Orijinalini görmek için tıklayınız : ALANYAMIZIN ACI KAYBI.....
bülent erdem
05.Eylül.2008, 23:45
YEDİNCİ ŞEHİDİMİZİ VERDİK
ŞIRNAK TAKİ istihkam çavuş bölüğünde görev yapan,istihkam piyade çavuş İLYAS GÜZEL(20) dün sabah 09;30 sıralarında şırnak güney çam bölgesinde yol güvenliği için dedektörle mayın taraması yaptığı sırada terör örgütü tarafından yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlaması sonucu şehit oldu.
İLYAS GÜZEL in 26 şubat 2008 de izmir e acemi asker olarak gittiği,ve ardından trabzon daki usta birliğine teslim olduğu öğrenildi.
şehidimizin iki ay önce kendi isteğiyle şırnakta görevlendiği bildirildi....
ailesinin,alanyamızın ve ülkemizin başı sağolsun..bir yiğidimizi daha terör lanetine kurban vermemizin derin üzüntüsünü yaşarken,sitemizde bulunan bütün hemşehrilerimi bugünki cenaze merasimine davet ediyorum...
VATAN SAĞOLSUN......
ahmet recai
05.Eylül.2008, 23:53
Şehidimize Allahtan rahmet,kederli ailesine sabırlar dilerim.Acınız acımızdır.İçimiz yanıyor.Bunu yapan şerefsizlerin de Allah belasını versin.Elleri kırıslsın tez zamanda.
nihat baltacı
05.Eylül.2008, 23:59
şehidimize allahtan rahmet.kederli ailesine sabır versin.tüm türkiyenin başı sağolsun.
birgün bu vatan hainlerinin de kökü kazınır inşallah.
haslan7
06.Eylül.2008, 00:02
hepimizin başı sağolsun.şehidimizin ailesine başsağlı diliyor ve acılarını paylaşıyorum.
Mekanı cennet olsun nur içinde yatsın
kederli ailesine Allah sabırlık versin
şehidimize allahtan rahmet.kederli ailesine sabır versin.tüm türkiyenin başı sağolsun.
alanyamızın başı sagolsun vatan sagolsun çok üzgünüz kahrolsun pkk.ailesine en içden taziyelerimi diliyorum.
Hepimizin başı sağolsun.Allah rahmet eylesin şehidimizin ailesine sabırlar versin.Kahrolsun pkk allah hepsinin belasını versin.
aytekin çetin
06.Eylül.2008, 06:31
Şehidimize Allahtan rahmet,kederli ailesine sabırlar dilerim.Acınız acımızdır.
[HR]
hepimizin başı sağolsun.şehidimizin ailesine başsağlı diliyor ve acılarını paylaşıyorum
fatih mehmet türktaş
06.Eylül.2008, 07:40
şehidimize allahdan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum.....
H.İbrahim UYSAL
06.Eylül.2008, 07:43
Bütün Türk Milletinin başı sağolsun...BİR MEHMETÇİK GİDER,BİN MEHMETÇİK GELİR....
Fatih HACIABBASOĞLU
06.Eylül.2008, 08:24
içimiz yanıyor.....alanyamızın başı sagolsun vatan sagolsun çok üzgünüz kahrolsun pkk.ailesine en içden taziyelerimi diliyorum
Sebahattin AVCI
06.Eylül.2008, 09:23
şehidimizin ailesine allah sabırlar versin başımız saolsun
Levent Erdeniz
06.Eylül.2008, 09:28
Şehidimize allahdan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum.....
