Orijinalini görmek için tıklayınız : YARIN KİMLER MERAYA ÇIKIYOR ARKADAŞLAR.
gazi sonmez
12.Eylül.2008, 18:24
ABİLE VE KARDEŞLERİM YARIN ALLAHIN İZNİYLE MERYA ÇIKACAĞIM BAKALIM KİMLER ÇIKACAK İŞALLAH AKŞAMA BOL FERMA VİDEOLU AVLAR GÖRÜRÜZ BURALARDA
H.İbrahim UYSAL
12.Eylül.2008, 18:52
Rastgele Gazi kardeşim..İnşallah yarın fotolarla ve videolarla şenlenecektir sitemiz...
gazi sonmez
12.Eylül.2008, 19:18
İNŞALLAH AMA BAKSANA İLGİ YOK
bülent erdem
12.Eylül.2008, 19:31
hafta sonu ava çıkacak bütün arkadaşlara rastgele..
ahmethoca
12.Eylül.2008, 19:36
Yarın Allah nasip ederse sabah erkenden meradayım. Video çekemem ama inşallah birkaç ferma yakalayıp görüntüleri paylaşmak isterim. Ava gidecek tüm arkadaşlara kazasız belasız bir av günü diliyorum.Rasgele...
imported_avkolik
12.Eylül.2008, 21:26
Gazi kardeşim ilgi var merak etme sen...ama ramzanda arkdaşlar çok durgun .uzun günlerde oruç kafamıza çok vuruyor heralde :D
Yarın meraya ava çıkacak arkadaşlardan bol foto ve video bekliyoruz inşallah...Av önemli değil muhabbet kareleride olabilir :D
Evet günün ilk topiğini merakla bekliyorum ava çıkanlara rasgeleyin...
Sebahattin AVCI
13.Eylül.2008, 07:34
ava çıkanlara RASTGELE
Fatih HACIABBASOĞLU
13.Eylül.2008, 09:57
hafta sonu ava çıkacak bütün arkadaşlara rastgele..
gazi sonmez
13.Eylül.2008, 15:04
ARKADAŞLAR SÜPER Bİ AV GÜNÜ OLDU KUŞDA VURDUM GÜZEL YALNIZ BENİM İÇİN EN ÖNEMLİSİ KÖPEĞİM DEYZİ YAKINDAN TANIYORSUNUZ KOPAYMI KIRMAMI DİYE ÇOK TARTIŞILDI FERMA VERMEZ DENDİ FALANDI FİLANDI AMA MUSTAFA ÇİL ABİM SABRET DEDİ 5 AY 10 GÜNLÜK VE BUGÜN FERMANIN KIRALINI ÇAKTI BU AVDAN DAHADA ÜZELDİ ŞİMDİ ELİMDE 3 VİDEO VAR BUNLARI ENKISA YOLDAN BURAYA NASIL KOYARIM BİLMİYORUM PİKNİKTUBE SİTESİNE KOYDUM ONAY BEKLENİYOR VARSA KISA YOLU TARİF EDİNİZ BANA TEŞEKÜRLER.
Mesut BÜLBÜL
13.Eylül.2008, 15:38
bugün taban etiydi yarın sabah gimeyi düşünüyorum allah nasip ederse inşallah. ayrıca yarın ava gidecek arkadaşlarımıza şindiden rasgele diyorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.