PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖNEMLİ DUYURU !!!

imported_avkolik
31.Temmuz.2008, 16:40
Değerli arkadaşlar,

Bugünden itibaren üyelik isimleri isim soy isim olması gerekmektedir...Şu an üye olup üye isimleri bu şekilde olmayan arkadaşlar yapabilirlerse kendileri (yardım için bu linke bakabilirsiniz Üyelik ismi AD-SOYAD şeklinde nasıl değiştirilir? (http://www.avkolik.net/forum/index.php?topic=3012.0)) yapamazlarsa bu mesajın altına yazıp veya bana özel mesaj atarak isismlerini değiştirebilirler...

Bu olaydan dolayı gösterdiğiniz anlayışa teşekkür ederiz....

Ayrıca yeni üye olacak arkadaşlar

1 Ağustos 2008 tarihinden sonra yani yarından itibaren Ali Ekber ÇOMAK şeklinde isim ve soy isimleri ile üye olacaklar ve üyelikleri yönetim tarafından onaylandıktan sonra aktif olacaktır..Üyeliklerinin onaylandığı üye olan arkadaşımıza mail yolu ile bildirilecektir...

Saygıyla duyrulur...

Ali Ekber ÇOMAK

aVKoLiK.NeT Yönetim

fevzi dursun
31.Temmuz.2008, 17:24
isim soyisim ile kaydolmayan üyelerimiz duyarlılığını göstereceklerdir. daha iyi olacağından kimsenin şüphesi olmasın. hayırlı olur inşallah..

Mustafa ÇİL
31.Temmuz.2008, 17:27
hayrlı olsun
bylesi daha güzel olur inşallah

optikci97
31.Temmuz.2008, 18:56
mantıklı bir yaklaşım ayrıca bana yardımcı olduğunuz için teşekkürler :http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/77.gif

imported_avkolik
31.Temmuz.2008, 19:28
Estağfirullah kardeşim..Görevimiz

31.Temmuz.2008, 19:41
Çok güzel bir gelişme ile içiçe olduğumuz bugünlerde herkesin ismi soy ismi ile üye olması gerçek bir dostluk sitesi olduğumuzun en büyük göstergesi olacaktır...

sipsak
31.Temmuz.2008, 20:55
valla super olur herkezı boylelıkle ısmıyle tanımıs oluruz

imported_avkolik
31.Temmuz.2008, 22:24
Teşekkürler arkadaşlar ...Üye olan kardeşlerimizin yanı sıra yeni üye olacak arkadaşlrında buna dikkat etmesi gerekmektedir...(zira yeni üyeler buna uymazsa zaten üyelikleri onaylanmıyacaktır)Saygılar

Fatih HACIABBASOĞLU
01.Ağustos.2008, 06:09
Çok Daha Güzel ve çok daha emniyetli Bir hale Geldi Sitemiz...

HULUSİ TAŞKIRAN
01.Ağustos.2008, 09:03
evet abi eline sağlık gercekten doğru ve isabetli bi karar avkolik herkez eşit ve hürrr

fevzi dursun
01.Ağustos.2008, 09:13
online kullanıcı listesine bi bakıyomda süperolmuş yaa. tam bir aile olma düşüncesi.
çok güzel bir uygulama oldu. avkolik en iyisi