PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : köpek yuvası hakkında yardımcı olurmusunuz

ATİLLA altan
28.Ağustos.2008, 07:25
bana köpek yuvası hakkında yardımcı olurmusunuz yuva derken arabanın arkasına koyabıleceğim bi yuvadan bahsedıyorum,benim köpek biraz agrasif sanırım bagajta kablo koymadı kemırdı de,,hehe,,nerden alabılırım ölculer ne olmalı yetişkin bı kopeğ şimdiden tesekkürler..

ahmethoca
28.Ağustos.2008, 07:43
Ben arabamın ölçülerine göre marangoza yaptırdım.Çok güzel ve kullanışlı oldu.

imported_avkolik
28.Ağustos.2008, 07:47
Bizim arkadaşlarda (Abdullah altınsoy mustafa çil) hep kendileri yaptırdı kardeşim arabalarının ölçülerine göre...o yola git bence

ethem_k
28.Ağustos.2008, 07:56
En iyisi kendin marangozdan yaptır arkadaşım. Ben daha geçen cumartesi yaptırdım 20 dakikada yapıldı kendim de başında olunca istediğim gibi oldu . Benim yaptırdığım ölçüler 55*65*85 çok güzel oldu.tahtalarada bolca delik açtırdım köpek rahat şimdi.

ATİLLA altan
28.Ağustos.2008, 07:58
biraz ağır olmazmı tahtadan.

ethem_k
28.Ağustos.2008, 08:09
alt parçayı kalın suntadan yaparsın yan tarafları ince gayet te hafif oluyor. Marangozun yolunu tut orda alternetiflerin artar. Direk tahta dan tabiki ağır olur.

MUSTAFA EMİROĞLU
28.Ağustos.2008, 08:31
arkadaşım diğer arkadaşlarında dediği gibi en güzeli marangoza taşıma yapacağın araca göre yaptırmak... bende bu yolu izledim ve çok memnunum tabiki ağırlık önemli fakat 4 köşe sağlam bi iskelet olur tabanıda sağlam bi malzeme yaptırırsan etrafını telle (çeşitleri var) çevirtirsen sadece ava gidiş gelişte kullanabilecğin hafif bir kafesin olur... bide önemli olan köpeğini yatış pozisyonunda tutacak ölçüde bir kafes yaptırki ayaktayken yapabileceği taşkınlıkları otomatik olarak engelle derim...

Sebahattin AVCI
28.Ağustos.2008, 08:38
Tahtadan ağır olur diyorsan ben gecen birinde gördüm bu akordion kapılarda kullanılıyor dış cebhelerde plastik bir malzeme içi boş aralıklı petek gibi serce parmak kalınlığında çok hafif bir malzeme civatayla monta ettirmiş adam çok güzel olmuş hafif olmasını istersen

ahmethoca
28.Ağustos.2008, 08:53
Atilla kardeş benim yaptırdığım yuva üç köpek alacak kadar büyük ama hiç ağır değil. Ön kapağı ve üst kısmı komple dayanıklı bir telle kaplı köpeğinde canı sıkılmıyor.

ATİLLA altan
28.Ağustos.2008, 09:16
SAOLUN USTALAR.MARONGOZA VERDIM CIZIMI HALLEDİYOZ.HAZIRINA VERDİKLERİ FİAT:PALASTIKTEN AKVARYUMCUDA BULDUM 250 YTL CIK.BUNUN MALİYETI 30 40 YTL KADAR

Sebahattin AVCI
28.Ağustos.2008, 09:40
Evet akvaryumcu pahalı olur gerek yok 30-40 ytl ye çok iyi birde arkadaşın dediği gibi sağlam bi tellede etrafını yada bir kısmını çevire bilirsin

ATİLLA altan
28.Ağustos.2008, 10:00
sebahattın abı ben alt ust ve iki yanı kapalı yaptırıyorum,ön kapı kısmını telli yaptırıorum yan lar kapalı olsa bişiy olmaz sanırım demı abi??