Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : TAŞKENT'TE KIZ YURDU ÇÖKTÜ

M.Veysel Uysal
02.Ağustos.2008, 09:28
Konya’nın Taşkent ilçesinde bir Kuran kursuna ait kız yurdu çöktü. 17 kız öğrenci hayatını kaybetti.

Üç katlı binanın tüpgaz patlaması sonucu çıktığı bildiriliyor. Öğrencilerin uyuduğu saatte meydana gelen olayda 27 öğrenci de yaralandı.

Görgü tanıkları enkaz altında halen sağ kalan öğrencilerin bulunduğu belirtirken, yaralı kurtarılan öğrencilerden bazılarında ciddi yanıklar olduğu kaydedildi.

Yetkililer, yurtta yaşları 8 ile 16 arasında değişen 40’dan fazla kız öğrenci bulunduğunu bildiriyor.

Çöken enkazda kurtarma çalışmaları sürüyor.

( Arkadaşlar çok üzücü bir olay,Allahtan ölen yavrularımıza rahmet ailerine sabır diliyorum.Yaralılara acil şifalar versin yüce rabbim..)

unforgiven
02.Ağustos.2008, 09:31
Rabbim görünmez kazadan beladan esirgesin...Çok kötü bir durum Rabbim ailelerine sabırlar versin...

Saygılarımla...

M.Veysel Uysal
02.Ağustos.2008, 09:52
Amin kardeşim Amin..

fevzi dursun
02.Ağustos.2008, 10:08
üzüldük ya. allah kazalardan korusun.

H.İbrahim UYSAL
02.Ağustos.2008, 10:43
Yüce Rabbim ölenlere rahmet,acılı ailelerine sabır versin.Yaralı olan kardeşlerimizede acil şifalar diliyorum,Allah'ım yardımcıları olsun...

ahmethoca
02.Ağustos.2008, 12:26
Ölenlere Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabırlar yaralananlarada acil şifalar diliyorum. Rabbim hepimizi böylesi kazalardan muhafaza etsin.

umit07
02.Ağustos.2008, 12:29
Ölen genç kardeşlerimize allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
SAygılar.

02.Ağustos.2008, 14:00
abi ölen kardeslerımızı ALLAH tan rahmet yakınlarına bas saglıgı dılıyorum... yaralılara da ALLAH acil sıfalar versın

02.Ağustos.2008, 17:27
Çok Acı bi kaza.Daha gençliginin baharındaki kızlarımızı böyle kaybetmek insanı çok üzüyor.Tesellimiz Allah yoluna bi şeyler ogrenmek için ölmeleri.Ölenleri Rahmetle anıyor,yakınlarına başsaglıgı dileriz.

aliihsan.emet
02.Ağustos.2008, 18:03
ALLAH RAHENT EYLESİN İNŞALLAH HEPSİDE ŞEHİTLİK MERTEBESİNE ULAŞIRLAR ÇÜNKİ ALLAH YOLUNDA ÖLENLER ŞEHİT OLURLAR ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN.

imported_avkolik
02.Ağustos.2008, 18:06
Allahtan ölen yavrularımıza rahmet ailerine sabır diliyorum.Yaralılara acil şifalar versin yüce rabbim.

bülent erdem
02.Ağustos.2008, 19:45
insanın içini en çok,başka kişilerin ihmalkarlıklarının cezasını hiç suçı olmayan masum insanların çekmesi oluyor..yazıktır..
ölenlere allahtan rahmet,kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

M.Veysel Uysal
03.Ağustos.2008, 09:04
(Hadim Sulh Ceza Mahkemesi, 18 kişinin ölümü 29 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayda kusurlu gördüğü Boğaziçi Öğrenci Yurdu Müdürü Hüseyin Çömlek, Müdür Yardımcısı Mehmet Semerci ve Balcılar Kasabası Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı Mehmet Göktaş'ı tutukladı.

Sabaha karşı saat 04.00'te verilen tutuklama kararından sonra Hüseyin Çömlek, Mehmet Semerci ve Mehmet Göktaş, Konya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Çömlek, Semerci ve Göktaş, iddianamanenin hazırlanmasından sonra Konya Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. )

Bu haber evladını kaybetmiş aileleri ne kadar rahatla bilirki,giden gittiğle kaldı.Yinede ihmali olanların cezasını çekmesi, olası kötü olayların önüne geçmesi adına verilecek cezalar inşallah etkili olur.Ölen kardeşlerimize tekrardan rahmet ,ailelerine sabır,yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerim.

ahmet recai
03.Ağustos.2008, 23:27
Vefat edenlere Allah'tan rahmet geride kalanlara sabırlar dilerim.Ortada 18 can gitmişken,tek bir şikayet yok.Nasıl ana babalar ki,hangi baskı altında kalıp,söz birliği etmişcesine şikayet etmeyebiliyorlar.Bu binayı yapan ve yapılmasına göz yuman etkili ve yetkili kişilermizin hiç mi suçu yok?Diyanet ve İl Müftülüğü haberimiz yok der.Gizli yapılmasına imkan yok.Eğer gizli yapılması isteniyorsa da bu art niyetli bir amaçtır.Masum bir çerçevede insanımıza din eğitimi vermekse bu örtülülüğün anlamı ne? Bunlara kimler göz yummuştur.İnş.hepsi cezasını bulur.

04.Ağustos.2008, 06:30
Vefat edenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim.Çok üzücü bir olay gene inşaat yapımında mütahit hatası olduğu söyleniyor bunun cezasını kim çekecek arkadaşlar.

ethem_k
04.Ağustos.2008, 06:37
Vefat edenler Allah'tan rahmet yaralı olanlara da acil şifalar

04.Ağustos.2008, 09:17
Her zamanki trajedi hep aynı şeyler
Türkiyemin gerçekleri olan küçük yavrulara oldu
Allah rahmet eylesin Allah katında inşaallah iyibir mertebeye ulaşırlar
kederli ailere başsağlığı yaralılara acil şifalar dilerim

Fatih HACIABBASOĞLU
04.Ağustos.2008, 09:20
Rabbim ölenlere rahmet,acılı ailelerine sabır versin.Yaralı olan kardeşlerimizede acil şifalar diliyorum

onder yagcioglu
04.Ağustos.2008, 21:27
ailelerinin dedikleri beni hayrete düşürdü şehit olmuşlar allah yolunda ölmüşler hiç üzülmemişler başklarının çocukları gibi diskoda barda ölmemişler ne acı iktidar yakında kuran kursunda ölenler şehit sayılacak derse hiç şaşırmam