PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KİM KİMDİR ? (Kendini Tanıtma Bölümü)

Sayfa : 1 2 [3] 4 5

Mustafa YILDIRIM 38
21.Nisan.2009, 20:02
Mustafa YILDIRIM

Kayseri- PINARBAŞI

1980 DOĞUMLUYUM

SİVASTA ÖĞRETMENİM

HERKESE SELAMLAR,SAYGILAR

Mustafa YILDIRIM 38
21.Nisan.2009, 20:11
Selamın Aleyküm avcı ağabeylerim, kardeşlerim, arkadaşlarım.Ben Mustafa YILDIRIM,

Kayseri'liyim.Sivas'ta öğretmenim.

Ben de bir ''pointer'' tutkunuyum. İnci adında, 9 aylık, dişi bir pointerim var. Sitenizi bugün ziyaret

ettim ve üye olmak istedim. İnşallah güzel dostluklar ve güzel bilgiler edinirim. Saygılar....

Mustafa ÇİL
22.Nisan.2009, 13:34
hoş geldin gardaşım gerçek avcıların stesine ortamına

memleketinde iki senedir avlanmakdayım güzide dostlarımız var kayseriden

hoş geldin tekrardan

ALPEREN
22.Nisan.2009, 16:02
HASAN TONKUR

AFYON - ŞUHUT
1966
KOOPERATİF GÖREVLİSİ
AV VE POİNTER TUTKUNU

Mustafa ÇİL
22.Nisan.2009, 18:09
devam dostlar tanımadımız dostumuz kalmasın

22.Nisan.2009, 20:07
Selamün Aleyküm. bende aranıza Edirneden katıldım 29 yaşındayım. Kamuda memurum. Avcılığa boynuma sapanı astığım, toplu iğne ve sazdan olta yaptığım gün başladım. Bazı arkadaşlar şanslı babadan atadan avcı malesef benim öyle bi şansım olmadı ama kısmet olursa oğlum BABADAN AVCU olabilecek. herkese iyi paylaşımlar dilerim.

22.Nisan.2009, 20:39
mehmet menteş 1977 sakarya merkez ozanlar danım balık ve av tutkum .esnafım köpeğim pointer sılahım vural favorı avım culluk balıkta sazan dogayı sever ve korurum

26.Nisan.2009, 10:00
İsmail GÜVEN 1977 MUĞLA\YATAĞAN MUĞLA MERKEZDE OTURUYORUM,KAMU KURULUŞUNDA ÇALIŞI YORUM.

26.Nisan.2009, 10:14
Sevgili dostum İsmail sitemize hoş geldin safalar getirdin.değerli paylaşımlarını bekliyorum.

Mustafa ÇİL
27.Nisan.2009, 12:48
yeni dostlarımızı tanımak isderiz

29.Nisan.2009, 16:36
merhaba
manisa akhisar 1979 dogumluyum.
özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışmaktayım.

imported_avkolik
29.Nisan.2009, 17:53
Barış kardeşim aramıza hoşgeldin..Kendini taıtabilirsin biraz daha mesela bir foto filan :)

Keyifli forumlar..Selamlar Akhisar'a

30.Nisan.2009, 16:11
herkese selamlar.
ali ekber abicim merhaba şu anda fotograf ekleme şansım yok ileride halledicem.
bir çok kisinin aynı tutkuyu paylaştıgı güzel bir ortamda bulunmak çok güzel.ben de elimden geldigince sizlere katılıcam.
aynı zamanda yerini hazırladıgım fakat bir türlü kavuşamadıgım kurzhaar cinsi bir köpek alıcam.bu konuda bana yardıcı olan secici davranan aynı zaman da hemşerilerim oldukları gurur duydugum ugur leylek,bülent höngöl,hamdi kumova ve zafer kesenduran abilerime teşekkürlerimi ilet,yorum.
benim bu güzel ortamda sizlerden ögrenecegim çok sey var.hepinize selamlar.

02.Mayıs.2009, 11:54
ben Hayrettin ÖZTÜRK 1978 MARDİN/Nusaybin doğumluyum, sigortacılık ve lpg işini yapıyorum. avcılığa ilk önce sapanla daha sonra havalı tüfekle ve son olarak yivsiz av tüfeği ile devam ediyorum. dünyanın en hoş ve en pahalı sporu avcılıktır.tüm avcı arkadaşlara rastgele............!

21.Mayıs.2009, 11:04
slm avcı dostlarım abilerim ankara polatlı ilçesinden sahin dedeoğlu yorumları benle de paylaşırsanız daha güzel olcaktır meslek tv tamircisi

Recep DÖNMEZ
21.Mayıs.2009, 12:30
Şahin kardeş! siteye hoş geldin....
Umarım sitede hoş vakitler geçirir ve etkin bir
üye olursun....
İlerleyen günlerde paylaşımlarını bekliyoruz....
Polatlı'ya selamlar.....

24.Mayıs.2009, 16:25
merhaba arkadaşlar ben 1969 doğumlu HUĞLU'dan ömer ekici.
ben avcu değilim atıcıyım trap atıyorum.avcu arkadaşlara rastgele diyorum.

SELAMUN ALEYKÜM ABİLERİM KARDEŞLERİM
RESMEN 1979 ASLEN 1977 DĞUMLUYUM. KÜTAHYA EMET'TE OTURMAKTAYIM ve YİNE BURADA BİR KAMU KURULUŞUNDA ÇALIŞMAKTAYIM.
GENELLİKLE KUŞ AVI YAPARIM DAVET EDİLİRSEM DOMUZ AVINADA İŞTİRAK ETMEKTE PEK SAKINCA GÖRMEM.
TURUNCU ŞAPKAMA RAĞMEN.

ARAMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞİM

mereba butun avci arkadaslara
ben afyon emirdag 1973 dogumlu suleyman dalar 6 yaslnda av tutkusu basladl kucukken babam hayvanclydl
dagda cok kalirdik aksama kadar elimde bir sopayla tavsan keklik kovalardlm ava gelen avcilarln silahlnln
sesini duydugum zaman 2 .3dagl kosarak asar acaba nevurdu diye bakmaya giderdim 12 yasina kadar
bir tek klrma aldlramadlm babama sonunda 2 koyun sattlm evede kurt yemis koyunlarl dedim tek kirmayl
aldlk odur budur aksam av hayelleriyle yatar sabah av ruyalarlyla kalkarlm su anda fransa dayaslyorum
insaatla ugraslyorum sizlerden iyi olmasln yasli avci arkadaslm var aynl koylu berebar ava gidiyoruz tufeklerimiz avlarimlz hepsi bol gel gelelim avcl dost avcl arkadas yok hep si franslz yabancl turkiyedekibi dostluk arkadaslikkuramlyoruz

hepinize saygl ve selamlar fransadan
suleyman dalar

SENDE HOŞ GELDİN SÜLEYMAN KARDEŞİM

Selamûn Aleykûm.

Fatih COŞKUNÇAY

1983 Kayseri Doğumluyum.

Ispartada Uzatmalı bi öğrenim Hayatım var bu yüzden arasıra Ispartada bulunurum.

mesleğim Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği.

tüfeğin, fişeğin, köpeğin özelini severim.

Sarı kafalara karşı zaafım var.

Tüm abi kardeşlerime selam olsun.

Ayrıca yönetime böyle bir siteyi camiaya kazandırdıkları için ayrıca teşekkür ederim.

FATİH KARDEŞİM HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN

MURAT OZ
25.Mayıs.2009, 14:32
MURAT ÖZ SAMSUNDA İKAMET ETMEKTEYİM

PENTİ ÇORAPTA SAMSUN BÖLGEDE ÇALIŞMAKTAYIM

KÖPEĞİM YOK AMA KURZHAAR HASTASIYIM

HER TÜRLÜ KARA AVINI SEVİYORUM

imported_avkolik
25.Mayıs.2009, 14:36
Bütün yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyor keyifli forumlar diliyorum...

Mustafa Han
28.Mayıs.2009, 18:44
Selam Avcı arkadaşlar.Ben Denizli'den Mustafa Bilgihan...Öğretmenim..... Favori avlarım keklik ve üveyiktir.

Herkes avda kurallara uyarsa TABİAT da herkese cömertliğini gösterecektir.

imported_avkolik
28.Mayıs.2009, 19:33
Selam Avcı arkadaşlar.Ben Denizli'den Mustafa Bilgihan...Öğretmenim..... Favori avlarım keklik ve üveyiktir.

Herkes avda kurallara uyarsa TABİAT da herkese cömertliğini gösterecektir.

Sevgili hocam hoş geldiniz sefalar getirdiniz...Bir eğitimci olarak değerli yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz...Selamlar

mustafaari
29.Mayıs.2009, 00:21
mustafa arı burdurluyum çankırıda öğretmenim 1981 doğumluyum çok kötü köpek mağduruyum
herkeze selam

29.Mayıs.2009, 10:10
Yusuf ÜZÜMCÜ Kütahya'lıyım.1984 doğumluyum.Bütün avcı kardeşlerime ve abilerime rastgele diyorum

29.Mayıs.2009, 18:29
S.A BÜLENT UZUN Balıkesirliyim 1979 doğumluyum askeri personelim iki av ve balık hastasıyım kısmet olursa iki ay sonra erzuruma gidiyorum inşallah av hayatıma orda devam edeceğim saygılarımla

sezai kaba
10.Haziran.2009, 15:32
SLM AVCI ABİLERİM 1981 SAMSUN DOĞUMLUYUM GRAFİKERİM

10.Haziran.2009, 15:37
aramıza hoşgeldiniz...

sezai kaba
10.Haziran.2009, 15:40
tesekkürler

ramazan aslan
10.Haziran.2009, 18:23
ramazan aslan bursa dogumluyum bursada ikamet ediyom işim yok malum kıriz vurdu avcılıkla ugraşıyom

vedat hamurcu
10.Haziran.2009, 20:07
1960 kepsut balıkesir dogumluyum 26 sene devlet memurlugundan sonra emekli oldum şu anda edremitte ikamet edip cıkrıkcı köyünde biri ingliz pointır biride lavrak seter olan köpeklerimle emekliligin tadını cıkarıyorum

imported_avkolik
10.Haziran.2009, 21:51
Yeni katılan tüm üyelerimize hoşgeldiniz diyor, değerli katılımlarını bekliyoruz...

vural yigit
11.Haziran.2009, 22:14
1978 aydın dogumluyum aydın kuşadasında oto döşemeciligi yapıyorumav doyamıyorumherkese rasgele

imported_avkolik
11.Haziran.2009, 22:31
1978 aydın dogumluyum aydın kuşadasında oto döşemeciligi yapıyorumav doyamıyorumherkese rasgele

Vural bey hoşgeldiniz...

