PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İLK GÖRÜNTÜLER BENDEN :)

fevzi dursun
30.Ağustos.2008, 10:34
bu hafta cumartesi günkü ilk avımız benden olsun. bu gün hep traş çektim yaw. :)

http://img507.imageshack.us/img507/6372/resim223gy0.jpg

M.Veysel Uysal
30.Ağustos.2008, 10:41
Maşallah güzel av olmuş abiciğim,Allah kazasız belasız devamını getirsin..

ahmethoca
30.Ağustos.2008, 10:55
OOO fevzi abi... Karışık olmuş çok güzel yaa.. Ellerine sağlık abicim.Devamını diliyorum.Saygılar.

fevzi dursun
30.Ağustos.2008, 11:00
valla ahmet abim yavaş yavaş köpekte kendini toparlıyor artık hamlığınıda attı üstünden. kolay değil 6 ay yattı. :)  her geçen gün biraz daha iyi oluyor. teşekkür ederim abim sağolasın. bol fermalı bir av günümdü çok keyif aldım..

30.Ağustos.2008, 11:09
Fevzi abi maşallah gönlüne göre av olmuş.C.tesi açılışını güzel bi şekilde yapmışsın abi.

Saygılarımla...

Mesut BÜLBÜL
30.Ağustos.2008, 11:45
maşallahhhhh fevzicim kırmışsın hemde karışık yapmışsın avınız bol ve bereketli olsun bende gittim yüzünü bile göremeden geri geldik capkını da götürmüştüm bol bol gezdi alışsın şindiden yavaş yavaş meraları anturman başladı kuşlarıda bulursak daha bu bölgelerde pek görülmüyor kovalayın bize doğru tüfekle diyil HAAAAAA,KIŞ KIŞLAYIN fevziçim neyse allah bizleride gösterir inşallah bol avlı günleri .sizlere hatasız kazasız bol avlar diliyorum selamlar milastan

30.Ağustos.2008, 12:52
Fevzi abi maşallah güzel av olmuş darısı başımıza

fevzi dursun
30.Ağustos.2008, 13:49
herkeze teşekkür ederim arkadaşlar sağolun. mesut abim :) göçler başlamış abi sağdan soldan haberler geliyor kuş indi diye. inşallah abim bizim buralarada göç indimi çapkın canavar gibi oluverir abim. ben bile bu sabah kuş olmasaydı 2 saat gezip bırakacaktım. valla kuşlu tarla buldum 3 saat av yaptık allah bereket versin abim. buraları hiç belli olmuyor. hava ısınıncaya kadar tarlayı buldun buldun yoksa bizlerde boş dönüyoruz be abim. bir hafta boş bir hafta dolu idare ediyoruz abim.
allah herkeze kazasız belasız bereketli avlar nasip etsin...

İsmail ÇIKRIKÇI
30.Ağustos.2008, 13:57
Fevzi bey yanına berber çırağı lazımmı gelelim.
Böyle tıraşa can kurban.

fevzi dursun
30.Ağustos.2008, 14:01
Fevzi bey yanına berber çırağı lazımmı gelelim.
Böyle tıraşa can kurban.

ne demek abim herzaman misafirim olun. başımız  üstünde yeriniz var sizin gibi değerli dostların.  ismail abim çok traş çekdim avı bir saat geç bırakabildik :) sıcağa kalmayalım dedik ama biraz kaldık. ilkinde vuramayıpta peşinden gidip vurduğumuz oldu. keyifli bir av günüydü. allah herkeze nasip etsin.

unforgiven
30.Ağustos.2008, 17:58
Abi Naz mı iyi köpek yoksa sen mi adam gibi avcısın vallahi anlamış değilim...Güzel paylaşımların için teşekkürler...Devam devam... http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif

Saygılarımla...

30.Ağustos.2008, 18:11
Fevzi abi güzel bir av günü geçirmişsin...

Rast gele

fevzi dursun
30.Ağustos.2008, 19:20
eyvalla akınım teşekkür ederim. valla ismail kardeşim bi gün naz iyi oluyor ben traşçıyım. ben iyi oluyom nazda iş olmuyor. arada bi birbirimize kızıyoruz:) ama ikimizde iyi oldukmu güzel görüntüler çıkıyor meydana :)

Sebahattin AVCI
30.Ağustos.2008, 21:32
fevzi abi bu güzel avın ödülü olarak seninkide hakettiği yeri bulmuş paşa gibi yatıyor kaputta güzel bir poz olmuş RASTGELE

bülent erdem
30.Ağustos.2008, 23:30
fevzi abi,güzel bir av olmuş ..allah daim etsin..

pythom
31.Ağustos.2008, 05:44
Güzel av olmuş abi emeğine sağlık.

talan
31.Ağustos.2008, 15:27
rasgele arkadaşım, güzel bir av günü olmuş.

31.Ağustos.2008, 18:06
Valla güzel av olmuş, eline sağlık.
göç yavaş yavaş başlamışa benziyor bizede inerr mi acaba...

fevzi dursun
31.Ağustos.2008, 18:46
ahmet hocanın söylediğine göre bergamaya inmiş ama daha bizim meralara gelmiş değiller. bugünde gittim sadece 2 bıldırcın alabildim. çok tarla aradım ama bulamadım. artık ramazandan sonra allah nasip ederse.

KARİZMAAVCI
31.Ağustos.2008, 18:50
Güzel av olmuş Allah daim etsin.Rastgele.

Halil KÜÇÜK
31.Ağustos.2008, 19:29
fevzi abim güzel av olmuş,rasgele
Mersinden sevgi ve saygılar.

sipsak
31.Ağustos.2008, 19:46
fevzı abı valla harıka av yapmıssın abı daa goç baslamadı

fevzi dursun
31.Ağustos.2008, 19:49
teşekkür edelim arkadaşlar elimizden geldiğince paylaştık avlarımızı. kuşun yokluğunda bunada şükür.