Orijinalini görmek için tıklayınız : 1000. üyemiz kimdi?
sevgili avkolikçi dostlarve sayın moderatörlerim hatırlarsanız ben şahsım adına bir söz vermiştim orçun kardeşim demiştiki 1000 lere gidiyoruz diye iş o an bende o arkadaşımız kim olursa sezon açılışı için 1 kutu fişek sözüm vardı daha önce yazmıştım ama henüz ses seda yok kimdir?bu arkadaşımız nasıl ulaşırım yada o bana ulaşsın'ki verdiğimiz sözü tutalım sonra arkadaşımız kızmasın hepinize saygılar sevgiler denizliden
Mustafa ÇİL
31.Temmuz.2008, 17:28
teşekkürler erkan bey
imported_avkolik
31.Temmuz.2008, 17:35
Erkan abim sitemizin 1000. üyesi Erzincandan
isyankar.avcı24
rumuzlu üyemiz...Mail adreside
isyankar-avci@hotmail.com
Şimdi üzerinde durmak istediğim konu şu :
Sanırım üyelik isimlerinin neden değiştirlimeye çalışıldığı net olarak anlaşıldı...Bakınız üyemiz hakkında bilgimiz yok..İşte bu yüzden yönetim böyle bi karar aldı...Umarımda hayırlı olacaktır...
bülent erdem
31.Temmuz.2008, 20:13
bir musibet bin nasihattan iyidir..dedikleri bu oldu sanırım..hohoh
erkan abi,teşekkürler..
imported_avkolik
31.Temmuz.2008, 20:28
Allah senide güldürsün Bülentim :D :D :D Öldüm gülmekten (hohohoho yaaa)
bülent erdem
31.Temmuz.2008, 20:33
"hohohohoho yaaaa"
bunada gülünür aliekberim..hohohoho
H.İbrahim UYSAL
31.Temmuz.2008, 20:38
Gümemi gitti bir kutu fişek.Olmazsa sitemiz menfaatleri dahiline açık arttırmayla satalım....http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
fevzi dursun
31.Temmuz.2008, 20:51
bizde 1500. üyeye versek diyodum olmazmı??
bülent erdem
31.Temmuz.2008, 20:55
olur fevzi abi olur,neden olmasın...
en geç 2 haftaya hazır ol,avkolik bu hızla giderse belki 2 haftadanda yakın..
fevzi dursun
31.Temmuz.2008, 21:05
zaten oda olmadı. temmuz ayı üyesi olan M.Veysel UYSAL kardeşimize gönderelim..
bülent erdem
31.Temmuz.2008, 21:08
bence güzel bir fikir..
raif sengör
31.Temmuz.2008, 21:29
Erkan bey duyarlılığınız için teşekkürler....
sayın abilerim siz değerli arkadaşlarımın her zaman yanındayım sizler m. uysal kardeşimize verelim dediyseniz bence ok uysal kardeşimize nasipmiş iyi günlerde kazasız belasız avlar vurmayı nasip etsin rabbim ayrıca uysal kardeşim bana özelden adresini gönderirsen hemen yarın kargo ile gönderirim saygılar
H.İbrahim UYSAL
01.Ağustos.2008, 13:49
Bence Sezarın hakkı Sezara,1000. üyemiz yoksa 1001. üyemize nasip olsun.Biladerimde öyle olsun istiyor zaten.Saygılarımla...
M.Veysel Uysal
01.Ağustos.2008, 14:12
Evet abiler,kardeşler.Biladerimle beraberdim konuya son mesajını yazarken ,bencede 1001 üyemize verelim.Sezar'ın hakkı gerçektende Sezer'a.Beni düşündüğünüz için teşekkürlerhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/kiss.gif
Adil Karakus
01.Ağustos.2008, 14:20
Erkan bey kardeşim,her şeyden önce bu ince davranışınız için size teşekkürler ederim,
Sitemizdeki samimiyet ve gerçek dostluğun ifadesi olan bu davranışların sahiplerine sonsuz saygılar
selamlar
ali kardeşim top yine sende hadi şu işi bir halledelim hayırlısı ile 1001. üyemiz kimdir?
SAYGILAR
sevgili adil bey amacım sadece dostlarımla arkadaşlarımla yardımlaşmak bir şeyler paylaşmak onun için verdiğimiz nedirki çam sakızı çoban armağanı böylelikle dostluklar arkadaşlıklar dahada perçinleşir diye düşünüyorum
YÜCE RABBİM ALLAH(CC) HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
SAYGILAR
H.İbrahim UYSAL
01.Ağustos.2008, 14:40
İyiki varsınız.....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.