Osman KARATEPE
12.Haziran.2009, 06:34
1978 Eskişehir Sivrihisar doğumluyum.Bursa da ikamet ediyorum Göğüs hastalıkları hastanesinde sağlık memuru olarak çalışmaktayım.İki çocuğum var.

18.Haziran.2009, 13:06
Selamun aleyküm ben Bursa dan Ali ÖZCAN aslen Denizli liyim 24 yaşındayım 2,5-3 senedir aktif olarak avlanıyorum bursa ankara yolunda oto lastik dükkanım var tüm site camiasına selamlar saygılar

imported_avkolik
18.Haziran.2009, 15:57
Hoşgeldiniz...

Sami ZEYBEK
19.Haziran.2009, 14:51
Merhaba arkadaşlar
Sami ZEYBEK Balıkesir liyim iş sebebiyle ANKARA da yaşıyorum 1981 doğuluyum.
Ava ilk olarak lise yıllarında başladım.
Şuan 28 yaşıdayım inşallah bir ğün usta bir avcı olma yolunda ilerlemeye çalışıyorum.
Herkese selamlar sevgiler

imported_avkolik
19.Haziran.2009, 15:56
Sami kardeş hoşgeldin..Paylaşımlarınızı bekliyoruz

19.Haziran.2009, 19:35
Yeni katılan tüm üyelerimize hoşgeldiniz diyor, değerli katılımlarını bekliyoruz...

19.Haziran.2009, 20:01
İPEK EMİROĞLU 1992 DENİZLİ/ACIPAYAM DOĞUMLUYUM DENİZLİ CUMHURİYET LİSESİ 4 SINIF ÖĞRENCİSİ OLDUM

29.Haziran.2009, 16:28
SLM 1975 MERSİN DOGUMLUYUM ASLEN TARSUS ÇAMLIYAYLALIYIM MERSIN DE İKAMET ETMEKTEYIM MERSİN ORMAN BÖLGEDE CALISMAKTAYIM HER KESE SELAM AVKOLIGE DEVAM

imported_avkolik
29.Haziran.2009, 17:25
İPEK EMİROĞLU 1992 DENİZLİ/ACIPAYAM DOĞUMLUYUM DENİZLİ CUMHURİYET LİSESİ 4 SINIF ÖĞRENCİSİ OLDUM

SLM 1975 MERSİN DOGUMLUYUM ASLEN TARSUS ÇAMLIYAYLALIYIM MERSIN DE İKAMET ETMEKTEYIM MERSİN ORMAN BÖLGEDE CALISMAKTAYIM HER KESE SELAM AVKOLIGE DEVAM

Hoşgeldiniz..Keyifli paylaşımlar

29.Haziran.2009, 18:15
BEN MÜŞTEBA MUTLU 1983 İZMİR DİKİLİ DOGUMLU
MANİSADA İKAMETGAH EDİYORUM
ÖZEL ŞİRKETDE İŞÇİ CALIŞİYORUM

imported_avkolik
30.Haziran.2009, 19:32
BEN MÜŞTEBA MUTLU 1983 İZMİR DİKİLİ DOGUMLU
MANİSADA İKAMETGAH EDİYORUM
ÖZEL ŞİRKETDE İŞÇİ CALIŞİYORUM

Hoş geldiniz...

01.Temmuz.2009, 14:33
Merhaba Sevgili Dostlar !
Siteye yaklaşık 2 ay önce üye oldum.Şu ana kadar kendimi sizlere tanıtmadım.Biraz izlemede kaldım.Kim kimdir,diyaloglar nasıldır,nasıl bir ailenin içine gireceğimi fırsat buldukca izlemeye çalıştım.Bunu iltifat olsun diye söylemiyorum (gerçi iltifat marifete tabidir) diğer sitelerde olmayan sıcak ve kaynaşmış bir aile havası hakim.Bu kaynaştırmada sayın Ali Ekber ÇOMAK beyin sakin,olaylar karşısında soğukkanlı ve akılcı,toparlayıcı tavrının etkisini kabul etmek lazım.Öncelikle bu siteyi bizlere kazandırdığı için ve uğraşlarından dolayı kendisine teşekkür ederim.
Adım Ali Tunç ERGÜN.1957 İSTANBUL doğumluyum.İSTANBUL'da oturmaktayım.Deri konfeksiyon imalatı ile uğraştım.En son DESA DERİ imalat md.iken yeni emekli oldum.
Çocukken sabahları koynumda keklikler,ördeklerle uyanıyordum.Avcı bir babanın oğluyum.1970 senesinden beri ava gidiyorum.İlerleyen süreçte kaynaştıkça çok şeyler paylaşacağız.
Hepinize teşekkür eder saygılar sunarım.
Sağlıkla kalın.

Ali Tunç ERGÜN

03.Temmuz.2009, 21:56
İSMİM ÖZCAN ÇAKIR 7 YIL AĞIR SUÇLAR BÜRO AMİRLİĞİNDE GÖREV YAPTIM,ŞU AN BURDUR ÇAVDIR İLÇESİNDE MDR.YRD.SIYIM,AYINI ZAMANDA TÜRK BÜRA-SEN VE AVCILAR KLÜBÜ BAŞKANIYIM,YİNE ÇAVDIR SPOR KLÜBÜNÜN KURUCU ÜYESİYİM TEL.05052282929 YOLU BURA DÜŞŞEN ARKADAŞLARIN HERZAMAN BAŞIM ÜSTÜNDE YERLERİ VARDIR.SAYGIYLA VE ESENLİKLE KALIN....

04.Temmuz.2009, 07:05
Hayrettin öztürk 1978 doğumlu mardin/nusaybin sigortacılık ve lpg işiyle uğraşıyorum. yardımcı olmaya hazırım işimle ilgili sorularınıza..........! sapan avcılığından geldim yalnız köpeğim olmadı tüm arkadaşlara ricam yer sıkıntısı veya köpek fazlası olan arkadaşlara bir köpek rica ediyorum. burda avlanmaya gelmek isteyen herkesi beklerim. çil keklik ve turaç diyarı..........! SAYGILARIMLA...

06.Temmuz.2009, 19:33
SEZGİN ÖZCAN 1981/BULANCAK/GİRESUN İSTANBUL DOĞUMLUYUM ERKEK KUAFÖRÜYÜM

4x4cemal
06.Temmuz.2009, 19:40
Hayrettin öztürk 1978 doğumlu mardin/nusaybin sigortacılık ve lpg işiyle uğraşıyorum. yardımcı olmaya hazırım işimle ilgili sorularınıza..........! sapan avcılığından geldim yalnız köpeğim olmadı tüm arkadaşlara ricam yer sıkıntısı veya köpek fazlası olan arkadaşlara bir köpek rica ediyorum. burda avlanmaya gelmek isteyen herkesi beklerim. çil keklik ve turaç diyarı..........! SAYGILARIMLA...

İSMİM ÖZCAN ÇAKIR 7 YIL AĞIR SUÇLAR BÜRO AMİRLİĞİNDE GÖREV YAPTIM,ŞU AN BURDUR ÇAVDIR İLÇESİNDE MDR.YRD.SIYIM,AYINI ZAMANDA TÜRK BÜRA-SEN VE AVCILAR KLÜBÜ BAŞKANIYIM,YİNE ÇAVDIR SPOR KLÜBÜNÜN KURUCU ÜYESİYİM TEL.05052282929 YOLU BURA DÜŞŞEN ARKADAŞLARIN HERZAMAN BAŞIM ÜSTÜNDE YERLERİ VARDIR.SAYGIYLA VE ESENLİKLE KALIN....

Merhaba Sevgili Dostlar !
Siteye yaklaşık 2 ay önce üye oldum.Şu ana kadar kendimi sizlere tanıtmadım.Biraz izlemede kaldım.Kim kimdir,diyaloglar nasıldır,nasıl bir ailenin içine gireceğimi fırsat buldukca izlemeye çalıştım.Bunu iltifat olsun diye söylemiyorum (gerçi iltifat marifete tabidir) diğer sitelerde olmayan sıcak ve kaynaşmış bir aile havası hakim.Bu kaynaştırmada sayın Ali Ekber ÇOMAK beyin sakin,olaylar karşısında soğukkanlı ve akılcı,toparlayıcı tavrının etkisini kabul etmek lazım.Öncelikle bu siteyi bizlere kazandırdığı için ve uğraşlarından dolayı kendisine teşekkür ederim.
Adım Ali Tunç ERGÜN.1957 İSTANBUL doğumluyum.İSTANBUL'da oturmaktayım.Deri konfeksiyon imalatı ile uğraştım.En son DESA DERİ imalat md.iken yeni emekli oldum.
Çocukken sabahları koynumda keklikler,ördeklerle uyanıyordum.Avcı bir babanın oğluyum.1970 senesinden beri ava gidiyorum.İlerleyen süreçte kaynaştıkça çok şeyler paylaşacağız.
Hepinize teşekkür eder saygılar sunarım.
Sağlıkla kalın.

Ali Tunç ERGÜN

SEZGİN ÖZCAN 1981/BULANCAK/GİRESUN İSTANBUL DOĞUMLUYUM ERKEK KUAFÖRÜYÜM

Dostlar diyarı AVKOLİ'ĞE hoş geldiniz, dost'ça ve hoş'ça paylaşımlarda bulunmak dileğiyle Develiden selamlar.

cemalreis
06.Temmuz.2009, 19:59
Evet dostlar cümleten selamunaleyküm
ismim CEMAL ÇIKRIKKÇIOĞLU (CEMAL REİS)
Övünmek gibi olmasın KAYSERİLİYİM
1963 YILINDA DOĞMUŞUM
1992 de ava başladım
av ustam Mermertaşların Mustafa kısaca gayınım
23 yıldır K.H. İ. B . M . K. LIĞINDA ÇALIŞMAKTAYIM.
TÜRK İSLAM AHLAK VE FAZİLETİYLE YOĞRULMUŞ BİR ALLAH KULUYUM.
VATANIMA BAYRAĞIMA DİNİME VE DİLİME LAF ATANLARIN CELLADIYIM.

