Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İNSAN DENİLEN CANİLER (Video)

raif sengör
14.Ağustos.2008, 21:41
Ben bu İnsan denilen yaratıklara söyleycek söz buladım. Yorum sizlerin.....

http://www.megavideo.com/?v=2A57KZF6

nihat baltacı
14.Ağustos.2008, 21:47
abi seyremedim valla fili vururlarken içim almadı..abi kaldıralım bu videoyu..şerefsizlik bu.

ismail talay
14.Ağustos.2008, 21:54
bunlar canavar insan değil .. ayrıca videonun sonunda helikopter yerlilere ateşmi ediyor banamı öle geldi , be o yerde yatan kalabalık insan cesetimi kafam karıştı anlayan varmı bişey

kapadokyali_1981
14.Ağustos.2008, 21:56
Abi bencede kaldıralım çoluğuyla çocuğuyla eşiyle bakanlar takip edenler var bu hayvanlara yapılan işkenceden başka bişey değil.

imported_avkolik
14.Ağustos.2008, 22:03
aslında görmek lazım...bilmek lazımki aynı hatalar düşmeyelim..teşekkürler raif abi..

turker
14.Ağustos.2008, 22:08
insanlıktan nasibini almamişlar

bülent erdem
15.Ağustos.2008, 00:43
karışık bi video..dün elfin in baline avına benzer parelelikte görüntüler var..özellikle köylüler yaşamak için av yapıyolar..ama fille zebraların zevk için öldürüldüğünü anladım..ne olursa olsun,doğanın dengesini bozan yegane varlık insanoğlu..

H.İbrahim UYSAL
15.Ağustos.2008, 06:55
Aman ALLAH'IM....

Mehmet AYHAN
15.Ağustos.2008, 07:30
Gerçekten insanlık dışı izleyemedim o filin ve su aygırına yapılanlar çok daha vahşet bir olay

aytekin çetin
15.Ağustos.2008, 07:59
Yapılan işkencenin ne amaçla yapıldını bilmek lazım zevk içinmi yaşamak içinmi

aytekin kaynak
15.Ağustos.2008, 08:01
herkes birtürlü birşeyler yapıyor kimi canilik yaparak avlanıyor kimi normal avlanıyor kimi kaçak avlanıyor kimi zevkine safari yapıyor kimi yaşamak için bu yerli halk gibi ilkel ve canice avlanıyor

Fatih HACIABBASOĞLU
15.Ağustos.2008, 08:16
diyecek hiç birşey bulamıyorummm.........lanet olsunn

hakan YALCIN
15.Ağustos.2008, 08:28
şu mubarek cuma gunu bu konu hakında yorum yapmak ıstemıyorum

unforgiven
15.Ağustos.2008, 08:52
Günahlara girdim vallahi şu oturduğum yerde yazıklar olsun...Sanki bir film ya da belgeselden alınmış görüntüler gibi ama yazıklar olsun demekten başka kelime gelmiyor aklıma...

Saygılarımla...

ahmethoca
15.Ağustos.2008, 08:54
Bu videoyu tam olarak izlemek istemedim. Yorum yapamıyorum.

kazım bozkurt
28.Ekim.2008, 05:47
onlar kesinlikle insan olmazlar hemde kesinlikle

1alkan1
28.Ekim.2008, 11:22
Vahset abi yha insallah böyle seyler bir daha olmaz gercekten insanın içi ürperiyor ....

bilal07
28.Ekim.2008, 21:09
ey tövbe yarabbim.
arkadas lar anlamadigim bu adamlar bunu neden yapiyor?!!
yavrusunun yaninda su aygırına resmen işkence ediyorlar..
yemek içinmi dicem adamlar cok ilkel şartlarda sürü halinde av yapiyorlar resmen.
o mandalarin aslanlara bile kafa tutugunu izlemistim belgesellerde 300 kadar insan olucan korkuyor demekki :S
çukurun içindekiler ölü insan gibime geldi ağacın altındakilerde sanki bana ..
birde helikopterden ateş eden kişi insanlara ateş ediyor gibi :S
yolda kacişan insanlarinda onlara ateş ettiğini gördüm gibi..
kısacası arkadaslar ben bu viideodan bisi anlamadim.
Allah ıslah etsin...

