PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KİMSELER YOK

turker
29.Ağustos.2008, 19:51
SİTEDE BU GECE ONLİNE UYE SAYISI COK AZ HERHALDE BUTUN UYELERİMİZ HAFTA SONU İKİ GUNLUK AV İÇİN KAMP YERLERİNE DOĞRU YOLA CIKTILAR.HERKESE HAFTASONU KAZASIZ BELASIZ AVLAR SAYGILAR

ahmethoca
29.Ağustos.2008, 19:57
Herkes av yolunda belli ki . Allah kazasız belasız avlar nasip etsin.

Günay ARANOĞLU
29.Ağustos.2008, 20:24
Vallahi nerde bu avcılar...

Mustafa ÇİL
29.Ağustos.2008, 20:59
rastgele dostlar rastgele
pazartesi grüşürüz inşallah
bakalım bu hafta km nerede kuş bulacak
inşallah yapılan klometreler boşa gtmez
çekilen yol eziyetleri
uykusuzluk,, vurulan avlar bulunan kuşlarla çekilenlere değer
hadi rastgele
bu arada ahmet hocam sen bari yardımcı olda bir video atalaım kendi kendimize be hocam

ekrem
29.Ağustos.2008, 22:27
2haftadır tayinimin arasına av sıkıştırdım ama bu sene kuş yok dostlarım bende olan kuşa ferma seyrettim iki haftadır anca kıtka doldurdum oda zar zor(8 bıldırcın).bu hafta dinlenecem ankaradayım artık kekliğe inşallah

30.Ağustos.2008, 02:38
bir ben 16 sıyaretcı 5.37

30.Ağustos.2008, 05:54
Evet bencede herkez ava gitti şu an bile 2 kişi var bağlı, bu arada bende ilk topiği merakla bekliyorum.

Saygılarımla rasgeleyin bakalım...

Fatih HACIABBASOĞLU
30.Ağustos.2008, 06:41
Herkes av yolunda belli ki . Allah kazasız belasız avlar nasip etsin.

M.Veysel Uysal
30.Ağustos.2008, 07:33
Allah kazasız belasız avlar nasip etsin.

sipsak
30.Ağustos.2008, 08:24
allah kazasız belasız avlar nasıp etsın pazartesı havadıslerı okuruz

ahmethoca
30.Ağustos.2008, 09:53
Arkadaşlar Cumartesi günü ve yine kimse yok. Bizi çok güzel görüntüler bekliyor. Pazar akşamı randevular iptal,Avkolik nette bayram olacak.

Mesut BÜLBÜL
30.Ağustos.2008, 11:57
selamun aleykü AVKOLİK doslar ben iiii rapor veriyorum milasta bıldıcın yok caşamba ve cumartesi tetit cekemeden kuşlara geri geldim fevzi dursun şindilik rekorda bence başka varmı bakalım selam şindilik

turker
30.Ağustos.2008, 16:26
cumartesi akşamı online sadece dört kişi herkes uzak gitmiş anlasılan:)

Sebahattin AVCI
30.Ağustos.2008, 21:38
CUMARTESİ SAAT 00:37 ONLAYN SAYISI BENİMLE 3 ANLAŞILDIKİ HERKEZ KAMP YERİNDE YADA ERKENDEN YATMIŞ PAZARTESİ RESİMLERLE BİRLİKTE PAYLAŞIMLAR ÇOĞALIR İNŞALLAH

Mustafa ÇİL
30.Ağustos.2008, 23:07
hadi nasip bakalım
rasygele
ne demişler 40 gün taban bir gün av eti
hehehehe

31.Ağustos.2008, 14:15
31-08-2008 pazar saat:17:08 online olan kişi sayısı 5 ziyaretçi 1 üye (ben) nerde bu millet kendimi çok yanlız hissettim herkes avdamı yawwwhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif ben niye gitmedimki iyikide gitmemişim yoksa misafirler bu sitenin hiç üyesi yokmu diye dedikodu yaparlardıhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifiyikide ben burdayım

herkese kazasız belasız hayırlı avlar arkadaşlar rasgele

Mustafa ÇİL
31.Ağustos.2008, 18:17
valla bom boş dağlar
ne resim çekebiliyo insan nede av yapası geliyor..
bakalım tancaraya km ne getirecek

31.Ağustos.2008, 18:25
millet yorgun tabi yada aradığını bulamayanın gönlü kırık napsınlar yattılar herhalde

turker
03.Eylül.2008, 20:01
03.09.2008 SAAT 23:00 ONLİNE UYE SAYISI 5(BEN,GAZİ SÖNMEZ,ALİ EKBER ÇOMAK,H.İBRAHİM UYSAL VE SONER BAYRAK) ZİYARETÇİ SAYISI 8 ACABA HERKES NERDE:(

imported_avkolik
03.Eylül.2008, 20:07
Şu an site üyelerinden en az 10 tanesi benim yanımda :) muhabbette millet :) gelirler birazdan

H.İbrahim UYSAL
03.Eylül.2008, 20:10
Ali Ekber insan haber eder kardeşimhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif.Bizde gelirdik belki.. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

turker
03.Eylül.2008, 20:11
ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTTIRSIN ALİ BEY SAYGILAR :)

imported_avkolik
04.Eylül.2008, 14:32
sağol kardeşim teşekkürler

bakın şimdi :)