28.Temmuz.2009, 13:49
SELAM BEN BALIKESİR /EDREMİT İLÇESİNDEN ÖZCAN ÇALIŞKAN 1980 BALIKESİR DOĞUMLUYUM ARÇELİK BAYİİN DE ŞUBE MÜDÜRÜ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM YOLU DÜŞEN ARKADAŞLARI BEKLERİM

Recep DÖNMEZ
29.Temmuz.2009, 12:24
"SELAM BEN BALIKESİR /EDREMİT İLÇESİNDEN ÖZCAN ÇALIŞKAN 1980 BALIKESİR DOĞUMLUYUM ARÇELİK BAYİİN DE ŞUBE MÜDÜRÜ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM YOLU DÜŞEN ARKADAŞLARI BEKLERİM "

Sitemize ve aramıza hoş geldin sefalar getirdin kardeş.....
Burada ;
En güzel dostlukları,
En güzel muhabbetleri,
En güzel sevgiyi,
En güzel yardımlaşmayı,
En güzel saygı ve sevgiyi,
En güzel paylaşımları
bulacağına ve kısa sürede siteye kanının
kaynayacağından hiç şüphen olmasın....
Paylaşımcı bir üye olarak seni aramızda
görmek dileklerimle.....
Saygılar.....

31.Temmuz.2009, 09:10
Selamlar Arkadaşlar..
Ben AYDIN/İncirliova'dan Sedat..1962 AYDIN Doğumluyum..İncirliova Belediyesinde Hal Şefi Olarak Görev Yapmaktayım..
Herkese iyi sohbetler dilerim..

imported_avkolik
31.Temmuz.2009, 11:13
Selamlar Arkadaşlar..
Ben AYDIN/İncirliova'dan Sedat..1962 AYDIN Doğumluyum..İncirliova Belediyesinde Hal Şefi Olarak Görev Yapmaktayım..
Herkese iyi sohbetler dilerim..

Sedat Bey hoşgeldiniz...Hoşgeldin mesajıyla kalmasın.Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.Selamlar Aydın'a

yucelmert
31.Temmuz.2009, 19:00
Selamlar,
ben manisa turgutlu doğumluyum babadan avcılık ortamıyla tanıştım, 1990 senesinden bu yana köpek yetiştiriyorum, 2001'den bu yana askerim izmirden 2006'da Afyona geldim ve Uzman Çavuş olarak görev yapmaktayım.
Avcılıkta Etçi değilim, en büyük hobim mereda köpek gezdirmektir.
Tüm site sakinlerine keyifli ve paylaşımlı forumlar dilerim.

http://img193.imageshack.us/img193/3627/spa0072r.jpg (http://img193.imageshack.us/i/spa0072r.jpg/)

31.Temmuz.2009, 19:09
SÜLEYMAN KILINÇ 1979 ISPARTA DOĞUMLUYUM

SATIŞ TEMSİLCİSİYİM EN SEVDİĞİM AV KOPAYLARLA
TAVŞAN AVI ve KURTZAAR HASTASIYIM

Yıldıray İNCE
04.Ağustos.2009, 18:15
yıldıray ince 1970 mugla-milas dogumluyum özel şirkette şöför olarak calışıyorum

Mehmet Ardilli
04.Ağustos.2009, 19:51
Değerli abilerim, kardeşlerim, arkadaşlarım, herbirinizi ayrı, ayrı tanımak ve avkolik adında dostkolik diyarında sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyorum, hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Samimiyetin avcılığımızın önüne ışık tuttuğu bu güzel paylaşım ortamında kıymetli paylaşımlarınızı, sevgi, saygı neşeli, hoşgörülü, bir ortamda dostlardan esirgememenizi diliyorum. Hepinize Manisa'dan kucak dolusu selamlar.

İbrahim ÖZEL
05.Ağustos.2009, 08:47
İbrahim ÖZEL 1977 Aadana Cehan doğumluyum. T.S.K de görevliyim. Bursa'da görev yapıyorum. Pointer hastası ve besleyicisiyim. Memleketten dolayı kurtzaarlarada zaafım yok değil. Nede olsa onlarla büyüdüm. Birde Mustafa ÇİL hocadan ölmeden bir köpek edinme merakım var.

ufuk kelebek
06.Ağustos.2009, 18:03
herkeze merhaba .ismim ufuk kelebek yaşım 02.02.1987, denizliliyim kocaeli üniversitesinde fermantasyon bölümü öğrencisiyim.dogma büyüme avcıyım dedemin dedesinden kalan bir merak mı dıeyım, yoksa hayat tarzımı o tartışılır:D sonuc olarak avcı olmaktan memnunum ve gurur duyuyorum.

06.Ağustos.2009, 18:24
yavuz şevik.izmir -kınıklıyım.79 doğumluyum.market işletiyorum.avcılığı centilmenlik kuralları içinde yapmayı severim.ava da saygım var avcıya da.ama mak kurulundakilere saygım yok:))kurzhaar besliyorum.kurzhaar hastasıyım.

ONUR AYTEN
11.Ağustos.2009, 11:27
ONUR AYTEN 1989 TEKİRDAĞ doğumluyum bilgisayar firmasında çalışıyorum ve üniversite okuyorum.
iyi kötü avcılık yapıyorum :) bi ara trap sporuda yaptım

mehmet KISALAR
11.Ağustos.2009, 11:39
MEHMET KISALAR

1992 SÖGÜT / BİLECİK DOGUMLUYUM

MOBİLYA ATELSYESİNDE ÇALIŞIYORUM

2 SENEDİR AVCILIKLA UGRAŞIYORUM

Faruk Dogan
11.Ağustos.2009, 16:42
merhaba arkadaşlar;
Ben Yenice Çanakkaleden Faruk Doğan,
Ben de bundan sonra sizlerin arasındayım,daha çok domuz avıyla ilgileniyorum

11.Ağustos.2009, 22:58
EROL AKIN 1980 İZMİR DOĞUMLUYUM ÖZEL BİR ŞİRKETTE GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞIYORUM 15 YAŞINDAN BERİ KARA AVCILIĞI İLE UĞRAŞIYORUM. 10 SENEDİR PROFESYONEL OLARAK AVCIYIM. BABADAN AVCIYIZ. GAZİEMİR AVCILAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULUNDA SAYMAN OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM.

19.Ağustos.2009, 11:57
Tüm av Severlere Selamlar olsun Bende Sitenizin Yeni üyelerindenim

Adım Hazret Öztürk 89 Bulgaristan Göçmeniyim av merakım bacanağım ile başladı eniştemin köpekci olması ve köpek yetiştirmesi merağımı dahada tetikledi ve bir avkolik olarak bende aranıza katıldım :

Sezon acılışı Herkeze Hayırlı Olsun

mehmet ali ezer
22.Ağustos.2009, 07:29
1985 izmir bergama ayaskent doğumluyum 15 yaşından beri avcılık yapıyorum avcılık merağı kandan yani rahmetli babamdan kalma. 4 yıldır pro avcılık yapıyorum kseinlikle ve kesinlikle avcı avını koruyacak,avcı limitleri aşmayacak ve 1liralık tüfek 10 liralık köpek diyenlerdenim bergamadan saygılar..

28.Ağustos.2009, 13:05
BEN HASAN DURMUŞ 1951 BALIKESİR - sındırgı DOĞUMLUYUM RIZAİYE MAH. MUHTARIYIM GSM 0530 441 44 61 İŞ 0266 516 49 05

imported_avkolik
28.Ağustos.2009, 13:46
Sayın muhtarım hoşgeldiniz...Değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz

28.Ağustos.2009, 19:40
Merhaba ben Mustafa Kemal Keskin. 1957 İskenderun doğumluyum. Emekliyim. Halen İskenderun’da ikamet ediyorum.Kanarya, keklik vb. kuş meraklısıyım. Halen 3 sakam, 100’ün üzerinde filo ve posta güvercini besliyorum.Bir erkek bir dişi iki av köpeğim var. Köpekle yapılan kuş ve tavşan avını severim. En sevdiğim av keklik avıdır. Yeni sezonda herkese kazasız, belasız bol avlar diliyorum.

imported_avkolik
28.Ağustos.2009, 19:44
Merhaba ben Mustafa Kemal Keskin. 1957 İskenderun doğumluyum. Emekliyim. Halen İskenderun’da ikamet ediyorum.Kanarya, keklik vb. kuş meraklısıyım. Halen 3 sakam, 100’ün üzerinde filo ve posta güvercini besliyorum.Bir erkek bir dişi iki av köpeğim var. Köpekle yapılan kuş ve tavşan avını severim. En sevdiğim av keklik avıdır. Yeni sezonda herkese kazasız, belasız bol avlar diliyorum.

Değerli abim hoşgeldiniz..İnşallah tecrübelerinizi sitemizde bizlerle paylaşırsınız..Keyifli paylaşımlar

mestan tezcan
28.Ağustos.2009, 19:47
Mestan TEZCAN 1981 DOĞUMLUYUM MUĞLA KÖYCEĞİZDE YAŞIYORUM AYDEM ELK DAĞ AŞ DE ELEKTRİK TEKNİSYENİ OLARAK ÇALIŞIYORUM

ayhan45
28.Ağustos.2009, 20:13
1981 doğumluyum. kütahya simav yeniköy kasabasındanım. manisa da ikamet ediyorum. Öğretmenim.

imported_avkolik
28.Ağustos.2009, 20:52
Mestan TEZCAN 1981 DOĞUMLUYUM MUĞLA KÖYCEĞİZDE YAŞIYORUM AYDEM ELK DAĞ AŞ DE ELEKTRİK TEKNİSYENİ OLARAK ÇALIŞIYORUM

Meslektaşınız olarak hoşgeldiniz diyorum..Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz

1981 doğumluyum. kütahya simav yeniköy kasabasındanım. manisa da ikamet ediyorum. Öğretmenim.

Hemşerim hoşgeldiniz.Memleketten paylaşımlarla beraber oluruz inşallah..

Selamlar

28.Ağustos.2009, 21:35
MUSTAFA ÇANAKKALELİ.1966 ÇANAKKALE doğumluyum.NEVŞEHİR'de imam-hatip olarak görev yapıyorum.her türlü dini sorularınızı bekliyorum.saygılar,selamlar...

