Orijinalini görmek için tıklayınız : kurşun sıkanın elleri kırılsın...
alperseferoglu
17.Ağustos.2008, 11:55
Değerli dostlar , doğa ve adrenalin içerikli programıyla yaban tv den tanımış olduğumuz , yeni haberturk savaş muhabiri, syn. Levent ÖZTÜRK, hepimizin bildiği gibi gürcistanda rus askerleri tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu sol gözünden yaralanmıştı. Bu gün kendisinin sol gözünün görme yeteneğini tamamen kaybettiğini öğrendim. kendisine acil şifalar ailesine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi iletirim. onu camiamızın içersinde o hayat dolu duruşu ile görmek isteriz. . O kurşunu sıkanın soyu kurusun , elleri kırılsın. dünyanın neresinde olursa olursa olsun masum insanların canına kasteden her yaratık için geçerli bu ...
H.İbrahim UYSAL
17.Ağustos.2008, 12:42
Sn.Levent Öztürk'e geçmiş olsun.Bu tür olayları yapanlar maalesef her zaman yaptıklarıyla kalmıştır,bütün dileklerinize katılıyorum.Paylaşım için teşekkürler...
halilarsan
17.Ağustos.2008, 13:42
sayın öztürk'e geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.kurşun yarasının acısını iyi bilenlerdenim.sevgilerimle...
ahmethoca
17.Ağustos.2008, 14:38
Çok üzüldüm. Allahtan acil şifalar diliyorum.
M.Veysel Uysal
17.Ağustos.2008, 14:43
Sn.Levent Öztürk'e geçmiş olsun,bütün dileklerinize katılıyorum.Paylaşım için teşekkürler...
umit07
17.Ağustos.2008, 20:00
Sn.Levent Öztürk'e geçmiş olsun,bütün dileklerinize katılıyorum.Paylaşım için teşekkürler...
bülent erdem
17.Ağustos.2008, 20:25
büyük geçmiş olsun..inş.tez zamanda sağlığına kavuşur,bu hain saldırıyı yapanlarıda kınıyorum.
gazi sonmez
17.Ağustos.2008, 20:28
geçmş olsun rabbim acil şifalar versin
Mustafa ÇİL
17.Ağustos.2008, 21:31
geçmiş olsun kardeşimize
Fatih HACIABBASOĞLU
18.Ağustos.2008, 10:16
Çok üzüldüm. Allahtan acil şifalar diliyorum.
Levent kardeşime çok geçmiş olsun de acil şifalar dilerim.
Bu olayı yapanları lanetle kınıyorum yanlarına kalmaz inşaallah..
Adil Karakus
18.Ağustos.2008, 11:01
Levnet ÖZTÜRK arkadaşımıza büyük geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
HaberTürk ve Yaban TV ailesinnede geçmiş olsun dileklerimi sunarız, bu talihsiz olayın müsebbiplerini şiddetle kınıyoruz.
HULUSİ TAŞKIRAN
19.Ağustos.2008, 10:16
malesefki böyle olaylar yaşanıyor sayın Levnet ÖZTÜRK e cok gecmiş olsun
Mesut BÜLBÜL
19.Ağustos.2008, 15:02
Sn.Levent Öztürk'e geçmiş olsun,bütün dileklerinize katılıyorum çok üzüldüm bu olaya tekrar geçmiş olsun diyorum
Mustafa KOCA
19.Ağustos.2008, 16:42
Levent kardeşimize acil şifalar diliyorum;savaşa ,teröre prim veren bu zihniyeti ALLAH kahretsin.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.