabına sokarız ama siteden en hızlı kovulan üye diye girerler..

HULUSİ TAŞKIRAN
29.Temmuz.2008, 07:25
abilerim teyiple iliginenler varsa beni bulsunlar benim mesleğim bu içerde atolyede güzel teyipler tamir ederim buyursunlar (TAŞKIRAN ELEKTRONİK ses ışık ve görüntü sistemleri 0242 511 85 63 ANTALYA alanya )

Mustafa ÇİL
29.Temmuz.2008, 07:39
hulusicim bana cd çalar veya mp4 bağlasana gardaşım
heheheh
klavuz gbi öterim valla

fevzi dursun
29.Temmuz.2008, 07:45
ya harbi aklımada güzel bir fikir geldi emi. teyp isteyen arkadaşa bir teyp ayarlayalım şöyle başında 5 dk bıldırcın sesi. sonrasında bizim kendi sesimiz. güzel nağmeler gazeller. teypçileri öven sözler. şahıs av teyine kuruğu zaman neye uğradığını şaşırsın..

Mehmet Sucu
29.Temmuz.2008, 08:30
ALİ EKBER ÇOMAKTAN ALINTI[HR]Kardeşim bu konuda bütün avkolikleri duyarlı olmaya davet ediyoruz...Ana sayfamızda sürekli oynayan bir flash var..." AVKOLİKLER TEYP İLE AVLANMIYOR" diye sonuna kadar karşıyız kardeşim...Lütfen bütün arkadaşları uyaralım...
[HR]

HULUSİ TAŞKIRAN
29.Temmuz.2008, 09:12
cil usta sen gel alanyaya başka bişey ayarlayalım hem teyipcilerle beraber savaşırız şaka bi yanada bu konuda gercekten duyarlı olmamız gerkiyor biz teyip avcısı değiliz etci avcı hiç değiliz biz avkolik ailesi olarak TEYİPLE AVLANMIYORUZ sezon öncesi bu tip insanlar mutlaka cıkacaktır bize düşen görev bu tip insanları topmumuzda barındırmayalım

Mesut BÜLBÜL
29.Temmuz.2008, 10:25
helalolsun be fevzi kardeşim yorumlarınıza katılmamak elde diyil zaten yazmış döktürmüşsünüz fevzi kardeşim sağolasınız ellerinize sağlık selamlar diyorum

mehmet ali ezer
04.Eylül.2009, 07:02
bu teyp işini bende şiddetle kınıyorum çok şükür buralarda yok öyle bişey ama menemende çok oluuyormuş orada çalışan bi arkadaşım var o dedi bi gecede 150 200 bıldırcın vurdukları oluyormuş eğer ben .bi duyum alırsam anında arayacam jandarmayı o zaman görürler teyibi

Sebahattin AVCI
20.Şubat.2010, 08:48
yakında kuşu bulamayınca kıtlıktan tesisatı herkes kuracak galiba

İbrahim ÖZEL
21.Şubat.2010, 06:56
bu arakadaş köpekde bakıyodur inşallah
Ula çil usta alemsin.

cemalreis
21.Şubat.2010, 14:49
Ali Kardeş Bohçacılığın her türlüsüne karşı olmalıyız
sen o arkadaşın telofonunu çil ustama ver oustam onu
gerektiği gibi aydınlatır

veyselll
21.Şubat.2010, 18:40
sadece teyp yetmez aslında. spot ışıklar makinalı tüfekler... vurulan alt tarafı 10 gramlık kuş. bunun zevki aramakta. fermada. kuşun kalkmasında vede aprotta ama arkadaşlar o kuşları sadece et ürünü olarak görüyorlarsa onlara avcı değil kasap deniyor bildiğim kadarıyla...