ZEYNAL KAPLAN
11.Eylül.2009, 07:15
bende yeniyim av kolikte çok güzel bi sayfaymış kuruculara teşekkürler mersindenim yaşım 25 avı ve doğayı seviyorum kamu kurumunda çalışıyorum.

ismail aksu
11.Eylül.2009, 07:32
1985 AKSRAY doğumluyum NİĞDE de gözlükçüyüm pointer hastasıyım ama breton spain köpek aldım

m.barut
11.Eylül.2009, 10:19
1989 Muğla- milas dogumluyum.Aydında üniversite ögrencisiyim.

mehmet KISALAR
11.Eylül.2009, 13:56
MEMHET KISALAR

1992 BİLECİK DOGUMLUYUM

BABAMIN YANINDA CALIŞIYORUM AV BAYİİ DÜKKANIM VAR

11.Eylül.2009, 20:18
orçun kızıl(orçun aydın olmayanhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/71.gif )
1982 ula\muğla doğumluyum
ankarada emniyet mensubuyum
cumleten saygılar

muhsin orhan
13.Eylül.2009, 21:45
BURSA YENİŞEHİRDEN AVCI ARKADAŞLARA SELAMLAR BENİDE ARANIZA KABUL ETTİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM RASGELE

Mustafa ÇİL
13.Eylül.2009, 23:27
ailemize hoş geldiniz dostlar

14.Eylül.2009, 10:12
LOKMAN MEYDAN 1971 AFYONKARAHİSAR

Bir avcı olarak aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum...
Üniversitede çalışıyorum. Afyonkarahisar Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü başkan yardımcısıyım..
Kendi çabamızla kurmuş olduğumuz www.avkamp.com (http://www.avkamp.com). da da faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Afyonkarahisar' dan Sevgilerle

15.Eylül.2009, 18:29
ben amasya dan mehmet berbergil,1975 amasya doğumluyum,güvenlik sektöründeyim...

21.Eylül.2009, 20:47
ben resul karadağ 1990 Malatya doğumluyum öğrenciyim

saadettin BIYIKLI
22.Eylül.2009, 20:30
saadettin bıyıklı 20 03 1973 trabzon ist da ikamet etmekdeyim otomobil servisim var SETTER AŞIĞIYIM ÇULLUK AVI YAPMAKDAYIM KEKLİK AVINI ÇOK MERAK EDİYORUM HERKESE RASTGELE

Mustafa ÇİL
22.Eylül.2009, 21:50
hoş geldiniz dostlar

serdar
23.Eylül.2009, 07:51
serdar gün denizli 24041978 avusturya dogumlu
denizlide yasamaktayım serbest mestlek

imported_avkolik
23.Eylül.2009, 07:56
Serdar kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin...

İBRAHİM AKKAYA
23.Eylül.2009, 08:16
İbrahim AKKAYA 1960 Demirci -MANİSA Doğumluyum GÖLMARMARA Beldiyesi MALİ HİZMETLER MÜDÜRÜYÜM.Göl avıyla başladım KEKLİK BILDIRCIN HELVACI (CULLUK) Avları vazgeçilmez avım oldu avı gezmeyi FOTOĞRAF Çekmeyi çok seviyorum.Yolu düşen arkadaşların bir açı kahvemizi içmesi zevk verir.SAĞLIKLI KAZASIZ AVLAR HERKESE

11.Ekim.2009, 18:51
SA BEN ALİ AVCI NEVSEHIR 1982 DOGUMLUYUM
1992 BERI BALIK AVI ILE ILGILENIYORUM
MESLEGIM OTO MOTOR TAMIRIDIR. BU BALIK HEVESI <HOBI >BABAMDAN BULASTI IYIKIDE BULASMIS KAHVE ALISKANLIGIM YOK

imported_avkolik
11.Ekim.2009, 19:01
Ali Bey hoşgeldiniz..Balık avlarınızdan paylaşımlarınızı bekliyoruz..Selamlar Nevşehire

Halil Arslan
13.Ekim.2009, 23:31
ben çanakkale yenice den halil arslan 1979 yenice dogumluyum ..büyük baş hayvancılık işletmesi işletiyorum....

serdar Turan
14.Ekim.2009, 17:21
Ben Serdar Turan özel sektörde işçi olarak çalışıyom,dogma büyüme sakarya da hikamet edıyorum.çulluk hastasıyım herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

03.Kasım.2009, 14:02
ismail coşkun 1990 zonguldak ereğli doğumluyum öğrenciyim av meraklısıyım sizin gibi profesyonel abilerle tanışmak istiyorm herkese selamlar

03.Kasım.2009, 14:03
ayrıca bende çulluk avı hastasıyım

çetin ekren
03.Kasım.2009, 14:21
aleyküm selam ismail kardeşim...bizde senin gibi avcılığa gönül vermiş genç kardeşlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz...hoşgeldin....

03.Kasım.2009, 14:26
teşekkür ederim abi aranıza katılmak beni mutlu etti

Recep DÖNMEZ
04.Kasım.2009, 07:54
İsmail Kardeşim!
Siteye ve aramıza hoşgeldiniz...
İnşallah burada güzel anlar,neşeli dakikalar
ve güzel paylaşımlar bulacaksınız...
Saygılar...

19.Kasım.2009, 15:20
ALİ ÖZCAN BURSA OTO LASTİK ROT BALANS

19.Kasım.2009, 15:22
Aramıza hoş geldin Ali kardeşim.

19.Kasım.2009, 15:52
hoş bulduk abi saol

19.Kasım.2009, 16:24
ben doğan hüseyin cüre
samsun /çarşamba da ikamet etmekteyim
aslen samsun /kavak nufusuna kayıtlıyım
avcılık ve balıkcılık babamdan ve değerli doslarından aşılandı
doğaya olan sevgim böyle başladı ve böylede devam etmekte
yaşam zorlu bir yol insanlar icin acı tatlı kayıplarımız oldu olacakta
bu devran böle süre gelmiş bölede devam edecek
biz elimizdeki imkanlarla hayata sıkısıkıya tutunan insanlarız

19.Kasım.2009, 17:47
Sen de hoşgeldin Doğan kardaş.

20.Kasım.2009, 16:32
seLaMlar saYgıLar yusuf Yakın saKarya adapazarLıyım 1986 dogumluyum Pointer ve dogo hayranıyım

siteye yenI kayıt yaptırdıM sayıLır Herkeze rast gele şimdiden .

Recep DÖNMEZ
20.Kasım.2009, 17:32
Yusuf Kardeş hoşgeldin sefalar getirdin....
Umarım sitemizde güzel anlar geçirir,hoş paylaşımlar
içerisinde olursun...
Saygılar...

20.Kasım.2009, 18:29
eyw cok teseKKur ederım abıcım ıns gecırırız guzeL sıte gercekteN hosuma gıtttı admınlerde on gayet guzeL .

20.Kasım.2009, 19:46
Hoş geldin Yusuf bey.

21.Kasım.2009, 08:37
selam arkadaşlar istanbul 1972 doğumluyum istanbulda tekstil işi yapıyorum aranızda olmak büyük onur

21.Kasım.2009, 10:47
merhaba arkadaşlar 1975 doğumluyum eskişehirliyim beş yıldır bursada ikamet ediyorum volvo imaşkinaları servisinde mekanik olarak çalışıyorm.
tüfek:huğlu s.poze 104 a
köpek: kurzhaar

21.Kasım.2009, 11:24
ERAY BURMACI NİĞDE / BOR 1979 DOĞUMLUYUM yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gif

Recep DÖNMEZ
21.Kasım.2009, 14:29
selam arkadaşlar istanbul 1972 doğumluyum istanbulda tekstil işi yapıyorum aranızda olmak büyük onur

Murat Kardeşim! hoşgeldin,sefalar getirdin.
Avkoliğe,dostkoliğe geldiğinden hiç ama hiç pişman
olmayacaksınız inanın....
Keyifli paylaşımlar...
Saygılar...

Recep DÖNMEZ
21.Kasım.2009, 14:31

Murat Kardeşim! hoşgeldin,sefalar getirdin.
Avkoliğe,dostkoliğe geldiğinden hiç ama hiç pişman
olmayacaksınız inanın....
Keyifli paylaşımlar...
Saygılar...

03.Aralık.2009, 19:55
Merhaba arkadaşlar ben Aydın'dan Süleyman GÖKOĞLU
Öğretmenim aranızda olmaktan çok mutluyum

Recep DÖNMEZ
04.Aralık.2009, 05:35
Süleyman Bey!
Aramıza hoş geldiniz...İnşallah burada keyifli anlar yaşayıp,güzel
günler geçirecek,hoş paylaşımlar göreceksiniz....
Aydın'a selam ve saygılar...

Hüseyin ORHAN
15.Aralık.2009, 07:10
Hüseyin ORHAN 1981 BAKLAN/DENİZLİ doğumluyum. Elektrik panoları üreten fabrikamızda kardeşlerim ile beraber çalışıyorum.

15.Aralık.2009, 08:31
MEHMET BALITÇI DOGMA BÜYÜME MANİSA ( MERKES ) 1980 DOĞUMLU CELAL BAYAR ÜNÜVERSİTE HASTANESİNDE TEKNİK PRSONEL OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM. HERKESE RASTGELE

feridun berin
15.Aralık.2009, 10:12
Hemşerim aramıza hoşgeldin.

15.Aralık.2009, 10:28
Hasan DURMUŞ 1951 BALIKESİR- SINDIRGI doğumluyum emekliyim rizaiye mahallemizin muhtarlığını yapıyorum kendimi bildim bileli avcıyım ve balıkçıyım pointerciyim saygılar selamlar

15.Aralık.2009, 11:04
HOŞBULDUK FERUDUN ABİ .DAHA ÖNCE BEN SANA MSJ ATACAKTIM Bİ TÜRLÜ DENK GELMEDİ.SEN MURADİYELİYDİN DİMİ.
YANINDAKİ ABİYİ MURADİYEDEKİ KULÜPTE GÖRDÜM.AVA GİDERKEN SABAH KAVALTIYI ORDA YAPIP ÖYLE GEÇİYOZ.
HOŞÇAKAL.

Sergen Altunhan
19.Aralık.2009, 20:46
Adım Sergen Edirne Merkez De Hikamet Etmekteyim Aslen Sinopluyum 7 Aydır Av Yapmaktayım.. Hepinize Saygılar Sevgiler....

