Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakkınızı Helal Edin
Tüm Üyelerimizin bilgisi olması gerektiğini düşündüm ve buraya bu konuyu açma gereği duydum...
Affınıza sığınarak, sitede yönetici olarak kendimi yetersiz gördüğümden site için gerekli zamanı ayıramayıp uzak kaldığımdan ve kendime zaman ayırmak istediğimden dolayı siteden ayrılma kararı aldım...
Bu kararımın hiçbir olay,kişi ve şahıslarla alakası olmadığının altını çizmek isterim.Hiçbir üye ,yönetici ve site ile bir kırgınlık dargınlık söz konusu olmayıp sadece kişisel bir karar olup sizlerinde bu konuda bana saygı duyacağınızı düşünüyorum...
Eğerki ufacık dahi olsa bir hakkım varsa herkese helal olsun.
Cümleten Rast Gele
Akın NARİN
Site dışında da dost olduğumuzu düşünenler için iletişim bilgilerimi paylaşıyorum
E- mail : akin.narin@hotmail.com (akin.narin@hotmail.com)
ismail talay
04.Eylül.2008, 15:19
sevgili akın , elbette avkolik dışında da dostuz . seni tanırım bu kararı vermişsen düşünerek vermişsindir , helalleşecek bir durumda yok benim için , ama herzaman sana hakkım varsa helal olsun , işte yöneticik te budur , vakit ayıramadığını söyleyerek avkolik.net için daha hayırlı olacağını düşünerek bu erdemi gösterip bu yazıyı yazdığın için teşekkür ediyorum sana . istediğin her zaman yanımızdasın kapılar her zaman ardına kadar açık .. sevgilerimle
imported_avkolik
04.Eylül.2008, 15:22
Akınım kardeşim ne diyem şimdi ben sana...Ama düşünerek aldığın bir karar..Saygı duyuyorum.
Her zaman bizimlesin ben bunu biliyorum...
H.İbrahim UYSAL
04.Eylül.2008, 15:28
Kardeşim sen hakkını helal et...Avkolik(dostkolik) için yaptıkların hiçbir zaman unutulmaz..Ben kararına saygı duyarım Akın'ım..Dediğin gibi herzaman görüşeceğiz..Sağlıcakla kal..
Fatih HACIABBASOĞLU
04.Eylül.2008, 16:00
Akıncığım sende hakkını helal et..benden tarafı helalı hoş olsun...inşallah i,şlerini halledince seni tekrar aramızda görmek dileği ile...
ahmethoca
04.Eylül.2008, 17:37
Hakkımız varsa helal olsun. Hayatta herşey gönlünüzce olsun.
unforgiven
04.Eylül.2008, 17:43
Canım kardeşim nereye adım attığını bilen bir insansın.Yöneticiliğin anlamını en güzel şekilde ifade ettin ve de bu görevi yerine getiremeyeceğim diye ayrılma kararı alımışsın.Dostlar arasındaki yerin her zaman duracak.Canım kardeşim yolun ve bahtın açık olsun...
Saygılarımla...
sipsak
04.Eylül.2008, 18:45
senın hakkın odenmez ayrılman bızım ıçın uzucu oluyo be akıncım her zaman yanındayız
haslan7
04.Eylül.2008, 20:11
selam akın sana da alışmıştım.önemli olan senin kararların bu konunun içeriğini sen biliyorsun.hakkım elbette helal olacak.sende helal et kardeşim.herşey gönlünce olsun.
Mustafa ÇİL
04.Eylül.2008, 20:32
helal olsun gardaşların prensi
fatihdursun
04.Eylül.2008, 21:27
hakkında en hayırlı ne ise o olsun..önünde okulun ve uzun bir yaşamın var akın kardeşim..sitelerden daha önemli olan senin geleceğindir..hakkını helal et sakaryalı.ama şunu unutma..sana herşeyiyle av zevkini veren köpektir..onun fiyatını asla küçümseme..ve her fiyata saygı duy..
sevgilerimle...
nihat baltacı
04.Eylül.2008, 22:33
akın kardeşim...seninle yüzyüzede görüştük,tanıştık.biliyorum bu kardeşliğimiz herzaman devam edecek.ve kararına saygım sonsuz..elbette ki düşünüp karar kılmışsındır.senin için hangisi hayırlısı ise o olsun....
akınım bizden yana helal olsun.sen de hakkını helal et.bundan sonra ki hayatın sağlık, mutluluk, neşe içinde geçmesi dileklerimle.seni unutmayacağız AKIN NARİN.........
bülent erdem
04.Eylül.2008, 23:57
kalbimde yeri çok farklı olan,değerli kardeşimin aramızdan ayrılmasının tarifsiz üzüntüsü içerisindeyim...
bu konuya yazı yazmak benim için büyük acı,ama söz konusu hak helal etmek olunca istemeye istemeyede olsa yazmak zorunda kaldım..
