PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 eylül sönük geçti

03.Eylül.2008, 06:23
Evet sevgili dostlar şirin Emet'imizin bugün düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yıldönümü idi,
ancak diğer senelere oranla bir hayli sönük geçti kutlamalar.Hükümet Konağı önüne konulan çelenkler
dışında başka bir organizasyon göremedim.Ha birde şehitlerimizin anısına yaptırılan Cevizdere Şehitleri Anıtına
zirayeret yapılacak.Ramazan dolayısıyla etkinlik yapılmadı densede ben bunu yadırgadım.
Seneler önce dedelrimizin kanı ile alınan bu topraklarda şimdi rahatça yaşayabiliyorsak onların anısına
çok daha iyi şeyler yapılabilirdi.Sadece çelenk koymakla bu işler olup bittiye getiriliyorsa vay halimize..
Bu konuda çok incildim atalarımız sadece saygı duruşu için bu vatan uğruna ölmediler.... varın gerisini siz düşünün

H.İbrahim UYSAL
03.Eylül.2008, 06:32
Eniştem çok içerlediğin belli,sen değil ,o organizasyonu düzenlemeyenler üzülsün..Biz bu memleket için seve seve canını veren ecdadımızı, fatihalarımızla,dualarımızla analım...Nur içinde yatsınlar...

Fatih HACIABBASOĞLU
03.Eylül.2008, 06:34
Biz bu memleket için seve seve canını veren ecdadımızı, fatihalarımızla,dualarımızla analım...Nur içinde yatsınlar...

03.Eylül.2008, 06:40
Bilader geçmişini hatırlamayan zaten bizden değildir.Bize bu toprakları kanıyla canıyla teslim edenler nur içinde yatsın.

ADAPAZARLI AVCI
03.Eylül.2008, 06:55
vatan sağ olsun arkadaşlar unutanlar utansın.

fevzi dursun
03.Eylül.2008, 07:10
mustafa abi hata biz büyüklerde. şanlı tarihimizi gençlerimize aşılayamıyoruz. çok üzücü 9 eylül izmirin kurtuluşuda aynı hüzünle geçeceğine inanıyorum.

bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı. düşün altında binlerce kefensiz yatanı. sen şehit oğlusun yazıktır incitme atanı.

ah ah daha yazacak nice şeyler varda. siyasete dokunacağından korkuyoruz.

ama bir tarkan konseri olsa meydanlar dolup taşardı değil abim. çok yazık çok hata bizde kardeşim hata bizde. gençlemize aşılıyamadık şanlı tarihimizi.

unforgiven
03.Eylül.2008, 07:14
Eniştem gerekeni söylemiş söylenecek bir söz kalmamış.Yazıklar olsun demekten başka birşey bulamıyorum.İnsanlardaki şu kalıplaşmış kafa yapısına bakın.Ramazan ayına denk geldi diye kutlaması olmayacakmış.Ramazan aynın ortasına yılbaşı gibi farklı şölenler gibi durumlar gelince eğlenceden geri kalmayan bu zihniyet; Atalarımızı yad etmek söz konusu olunca sessiz kalıyor...Söylenecek başka söz kalmadı zaten...

Saygılarımla...

pythom
03.Eylül.2008, 07:22
Sayın abim anladığım kadarıyla büyük bir organizasyon boşluğu olmuş, aslında dediğin gibi böyle önemli günler kısadan geçiştirilmemeli vatanı bölmeye çalışan hainlere karşı daha dirençli olduğumuzu böyle kutlamalarda birlikteliğimizle göstermeliyiz vatan için ne yaptığımızı ve bundan sonra neler yapacağımızı TEK YUMRUK olup vatanı bölmeye çalışan canilere göstermeliyiz.İnşallah bundan sonraki kutlamalar sadece emette değil tüm TÜRKİYEDE yapılacak olan kutlamalar daha iyi organizasyonla büyük bir katılımla ifa edilir temennim bu saygılar.

haslan7
03.Eylül.2008, 08:48
üzülme abi biz onların yerine kutlmayı seninle paylaşıyoruz.ismail kardeşim az bile söylemiş.saygılar

bülent erdem
03.Eylül.2008, 21:30
ne diyelim eniştecim..canımız sağolsun.

nihat baltacı
04.Eylül.2008, 00:57
enişte bugünde bizim ilçenin kurtuluşu bakalım.nasıl geçecek.

Sebahattin AVCI
04.Eylül.2008, 08:43
olsun be abicim onlar düşünmesede sen düşünmüşsün ve bizlerede bunu anlatıp dua ettirdin sende buradan tüm av kolik üyeleriyle kutlayıp sevap kazandın allah hayırlısıyla bundan sonraki senelerde canı gönülden kutlama ve dua larınızla etkinliklerinizi eksik etmesin

04.Eylül.2008, 09:45
sayın arkadaşım emetin düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yıldönümü sebebiyle yapılamayan kutlamaya ben de bozüyükten seni ve tüm emetli arkadaşlarımızı kutlayarak katılıyorum
şehit lerimize allahtan gani gani rahmet diliyorum

04.Eylül.2008, 11:54
Mustafa abi valla yazdıklarınız görünce bende çok yadırgadım.