Olin Yağ Un Firmasinda Yetkili Personelim...

Sebahattin Avci Abime Siteye Katılmamda Yardımcı Oldugu İcin Tesekkur ederim Saygılar Sunarım Birkez Daha Sizlerin Önünde Teknik Yardımlarından Dolayi Tsklerimi Sunarım Saygılar...

Recep DÖNMEZ
20.Aralık.2009, 07:24
Denizli'den Hüseyin ORHAN,
Manisa'dan Mehmet BALITÇI,
Denizli'den Hüseyin ORHAN Kardeşlerime
hoşgeldiniz diyorum.Burada keyifli anlar
yaşayıp,renkli paylaşımlar bulacağınıza emin
olabilirsiniz...
Saygılar...

23.Aralık.2009, 01:57
Ben Buğra DÖNMEZ,Site üyesi Recep DÖNMEZ'in oğluyum.1998 doğumluyum.İlköğretim 6.Sınıf öğrencisiyim.Babamın avcı olması nedeniyle avcılıkla içiçe büyüdüm,bende biraz daha büyüyünce avcı olacağım inşallah.Şimdilik yaz aylarında babamla birlikte balığa gidiyorum.Babam banasöz verdi,trap atışlarına götürecek beni,ileride iyi bir trapçı ve babamdan daha iyi bir avcı olmak istiyorum.Avkolik sitesine hiç de yabancı değilim,hemen hemen her gün akşam babamla birlikte sitede oluyordum,artık kendi adıma babamdan fırsat bulursam sitede olacağım...
Herkesin ellerinden öpüyorum....

http://i50.tinypic.com/2i29zl4.jpg

23.Aralık.2009, 05:53
Buğra yabancı olmadığın siteye hoş geldin keyifli paylaşımlar aslında bizimde sizden pek farkımız yok yazın balık kışın av haaa unutmadan dersler iyi giderse trap atışları ozaman daha sağlıklı olur gibi geliyor bana selamlar hoşça kal

23.Aralık.2009, 20:09
Buğracığım, sen zaten sitedeymişsin. Bizim şimdi haberimiz oldu. Hoş geldin. Eminim büyüyünce çok iyi bir avcı olacaksın. Senmi öpüyorum.

İBRAHİM AKKAYA
23.Aralık.2009, 20:40
Ben Buğra DÖNMEZ,Site üyesi Recep DÖNMEZ'in oğluyum.1998 doğumluyum.İlköğretim 6.Sınıf öğrencisiyim.Babamın avcı olması nedeniyle avcılıkla içiçe büyüdüm,bende biraz daha büyüyünce avcı olacağım inşallah.Şimdilik yaz aylarında babamla birlikte balığa gidiyorum.Babam banasöz verdi,trap atışlarına götürecek beni,ileride iyi bir trapçı ve babamdan daha iyi bir avcı olmak istiyorum.Avkolik sitesine hiç de yabancı değilim,hemen hemen her gün akşam babamla birlikte sitede oluyordum,artık kendi adıma babamdan fırsat bulursam sitede olacağım...
Herkesin ellerinden öpüyorum....

http://i50.tinypic.com/2i29zl4.jpg

Buğra yeğenim hoşgeldin Babamdan fırsat olursa ne demek.
O kendine leptop alsın
Senin bilgisayara dokunmasın ayıp özelin vardır
Ben Sercan abinin bilgisayarına bir kere dokundun anasına söylemiş.
İşte sana nasihat
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

Recep DÖNMEZ
24.Aralık.2009, 06:05
İbrahim Abicim!
Ya Abi! gözünü seveyim!
Şimdi oğlana baban leptop alsın falan deyip
başımıza iç açma...
Birde git annene şikayet et diyon!
Yakacan beni abi gözünü seveyim....
Valla lettopu alırsam ve üstüne birde hanımdan
dayak falan yersem sorumlusu sen olursun onagöre abi....
Saygılar...

İBRAHİM AKKAYA
24.Aralık.2009, 06:24
Kardeşim tecürbe konuşuyor.Eve bilgisayar aldım ads bağlatım .
Merak var boşlukta iki defa oturdum başına anında şifre konmuş.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
Anasına neden yaptı dedim kem küm Ya davulu biz calıyoruz parsayı bunlar topluyor dedim http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
Baktım olmuyor kendime laf ettirmem gittim http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifBir leptop altım bahane seminere gidiyoruz muhasebe yetkilisi belgesi alacaz falan.
Aldık belgeyi Kızım Aydın da yüksek okulda okuyor e dersler bilgisayarda yapılıyor bana leptopu ver diyor ben alıştım olmaz desem anasını hatırı var http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif Versem ben açıkta kalacam onadabir leptop aldım bahane yaş günü hediyesi evde 3 tane bilgisayar var.
Onun için ben rahatım
İşte durum bu Recep kardeşim yakışır yeğenime dedim selamlar.

25.Aralık.2009, 07:33
NEJDET GÜLÜÇ 1983 DOĞUMLUYUM AMASYA MERZİFONDA İKAMET EDİP MERZİFON YEŞİLKART BÜROSUNDA GÖREV YAPMAKTAYIM TADINA DOYAMADIĞIM AVCILIK HASTASIYIM

Osman KARATEPE
25.Aralık.2009, 08:02
Nejdet ailemize hoşgeldin keyifli paylaşımlar dileği ile.

Osman KARATEPE
25.Aralık.2009, 08:18
Buğra cım resmi olarak avkoliklisin artık aramıza hoşgeldin inşallah senin av paylaşımlarınıda burada görürüz kendine iyi bak babana söyle laptopu toshiba alsın http://www.avkolik.net/forum/tanisma-kaynasma/kim-kimdir-(kendini-tanitma-bolumu)/615/.../../Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/tanisma-kaynasma/kim-kimdir-(kendini-tanitma-bolumu)/615/.../../Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/tanisma-kaynasma/kim-kimdir-(kendini-tanitma-bolumu)/615/.../../Smileys/classic/cheesy.gif

Abdullah ATASOY
25.Aralık.2009, 19:28
Abdullah ATSOY 1975 tokat almusluyum ava fare tuzağı ile 5 yaşında başladık derken sapan derken tekli ve daha sonrası kara ve su avcılığı yapmaktayım yatılı okulda öğretmenlik yapıyorum

26.Aralık.2009, 08:19
İSMAİL KAVAK MUĞLE FETHİYE DOĞUMULUYUM ŞİMDİ BURSADA YAŞIYORUM ÖZEL SEKTÖRDE TEKNİSYEN OLARAK ÇALIŞIYORUM 25 YAŞINDAYIM 10 YILDIR AVLANIYORUM HER AVA GİDERİM AMA TERCİHİM DOMUZ AVIDIR. KOPAYLARIN AVINI SEVRİM 1 KOPAYIM 1 DE İNGİLİZ SAF KOPAYIM VAR 2SİDE FETHİYEDE BURSALI DOMUZ AVCISI ARKADAŞLARIN DİKKATİNE EKİPLERİNE AVCI ALMAK İSTERLERSE ZEVKLE EŞLİK EDERİM

veysel tiryaki
26.Aralık.2009, 13:21
Selam arkadaşlar ben ERZURUM hasankale 05,03,1979 doğumlu 30 yaşındayım halen erzurumda ikamet ediyom
AVCILIK olarak balıkcıyımdır köpek beslemek hobimdir şuan bir painterim var ama ilerleyen zamanlarda avlanmayıda düşünüyom balıkcılık dışında....kanatlı hayvanlar vsy....
meslek olarak otomotivle uğraşıyom PROTON SERVİSİ VE PLAZA....
AVCI arkadaşlara başarılar dilerim....
Bu siteyi bana tanıtan ve tavsiye eden çetin arkadaşıma teşekkür ederim...

imported_avkolik
26.Aralık.2009, 13:47
Yeni katılan tüm arkadaşlara gönülden ailemize hoşgeldiniz diyoruz...

Arkadaşlar bu güzel paylaşım ve dayanışma ortamında gönlünüzce paylaşabilirsiniz..Keyifli paylaşımlar

02.Ocak.2010, 12:01
Selamün Aleyküm avkolik dostları,
Ben bu siteye bacanağım Recep DÖNMEZ'in tavsiyesi ile üye oldum.İki gündür Merzifon'da misafirdim ona,inanın vaktinin çoğu sitede geçiyor.Bende ondan heveslenip üye oldum.Ben aslen Ordu Fatsa'lıyım.Görevim gereği Ünye'de yaşıyorum şu anda.Küçüklükten beri avcılıkla uğraşırım,şu anda çok sık ava gidemesemde
fırsat buldukça çulluk avına gidiyorum.Recep 15 tatilde Ünye'ye geldiğinde takılırım biraz ona...
Herkese selamlar...

Recep DÖNMEZ
02.Ocak.2010, 12:08
Bacanak hoşgeldin sitemize....
Epey döktürmüşün ben eski avcıyım diye...
İnşallah burada güzel anlar geçirip,çok çeşitli paylaşımlar bulacağız
birlikte...
Arkadaşlar! Ergün bacanağım olur.Kendisi iyi bir avcıdır,birlikte
çok ava gittik.Ocak sonu 15 tatildede inşallah bol bol ava gideceğiz
onunla.Benim kadar olmasada fena değildir avcılığı,Kaz vuramasada
iyi ördek vurur kısacası...
Saygılar...

02.Ocak.2010, 12:13
Ergün Amca siteye hoşgeldin.Ben senden önce üye olduğum için senden kıdemliyim
sitede.Babam kademeli kıdemli gerçi.
Sağ salim Ünye'ye vardığınıza sevindim.
Yiğenlerime selamlar..

02.Ocak.2010, 20:06
Hoşbulduk bacanak...Bu siteye emeği geçen tüm insanlara teşekkür ediyorum..Güzel bir site oluşturmuşsunuz...Biliyorsun benim avcılığım ve atıcılıgım su altındadır...yani Denizde başlar....karada devam eder... havada biter..Saygılar selamlar....

Recep DÖNMEZ
03.Ocak.2010, 17:25
Sevgili Ergün Kardeşim(Bacanağım yani) inşallah
senin su altı,su üstü,kara,hava paylaşımlarını
görmek istiyoruz burada,İlk fırsatta bize şöyle bir nostalji yaşat...
Selamlar,saygılar...
Ünye'deki tüm tanıdıklarada selamlar...

