PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BUGÜN İLK ZİL ÇALIYOR...

bülent erdem
08.Eylül.2008, 03:36
ilköğretim ve liselerde 2008-2009 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili bugün çalacak..
14 milyonu aşkın öğrenci ve 662 bin öğretmen ve 3 aylık tatilin ardından ders başı yapacak.

ben,sitemizde bulunan öğrenci kardeşlerimin,çok değerli abilerimin okula gitcek çocuklarının ve aramızda öğretmen olan sevgili ahmet DİNLER ve mehmet ARI kardeşimin(aramızda bilmediğim başka öğretmen varsa onlarında) yeni öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim..

allah kolaylık ve zihin açıklığı versin...

imported_avkolik
08.Eylül.2008, 05:44
Bütün çocuklarımıza Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin...Bu yaşta omuzlarına dünya yükü biniyor ondan sonra hep dünya telaşesi hep dünya telaşesi..işte öylede gidiyor artık :(

Fatih HACIABBASOĞLU
08.Eylül.2008, 08:21
tüm kardeşlerimize hayırlı olur inşallah.....

H.İbrahim UYSAL
08.Eylül.2008, 08:25
Herkeze hayırlı olsun..İnşallah hepsi için başarılı bir yıl geçer..

Mesut BÜLBÜL
08.Eylül.2008, 09:52
ALLAHIM yeni sezon okulıarında ve derslerinde zihin acıklığı versin cocuklarımıza benimde torunum ana sınıfına başladı hayırlısıyla bu yıl

ahmethoca
08.Eylül.2008, 12:43
Çok teşekkür ederim Bülent kardeşim ve diğer dostlar. Hayırlısı ile yeni bir eğitim öğretim yılına start verildi. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmen arkadaşlarım ve büyüklerim, sevgili öğrenciler ve onların değerli aileleri için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah zihin açıklığı versin.

fevzi dursun
08.Eylül.2008, 14:35
allahım tüm öğrencilere zihin açıklığı. tüm öğretmenlerimizede görevlerinde başarılar dilerim.