37 Ziyaretçi, 24 Üye

Ali Ekber ÇOMAK, Burhan ŞEN, H.İbrahim UYSAL, Fatih HACIABBASOĞLU, Ahmet Recai DEMİRCİ, Hakan ASLAN, Ramazan Çetin, Mesut BÜLBÜL, İsmail TALAY, Ahmet ÇAKMAK, Ethem KAYA, Aydın Çetin, Adil KARAKUS, Erhan ÇAYLI, Atilla ALTAN, Soner BAYRAK, Şenol ÇETİN, Nevzat ERİSGEN, Mustafa ÖZKAN, Yunus ÖZÇELİK, Serkan ÖZDEMİR, Suat KASIM, Ergin AĞAOĞLU, Erol DURSUN

Bugün En Çok Online: 70. En Çok Online: 130 (Mart 26, 2008, 11:55:15 ÖS)

imported_avkolik
04.Eylül.2008, 14:36
Bugün Online Olan Üyeler
Toplam: 127 (Normal: 127, Gizli: 0)
Ali Ekber ÇOMAK, H.İbrahim UYSAL, Burhan ŞEN, Fatih HACIABBASOĞLU, Ahmet Recai DEMİRCİ, Hakan ASLAN, Ramazan Çetin, İsmail TALAY, Mesut BÜLBÜL, Ahmet ÇAKMAK, Ethem KAYA, Aydın Çetin, Adil KARAKUS, Erhan ÇAYLI, Atilla ALTAN, Soner BAYRAK, Şenol ÇETİN, Nevzat ERİSGEN, Mustafa ÖZKAN, Yunus ÖZÇELİK, Serkan ÖZDEMİR, Suat KASIM, Ergin AĞAOĞLU, Mehmet ARI, Erol DURSUN, Ali DAL, Fevzi DURSUN, Uğur Ramiz DOĞRU, Aytekin ÇETİN, A.Osman URDUKIRDI, Mustafa ÇİL, HAMİT AKSAKAL, Adem COŞGUN, Hüseyin TUNAY, Hasan DEMİR, Salim YILDIZ, Ali GÜN, Çetin BULUT, Yücel GÜZEL, Sebahattin AVCI, Dr.İsmail CAN, Ersin AMASYALI, Adnan SELVİ, ALİ BİLGİN, Hüseyin SEVER, Nihat BALTACI, Nuri LAFCI, Mehmet AYHAN, İsmail ŞEN, Selim PAZAR, Murat BACAK, Adem BİRİNCİ, Oğuz TÖMEKÇE, Ergün ÇABUK, HULUSİ TAŞKIRAN, Murat ATALAY, Ömer BÜYÜKKURUTLU, Hüseyin ARI, Serkan KAPLAN, Fatih YILMAZ, Levent Erdeniz, Adnan DEMİRAT, Oğuz HASTÜRK, Hakan YALCIN, Mustafa KOCA, ilkay erol, Fehmi ABACI, ENVER TOPÇUOĞLU, Özlem ULUDERE, mehmet fatih AKILLI, Ahmet DİNLER, Hüsameddin TEKİN, Cihan İNCİ, Mustafa ÖZEKEN, Adem ŞAHİN, Uğur KARCI, M.Erdem YALÇINDAĞ, Muharrem ATİLLA, Cahit ÇELİK, Cezmi İNCELİ, MEHMET KANDAK, Muammer Böçük, Cemal SOYDEMİR, Osman ÜRÜNDÜ, Gazi SÖNMEZ, Reşit SERTGÖZ, Bilal ŞENCAN, Yasin AKSOY, Mustafa Kemal KESKİN, Mustafa TAŞKIRAN, Kadir ÇALIKLI, Murat KALAYCI, Uğur ÖZİŞLER, Fatih DURSUN, Namık ÜLKEN, Yusuf ÖZGEN, Nurettin AKKUL, Aytekin KAYNAK, Duran Ali ÖZKARAKAYA, Tayfun YETİŞ, Erol KEÇECİ, Esat VURAL, Sadık DEMİREL, Kadir SARI, Birol YORAN, Orhan ÖNAL, Doğan LEKESİZ, Fatih Mehmet TÜRKTAŞ, Veli BALIKTAY, Volkan KARAKURT, Bülent ERDEM, bozüyüklü adem, ali, AKIN NARİN, Tamer TELDEMİR, birol05, pala_74, cemalreis, Metin KAPLANCI, Raif ŞENGÖR, İdris SIRCI, Serkan ONARGAN, Halil KÜÇÜK, celik_20, çaylak45, Ümit ÇETİN, Mehmet SUCU

bakın bunlarda bugün sitemize giriş yapmış üyelerimiz..Günün yarısı olmasına rağmen hayli üyemiz bizleymiş..Merak etmeyin üyelerimiz bizi takip ediyolar..bizler paylaşıma devam edelim arkadaşlar :)

ismail talay
04.Eylül.2008, 14:47
hay maşallah !! bilgilendirme için teşekkürler alim

Adil Karakus
05.Eylül.2008, 05:46
Maaşallah allahım nazarlardan kem gözlerdenn korusun