İBRAHİM AKKAYA
03.Ocak.2010, 18:32
Vay kardeşim kendine destekçi buldun .
Bacanağında geldi Hoş geldi sefslsr getirdi.
Atıcılık ta üstünüze yok tanrı vergisi karadenize .
Haydi keyifli paylaşımlar kardeşim http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

03.Ocak.2010, 18:43
beytullah şimşek 1976erzurum dogumluyum tır şöförlügü yapmaktayım sizler kadar olmasada avcılık hastalıgı 5yılık bir mazisi oldu ama çok sevdim inşallah devamı gelir bizleride unutmayıp tanıştırdıgınız için teşekürler erzurumdan selam ve saygılar

İBRAHİM AKKAYA
03.Ocak.2010, 19:23
Beytullah kardeşim hoşgeldin keyifli paylaşımlar

mustafa demir
06.Ocak.2010, 09:33
muğlanın milas ilçesindenim.yaşım 32.müzisyenlik yapıyorum. rahmetli dayım ilkokul yıllarımda aşıladı avcılık hastalığını bana herkese selamlar sevgilerhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/rolleyes.gif

Recep DÖNMEZ
06.Ocak.2010, 11:13
Erzurum'den Beytullah ŞİMŞEK ve Muğla'dan
Mustafa DEMİR kardeşlerim! her ikinizde siteye ve aramıza
hoş geldiniz.İnşallah burada keyifli anlar yaşar ve yaşatırsınız...
her ikinizede selamlar ve saygılar...

İBRAHİM AKKAYA
06.Ocak.2010, 14:14
muğlanın milas ilçesindenim.yaşım 32.müzisyenlik yapıyorum. rahmetli dayım ilkokul yıllarımda aşıladı avcılık hastalığını bana herkese selamlar sevgilerhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/rolleyes.gif

Dayının yatığı yer nur olsun iyi miras bırakmış.
Hoşgeldin kardeşim ailemize keyifli paylaşımlar.

06.Ocak.2010, 15:28
Orhan Özdemir İzmir Bucadayım.Öğrenciyim.16 yaşındayım.Aynı zamanda müzisyenim.Teşekkürler.Ayrıca bu siteye üye olmaktan ve usta avcı abilerimden avcılığı öğrendiğim için çok mutluyum ve şanslıyım.

imported_avkolik
06.Ocak.2010, 15:30
Yeni gelen, aramıza, ailemize yeni katılan tüm dostlara hoşgeldiniz diyor, değerli katılım ve paylaşımlarınızı bekliyoruz ...

mustafa demir
06.Ocak.2010, 20:46
ibrahim ve recep bey.çok teşekkür ediyorum.hoşbulduk.bende aranızda olmaktan inanın çok mutluyum.sevgiler.....

23.Ocak.2010, 03:51
arkadaşlar iyi kan osmanlı kubayı olan aakadaşıma selamlar aydın

23.Ocak.2010, 16:04
RAMAZAN DOĞAN 1962 MANİSA/AHMETLİ
VESTEL RAMAZAN OLARAK TANINIR
ŞU ANDA EMEKLİYİM

dinc
23.Ocak.2010, 20:11
ERBİL DİNÇ 1969 SAMSUN KAVAK DOĞUMLUYUM HALEN ÇANKIRI KIZILIRMAK TARIM İLÇE MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM.

OSMAN KURT
28.Ocak.2010, 16:39
OSMAN KURT 1975 İSTANBUL ÖZEL BİR ŞİRKETTE MAKAM ŞOFÜRLÜĞÜ YAPIYORUM

23.Şubat.2010, 17:45
Naci DİNÇER 1982 aKŞEHİR/KONYA doğumluyum. Halen Muş'ta öğretmen olarak çalşıyorum. Tüm dostlara selamlar..

Recep DÖNMEZ
23.Şubat.2010, 18:39
Naci Kardeşim!
Siteye ve aramıza hoş geldiniz,sefalar
getirdiniz.İnşallah burada neşeli anlar geçirip,
güzel paylaşımlarda bulunursunuz....
Selamlar...

23.Şubat.2010, 19:37
Naci bey!aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.muş'a selamlar...

İBRAHİM AKKAYA
23.Şubat.2010, 20:49
Naci kardeşim hoşgeldin aramıza

24.Şubat.2010, 16:45
mesut tatar 1972 karabükluyüm.karabukde toptan gıda işındeyım.balık ve av hastasıyım:)
butun avcı dostlara selamlar ve saygılar

eren_eken
28.Şubat.2010, 10:27
BEN EREN EKEN ADANALIYIM 1970 DOĞUMLUYUM AVCIYIM TÜM AVCI DOSTLARA SELAMLARR...

Recep DÖNMEZ
28.Şubat.2010, 11:30
Mesut kardeşim!
Hoşgeldiniz.İnşallah güzel anlar geçireceğiniz
bir adrestesiniz...
merzifon'dan selamlar...

Recep DÖNMEZ
28.Şubat.2010, 11:32
Eren Bey!
Avkolik ve Dostkolik sitemize hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz...
Güzel paylaşımlar,neşeli dakikalar geçireceğiniz bu sitede
inşallah sizlerde paylaşımcı bir üye olursunuz...
Adana'ya selamlar...

eren_eken
28.Şubat.2010, 15:14
RECEP BEY İLGİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM ADANADA A.S

02.Mart.2010, 09:48
Yetkin Yılmaz SamSun dogumluyum, Dogdugumdan beri SamSunda ikamet ediyorum. Uzun yıllar mobilya sektöründe çalıştıktan sonra serbest meslege geçiş yaptım. Şu anda gıda sektörüyle meşgulüm fırsat buldukca avlanmaya çalışırım...!

02.Mart.2010, 11:43
Hasan DURMUŞ 1951 Balıkesir- sındırgı doğumluyum emekliyim halen rizaiye mahallemizin muhtarlığını yapmaktayım doğuştan avcı ve balıkçıyım yolu düşen bütün arkadaşlara kapımız açıktır

Recep DÖNMEZ
02.Mart.2010, 12:30
Yetkin Kardeşim!
Hoşgeldin sefalar getirdin...
İnanki sitede Karadeniz'li olarak çok az sayıdayız.
senden bol bol Karadeniz paylaşımları bekliyoruz...
Samsun'a selam ve saygılar...

Recep DÖNMEZ
02.Mart.2010, 12:33
Hasan Abicim;
Sayın Muhtarım! size hoşgeldiniz diyemeyeceğim,çünkü epeydir aramızdasınız...
Bakın muhtar olduğunuzuda öğrendik,inşallah ilerleyen zamanlarda sizleri Sındırgı'da
Başkan görürüz Abicim...
Selamlar, saygılar.

02.Mart.2010, 17:07
Teşekkür ederim Recep beyde bizim başkanlıklan falan işimiz olmaz geçti bizden herşey gençten gence

hasanpolat
02.Mart.2010, 19:29
hasan polat ıstanbulluyum..orda dogdum buyudum fakat işim geregi dort yıldır tokattayım..

yaklaşık yırmı yıldır yasal olarak evraklı avlanırım..uçar avcısıyım.meslegım metal uzerıne..

Recep DÖNMEZ
03.Mart.2010, 12:38
Hasan POLAT kardeşim!
Sizede tekrar hoşgeldiniz demek istiyorum...
İnşallah burada keyifli ve huzurlu anlar geçirirsiniz...
İşlerinizde başarılar...
Selamlar...

hasanpolat
03.Mart.2010, 18:54
Hasan POLAT kardeşim!
Sizede tekrar hoşgeldiniz demek istiyorum...
İnşallah burada keyifli ve huzurlu anlar geçirirsiniz...
İşlerinizde başarılar...
Selamlar...

tekrar hoşbulduk recep ustam...inşallah guzel paylaşımlar yaparız..sızlerede gorevlerınızde başarılar dılerım..

05.Nisan.2010, 07:16
uşak/eşmeden selamlar ben mahmut kılınç 33 yaşındayım eşme de kilimcilikle ugraşıyorum .yolu düşen herkesi beklerim

İBRAHİM AKKAYA
05.Nisan.2010, 07:18
Mahmut kardeşim hoşgeldin Gölmarmara"dan kuçak dolusu selamlar.

05.Nisan.2010, 07:21
hoşbulduk ibrahim abi teşekkür ederim eşmeden selam ve saygılar

imported_avkolik
05.Nisan.2010, 07:43
uşak/eşmeden selamlar ben mahmut kılınç 33 yaşındayım eşme de kilimcilikle ugraşıyorum .yolu düşen herkesi beklerim

Mahmut kardeşim hoşgeldiniz aramıza..Değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz...Selamlar Eşme'ye

Recep DÖNMEZ
05.Nisan.2010, 08:16
Mahmut Kardeşim! Aramıza hoşgeldiniz...
İnşallah burada keyifli paylaşımlar bulacak ve neşeli
anlar geçireceksiniz....
Bizlerde herzaman bekleriz yolunuz düştüğünde...
Selam ve saygılar...

05.Nisan.2010, 09:33
böylesine sıcak insanların arasına katılmaktan çok mutlu oldum inşallah yeni dostluklar güzel ve degerli bilgiler edinecegime eminim herkese birkez daha eşmeden selam ve saygılar .

09.Nisan.2010, 09:45
GÖKHAN ERTEN

YALVAÇ 1985 DOĞUMLUYUM

SİGORTACIYIM

2005 YILINDAN BERİ AVCIYIM..

Recep DÖNMEZ
09.Nisan.2010, 11:35
Gökhan ERTEN Bey! sitemize hoş geldiniz.Burada
inşallah güzel ve keyifli anlar geçirip,güzel paylaşımlar bulacaksınız....
Sizlerinde paylaşımcı bir üye olmanız dileklerimle...
Yalvaç'a selam ve saygılar...

roza
09.Nisan.2010, 14:17
Merhabalar gökhan bey Sefalar getirdiniz tanışalım bende GürkanGÜRSÜL.. Kastamonu merkez / D.S.İ etüd maliyet teknisyeniyim :)
Tüm Dostlara selamlar...

12.Nisan.2010, 13:44
mehmet balıtçı manisa 1980 celalbayar ünüversite hastanesinde.klima teknisyeni.