29.Ekim.2008, 06:44
Dünyanın en tehlikeli ve acımasız varlığı insan. Bir de bizim kurban bayramlarında kurbanlıklarımıza verdiğimiz değeri kıyaslayalım.

Ben kültürüme ve insanımın kalbindeki acıma ve vicdan duygusuna kurban olayım.

Allahın sevdiği kullarız. Halimize çok şükür.

Sebahattin AVCI
29.Ekim.2008, 11:48
ya insan avımı hayvan avımı dehşetmi hepsi var burada

sukru sunar
20.Nisan.2009, 07:52
gercekten cok kotu ya ya bı soz vardır ınsan ısterse meleklerden bıle yuksek mertebeye ulasabılr fakat ısterse hayvandan da daha asagılara ınebılr dıye ama bu soz bıle buna az gelır dıye dusunuyorum cok yazık gercekten zorla ızledım vıdeoyu...

Recep DÖNMEZ
20.Nisan.2009, 10:19
Bu işte bir yanlışlık var arkadaşlar!!!!
Bunlar insan olamaz....
Bunun adı av ise......
Bizim yaptığımız avlar bunların karalının kıralı..... olmalı....
hayvan Hakları savunucuları bizlerle uğraşacağını gidip bunlarla uğraşsınlar......
Tabi bir mızrak ta kendileri yemezse.....

cemalreis
20.Nisan.2009, 10:46
Diyecek hiç birşey bulamıyorummm.........lanet olsunn O İNSANLARA VE MÜSADE EDENLERE

24.Ekim.2009, 20:58
yok yok insanlık dünyada bir asalak toplum insan insanlından utanıyo videonun sonundaki görüntülerde kabileler arasında olası bir soykırım heralde allah isla etsin.

24.Ekim.2009, 21:48
insanlığımdan utandım daha ne diyeyim.dünyanınen vahşi acımasız yaratığı kesinlikle biziz.baksanıza koskoca dünyayı bile yok etmek üzereyiz savunmasız hayvanları öldürmek katletmek hiçte zor olmasa gerek.

31.Mart.2010, 09:19
İNSANLIK DIŞI ZAEN BURDAKİLERİNDE İNSAN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM HAYVANLARDAN FARKI YOK BUNLARIN

mehmet ziya donma
31.Mart.2010, 10:15
arkadaşlar yanlışmı bilmiyorum ama geçenlerde national geograpic de bir proğram vardı.orda anlatılanlara göre. afrikada bir dönem iç savaş olmuş ve karşılıklı çatışmalar sırasında bazı intikam fikirleri doğmuş.geri çekilmek zorunda kalan taraf devamlı hayvanları öldürmüş.amaç doğal güzelliği yok ederek intikam almakmış.buda öyle birşey sanırım...

31.Mart.2010, 17:58
Böyle insanlara ALLAH CC hertürlü belayı versin depremmi selmi hak ediyorlar

İbrahim ÖZEL
01.Nisan.2010, 21:15
Ya bu salak konu ne diye tekrar gündeme alınıyor. Bu ve buna benzer konuları koymayalım sayın yöneticiler ekrana. Yazmayayım dedim ama kızım 2 saat önce başladı ağlamaya zor kapadım ya. Etmeyin eylemeyin sitede canlı yada yaralı av hayvanı koymayacaz dedik değilmi. Bu nerden çıktı şimdi. Site kurallarına aykırı bu lütfen hemen kaldırılsın. Anlayışınıza sığınarak Lütfen kaldırın...