ismail talay
06.Eylül.2008, 11:42
ruhu şad olsun. şehidimişze allhtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum
maraton
06.Eylül.2008, 12:16
bir asker babası olarak şu anda benim yaşadığım duyğuları emin olun hiçbiriniz yaşayamazsınız benin oğlum şırnak silopi de şuanda vatani ğörevini yapmakta hemde şehidimiz ğibi mayın dedektörcüsü korkudan uykudan iştahtan kesildim yaptığım hiçbirişten zevk alamıyorum haşimdi kötü bir haberalacam diye kahretsin bunları cenabı allah yoketsin hepsini hepisiaynı düşünceye sahip bunların kökleri kurusun ALLAH ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE SABIRLAR VERSİN ŞEHİDİM İÇİNSE NE ĞÜZEL MUBAREK RAMAZAN ĞÜNÜ PEYGAMBERİMİZİN BİLE NAİL OLMAK İSTEDİĞİ MERTEBEYE ULAŞMIŞZATEN ŞEHİD ŞEHİD ALLAH VATAN NAMUS UĞRUNA ÖLENLERE ONLARA ÖLÜ DEMEYİN DİYOR ALLAH RAHMET EYLESİN ALANYANIN BAŞI SAĞOLSUN
Mustafa ÇİL
06.Eylül.2008, 13:03
başımız sağ olsun
imported_avkolik
06.Eylül.2008, 13:07
Allah rahmet eylesin...Kalanlarına rabbim sabırlar versin...
sipsak
06.Eylül.2008, 14:54
sehıdımıze allahtan rahmet mekanı cennet olsun bu vatanı asla boldurmeyız boldurmeyeceyız
İsmail ÇIKRIKÇI
06.Eylül.2008, 15:09
Şehidimize Allahtan rahmet kederli ailesine sabır diliyorum, Hepimizin başı sağolsun.
ahmethoca
06.Eylül.2008, 16:21
Tüm Türkiyenin, hepimizin başı sağolsun.Şehidimize Allah tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum.
Mesut BÜLBÜL
06.Eylül.2008, 16:22
Şehidimize Allahtan rahmet kederli ailesine sabır diliyorum, Hepimizin başı sağolsun şehidimizin mekanı cennet olsun ruhu şadolsun http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cry.gif
umit07
06.Eylül.2008, 19:44
Şehidimiz,gururumuz İlyas Güzel'e Cenabı haktan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Konuşulacak çok şey var ama kelimeler yetersiz artık konuşma değil icraat lazım biraz.
Saygılarımla.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
Rıdvan Kocataş
06.Eylül.2008, 20:17
* “Allah yolunda öldürülenleri ölüler sanmayın. Aksine onlar diri olup Rableri katında rızıklandırılmaktadırlar. Allah’ın lütfundan kendilerine vermiş olduklarıyla sevinç içindedirler ve arkalarından henüz onlara kavuşmamış olanları, kendilerine bir korku olmayacağı ve üzülmeyecekleri üzere müjdelerler.” (Ali İmran, 3/169-170)
* “... Şüphesiz hicret edenlerin, yurtlarından çıkarılanların, benim yolumda kendilerine eziyet edilenlerin, çarpışanların ve öldürülenlerin kötülüklerini örtecek ve kendilerini altından ırmaklar akan cennetlere sokacağım. Bu Allah katından bir karşılıktır. Karşılığın en güzel olanı Allah katındadır.” (Ali İmran, 3/195)
* “Allah yolunda öldürülenlere ‘ölüler’ demeyin. Aksine onlar diridirler ancak siz fark edemiyorsunuz.” (Bakara, 2/154)
* “Allah, kendi yolunda çarpışıp öldüren ve öldürülen mü’minlerden, karşılığı cennet olmak üzere, mallarını ve canlarını satın almıştır. Bu O’nun üzerine, Tevrat, İncil ve Kur’an’da vadedilmiş olan bir haktır. Allah’tan daha çok ahdine vefa gösterebilen kim vardır? Şu halde yapmış olduğunuz bu alışverişinizden dolayı sevinin. İşte büyük kurtuluş budur.” (Tevbe, 9/111)
Allahtan rahmet kalanlara baş sağlığı diliyorum.
bülent erdem
06.Eylül.2008, 20:34
abilerim kardeşlerim,taziyeleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler..
recep abi...oğlunuza tez zamanda sapa sağlam kavuşmanız için bizlerde duacıyız..allahım yar ve yardımcıları olsun..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.