12.Nisan.2010, 15:11
ALİ ÖZCAN 1985 DOĞMA BÜYÜME BURSA lıyım
bursa'da ankara caddesinde
oto lastik rot balans dükkanım var
yolu düşen dostları beklerim

Recep DÖNMEZ
12.Nisan.2010, 15:34
Mehmet BALITÇI Bey!
Siteye ve aramıza hoş geldiniz.
Burada keyifli ve huzurlu anlar geçirmeniz dileklerimle...
Manisa'ya selam ve saygılar...

Recep DÖNMEZ
12.Nisan.2010, 15:35
Ali ÖZCAN Bey! hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz....
Keyifli,neşeli,bol paylaşımlı bir ortama geldiğinizden
hiç şüpheniz olmasın.İnşallah hep birlikte güzel anlar
geçirmek dileklerimle....
Bursa'ya selam ve saygılar...

15.Nisan.2010, 20:55
ATİLLA ŞİŞMAN TEKİRDAĞ DOĞUMLUYUM ELEKTRİK MÜHENDİSİYİM

YAOVADA OTURUYORUM ÇULLUK VE DOMUZ AVIYLA İLGİLENİYORUM
AVCI DOSTLARA SELAM

İbrahim ÖZEL
15.Nisan.2010, 22:19
Atila bey bu sıcacık aileye hoş geldiniz katılımlarınızla sitemize renk vermeniz dileklerimle...

16.Nisan.2010, 07:09
teşekür ederim reçep abi saygı sevgi bizden.manisadan selamlar hoşçakalın.

19.Nisan.2010, 07:52
murat KELLECİ 1974 NAZİLLİ /AYDIN duğumlu
kendime ait butik işletiyorum

Recep DÖNMEZ
19.Nisan.2010, 08:31
Atilla Abicim! sitemize ve aramıza hoş geldiniz,
İnşallah tecrübelerinizle bizlere örnek olur,birlikte
keyifli günler geçiririz....
Yalova'ya selam ve saygılar...

Recep DÖNMEZ
19.Nisan.2010, 08:32
Mustafa KELLECİ Bey!
Hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz,burada birlikte
güzel ve neşeli anlar geçirip,hoş paylaşımlar
içerisinde olabilmek dileklerimle...
Nazilli'ye selam ve saygılar...

19.Nisan.2010, 19:15
1981 adana doğumluyum.şuan görevim icabı bursada yaşıyorum.ben yıllardır avcılık yapan birisyim ama şuan bursada acemiyim avlanıcak yerleri daha öğrenmiş deilim.hemşerilerim varsa tanışalım

ZEYNAL KAPLAN
20.Nisan.2010, 05:00
1984 MERSİN DOĞUMLUYUM..KAMU KURUMUNDA ÇALIŞIYORUM MERSİNE YOLU DÜŞEN OLURSA MUTLAKA BEKLERİM..

Recep DÖNMEZ
20.Nisan.2010, 06:04
Burak kardeşim! siteye ve aramıza hoş geldiniz.
İnşallah burada keyifli ve neşeli günler geçirebilmeniz
dileklerimle....
İnşallah gönlünüze göre hemşeri bulursunuz...
Hemşerilerinizden hariç kimseyle tanışmak istemiyorsunuz
herhalde....
Selamlar...

22.Nisan.2010, 21:09
Arkaşalar aranıza yeni katıldım Denizli den hepinize rasgele tabi avcı olanlara mevsimi geldiğinde emekli eskiden dağlarda nefes almış çalı dibinde uyumuş biri olarak emekliliğin tadını cıkaran şimdide hobi olarak http://yataganelsanatlari.tr.gg kültürümüzü tanıtmak ve içimdeki kurtlarıda dökmek için bu yolu deniyorum inşallah kusura bakmassınız

Osman KARATEPE
22.Nisan.2010, 21:17
Abdurrahman abi aramıza hoşgeldiniz.Mokan Alpagut kılıcı çok hoşuma gitti yerel kültürümüzü yaşatmak adına yaptığınız çalışmalarınızda allah kolaylık versin...

23.Nisan.2010, 05:50
abdurrahman abi bende honazlıyım palala cok hosuma gıttı denızlıde nerde satılıyo bunlar fiyatları ne kadardır

23.Nisan.2010, 18:44
arkadaşlar hoşbulduk ben aslen serinhisar yatağan lıyım ama denizlide ikamet ediyorum hepinize hayırlı günler dilerim

Birol YAY
23.Nisan.2010, 19:29
BİROL YAY MANİSA 1972 MERKEZDE MİNİBÜSÇÜYÜM YOLU DÜŞEN ARKADAŞLARI BEKLERİM

bulent demir
08.Mayıs.2010, 15:48
selamlar bülent demir sakarya nın pamukova ilçesindenim, siz avcı arkadaşlarla tanışmak güzel olacak, yanlız gönderdiğim resimler site yöneticisi tarafından kontrol edildikten sonra yayınlanacak uyarısı elmesine rahmen yayınlanmadı, site ile ilgili ayrıntılı bilgiler verebilirseniz sitenin daha aktif ve eğlenceli olabileceği kanısındayım, ülker de çalışıyorum makina teknisyeni olarak hepinize kucak dolusu saygılar,,,,,,

Recep DÖNMEZ
09.Mayıs.2010, 22:44
Denizli'den Abdurrahman DOĞAN Abi,
Manisa'dan Birol YAY Bey,
Sakarya'dan Bülent DEMİR Bey
sitemize ve aramıza hoş geldiniz.
Burada neşeli ve güzel günler geçirip,birbirinden
zevkli paylaşımlarla birlikte olabilmek dileklerimle...
Selamlar...

Mustafa MUTLU
11.Mayıs.2010, 13:31
MUSTAFA MUTLU 1961 doğumluyum. KONYA'da ikamet etmekteyim. Elk. teknisyeniyim. Avcılıkta yeniyim.

11.Mayıs.2010, 15:34
MUSTAFA ÖZDİL. 1972 BURSA/YENİŞEHİR doğumluyum.Halen yenişehirde dondurulmuş gıda sektöründe makina teknisyenliği yapmaktayım.

11.Mayıs.2010, 15:50
Adaşım aramıza hoşgeldiniz.keyifli vakit geçirmeniz ve sağlam dostluklar kurmanız dileğiyle Bursa panayır mah.'den selam ve saygılar...tanışmak dileğiyle....

İbrahim ÖZEL
11.Mayıs.2010, 15:52
Arkadaşlarım aileye hoş geldiniz.

samet bereket
20.Mayıs.2010, 09:00
SELAMI ALEYKÜM MERHABA ABİLER ARKADAŞLAR İSMİM SAMET BEREKET SAMSUN BAFRA DOĞUMLUYUM AVLANMAYA SAPANLA BAŞLADIM 18 DOLDURUNCA TÜFEKLE DEVAM ETTİM HALA ARASIRA SAPANLA TAKILIRIMhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/kiss.gif BELKİ YENİYİM AMA ÇEKİRDEKTEN AVCIYIM TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER.

06.Haziran.2010, 12:54
Osman ÖZTÜRK 1972 bandırma doğumluyum Bursa KARACABEY de öğretmenim

06.Haziran.2010, 13:08
selam mehmet özok 1966 aksaray dogumluyum su an austuryada yasamaya devam etmekdeyim selamlar

imported_avkolik
06.Haziran.2010, 13:52
SELAMI ALEYKÜM MERHABA ABİLER ARKADAŞLAR İSMİM SAMET BEREKET SAMSUN BAFRA DOĞUMLUYUM AVLANMAYA SAPANLA BAŞLADIM 18 DOLDURUNCA TÜFEKLE DEVAM ETTİM HALA ARASIRA SAPANLA TAKILIRIMhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/kiss.gif BELKİ YENİYİM AMA ÇEKİRDEKTEN AVCIYIM TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER.

Hoşgeldin sefalar getirdin kardeşim.Hadi bakalım paylaşımlarınla görelim seni..Selamlar

Osman ÖZTÜRK 1972 bandırma doğumluyum Bursa KARACABEY de öğretmenim

Bursadan ikinci Osmanımızda oldu.Osman abi hoşgeldin aileye...Değerli katılımlarınızı bekliyeceğiz.

selam mehmet özok 1966 aksaray dogumluyum su an austuryada yasamaya devam etmekdeyim selamlar

Mehmet abi dostkoliğe hoşgeldin...Yurt dışından paylaşımlarınızı bekliyoruz...Selamlar

Recep DÖNMEZ
06.Haziran.2010, 15:29
Konya'dan Mustafa MUTLU Abi,
Aksaray_Avusturya'dan Mehmet ÖZOK Abi,
Bursa'dan Mustafa ÖZDİL Bey,
Tekirdağ'dan Samet BEREKET Bey,
Bursa'dan Osman ÖZTÜRK Bey;
Hepiniz aramıza hoşgeldiniz...
Keyifli paylaşımlarda birlikte olabilmek
dileklerimle...
Selam ve saygılar...

samet bereket
07.Haziran.2010, 11:59
hoş bulduk sağolun varolun abilerim arkadaşlar dostlar herkeze selamlar sezona az kaldı şimdiden hepinize rastgele diyorum teşekkür ediyorum saygılar.

İBRAHİM AKKAYA
07.Haziran.2010, 12:15
Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

Birol YAY
07.Haziran.2010, 17:13
Arkadaşlar Hoşgeldiniz Keyifli Paylaşımlar Dilerim. MANİSADAN Selamlar.

15.Haziran.2010, 17:33
Şakir ÜNAL 1979 Kırıkkale doğumluyum serbest meslek...Avcılığın en güzel yanlarından biri güzel dostlar edinip ve onlarla konuşabileceğin ve paylaşabileceğin bişeylerin olması..

Mustafa ÇİL
15.Haziran.2010, 17:36
hoş geldin gardaşımm

15.Haziran.2010, 17:38
çok teşekkür ederim umarım aranızda bir ömür sürecek dostluklar edinirim...

16.Haziran.2010, 08:49
selamlar cemal karagözlü 1960 dogumluyum tarsus'luyum serbest meslek herkese rast gele

16.Haziran.2010, 09:39
ömer faruk ince 1967 karaoçan elazığ evli 4 çocuklu büyüğü erkek 21 yaşında tam bir avkolik http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

16.Haziran.2010, 09:40
karakoçanda esnafımhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif

İbrahim ÖZEL
16.Haziran.2010, 10:41
Tüm abilerime ve arkadaşlarıma bu sıcacık aileye hoş geldiniz diyorum...

