Orijinalini görmek için tıklayınız : av hayvanlarınında yaşama şansı olmalı
ALEV YILMAZ
08.Ağustos.2008, 21:24
arkadaşlar öncelikle herkese selam ben şunu dile getirmek isterim avcılık güzel bir spordur hobidir av hayvanları olmasa bizi tarlalara ormana kim götürtür bu yüzden otomatik ve pompalı tüfekle avlananlar lütfen 2tane atan tüfekler tercih etsin 2 tane attın kuşu vuramadın bırak gitsin ama sonuçta yürüdün buldun ateş ettin vurup vurmamak pek sorun olmamalı bence doğayı görmek orada bir sohpet bir kahvaltı veya çay içmek en önemlisi bu bunlar benim görüşüm ama çok vurmakla avcı olunmaz arkadaşlarınıza vaybe ne çok vurmuş dedirtmek için avlanmayın spor sağlık için avlanın hepinize balıkesirden selamlar...
ekrem
08.Ağustos.2008, 23:13
Alev kardeşim eline sağlık olayı çok güzel özetlemişsin ama en önemli ayyrıntıyı atlamışsın. Doğada gezmek şehrin işin stresinden kaçmak çok güzel ama köpeğimle.sabahtan akşama gezeyim bi kuş vurayım köpeğimle. tüfek konusu zaten belli otomatik tüfekleri takozsuz kullanmak yasak ben otomatikle başladım ama sonunda gönlümdeki tüfeği buldum çifte ondan aldığım zevki hiçbişeyden almam.köpeğim,çiftem, avlaklarım gerisi yalan bi kuş bile olsa o dünya bambaşka
fevzi dursun
08.Ağustos.2008, 23:37
gerçek avcı etçil değildir. bunun ata sporu olduğunu bilir. eskiden gelen bir av ata sözü vardır.
kırk gün taban eti bir gün av eti.
ama malesef bazı vicdansızlar bir gün taban eti kırk gün av eti düşüncesindeler. adamlar avı vuruyor bide yetmiyomuş gibi diprize atıyolarmış. bunu daha geçenlerde öğrendim. yazıklar olsun. o hayvan diprizde duracağına doğada dursa daha iyi değilmi.
bir çift kuş seneye 10 çift kuş olsa daha iyi değilmi..
unforgiven
08.Ağustos.2008, 23:51
Sevgili Alev kardeşim çok güzel ve de anlamlı bir paylaşım olmuş eline emeğine sağlık teşekkürler...
Saygılarımla...
bülent erdem
09.Ağustos.2008, 00:15
paylaşım için teşekkürler..
ahmethoca
09.Ağustos.2008, 06:53
Paylaşım için teşekkürler.
H.İbrahim UYSAL
09.Ağustos.2008, 07:26
Alev hanım,avcılığın manasını içtenlikle çözümlemiş olan bilinçli avcılarımız söylediklerinizi yapmaz.Onlar için av,vurmaktan öteye gitmiş ve o avdan aldıkları haza kalmıştır...Paylaşım için teşekkürler..
ismail talay
09.Ağustos.2008, 22:18
alev hanım yerinde bir konu, paylaşımız için teşekkürler .
M.Veysel Uysal
10.Ağustos.2008, 05:52
Paylaşım için teşekkürler Alev hanım.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.