SEN DELİKANLININ KRALISIN AKINIM..ne kadar hakkım varsa GANİ GANİ HELAL HOŞ OLSUN..
Seni seviyorum kardeşim..
ahmet recai
05.Eylül.2008, 00:58
Sevgili Akın'ım.Ayrılmanın kendince nedenleri olduğunu ve kararına saygı duyduğumu bilmeni isterim.Okulunu bitir.Her zaman seninleyiz.Sevgilerimle.
Adil Karakus
05.Eylül.2008, 05:41
Akın kardeşim,aklımdasın fikrimdesin ve en önemlisi daima bizlerlesin bunu bilerek bizler görevimize devam edeceğiz,hakkım helal olsun eğer varsa ,kardeşim işlerin okulun düzene girsin seni yine aramızda görmek bizleri çok sevindirecektir
Almış olduğun karara sonsuz saygı duyduğumu bilmeni isterim,bizleri senden habersiz ve bilgisiz bırakma
kardeşime selamlar
Gerç kardeşim bir çok şey paylaştık herzaman kalbimdesin unutmadığın sürece dostluğumuzu sürdürmemiz güzel olacaktır ihtiyaç duyduğun zaman vakit tanımaksızın arayabilirsin görüşmek üzere.
Helal olsun Akın'ım kendine iyi bak....
akın varsa hakkımıs helel olsun.
Mesut BÜLBÜL
05.Eylül.2008, 07:45
AKIN NARİN bu güzel acıklamadan sonra sana olan sevgim dahada yüceldi kardeşim senin ayrılmanı cok üzüldüm ama önemli olan senin göşülerin ve doğruların helal olsunbizden yana narin kardeşim tekrar bekleriz güle ğüle yeğenim muğla milastan selamlar sayğılarhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/kiss.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/kiss.gif
aytekin çetin
06.Eylül.2008, 15:31
Sevgili Akın kardeşim bizden yana varsa hakkımız helal olsun daha yaşınız genç hayatınızın dönüm noktalarını iyi degerlendirmelisiniz bizler her zaman buradayız canın sıkıldında muhabbete hazırız.
Sebahattin AVCI
07.Eylül.2008, 09:05
haklarımız helal olsun akınım senin bu av kolikte ve dostlukta yerin tartışılmaz ama okulun daha önemli burada zamanının epey bir bölümünü ister istemez ayırmak zorunda kalıyorsun kararın ve açıklaman na saygı duyuyorum
burada kendini okadar sevdirmişsinki cevapları okurken duygulandım herkez üzülmüş ama birtek BÜLENT ERDEM in yazısı fazla duygulandırdı beni anlaşılan onun gönlünde sevgisinde yerin bayağı bi farklı . ben sana yakınım musait zamanın da 5 dakka sürmeyecek mesafedeyim muhabbetimiz ve avımız daim olur inşallah
seni aramızdan kaybetmedik sadece zamanı uzun süreli bir paylaşımlarından uzak bir bekleyiş içerisinde en yakın zamanda bekliyoruz aramıza tekrardan
Genç nesilin sempatik kovboyu kendine iyi bak allaha emanet ol
Mehmet Sucu
07.Eylül.2008, 16:13
Akın,ım bütün arkadaşlar sana olan sevgisini cok cok güzel dile getirmiş,herkes sitede yöneticiliği bıraktığın için cok üzgün.Birinci avkolik şenliğinde,Antalyaya giderken hiç uyumadan o dikkatle neşeyle konulara girişini, senin o gözlerindeki parıltıyı, hiç unutamıyorum, bu kararı okul hayatından dolayı aldığından,sana ayrıca teşekkür ederim.Okul hayatında üstün başarılar dilerim,Ama bizleri unutma,seni seven dostların hep burada,arada bir ziyaret et yoksa hakkımı helal etmem,http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gifAyrıca 2,inci avkolik şenliğinde AKHİSAR da seni mutlaka bekliyorum,UNUTMAKİ BİZİM İÇİN AKIN NARİNLER KOLAY YETİŞMİYOR,SELAMLAR
bülent erdem
07.Eylül.2008, 19:19
sevgili mehmet başkanım,allahtan bir mani gelmezse 2. avkolik yaz şöleninde akın kardeşim bizlerle beraber olacak..bunun görüşmesini kendisiyle yaptım ve bundan sonraki süreçte bunun takipçisiyim..