16.Haziran.2010, 22:10
vay hemşerim bu ailede sen den başka kimse yokmu..

bulent demir
17.Haziran.2010, 05:47
selam cemal abi sitemize hoşgeldin umarım arkadaşlıklarımız daimi olur sağlıkla kal

Recep DÖNMEZ
17.Haziran.2010, 06:02
Tarsus'tan Cemal KARAGÖZLÜ Abi,
Karakoçan'dan Ömer Faruk İNCE Abi,
Kırıkkale'den Şakir ÜNAL Kardeş! hepiniz sitemize ve aramıza
hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz...
Keyifli paylaşımlarda birlikte olabilmek dileklerimle...
Selamlar...

17.Haziran.2010, 06:58
bülent kardeşim hoşbulduk av kolik sayesinde dostluklar daim olur teşekürler.

17.Haziran.2010, 07:02
recep kardeş hoş bulduk resim yüklemeyi ve konu açmayı tam ögredigimiz zaman paylaşımlarda olacak..selamlar

17.Haziran.2010, 12:29
ben kendimi tanıttım gibi hatırlıyorum burda ama.. tanıttım sanırım..

oktay canpolat
24.Haziran.2010, 20:09
adım tolga canpolat 20 yaşındayım ava merrakım çok ve yeni başladım sayılır adanada ikametkah ediyorum bi american cockerim var onu egitiyorum sizin sitenizden de yardım alıyorum teşkler paylaşımlarınız için

imported_avkolik
24.Haziran.2010, 21:50
Aramıza yeni katılan tüm dostlara hoş geldiniz der, değerli katılımlarını bekleriz.

Keyifli paylaşımlar...

İBRAHİM AKKAYA
25.Haziran.2010, 06:00
Dostlar hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar Doğru Adrestesiniz.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

25.Haziran.2010, 07:42
Biz yanlış yaparmıyız dayı ? avkolikciyiz evel allah :)

13.Temmuz.2010, 22:06
MERHABALAR ADIM EKREM 27 YAŞINDAYIM. ANKARADA YAŞIYORUM ÖZEL BİR İNŞAAT TAAHHÜT FİRMASINDA İHALE DEPARTMANINDA ÇALIŞIYORUM. ASLEN NİGDELİYİM AMA ANKARADA DOGDUM VE BÜYÜDÜM BALIK AVINA MERAK SARDIM BİLGİLENME VE PAYLAŞIM AMAÇLI BU SİTEYE ÜYE OLDUM. YENİ ALDIĞIM OLTALARIMLA PAZAR GÜNÜ SABAH 04:00 DA KURT BOGAZINA AVA GİTTİM VE 19 ADET AMERİKAN LEVREGİ AVLADIM. İLK AVIM HAYIRLI OLSUN :) İNŞALLAH BURADAN ÖGRENECİM BİLGİLERLE DAHA GÜZEL VE ZEVKLİ AVLARDA YAPACAĞIM...
HERKEZE BOL SOHBET VE İYİ PAYLAŞIMLAR...

imported_avkolik
14.Temmuz.2010, 06:09
Ekrem kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin...Kardeşim aklına takılan herşeyi sorup, bütün konulardan faydalanabilirsin.Bu arada bizler seninde güzel paylaşımlarını, avlarından görüntüleri bekliyor olacağız.Forumumuzda mesajlarda büyük harf kullanımı yasak kardeşim.Bundan sonraki mesajlarında buna dikkat edersin...

Selamlar Ankara'ya...

Recep DÖNMEZ
15.Temmuz.2010, 11:05
Tolga CANPOLAT ve Ekrem ALTINDAŞ Kardeşler!
sitemize ve aramıza hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz...
Her ikinizede selamlar,saygılar...

15.Temmuz.2010, 13:39
Ali zekai doğruyol 1981 manisa /demirci doğumluyum kamuda sözleşmeli personel olarak çalışmaktayım

Recep DÖNMEZ
15.Temmuz.2010, 13:54
Ali DOĞRUYOL Kardeşim!
Hoşgeldiniz! hoş sohbetlerin,güzel paylaşımların
yapıldığı ve yapılacağı sitemizde neşeli anlar geçirebilmeniz
dileklerimle....
Selamlar...

ersin kasap
15.Temmuz.2010, 17:37
tüm yeni arkadaşlar hoşgeldi sefalar getirdi en doğru yerde dostlar diyarında zevkli paylaşımlar kalıcı güzel dostluklar

unforgiven
15.Temmuz.2010, 17:41
Cümleten hoşgeldiniz. Keyifli katılım ve paylaşımlarınızı bekliyoruz...

Saygılarımla...

15.Temmuz.2010, 20:19
EYVALLAH ÜSDAT

İbrahim ÖZEL
16.Temmuz.2010, 08:02
Tüm arkadaşlara bu sıcacık aileye hoş geldiniz diyorum. Paylaşımlarınızla aileye renk katmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.

umut kaygusuz
27.Ağustos.2010, 13:06
adım Umut KAYGUSUZ
Çemişgezek/TUNCELİ de oturmaktayım

Lise öğrencisiyim

maraz-ali
27.Ağustos.2010, 17:08
maraz ali niğdeliyim hepinizin olduğu gibi benimde en büyük hobim avdır niğde merkezde esnafım1976 doğumluyum ve ingiliz aşıklısıyım saygılar

Birol YAY
29.Ağustos.2010, 14:14
Umut kardeşim Maraz ALİhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/4.gif Erkan Hemşerim ve Aramıza Yenikatılan Dostlar Dostkolik Ailemize Hoşgeldini Manisadan Selamlar Hepinize.

04.Eylül.2010, 18:47
[HR]
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gifÖncelikle tüm site üyelerine sevgi ve selamlar,yeni sezonda kazasız belasz keyifli avlar temenni ediyorum.Ben Mehmet Lütfi Kars 1964 Muğla doğumluyum ,uzun yıllar mesleğimin gereği yurdumuzun çeşitli yerlerinde görev yaptım.Bu güzel hastalığa (avcılık)Merzifonda başladım oralarda bizim Ege de görülmeyen çiile tanıştım ve çok mükemmeldiyebileceğim avlar ve avcı dostlarım oldu.Daha sonra 1995 yılında Afyonkarahisara tayin oldum ve halen burada ikamet etmekteyim,buralarda mükemmel avlar yapıyoruz,buralarda av yapan arkadaşlarım buraların namını iyi bilirler.Sizlere kendimi tanıtmak istedim ,inşallah yeni sezonumuz bereketli olur paylaşırız.Sevgiyle kalın......

imported_avkolik
04.Eylül.2010, 19:31
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gifÖncelikle tüm site üyelerine sevgi ve selamlar,yeni sezonda kazasız belasz keyifli avlar temenni ediyorum.Ben Mehmet Lütfi Kars 1964 Muğla doğumluyum ,uzun yıllar mesleğimin gereği yurdumuzun çeşitli yerlerinde görev yaptım.Bu güzel hastalığa (avcılık)Merzifonda başladım oralarda bizim Ege de görülmeyen çiile tanıştım ve çok mükemmeldiyebileceğim avlar ve avcı dostlarım oldu.Daha sonra 1995 yılında Afyonkarahisara tayin oldum ve halen burada ikamet etmekteyim,buralarda mükemmel avlar yapıyoruz,buralarda av yapan arkadaşlarım buraların namını iyi bilirler.Sizlere kendimi tanıtmak istedim ,inşallah yeni sezonumuz bereketli olur paylaşırız.Sevgiyle kalın......

Değerli abim hoşgeldin sefalar getirdin...İnşallah değerli katılım ve paylaşımlarınızla sitemizi renklendirirsiniz. Edindiğiniz bilgi ve tecrübelerinizi bizlere aktarırsınız.Afyona selamlar derken değerli katılımlarınızı bekliyoruz...

yucelmert
05.Eylül.2010, 21:31
lütfi abicim aramıza hoşgeldin.
senin gibi değerli ustaları aramızda görmek büyük mutluluk,
inşalllah güzel paylaşımlarımıza buradada devam ederiz.
selamlar, saygılar.

hakanekiz
09.Eylül.2010, 21:52
1980 giresun görele doğumluyum istanbul üsküdarda ikamet etmekteyim yöresel ürünler satan lokantantalarım tüm avcı dostların bayramını kutlar nice bayramlara erişmelerini temenni ederim

Ufuk Evci
10.Eylül.2010, 15:26
Aydın ili Çine ilçesinde babamın sahibi olduğu Serbest Muhasebe bürosunda babamla beraber çalışmaktayım,1977 Aydın doğumluyum, evliyim.

10.Eylül.2010, 22:40
ben ertan yılgn 1975 sakarya doğumluyum pointer sevdalısıyım avda katliamdeğil ferma hastasıyım http://i51.tinypic.com/4r3x5c.jpg

11.Eylül.2010, 09:11
Mesajı yeni farkettim
Mustafa AVCI,1978
İZMİR/Ödemiş doğumluyum
Uzman Jandarmayım
Halen Erzurum İl J.K.lığında görevliyim.

Birol YAY
11.Eylül.2010, 22:07
ertan bey lütfü bey ufuk bey mustafa bey aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.manisadan selamlar hepinize.

İbrahim ÖZEL
12.Eylül.2010, 08:48
Arkadaşlarım abilerim bu sıcacık aileye katılmanız bizleri çok mutlu etti. Paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Kalın sağlıcakla.

Recep DÖNMEZ
28.Eylül.2010, 11:25
Lütfi KARS Abicim,
Erkan BAŞTÜRK,
Ufuk EVCİ,
Umut KAYGUSUZ,
Ertan YILGIN,
Ali MARAZ,
Mustafa AVCI,
Hakan EKİZ Kardeşlerim hepinize
ayrı ayrı selamlar ve saygılar.Sitemize
ve aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
İnşallah birlikte güzel paylaşımlar arasında
neşeli ve eğlenceli günler geçireceğiz...
Herkese selamlar...

28.Eylül.2010, 14:13
Hülya Baytar avcılıkla ilgim yok ama doğaya hayran olduğum için bide sitede bir bayan arkadaşım aracılığıyla üye oldum.çok seviyeli ve doğa ile ilgili çok güzel konular var.Denizli doğumluyum.kendi işimle meşgulum.Denizliden sevgiler