PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SADECE KÖPEKMİ BESLİYORSUNUZ..?

bülent erdem
24.Ağustos.2008, 00:21
sevgili gönül dostlarım....

Çoğumuzun köpeği var, evet köpeklerimizi av yapmak için besliyoruz..ama kimsede bana sadece avda yarıyor benim için başka hiç bişey ifade etmiyor diyemez..ne kadar bizlerin vazgeçilmez av partnerlerimiz olsada,insanın içinde bir hayvan sevgisi olmadan,bu hayvanlara av içinde olsa tahammül edemez.çünki sevgi olmadan hayvanlardan verim alamayız.bu her hayvan için geçerlidir..

Gelelim konuma;hal böyle olunca,içimizdeki hayvan sevgisinden sadece köpekler faydalanmıyor.tahmin ediyorumki çoğumuz köpek dışında başka hayvanlarda besliyoruz,seviyoruz..ilgimiz sadece köpeklerle kalmıyor.
ben herkezin evinde beslediği hayvanları burda bizlerlede paylaşmasını isteyeceğim... artık bir aile gibi olduk,nerdeyse hayatımızdaki herşeyi burada birbirimizle paylaşıyoruz.. beslediğimiz diğer hayvanlar içinde birilerine faydmız olabilceğini düşünüyorum..her konuda sağlık,bakım,beslenme,aksesuar,kafes vb..
eğer,kim hangi hayvanı besliyor diye bilirsek,birbirimize faydası olacağını düşünüyorum..herkezi katılmaya bekliyor saygılar sunuyorum..

bülent erdem
24.Ağustos.2008, 00:32
İlk katılımıda kendim yapayım..şu an için elimde bir kanarya,bir tanede kekliğim var..

özellikle kanaryaya karşı azzısınamicak bir ilgim vardı..ama olmuyor hem köpekler hep kuşlar bir arada gitmedi..bırakmak zorunda kaldım..3 tanede kekliğim vardı,onu da 1 e indirdim.neden birer tane bıraktın diyeceksiniz..evet aslında onlarıda elimden çıkarcaktım ama ikiside mağdur,kanaryamın gözleri görmüyor,kekliğimde topal.böyle olunca emekliliklerinide benle geçirmeleri gerektiğni düşündüm.yani vicdanım el vermedi..

diyeceğim şudur,elimde fazla kuş kafesi var,ihtiyacı olan arkadaşlerımla paylaşa bilirim.

M.Veysel Uysal
24.Ağustos.2008, 08:18
Çok güzel bir konu açmışsın kardeşim,şu anda sadece av köpeğim var ama iyi bir saka bakmayı düşünüyorum.Arkadaşlar bakıyor yakında bir tane edineceğim inşallah.

H.İbrahim UYSAL
24.Ağustos.2008, 14:05
Evet Bülent'im benimde köpeğimin haricinde,akvaryum balıklarım var.Onları seyrettikçe rahatlıyorum...Ama arkadaşın birinden söz aldım, güzel bir kanarya ama gelecek sene için, kendisi üretiyor,bakacaz bakalım...

Fatih HACIABBASOĞLU
24.Ağustos.2008, 15:38
Valla Bülentciğim Canı Gönülden keklik bakmak istiyorum ama evdeki canavar yüzünden bakamıyorum..son baktığım kekliğin halini biliyorsun:)

ahmethoca
24.Ağustos.2008, 17:15
4 tanede kedim var. Köpeklerle araları da gayet iyi.

25.Ağustos.2008, 06:28
şimdi epeyce köpek var bunu zaten biliyorsunuz
keklik 3 adet, bıldırcın 10 adet, tavşan 2 adet, güvercin20-25 adet kadar,tavuk 7 adet başka hayvan kalmadı herhalde tabi hepside çiftlikte...
evde hayvan besleyemiyorum çünki çocukların alerjisi var doktor yasakladı

25.Ağustos.2008, 08:27
benim bıldırcın ve kekliklerim var çok güzel bir paylaşım olmuş.

ismail talay
25.Ağustos.2008, 18:32
sevgili bülent harika bir konu olmuş teşekkürler, evet! benim sadece köpeğim var biliyorsunuz az daha onuda kaybediyordum:) yanlız olmasam mutlaka bir kaç cin tavuğu bakardım , bizde cin tavuğu derler kısa ve pacalı olurlar hani , işte onlardan .. ama cok uzun zaman akvaryum merakım cok fazlaydı cok da akvaryumum oldu ve cok balıklarım .... şimdi akvaryumum kızımda çünkü o benden daha cok seviyor :) teşekkürler bülentim !!

bülent erdem
25.Ağustos.2008, 18:38
cin tavuğu.....bizim burada gigili derler ismail abicim,çok sevimli hayvanlardır..özellikle erkeği aşırı külhan beyi olur..heheh

katıldığın için teşekkürler...

Alpaslan YELGEÇER
02.Kasım.2008, 18:27
valla bülent abi bende 7 güvercin,1 bıldırcın,2tavşan,3hint tavuğu,1denizli horozu,4cin tavuğu,1kopay,2 pekin ördeği,4amerikan ördeği,1hindi var.inşallah 1çift keklik de getirecem.nasip olursa 1çift de sülün.görmek isteyenler çavdarhisar afşar köyüne gelebilirler.

02.Kasım.2008, 18:35
Ben kuşların en asili saka kuşunu beslerim tam 25 yıldır.

8 yaşında berduş adında bir sakam var.

Çok deli öter.

http://www.youtube.com/v/9SebmOilOT0