evet sebehattin kardeşim,akının bendeki yeri çok farklı..bana avkoliği sevdiren isimlerin başında geliyordu..sebebi ne olursa olsun ayrılmasına çok üzüldüm...inşallah en kısa zamanda tekrar bizlerle olur..
Sebahattin AVCI
08.Eylül.2008, 08:30
evet bülent bey haklısınız ama bu sitede akın gibi kardeşlerimizin değerini ayrıldıklarında anlaya biliriz ben şunu belirtmek istiyorum bazen akınla oturup konuşuyoruz sohbet esnasında siz ALANYA lılar EMETLİ ler ve diğer isimleri bitmeyecek il ilçelerdeki avcılardan isimleri ile çok bahsediyor ben de yeni yeni tanımaya başladım buradan takip ede ede anlatırken ilğimi çektiğinden bu sitede takılmaya başladım ve akının anlattığı gibi çok degerli saygılı bir dostlukların olduğu bu mekana bağlandım kısaca kolik oldum abone oldum ama unutmayın ki av şenliklerinde bir araya gelmek nasip olursa görüşürüz inşallah
Unutmasın kimse akını belki ilerde bi süpriz yaparda yanınıza gelebilir O TANIDIĞIM ÇOK FARKLI Bİ UŞAK
saygı ve sevginin bu nacizane sitesinde sizleri saygıyla SAKARYA adına selamlıyorum allaha emanet olun
Mehmet AYHAN
08.Eylül.2008, 08:51
Helal olsun Akın'ım kendine iyi bak
Sebahattin AVCI
08.Eylül.2008, 09:00
BÜLET bey haddime düşmez söylemem ama bana anlatılan güzel bir konuyu burada söylemek istedim açıklama yapmasamda AKIN la aranızda geçen bi alış verişi sohbeti anlattı sizin yapmış olduğunuz bu abiliği sanmıyorum herkes yapabilsin AKIN anlattıktan sonra sizi tanımak istedim buradan sizi ve sizin gibi leri sık sık takip ediyorum
tüm av kolik üyeleri yolunuz sakaryadan geçerde uğramazsanız yada hususi gelmek isterseniz sizleri ağırlamaktan misafir etmekten mutluluk duyarız. sakarya/adapazarı gezilip görüldüğünde çok güzel doğası yeşillikleri suları barajları ovaları yaylalarıyla denizi ormanı ile güzel likleri bol olan ilimize herzaman av zamanı olsun olmasın bekliyoruz sizleri
belki birgün AKIN a süpriz olsun diye bi grup yapıp gelirseniz AKIN ve biz sakaryalılar içinde güzel bir anı olmuş olur
BÜLENT usta herşey gönlünce olsun
allah işlerinde başarılarının tamamını erdirsin
RASTGELE ALANYA YILDIZ KÖPEK ÇİFLİĞİ
fatih demircan
08.Eylül.2008, 15:13
la olum akın ne diim ben şimdi sana nedendir bu gidiş keşke veda deilde başka bir anlatımla olsaydı bu gidiş mesala kısa bir süre aranızda olamııcam gibi üzdün bizleri.burada balıkesirde bir kapın olduğunu unutma kardeşim benim sen beni bulmasanda ben seni bulurum kendine çok iyi bak umarım bir gün bir yerde tekrar buluşuruz kucak dolusu sevgiler AKINIM eğer bende bir hakkın varsa zerresine kadar helel olsun seni seviyoruz
bülent erdem
08.Eylül.2008, 21:25
sebahattin kardeşim,gönlümü okşayan çok güzel şeyler yazmışın..teşekkürler düşüncelerin için..en kısa zamanda tanışmak dileğiyle..saygılar kardeşim..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.