Orijinalini görmek için tıklayınız : elfin ve orçundan haberi olan varmı..?
fevzi dursun
31.Ağustos.2008, 18:49
sevgili avkolik dostlarım sitemiz moderatörlerinden ali şencan, elfin, ve orçundan haberi olan varmı. uzun süredir dostlarımızı görememekteyiz.
Halil KÜÇÜK
31.Ağustos.2008, 19:24
Fevzi abim bende merak ettim doğrusu.Bu genç ve güzel arkadaşlarımızı,
sayın yöneticimiz İ.Talay biliyordur herhalde.
Mersinden sevgi ve saygılar.
aytekin çetin
31.Ağustos.2008, 19:28
gelirler elbet birgün fevzi kardeşim....belki işleri vardır.
fevzi dursun
31.Ağustos.2008, 19:33
aytekin abim bilirsin genç arkadaşlarımızı bu site herzaman görürdük. gözler dostları arar oldu. inşallah önemli bir şey yoktur.
AVCI 1
31.Ağustos.2008, 19:52
selamın aleykümm kardeşş benim bildigimm bazı anlaşmazlık konular olmuşşş stedenn ayrılmışlar diye biliyommm yetkili arklar açıklama yapacaklardır umarımm.... siteyi paylaşamamışlar diye biliyorummm....?
sipsak
31.Ağustos.2008, 20:04
o nlarsız olmaz paylasamıyacak bısey yok yakında gelırler
fevzi dursun
31.Ağustos.2008, 20:13
haklısın ufuk kardeşim onlarsız olmaz. eğer musa kardeşimin dediği gibi siteden ayrılmışlarsa çok üzülürüm.. bu sitede elfin olsun orçun olsun çok emekleri geçti. herhalde yakın zamanda yönetici arkadaşlardan birisi dostluk sitesinde umarım açıklama yaparlar.
ahmethoca
31.Ağustos.2008, 20:59
Avkoliğe emek veren, zaman ayıran, güzel ve faydalı paylaşımlarla siteyi renklendiren arkadaşlardı. Ayrılmalarına üzüldüm.
Mesut BÜLBÜL
01.Eylül.2008, 14:41
doğru sölüyorsun fevzi bey malesef elfin ile orcunu bayadır bende merak ediyorum somut cevap gec olun ama üzücü haber gelmez sanırım selamlar kardeşim herkese milastat şindilik.
avcı51
01.Eylül.2008, 15:36
Evet bu konu hakkında yönetici arkdaşlardan mantıklı bir açıklama bekliyoruz.
Fatih HACIABBASOĞLU
01.Eylül.2008, 15:45
.
gitmeseler iyiydihttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/sad.gif ama herşeyin hayırlısı belkide böyle olması hem hemşerilerim için hemde sitemiz için hayırlısı ne ise öyle olsun rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun
fevzi dursun
01.Eylül.2008, 17:59
orçun genç ve hızlı bir arkadaşımızdı. keşke bir süre kendisi ara verip kendine gelseydi. buradaki kendince büyük yönetici arkadaşların sözünü dinleyebilirdi. neyse böyle biraz dursun bakalım ilerleyen günlerde yönetici bir arkadaşımız sayesinde yerini alacağına inanıyorum.
imported_avkolik
01.Eylül.2008, 20:04
Değerli arkadaşlar bu konuda merakı olan bana özel mesajla veya diğer yollarla ulaşıp bilgi alabilir...Adı geçen arkadaşlar telefon edip rahatsız olduklarını söylediler..Kendilerinini cevap hakkı olmadığı bir yerde konunun uzamasının anlamı yok...İsteyen benden bilgi alabilir...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.