PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Online Avkolik mağazası hakkında...

imported_avkolik
29.Temmuz.2008, 12:14
Arkadaşlar şu an yavaş yavaş oluşturduğumuz siz değerli üyelerimizin faydalanacağı mağazamız hizmetinize giriyor..Ürün tanıtımlarının yapıldığı konulara mesaj yazılamamaktadır...Bir nevi vitrin görevi gören bu bölümlerde ürünlerinizi beğendikten sonra Nasıl Alışveriş yapacaksınız bölümünde anlatıldığı gibi siparişinizi özel mesjala Sn.Mehmet SUCU başkanımıza verecek, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra ürün size kargolanacak...

Değişik bir ürün istiyorsanız, değişik fikirleriniz varsa ürünler hakkında ayrıntılı bilgi istiyorsanız bu bölüme "TALEP VE ÖNERİLERİNİZ " bölümüne konu açıp bildirebilceksiniz...

Hepimize hayırlı olsun...

M.Veysel Uysal
29.Temmuz.2008, 12:25
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim.

bülent erdem
30.Temmuz.2008, 01:32
arkadaşlar,geceleyin uzun uzun tüm ürünleri ve fiyatlarını inceledim,ben şunu anladım,bizi bu güne kadar av malzemelerinde yemişler resmen..arada bu kadar fiyat farkı olmazki..inanılmaz güzel bir olay oldu bu..ben kesinlikle değerlendirip alacağım ürünler olacak..
geçen alanyada 15 tl ye tüfek kılıfı aldım.burda 6 tl
bir koli fişek sipariş ettim,satıcı sana olacağı oda bana dikkat,125 tl dedi,ooo ne güzel dedik,burda 112,,5tl valla inanılır gibi deyil..
kesinlikle eksikllerimi burdan alacağım..
ben mehmet sucu başkanıma çok çok teşekkür ederim..i.talay abimde ta manisalara gidip bizlere yardımcı olmuş,allah senden razı olsun abi..

kazım bozkurt
26.Ekim.2008, 11:46
aynen abicim emeginize saygı vallah aynı sekilde ben de bunu buralarda herkese anlatacagım isteklerimizi sizden temin edecegizde yetkili biri benim msn eklese